Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/pumping/swing.html

Οριστε και ενα λινκ για το εν λόγω θήλαστρο.

Καλημέρα!

Γιώτα μην πάρεις τίποτα πριν τη γέννα, κανε την έρευνά σου και όταν χρειαστεί στέλνεις κάποιον να σου πάρει. Κι εγω μόλις είδα οτι οκ θηλάζω αλλά θέλω να βγάζω και κανένα γεύμα εστειλα τον άντρα μου και μου το πήρε. Είναι όντως βολικό το swing, με το μεγάλο απλά θα κάνεις πιο ξεκούραστα τράπεζα.

Εννοείται ότι δε θα πάρω τίποτα μέχρι τη γέννα!!!!!!Με αυτό το swing δεν κάνεις εύκολα τράπεζα επειδή πονάει πιο πολύ ή δεν τραβάει το ίδιο εύκολα και σε κουράζει;;; Ή υπάρχει η πιθανότητα να σου κόψει το γάλα;;; (μπορεί να λέω και βλακείες τώρα...)

Βιβιαν εγω απο βδομάδα θέλω να πάω για την καμπύλη και το σκέφτομαι... Βασικά τα αποτελεσματα σκέφτομαι μην πέσει καμία δίαιτα μετα και ποιος αντέχει;

αναγκαστικά πρέπει να πάμε τι να κάνουμε?!:shock:

κάνε λίγο διατροφή 2 μέρες πριν και μετά φάε κανένα γλυκό

μέχρι τα αποτελέσματα!! ε όταν βγούν βλέπουμε!:tongue::tongue:

η αδερφή μου μου λέει ξέρεις τι σε περιμένει αν δεν βγει

φυσιολογική ε?:shock::shock: μπράβο βρε της λέω ευχαριστώ!!:tongue:

δεν λες που την κάνουμε προς το τέλος?για φαντάσου να γινόταν στο

1ο τρίμηνο και να έβγαινε ανεβασμένη?τουλάχιστον τώρα υπομονή για 2,5

μήνες περίπου!;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

αναγκαστικά πρέπει να πάμε τι να κάνουμε?!:shock:

κάνε λίγο διατροφή 2 μέρες πριν και μετά φάε κανένα γλυκό

μέχρι τα αποτελέσματα!! ε όταν βγούν βλέπουμε!:tongue::tongue:

η αδερφή μου μου λέει ξέρεις τι σε περιμένει αν δεν βγει

φυσιολογική ε?:shock::shock: μπράβο βρε της λέω ευχαριστώ!!:tongue:

δεν λες που την κάνουμε προς το τέλος?για φαντάσου να γινόταν στο

1ο τρίμηνο και να έβγαινε ανεβασμένη?τουλάχιστον τώρα υπομονή για 2,5

μήνες περίπου!;)

Μ αρέσει που προδικάζετε ότι θα βγει ανεβασμένη!!!! χι χι χι:tongue::tongue::tongue:

Εννοείται ότι δε θα πάρω τίποτα μέχρι τη γέννα!!!!!!Με αυτό το swing δεν κάνεις εύκολα τράπεζα επειδή πονάει πιο πολύ ή δεν τραβάει το ίδιο εύκολα και σε κουράζει;;; Ή υπάρχει η πιθανότητα να σου κόψει το γάλα;;; (μπορεί να λέω και βλακείες τώρα...)

Δεν πονάει, μην φοβάσαι κάτι τέτοιο. Μπορείς να ρυθμίσεις και τη δύναμη που αντλεί ώστε να νιώθεις εσυ καλά. Απλά θέλεις περισσότερο χρόνο για βγάλεις γάλα σε σχέση με το νοσοκομειακό. Αν θέλεις να σποθηκευεις όσο είσαι σπίτι, δεδομένου οτι θα θηλαζεις και περίπου 8 φορές το 24ωρο τη μπεμπα και στην αρχη ίσως θέλει να μένει αρκετή ώρα στο στήθος θα κουράζεσαι. Αν βολέψει το ενδεχόμενο να βγάζεις στη δουλεια οπότε να αναπληρωνεις καθημερινά το γάλα που χρειάζεται μια χαρά δουλειά κάνει το swing. Μια μικρη τράπεζα θα καταφέρεις να κάνεις και με αυτο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγω μια χαρα ειχα κανει τραπεζα και μαυτο μην τρελαινεσαι!!!!

Βρε κοριτσια γιατι εχετε αγχωθει με την καμπυλη τοσο πολυ?

Εξεταση ρουτινας ειναι κι αυτη και κατα 99% χωρις λογο!!!

Οι μαναδες μας ουτε που την ξερουν αυτη την εξεταση!

Ασε που τα αποτελεσματα ερμηνευονται ποικιλοτροπως

απο τους γιατρους αλλοι κανουν την τριχα τριχια κι αλλοι

ειναι κουλ και ξερουν οτι ειναι φυσιολογικο να βγει ανεβασμενη

και δινουν σημασια μονο σε extreme περιπτωσεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διατροφή δεν θα κάνω, εντάξει θα πρόσεξω μη φάω καμία τουρτα ή κανένα μπακλαβά την προηγούμενη μέρα. Μπορεί να λέω ποιος αντέχει τη δίαιτα αλλά άμα είναι για το καλο του μωρού τι θα κάνουμε... Στην πρώτη εγκυμοσύνη η τελευταία τιμη είχε βγει κοντα στο όριο αλλά η γιατρός μου είπε να προσέχω τα γλυκα που τρώω. Πχ αν τρώω μια παστα την ημέρα να τρώω μισή. Η αλήθεια είναι οτι τρώω κεικ, κουλουρακια κ τέτοια. Αυτα θα ζοριστώ να τα κόψω πιο πολύ απο οτι σοκολάτες.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Φουυυ φουυυυ φουυυ!!!! Ψυχραιμία!!!! Τους τακτοποίησα όλους νομίζω ..μέχρι να με ξανασυγχύσουν!

Το swing το είχε μια φίλη μου που πήγε κ εκείνη νωρίς για δουλειά, και έκανε μια χαρά τράπεζα για πολύ καιρό!! Κ το έπαιρνε και μαζί της και την είχε βολέψει πολύ.... δεν πονούσε απο οτι θυμάμαι!!!

Οσο για την καμπύλη.... μην αγχώνεστε για τα γλυκά πριν...εμένα λες κ κάτι με είχε πιασει και πριν παω όλο κάτι γλυκό έτρωγα τις τελευταίες μέρες, και απο κιλά.....γκουχου γκουχου...εχω πάρει τα περισσότερα... :oops::cry:... κ η καμπύλη βγήκε τέλεια!! 71 νηστεία, 101 σε μια ώρα, 74 σε δυο ώρες....

Οπότε cool!!! Νομίζω αν ειναι να συμβεί ούτε διορθώνεται , ούτε γλυτώνεται!!! Αλλά δεν ειναι και το πιο συχνό τελικά....

Βίβιαν ποιο καρότσι βρήκατε??????

Qiamp3.png

lRVcp3.png

spin λέγεται και είναι mothercare..φαντάσου ότι το φετινό είναι

το ίδιο λέγεται orb και έχει 600!είναι ωραίο γιατί γυρίζει γύρω γύρω

χωρίς να σηκώνεις το κάθισμα!

και από ό,τι βλέπω για προίκα, σελτεδάκια και τέτοια το ήρα έχει μεγάλη

ποικιλία! το είπε και μια άλλη κοπέλα νομίζω?!:rolleyes:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια γιατι εχετε αγχωθει με την καμπυλη τοσο πολυ? Εξεταση ρουτινας ειναι κι αυτη και κατα 99% χωρις λογο!!!

Συμφωνώ κι επαυξάνω και δεν το λέω εκ του ασφαλούς επειδή την έκανα, αλλά επειδή εδώ και τρία χρόνια τρέχω σε διάφορους γιατρούς για τα ορμονικά μου και τα ζαχαρά μου και τις ινσουλίνες μου και δε συμμαζεύεται.

Και να σας πω και το καλύτερο για να δείτε πόσο δίκιο έχει η Μαρία για τους γιατρούς: Με βάζει ο δικός μου να κάνω την καμπύλη, με 75 γραμ. γλυκόζης, μέτρηση 0', 60' και 120'.

Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω στο ιντερνετ, βρίσκω ότι πρέπει να γίνει μέτρηση και στα 180'. Ψάχνω κι άλλο, βρίσκω κάπου που έλεγε ότι σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, αρκούν αυτές οι μετρήσεις (που μου είχε βάλει ο γιατρός μου) και ότι δεν χρειάζεται και στις 3 ώρες. Να το σκέφτομαι εγώ όλο το βράδυ πριν την εξέταση, στο τέλος, αφού με έβλεπα ότι μου είχε κολλήσει στο μυαλό, κάθησα (και πλήρωσα!) μόνη μου και ζήτησα να μου κάνουν μία αιμοληψία και στα 180'. Βγαίνουν τα αποτελέσματα, όλα καλά, μόνο η μέτρηση στα 180' είχε βγει 58 με κατώτατο όριο τα 60.

Πάω τα αποτελέσματα στον γιατρό (τον γυναικολόγο, όχι τον ενδοκρινολόγο ακόμα) και μου λέει : ωραία, απλά, να, κι αυτό που είναι πιο χαμηλό θέλει προσοχή (το 58, στα 180' που κανονικά δεν μου το είχε βάλει να το κάνω!!!!).

Άμα σου φέρω την καμπύλη καπέλο χρυσέ μου θα φταίω????

Εδώ δεν μου είχες βάλει καν αιμοληψία στις 3 ώρες και τώρα το βρήκες και "ύποπτο" μη χ....σω!

Όλη αυτή η πολυλογία, για να σας καταθέσω με στοιχεία (!) ότι δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε, τα πράγματα έιναι όπως ακριβώς τα είπε η Μαρία!

NuWHp2.png

InJWp3.png

spin λέγεται και είναι mothercare..φαντάσου ότι το φετινό είναι

το ίδιο λέγεται orb και έχει 600!είναι ωραίο γιατί γυρίζει γύρω γύρω

χωρίς να σηκώνεις το κάθισμα!

και από ό,τι βλέπω για προίκα, σελτεδάκια και τέτοια το ήρα έχει μεγάλη

ποικιλία! το είπε και μια άλλη κοπέλα νομίζω?!:rolleyes:

Α!Ναι το έχω δει!!! Πολύ design!! Ωραίο!!!

Το είπε κ η Νάντια ναι, και το ανακάλυψα κ εγώ Ιντερνετικά... το Σάββατο θα πάμε να τα δούμε κ απο κοντά....

Εγώ κολλάω στην πάντα... θέλω να ειναι ξεχωριστή και ωραία...αλλά δεν με εχει τρελάνει καμια...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

υπάρχει ένα μαγαζί κοντά στο mall λέγεται new baby city καινούριο

ένα μήνα έχει ανοίξει και έχει μία σειρά από κούνιες και προίκες

πάρα πολύ ωραίες για το δικό μου γούστο τουλάχιστον! μπες να δεις

το site! εγώ αυτή την κούνια θέλω βγαίνει γύρω στα 550 με το στρώμα!

δεν είναι και τραγικά ακριβή!

http://www.quax.eu/

izMNp3.png

Ob2kp2.png

υπάρχει ένα μαγαζί κοντά στο mall λέγεται new baby city καινούριο

ένα μήνα έχει ανοίξει και έχει μία σειρά από κούνιες και προίκες

πάρα πολύ ωραίες για το δικό μου γούστο τουλάχιστον! μπες να δεις

το site! εγώ αυτή την κούνια θέλω βγαίνει γύρω στα 550 με το στρώμα!

δεν είναι και τραγικά ακριβή!

http://www.quax.eu/

Πόσο μου αρέσουν αυτές οι λιτές γραμμές!

Βίβιααααααν! Έγινε διψήφιο το νουμεράκι σου, το είδες...?????????

only 99 days to go!!! :)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...