Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εγώ κοιμάμαι στο πλάι και αν γυρίσω λιγο μπρούμυτα-πλαι κατευθείαν αισθάνομαι ότι πιέζω το μωρό και ξαναγυρνάω στο πλάι ή ανάσκελα... Ξυπνάω όμως ρε κορίτσια κατά τις 3-3,30 και αργώ να ξανακοιμηθώ!!!!! Δεν την παλεύω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις τσακίσαμε από ένα προφιτερόλ εδώ στη δουλειά και πολύ το ευχαριστήθηκα!!!!! Δεν ήθελα, καταλαβαίνετε, αλλά γιορτάζει ο γιος του προϊσταμένου και μας κέρασε......:oops::oops::oops:

Όχι! Το δικό σου είχε πολύ γέλιο, ειδικά αυτό με τις δαγκωνιές! Θύμισέ μου σε ποια βδομάδα είσαι?

Πάντως πλάκα-πλάκα, έχω εδώ και καμιά βδομάδα πόνο κάτω από το δεξί πλευρό, ο οποίος επιδεινώνεται όσο η μέρα πάει προς το τέλος της. Ειδικά από το απόγευμα και μετά όλη την ώρα τεντώνω τα χέρια ψηλά για να νιώσω σαν να αποσυμπιέζομαι. Νωρίς δεν είναι για τέτοιους νευρόπονους?

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Λεμε τώρα γιατί η ώρα έχει παει 2+ :tongue:

Καλό μήνα να έχουμε!!!

Ετσι όπως τα λες κοριτσάκι!

Απο την δεξια πλευρά και κυρίως προς το στομάχι και επιδεινώνεται προς το βραδυ!!! Εχθες δεν μπορουσα να κοιμηθώ!!! Εβαλα τα κλάματα...σημερα δεν με πονάει καθόλου!!!

Ειμαι 21+6 μερες...δηλαδη, 22;; Πωπω τι μπερδεμα και αυτο; Εχω κλεισει τις 22; Μπαινω στις 22; Σε ποιν μηνα είμαι; Ποτε μπαίνω στον 6ο;;;;

Εχουμε κανει κατι καβγαδες με τον άντρα μου γι αυτό το θέμαααα άλλο πράγμα...

Ξερετε δεν θελουμε και πολύ για να νευριασουμε.... ΚΡΟΣΙΑ τα νευρα!!!!:mad::mad::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Λεμε τώρα γιατί η ώρα έχει παει 2+ :tongue:

Καλό μήνα να έχουμε!!!

Ετσι όπως τα λες κοριτσάκι!

Απο την δεξια πλευρά και κυρίως προς το στομάχι και επιδεινώνεται προς το βραδυ!!! Εχθες δεν μπορουσα να κοιμηθώ!!! Εβαλα τα κλάματα...σημερα δεν με πονάει καθόλου!!!

Ειμαι 21+6 μερες...δηλαδη, 22;; Πωπω τι μπερδεμα και αυτο; Εχω κλεισει τις 22; Μπαινω στις 22; Σε ποιν μηνα είμαι; Ποτε μπαίνω στον 6ο;;;;

Εχουμε κανει κατι καβγαδες με τον άντρα μου γι αυτό το θέμαααα άλλο πράγμα...

Ξερετε δεν θελουμε και πολύ για να νευριασουμε.... ΚΡΟΣΙΑ τα νευρα!!!!:mad::mad::tongue:

Κι άλλη με παραλήρημα....(είμαστε όλες καλά βλεπω...)

Είσαι στην 22η εβδομάδα, αύριο θα είσαι ακριβώς 22 εβδομάδων και μετα θα είσαι στην 23η κ.ο.κ..... Μήνα εγώ λέω ότι αλλάζω στην ημερ/νία της ΠΗΤ. Έτσι πρέπει να είναι το σωστό, ο γιατρός μου βέβαια στην αρχή που τον είχα ρωτήσει κάποιες φορές μου έλεγε συνέχεια να κοιτάω τις εβδομάδες κ όχι τους μήνες κ ότι έτσι μετριέται κανονικά η εγκυμοσύνη κλπ. Anyway....

αύριο μπαίνεις στην 22η, οπότε κάθε σάββατο αλλάζεις εβδομάδα!

και για τους μήνες υπολόγιζε πότε έχεις πητ και άλλαζε κάθε μήνα.

δλδ εγώ έχω 10 μαίου οπότε αλλάζω μήνα κάθε 10 του μηνός!;)

skuntufla δεν φταίω εγώ που το τικερακι είναι ηλίθιο!!!

τα νεύρα μου έχει σπάσει!! άντε να δούμε!

επίσης γιώτα τα είπαμε χτες...και το προφιτερόλ ΔΕΝ μετράει!

σιγά τα 2-3 σου που έχει μέσα????:tongue::shock:

γιατί η σοκολάτα όπως και να το δεις ΔΕΝ μετράει!!

τι ωραία που τα λέω εεεε??????:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Ειμαι 21+6 μερες...δηλαδη, 22;; Πωπω τι μπερδεμα και αυτο; Εχω κλεισει τις 22; Μπαινω στις 22; Σε ποιν μηνα είμαι; Ποτε μπαίνω στον 6ο;;;; Εχουμε κανει κατι καβγαδες με τον άντρα μου γι αυτό το θέμαααα άλλο πράγμα...

Κλείνεις την 22η και μπαίνεις στην 23η.

Έχεις ήδη μπει στον έκτο.

Έχω βρει αυτό :http://neoigoneis.weebly.com/sigmaepsilon-piomicroniota940-epsilonbetadeltaomicronmu940deltaalpha-mu942nualpha-taurho943muetanuomicron-epsilon943mualphaiota.html

και αυτό : http://www.baby2see.com/development/second_trimester.html

και αυτό : http://christospappas.gynaikologos-thessaloniki.gr/page/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82

!!!!!!!!!

[συγνώμη, οι καβγάδες είναι για το πόσων εβδομάδων και μηνών είσαι, καλά κατάλαβα?]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κοιμάστε εύκολα το βράδυ;

Όχι! Από τον τρίτο μήνα δεν βολεύομαι πουθενά και πονάν τα κοκκαλά μου λες και μεγαλώνουν!

Vivian86 μιλάνε κυρίως για τη Βιταμίνη Κ και το κατά πόσο είναι απαραίτητη και το αν δημιουργεί προδιάθεση για κάποια ασθένεια (δεν θέλω να επεκταθώ, αν θέλεις να μάθεις παραπάνω ρίξε μια ματιά).

Κarmar, 22+6 έχεις κλείσει την 22η και μπήκες στην 23η νομίζω!

Karmar!

Οι περισσότεροι μετράνε την αλλαγή του μήνα όπως σου είπαν τα κορίτσια, βλέπεις πότε έιναι η ΠΗΤ σου και κάθε τέτοια ημερομηνία αλλάζεις μήνα.

Αυτο είναι ο χρονδρικός τρόπος υπολογισμού! Ο νορμάλ κόσμος αυτόν χρησιμοποιεί.

Ο μη νορμάλ κόσμος (εγώ) είδε -μετά από εκτεταμένη έρευνα στο ιντερνετ - ότι δεν έχουν όλοι οι μήνες εγκυμοσύνης 4 εβδομάδες, κάποιοι έχουν 5! (κοίτα το πρώτο λινκ), επομένως, εγώ π.χ. ΧΟΝΔΡΙΚΑ μπαίνω στον 7ο στις 12 Φεβρουαρίου, αλλά ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (!!!!) μπαίνω τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου (είμαι μουρλή?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

skybeam ναι μην επεκταθείς δεν χρειάζεται..:tongue:

αλλά συμφωνώ με τη μαρία που είπε το πρωί ότι δεν

είναι απαραίτητο να μπορείς να κάνεις κάτι! προτιμώ να μην ξέρω πολλά

γιατί τρελαίνεσαι μετά! πολλά παιδάκια κάνουν ίκτερο και άλλα

πάλι καθόλου δεν νομίζω να έχει να κάνει αποκλειστικά

με αυτό!γνώμη μου είναι να μην ψάχνεστε πολύ με το ιντερνετ

λέει και πράγματα που τρομάζουν χωρίς λόγο!!εμένα ο γιατρός μου

δεν με αφήνει να κοιτάω πράγματα!μου λέει ό,τι θες εμένα θα ρωτάς!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

βρε κορίτσια αφού λέει η κοπέλα 21+6 είναι θα με τρελάνετε????????

εγώ χτες ήμουν 25+6 και σήμερα γράφει το τικεράκι 26 weeks!!

εμααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Ε, ναι, καλέ!

25+6 σημαίνει ότι χτες είχες κλείσει την 25η και είχες μπει στην 26η κατά 6 ημέρες! Σήμερα έκλεισες και την 26 (μπράβο!), αύριο 26+1 θα σημαίνει ότι είναι 26 εβδομάδων και μιας ημέρας!

Α, εσύ βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αύριο θα είναι ακριβώς 22 εβδομάδων και από την επόμενη μέρα (22+1, 22+2 κ.ο.κ.) θα αρχίσει να διανύει την 23η εβδομάδα.

ναι εντάξει και έτσι σωστό είναι απλά εμένα με μπερδεύει πιο πολύ!:tongue:

οπότε τώρα όποια με ρωτήσει 26 θα πω να ξέρετε!:tongue: χαχα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...