Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Λοιπόν για το νοσοκομειακό θήλαστρο της medela το symphony είναι 95 ευρώ τον πρώτο μήνα μαζί με χοάνες σωληνάκια μπουκαλάκια κτλ 60 τον δεύτερο μήνα και από τον τρίτο και μετά 40 ευρώ ο μήνας. Στάνταρ αυτά που σας λέω βλέπω τις αποδείξεις.

Τώρα για 2,5 μηνών που θα πας στη δουλειά επειδή θα έχεις εδραιώσει θηλασμό και θα αντλείς μόνο 2 -3 φορές το πολύ στη δουλειά 2 και μια στο σπίτι καλύτερα να πάρεις το swing της medela για περιστασιακή χρήση γιατί όταν θα είσαι σπίτι δεν θα αντλείς θα θηλάζεις.Προσωπικά θα θήλαζα πριν φύγω έστω και λίγο και θα αντλούσα και 2 φορές στην δουλειά για τις ώρες που θα έλειπα μετά μόνο στήθος.

Όσο για κατάψυξη μην βάλετε και πολύ γιατί στο τέλος ίσως πάει χαμένο.Εγώ έχω τόσο γάλα στην κατάψυξη το οποίο, επειδή όταν καταψύχεται η γεύση γίνεται μεταλλική, η μικρή δεν το πίνει και το έβαλα σε κάτι κρέμες κτλ αλλά τώρα θα το πετάξω λήγει κιόλας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσούδια ;)

Τι ωραίο που είναι ν' ακούς ενθαρρυντικά λόγια για την επίτευξη του θηλασμού και κυρίως να βρίσκεις μία αντιμετώπιση ότι "για όλα υπάρχουν λύσεις" και, το βασικότερο, από μαμάδες με εμπειρία και όχι απλά λόγια του αέρα.

Προσωπικά, όσο το έχω φιλοσοφήσει (γιατί για μένα είναι όλα θεωρητικά ακόμα!), έχω αποφασίσει ότι απλά θα ξεκινήσω με την καλύτερη δυνατή διάθεση και με όρεξη. Δεν θέλω ούτε να τρελαθώ και ούτε να προσθέσω ένα επιπλέον άγχος πριν της ώρας του (άσχετο, αλλά το ίδιο σκέφτομαι και για την καισαρική:ναι μεν δεν τη θέλω, αλλά δεν θα πάθω και κατάθλιψη αν τελικά γίνει, για οποιονδήποτε λόγο-βάζω μέσα και τις περιπτώσεις όπου εκείνη την ώρα που στο λέει ο γιατρός σου, για τον χ-ψ λόγο, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να αντιδράσεις...).

Τελοσπάντων, έχω διαβάσει διάφορα κατά καιρούς στο parents για το θηλασμό (να μη σταθώ σε απόψεις του τύπου όποια δεν θηλάζει είναι ο διάβολος!) και μ' αρέσουν οι κοπέλες που λένε ουσιαστικά "μην το αποκλείσεις, δοκίμασέ το και το πιθανότερο είναι ότι ακόμα κι αν δυσκολευτείς, μάλλον στο τέλος θα πεισμώσεις και θα το καταφέρεις". Μ' αρέσει γενικά αυτός ο τρόπος σκέψης: όχι παγιωμένες απόψεις για κάτι που δεν έχεις εμπειρία!

Το παραφιλοσόφησα ε?

Βαριέμαι να δουλεψω σήμερα, γι' αυτό....Ελπίζω να μη σας πιάσω στην π@π@ρολογία όλη τη μέρα :oops:

NuWHp2.png

InJWp3.png

ΚαλημέρααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα νεύρα μου ...... γίνεται χαμός στη δουλειά.. όλοι με εκνευρίζουν....όλοι απο μένα τα περιμένουν κ εγώ τρέχω....... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2,5 μήνες υπομονή..... Ααααχχχχχ!!!!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Ax pele δεν μπορεις να τους δωσεις 5 φασκελα και να παρεις αδεια αναρρωτικη????

Εγω τους εχω αφησει εδω και 2 μηνες να πηζουν μονοι τους! :P

Τωρα για το θηλασμο συμφωνω με την xanp δηλαδη να παρεις το απλο θηλαστρο της medela

οχι το νοσοκομειακο (δεν ξερω ποσο μεγαλο ειναι) αλλα το απλο ειναι απιστευτα μικρο!

Θα θηλαζεις πριν πας δουλεια θα αντλεις εκει 2 φορες (κανα τεταρτο θα σου περνει δεν ειναι πολυς χρονος) και μετα οταν γυρισεις!

Skountoufla συμφωνω σε ολα! Χαλαρα να τα βλεπεις και εγω με την καισαρικη

εχω συμφιλιωθει πλεον! Αλλα να ξερεις οτι επειδη ο θηλασμος δεν ειναι ευκολος

αμα δεν το χεις παρει αποφαση να το κανεις και να προσπαθησεις εστω και λιγο

δεν θα βγει. Δεν θα αγχωθεις απο τωρα απλως στο λεω να το ξερεις....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ΚαλημέρααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα νεύρα μου ...... γίνεται χαμός στη δουλειά.. όλοι με εκνευρίζουν....όλοι απο μένα τα περιμένουν κ εγώ τρέχω....... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2,5 μήνες υπομονή..... Ααααχχχχχ!!!!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!!!!! Να κάνεις όσα μπορείς και να μην τους αφήνεις να σου ζητάνε παραπάνω!!!!

Ax pele δεν μπορεις να τους δωσεις 5 φασκελα και να παρεις αδεια αναρρωτικη????

Εγω τους εχω αφησει εδω και 2 μηνες να πηζουν μονοι τους! :P

Τωρα για το θηλασμο συμφωνω με την xanp δηλαδη να παρεις το απλο θηλαστρο της medela

οχι το νοσοκομειακο (δεν ξερω ποσο μεγαλο ειναι) αλλα το απλο ειναι απιστευτα μικρο!

Θα θηλαζεις πριν πας δουλεια θα αντλεις εκει 2 φορες (κανα τεταρτο θα σου περνει δεν ειναι πολυς χρονος) και μετα οταν γυρισεις!

Αυτό είναι για αγορά έτσι;;Αν είναι μικρό ίσως να κάνω έτσι...

:(:(:(

Καλό κουράγιο....

NuWHp2.png

InJWp3.png

ναι το swing που εχω ειχε καπου 150 ευρω. Δεν ξερω αν κυκλοφορει το

ιδιο μοντελο ή εχει αλλαξει κατι. Φαντασου ενα στρογγυλο μηχανημα

οχι πανω απο 20 εκατοστα διαμετρο με καλωδιο για πριζα και ενα

σωληνακι που καταληγει σε ενα χωνι μικρο κι αυτο καλυπτει λιγο παραπανω

απτη θηλη και κατω απτο χωνι βιδωνει το μπουκαλακι του. Ανετα το εχεις αυτο

και στην τσαντα σου που πας στη δουλεια.

ναι το swing που εχω ειχε καπου 150 ευρω. Δεν ξερω αν κυκλοφορει το

ιδιο μοντελο ή εχει αλλαξει κατι. Φαντασου ενα στρογγυλο μηχανημα

οχι πανω απο 20 εκατοστα διαμετρο με καλωδιο για πριζα και ενα

σωληνακι που καταληγει σε ενα χωνι μικρο κι αυτο καλυπτει λιγο παραπανω

απτη θηλη και κατω απτο χωνι βιδωνει το μπουκαλακι του. Ανετα το εχεις αυτο

και στην τσαντα σου που πας στη δουλεια.

Αχ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αυτό σε τι υστερεί από τα άλλα τα μεγάλα;;

Διαφημίσεις

Αχ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αυτό σε τι υστερεί από τα άλλα τα μεγάλα;;

Το νοσοκομειακο ειναι μεγαλουτσικο μηχανημα και εχει αποτι ειπαν τα κοριτσια

2 χωνια ωστε να βγαινει και απο τα 2 στηθη ταυτοχρονα. Αλλα για να το κανει αυτο

θελει "δυναμη" οποτε ειναι μεγαλη συσκευη. Στο μαιευτηριο πριν απο 4 χρονια

μου ειχαν δωσει ενα νοσοκομειακο που ομως εβγαζε απτο ενα στηθος και παλι ητανε

τεραστιο!Σαν μικρο βαλιτσακι!

Αλλα να ξερεις οτι επειδη ο θηλασμος δεν ειναι ευκολος αμα δεν το χεις παρει αποφαση να το κανεις και να προσπαθησεις εστω και λιγο δεν θα βγει.

...Κρυφά μέσα μου το έχω πάρει απόφαση και μαζεύω όσα αποθέματα πείσματος μπορώ ;)! Και στον στενό φιλικό μου κύκλο έχω τρία παραδείγματα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για μένα. Απλά θέλω να σκέφτομαι...φιλελεύθερα και όσο μπορώ φυσικά (=η φύση προνοεί για όλα).

Μία από τις φίλες μου που γέννησε τον Ιούλιο, της είχε πει η μαία της ότι ο τοκετός είναι θέμα εγκεφαλικό:όπως το έχεις σκεφτεί, έτσι θα γεννήσεις.

Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα τι μπούρδες είναι αυτές, τύπου όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το πετύχεις, αλλά τώρα με πιάνω να "τσιμπάω" με κάτι τέτοια, μάλλον έχω ανάγκη να το βλέπω έτσι..

NuWHp2.png

InJWp3.png

http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/pumping/swing.html

Οριστε και ενα λινκ για το εν λόγω θήλαστρο.

Καλημέρα!

Γιώτα μην πάρεις τίποτα πριν τη γέννα, κανε την έρευνά σου και όταν χρειαστεί στέλνεις κάποιον να σου πάρει. Κι εγω μόλις είδα οτι οκ θηλάζω αλλά θέλω να βγάζω και κανένα γεύμα εστειλα τον άντρα μου και μου το πήρε. Είναι όντως βολικό το swing, με το μεγάλο απλά θα κάνεις πιο ξεκούραστα τράπεζα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

...Κρυφά μέσα μου το έχω πάρει απόφαση και μαζεύω όσα αποθέματα πείσματος μπορώ ;)! Και στον στενό φιλικό μου κύκλο έχω τρία παραδείγματα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για μένα. Απλά θέλω να σκέφτομαι...φιλελεύθερα και όσο μπορώ φυσικά (=η φύση προνοεί για όλα).

Μία από τις φίλες μου που γέννησε τον Ιούλιο, της είχε πει η μαία της ότι ο τοκετός είναι θέμα εγκεφαλικό:όπως το έχεις σκεφτεί, έτσι θα γεννήσεις.

Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα τι μπούρδες είναι αυτές, τύπου όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το πετύχεις, αλλά τώρα με πιάνω να "τσιμπάω" με κάτι τέτοια, μάλλον έχω ανάγκη να το βλέπω έτσι..

Αμα εχεις και φιλες που εχουν θηλασει να σε εμψυχωσουν και τα σε

συμβουλευσουν ειναι πολυ καλο! Εννοειται οτι αμα δεν σου βγει θα

παρεις εσυ την αποφαση να το παρατησεις και δεν σημαινει οτι εκανες κατι

ασχημο!Κακα τα ψεματα εχει πολλα πλεονεκτηματα και το ταισμα

με ξενο γαλα στο μπουκαλι....

Τωρα αυτο που ειχε πει εκεινη η μαια ηταν πολυ θεωρητικο! Αμα υπαρχει το

δεδομενο π.χ. σε μενα οτι εχω δυσαναλογια λεκανης με μεγεθος μωρου

δεν παω να φαντασιονομαι φυσιολογικο τοκετο το παιδι δεν θα χωραει!

Ετσι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν το σκεφτομουν καθολου για

καισαρικη αλλα μου κατσε. Αντε τωρα θα σκεφτομαι την καισαρικη

μπας και γινει κανενα θαυμα για ΦΤ :P

καλημέραααα!! πωπω λογοδιάρροια!!:tongue::tongue:

δεν έχω άποψη για τα θήλαστρα οπότε σας αφήνω να το αναλύσετε

όσες ξέρετε!:P

όσο για καρότσια και τέτοια που λέγατε στο mothercare έχει πολύ

καλές προσφορές στα περσινά μοντέλα! εγώ βρήκα ένα 369 και

μάλλον εκεί θα καταλήξω! είναι με πορτ μπεμπε αλλά χωρίς

αυτοκινήτου αλλά και πάλι γύρω στα 500 βγαίνει οπότε

μια χαρά μου φαίνεται!;)

κατά τ άλλα όλα καλά, η μαμά τρώει όσο μπορεί μέχρι να βγει η καμπύλη!

χαχαχαχα!!:tongue::tongue:

γιατί μετά αν μου τα κόψει όοοολα τουλάχιστον να το χω ευχαριστηθεί!!:shock:

πήρε καμία αποτελέσματα? ή έκανε καμία άλλη καμπύλη?

πένυ υπομονή με τη δουλειά!!! όσο μπορείς μην συγχύζεσαι!!

εγώ πάντως έχω παρατηρήσει πως όποτε βγαίνω με το αμάξι όλο

και κάποιος μ@λ....ς θα με συγχύσει οπότε μήπως να το κόψω και

να αράξω σπίτι?:rolleyes::rolleyes:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...