Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα από το μαλακό μου κρεβατάκι! Δουλειά σήμερα γιοκ, ελπίζω να μην πεινάσουμε φέτος! Αίμα καθόλου σε καμία απόχρωση, λίγο η μέση μου ενοχλεί. Έχω βάλει chill out μουσική στο youtube και προσπαθώ να αποβάλω κάθε ίχνος άγχους από πάνω μου...!

vivian86 συγχαρητήρια! Πρέπει να τρελλαθήκατε από την χαρά σας! Κι εγώ περιμένω πώς και πώς την Δευτέρα. Θα είμαι 5 εβδομάδων και 4 ημερών! Λέτε να ακούσουμε κι εμείς ή είναι νωρίς;

my girl γκουγκλάρισα να δω σε πόση ώρα απορροφάται ο σίδηρος αλλά δεν βρήκα κάτι. Προφανώς έχει να κάνει και με το αν είχες φάει κάτι νωρίτερα, αλλά αφού εσύ ήσουν νηστική πιστεύω πως, αν όχι όλος, ένα μεγάλο μέρος του σίγουρα θα απορροφήθηκε.

mariapap82 δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή, έβγαλε και το τικεράκι της... Της έγραψα στο θέμα με τα καφέ. Το έχω ζήσει και ξέρω πόσο πονάει. Ξέρω όμως και πόσο δυνατή είναι η γυναικεία φύση και πόσα μπορεί να αντέξει. Σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας, ίσως κιόλας στο καφέ Ιουνίου, θα το δείτε, είμαι σίγουρη.

4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

strumfitaki bravo ksekurasi k thetikes skepseis!! toso hmun th 1h fora pu phgame k meis sto giatro k dn eidame kati, mono sako k lekithiko asko!! k xtes hmun tyxerh pu akusa, htan k pali nwris m pe o giatros k giayto xarhka poly, mono etsi hremhsa!!peripu stis 7 evdomades akugetai dynata!! s eyxomai na akuseis grhgora, dn yparxei pio wraio synaisthima!!

ti epathe h i want to be maama? k an dn thelete na peite pu na bw na dw?stenaxwrithika giati mas sthrize oles!! :(

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Τι να πούμε τώρα εμείς; Γιατί πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Ουφ!

Ήταν 8εβδ+ .. Το πρόσεξα το πρωί που έγραψα διαβάζοντας το χθεσινοβραδινό της μήνυμα. Εύχομαι ο θεός να την ανταμείψει σύντομα με ένα καινούριο, γερό σποράκι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!Σήμερα δεν τα κατάφερα να κρατηθώ και είχα την πρώτη μου εξαγωγή!:oops:

Έβγαλα τον σίδηρο γιατί δεν είχα φάει τίποτα!

Απλά να σας κάτι ρωτήσω μήπως ξέρετε πήρα το σίδηρο και τα έβγαλα(μπλιαχ) μετά από 40 λεπτά

..λέτε να απορροφήθηκε ή όχι!?:confused::confused:

vivian86 σου έφυγε ένα βάρος τώρα ε?

Τώρα θα νοιώθεις και πιο ήρεμη!!

Αφού άκουσες και την μικροσκοπική καρδούλα του μωρού σου όλα τέλεια!!!!:D :D

mariath γειτονάκι που είσαι χαμένη?

Όλα καλά?Εσύ θύμισέ μου πότε έχεις γιατρό :rolleyes:?Φιλιά πολλά στον γιόκα σου!

my girl καλά είμαστε. Εχω κάτι έξτρα υποχρεώσεις αυτές τις μέρες λόγω ενός μεταπτυχιακού που κάνω και δεν προλαβαίνω να μπω πολύ... Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα πάω γιατρό, δεν ξέρω μέρα γιατί και ο άντρας μου εχει κάτι υποχρεώσεις και δεν ξέρω ποτε θα μπορεί. Μόνη φυσικά δεν πάω...θα με δει πάντως η γιατρός οπότε μπορούμε είπε.

Δυστυχώς τον σίδηρο καλό ειναι να τον πίνεις νηστική ή να έχεις πιει μισή ώρα πριν χυμό πορτοκάλι για ακόμη καλύτερη απορρόφηση. Και ποτέ αμεσως μετα γαλακτοκομικα. Δεν ξέρω αν το αντέχει το στομάχι σου αλλά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη απο όταν το εφάρμοσα είδα βελτιωση. Φυσικα με τις αναγούλες ειναι δύσκολο, αλλά αργότερα που θα μας περάσουν θα το κάνω πάλι. Τώρα για μια φορά που τον έβγαλες δεν νομίζω να πειράζει.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?

ειπα και εδω να πω μια καλησπερα αν και η διαθεση μου δεν ειναι καλη με αυτο που εγινε με το Μαρακι....

εσεις ειστε καλα?

πως πανε τα σπορακια σας?

vivian απο τωρα σιδηρο ε?

εγω μονο ασβεστιο και κατι πολυβιταμινες παιρνω!

aCtzp3.png

my girl dn les tpt!! ola mia xara!

mariath alitheia dn prepei na trws galaktokomika meta to sidhro?gia posh wra dld?dn m pe tpt o giatros mu k gw to prwi pinw gala... :(

vivian86 το ασβέστιο εμποδίζει την απορρόφηση του σιδήρου. Να περνάει τουλάχιστον 1 ώρα. Προσοχή και όταν παίρνετε συμπληρώματα σιδήρου και ασβεστιου, όχι κοντά-κοντά. Ρίξε μια ματια και στο google γραφει διάφορα.

Καλό ξημέρωμα σε όλες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

vivian86 το ασβέστιο εμποδίζει την απορρόφηση του σιδήρου. Να περνάει τουλάχιστον 1 ώρα. Προσοχή και όταν παίρνετε συμπληρώματα σιδήρου και ασβεστιου, όχι κοντά-κοντά. Ρίξε μια ματια και στο google γραφει διάφορα.

Καλό ξημέρωμα σε όλες!

Καληνυχτα!

Αύριο stroumfitaki θα πας για χοριακη η τελικα θα περιμένεις εώς Δευτέρα?

Αν πας ευχομαι τεράστια αποτελεσματα!

aCtzp3.png

Λέω να περιμένω. Σκέφτομαι πως είναι καλύτερα να μη βάζω τον εαυτό μου και το σποράκι μου συνεχώς σε αγχώδεις διαδικασίες. Θα περιμένω και θα φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώ.

Με παρηγορεί η σκέψη πως αν είχε συμβεί κάτι κακό θα είχα αίμα ως τώρα. Τουλάχιστον αυτό είχε συμβεί την προηγούμενη φορά.

Έτσι κι αλλιώς άλλη μια χοριακή δεν θα έδινε λύση αυτή τη στιγμή ακόμη κι αν υπήρχε πρόβλημα. Όχι, θα καθήσω "στα αυγά μου" και θα περιμένω με ηρεμία.

PregnantSmiley.gif

4.gif

Διαφημίσεις

Λέω να περιμένω. Σκέφτομαι πως είναι καλύτερα να μη βάζω τον εαυτό μου και το σποράκι μου συνεχώς σε αγχώδεις διαδικασίες. Θα περιμένω και θα φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώ.

Με παρηγορεί η σκέψη πως αν είχε συμβεί κάτι κακό θα είχα αίμα ως τώρα. Τουλάχιστον αυτό είχε συμβεί την προηγούμενη φορά.

Έτσι κι αλλιώς άλλη μια χοριακή δεν θα έδινε λύση αυτή τη στιγμή ακόμη κι αν υπήρχε πρόβλημα. Όχι, θα καθήσω "στα αυγά μου" και θα περιμένω με ηρεμία.

PregnantSmiley.gif

Ειναι αγχωτικη διαδικασία η χοριακη!και όντως θα σε αγχωσει,οποτε αν θα είσαι καλύτερα αν το αφήσεις εώς την Δευτέρα,αυτο να κανεις!

Να τρως καλα και αν δεν εχεις ξεκινήσει φολικο οξυ να πας να πάρεις αύριο κιόλας!

Χαίρομαι να βλέπω αισιόδοξους ανθρώπους...νιώθω πως ολα θα πάνε καλα!μεγαλο πράγμα τα προαισθηματα!

aCtzp3.png

Χαίρομαι που εκπέμπω λίγη θετική ενέργεια! Την έχουμε όλες μας ανάγκη, ειδικά τώρα στο πρώτο τρίμηνο που τρέμει το φυλλοκάρδι μας!

Α, με το φολικό οξύ έπεσες στην περίπτωση! Πρέπει να είναι πάνω από ένας χρόνος που παίρνω καθημερινά! Είναι το μόνο που σίγουρα δε μου λείπει. Αναρωτιέμαι όμως αν και πότε πρέπει να πάρω και κάποια άλλα συμπληρώματα. Θα δείξει!

Εύχομαι να έχουμε όλες μας άλλη μια ήρεμη νύχτα!

circle_of_hearts-2641.gif

4.gif

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε?

(i want to be mama) γλυκό μου κορίτσι ελπίζω να πάνε όλα καλά με την επέμβαση σήμερα κι από αύριο να δείς την ζωή με αισιοδοξία και σύντομα ένα γερό μωράκι να έρθει στην κοιλίτσα σου και να μείνει για 9 μήνες μέχρι να το πάρεις στην αγκαλίτσα σου που τόση αγάπη θα έχεις να του δώσεις!Όποτε νοιώσεις την ανάγκη μπές να μιλήσεις!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Λοιπόν κορίτσια σήμερα πάντως που πήρα τον σίδηρο το πρωί νηστική φυσικά όπως τον πάιρνω πάντα μετά από μισή ωρίτσα έφαγα 1 παξιμάδι και δεν με πόνεσε το στομάχι καθόλου!Πήρα και το φυλλικό και τίποτα!Μάλλον θέλει άδειο στομάχι μεν αλλά μετά από μισή ωρίτσα θέλει να μασουλήσω κάτι γιατί αλλιώς με θερίζει!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλημερα!!!!

τι κανετε?πως ξυπνησατε σημερα?

my girl ευτυχως βρηκες τροπο να μη σε ενοχλει!

δεν εχω ξεκινησει ακομα τετοια αλλα γενικα με τα συμπληρωματα και κυριως τα υγρα δεν τα παω καθολου καλα!Οποτε σε νιωθω!!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...