Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κάποια πράγματα θα τα δεις πάντως στην πράξη γιατι όσο και να τα σχεδιάζεις μπορει να μη σου βγούνε. Εσυ αρκεί να έχεις θέληση και οτι καταφέρεις θα είναι σίγουρα το καλύτερο για σένα και το μωρακι σου, είτε αυτο είναι στήθος, μπουκάλι, μητρικό γάλα, γάλα σκόνη. Απλα θέλει σίγουρα υπομονη και θέληση ο θηλασμος. Εγώ που θήλασα 20 μήνες και κάτι πιστεύω οτι το να τα καταφέρεις απο το να μην τα καταφέρεις τα χωρίζει μια λεπτή γραμμή. Για αυτο οτι και να συμβεί, χαλαρά!

συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις πρώτες μέρες με το μπιμπερό και το δικό μου γάλα είχα θέμα, δεν το έτρωγε, μετά απο 4-5 μέρες που εγώ κοντεψα να τρελλαθώ και να παραιτηθώ απο τη δουλειά μου απο τις τύψεις που το παιδί δεν έτρωγε, όλα καλά. Άρχισε να τρώει κανονικά με το μπιιμπερό και όταν γυριζα θήλαζε!

Δεν έπινε το γάλα από το μπιμπερό και ήθελε στήθος;;; Δηλαδή έκανες αυτό που λέω κι εγώ; Μεσα στην ημέρα του έδινες δικό σου γάλα με μπιμπερό και όταν γυρνούσες το θήλαζες;;;

Κάποια πράγματα θα τα δεις πάντως στην πράξη γιατι όσο και να τα σχεδιάζεις μπορει να μη σου βγούνε. Εσυ αρκεί να έχεις θέληση και οτι καταφέρεις θα είναι σίγουρα το καλύτερο για σένα και το μωρακι σου, είτε αυτο είναι στήθος, μπουκάλι, μητρικό γάλα, γάλα σκόνη. Απλα θέλει σίγουρα υπομονη και θέληση ο θηλασμος. Εγώ που θήλασα 20 μήνες και κάτι πιστεύω οτι το να τα καταφέρεις απο το να μην τα καταφέρεις τα χωρίζει μια λεπτή γραμμή. Για αυτο οτι και να συμβεί, χαλαρά!

Σιγουρα δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα πώς θα εξελιχθούν τότε τα πράγματα, απλά θέλω να εξετάσω τις επιλογές μου

Κοριτσια να παρεμβω κι εγω λιγο στην θηλαστροσυζητηση?

Βλεπω για νοσοκομειακο που λετε και 50 ευρω το μηνα και απορω!!!!

Εγω ειχα της medela ηλεκτρονικο (φανταστικο) που το πηρα με 150 ευρω

(τωρα θα στοιχιζει λιγοτερο γιατι πηρα τοτε το καινουριο μοντελο) και εκανα

τη δουλεια μου. Βεβαια εγω το χρειαστηκα γιατι ο Χαρης ηταν θερμοκοιτιδα

τον πρωτο καιρο αργοτερα το σκασμενο δεν μου κανε τη χαρη να πιει

απο μπιμπερο για να λειψω κι εγω κανα βραδυ απτο σπιτι

Anyway!

Για μπιμπερο δεν μπορω να συμβουλεψω τα ειχα παρει ολα αλλα ο Χαρης δεν

δεχτηκε ποτε κανενα (βυζι και μονο βυζι!!!).

Παντως αν περασει το πρωτο 3μηνο αποκλειστικου θηλασμου εδραιωνεται

ο θηλασμος που λεμε και δεν κοβεται ευκολα με 1-2 αντλησεις στη δουλεια

δεν προκειται να κοπει!

Για αποστειρωτη που λεγατε δεν ειναι αναγκη να ειναι ιδιας μαρκας.

Αυτα!

Και συμφωνω με το τελευταιο της hippo!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Εντάξει και στην δουλειά μου δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να χρησιμοποιώ το θήλαστρο!!!Μάλλον δύσκολο το κόβω.... Αλλά δεν το σκέφτηκα ότι αν δεν βγάζεις γάλα ανά συγκεκριμένες ώρες δημιουργείται πρόβλημα, δηλαδή πρήζεται το στήθος, πονάς ή σου κοβεται εν τέλει το γάλα. Εγώ υπολόγιζα με το μυαλό μου να βγάζω στο σπίτι αρκετό ώστε να το καταψύχω κ να του δίνουν όταν λείπω από εκείνο. Αλλά δεν γίνονται όλα όπως τα θες εσύ...:?:-?

Ούτε εγω είχα νοικιάσει. Είχα ρωτήσει μόνο και στην κλινική είχα χρησιμοποιήσει κιόλας. Κι εγω Μαρία αγόρασα το swing της medela, ηλεκτρονικό, καλο είναι. Άλλα τα κορίτσια θέλουν να γυρίσουν στη δουλειά στο δίμηνο-τρίμηνο απο οτι κατάλαβα, οπότε ίσως το νοσοκομειακό τις βοηθήσει περισσότερο απο την άποψη οτι είναι πιο δυνατό και μπορείς να κάνεις διπλή άντληση. Θα εξοικονομούν χρόνο βασικά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Δε γινεται 8 ωρες να μην τραβηξεις θα πεθανεις στον πονο και θα αρχισει να τρεχει

μονο του το γαλα! Αν δε αυτο το κανεις πριν το περας του τριμηνου τοτε θα κοπει

το γαλα. Τωρα αν πας στο 6μηνο στη δουλεια οποτε εχεις αντικαταστησει ενα γευμα

με ρυζαλευρο/φρουτοκρεμα κτλ και θα λειπεις ας πουμε μονο σε ενα γευμα του παιδιου

τοτε μπορεις και να μην τραβηξεις στη δουλεια! Αυτο το ενα γευμα θα το εχεις αντικαταστησει

σιγα σιγα ετσι?Μη φανταστεις οτι μια μερα δινεις ρυζαλευρο και ολα μια χαρα. Στην αρχη μια

κουταλια ρυζαλευρο μετα στηθος μετα 3 κουταλιες και στηθος κτλ οποτε το στηθος

σταδιακα "καταλαβαινει" οτι θα κοπει ενα γευμα......

Παντως καπου στη δουλεια θα μπορουσες να βρεις ενα χωρο δεν ειναι τοσο τραγικο

να σε εξυπηρετησουν για λιγη ωριτσα σε καποιο χωρο!

Ούτε εγω είχα νοικιάσει. Είχα ρωτήσει μόνο και στην κλινική είχα χρησιμοποιήσει κιόλας. Κι εγω Μαρία αγόρασα το swing της medela, ηλεκτρονικό, καλο είναι. Άλλα τα κορίτσια θέλουν να γυρίσουν στη δουλειά στο δίμηνο-τρίμηνο απο οτι κατάλαβα, οπότε ίσως το νοσοκομειακό τις βοηθήσει περισσότερο απο την άποψη οτι είναι πιο δυνατό και μπορείς να κάνεις διπλή άντληση. Θα εξοικονομούν χρόνο βασικά.

Αυτο με τη διπλη δεν το ηξερα! Τραβαει ταυτοχρονα και απο τα δυο δηλαδη?

Εντάξει και στην δουλειά μου δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να χρησιμοποιώ το θήλαστρο!!!Μάλλον δύσκολο το κόβω.... Αλλά δεν το σκέφτηκα ότι αν δεν βγάζεις γάλα ανά συγκεκριμένες ώρες δημιουργείται πρόβλημα, δηλαδή πρήζεται το στήθος, πονάς ή σου κοβεται εν τέλει το γάλα. Εγώ υπολόγιζα με το μυαλό μου να βγάζω στο σπίτι αρκετό ώστε να το καταψύχω κ να του δίνουν όταν λείπω από εκείνο. Αλλά δεν γίνονται όλα όπως τα θες εσύ...:?:-?

Γιώτα αν δεν είναι δυνατόν να αντλεις στη δουλειά θα πρέπει να στραφείς στη λύση της καταψυξης. Πριν γυρίσεις θα προσπαθήσεις ήδη να κάνεις απόθεμα ώστε να μπορείς να καλυπτεις τις ώρες που λείπεις. Ε θα κάνεις και μια άντληση στο σπίτι, μπορείς να το καταφέρεις. Να σου κοπεί δεν νομίζω αν σκεφτείς οτι στο εξάμηνο έτσι κι αλλιώς πχ δεν θηλαζεις συνέχεια αφου τρώει φρούτα, κρεμα, σούπες και δεν κόβεται το γάλα. Μόνο θα μειωθεί και για αυτο θα πρέπει να έχεις απόθεμα. Όσο για το πρηξιμο γενικα δεν γίνεται τη μια μέρα να θηλαζεις 8 φορές και την άλλη 4. Έτσι όντως θα υποφέρεις. Μειώνεις σιγα σιγα, 8,7,6...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Γιατί τώρα σκεφτόμουν μήπως αντί λίκνου ή καλαθούνας,έπαιρνα ένα παρκοκρέββατο 2 θέσεων με καλό στρωματάκι για να κοιμάται οταν γεννηθεί το μωρό...

Ξέρετε αν σε μέγεθος είναι το ίδιο με κούνια;;;

Τι αξίζει τελικά;;;

Kι εγώ θέλω να το ρωτήσω αυτό. Μου το έχουν ήδη πει σαν λύση (γιατί η καλαθούνα + το στρωματάκι της είναι ουσιαστικά για 3 περίπου μήνες), δεν ξέρω αν παίζει σαν πιθανότητα (αν είναι ανατομικά σωστό για τα βρέφη), ξέρει καμμία να μας πει???

1080? ????????????

#dizzy# #dizzy# #dizzy#

(πόσο βαθιά είμαι νυχτωμένη????)

Κι εγώ το ίδιο! Ευτυχώς που το καροτσάκι θα μας το δώσουν!

τα υπολοιπα λευκα ειδη τυπου σελτεδακια πανες και τα σχετικα απο το ΗΡΑ που εχει τερααααααστια ποικιλια...σεντονια πετσετες κουβερτες βρεφικα εσωρουχα οοοολα χονδρικη λογω μαγαζιου...

Πού είναι αυτό το ΗΡΑ??????:D

Ρε παιδιά για το θηλασμό έχω ανάμεικτα συναισθήματα... απ' τη μια δεν θέλω να θηλάσω, απ' την άλλη άνεργη θα είμαι κι όλη μέρα στο σπίτι οπότε κρίμα, ευκαιρία είναι... δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, θα το αφήσω λίγο ακόμα να ωριμάσει μέσα μου... ίσως να το πετύχουμε και με την πρώτη οπότε χαζομάρα να μην το κάνω.. θα δούμε.

Εγώ πάλι..παρότι ξέρω οτι πονάει, εύχομαι να μπορώ να θηλάσω!!! Μη το σκέφτεσαι καθόλου...είναι τόσα τα υπέρ και για σενα και για το μωρό, ουσιαστικά αποτελεί μέρος της μελλοντικής σας υγεία!!! Εννοείται πως απόφαση είναι δική σου, αλλά αν απλά σε φοβίζει, σκεψου τα θετικά!! "Τα πλεονεκτήματα για την υγεία των παιδιών είναι πολλά και αναντικατάστατα. Το μητρικό γάλα αποτελεί το μοναδικό γάλα που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον άνθρωπο, αποτελεί την πιο πλήρη διατροφή, είναι εύπεπτο και πλούσιο σε αντισώματα και άλλους παράγοντες (όπως ζωντανά κύτταρα του ανοσοποιητικού, ορμόνες, αυξητικούς παράγοντες, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες) που προστατεύουν από σοβαρές λοιμώξεις (ωτίτιδες, λοιμώξεις αναπνευστικού, γαστρεντερίτιδες, μηνιγγίτιδες κ.λ.π.). Τα παιδιά που θηλάζουν έχουν επιπλέον μικρότερη πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών, καρκίνου, σακχαρώδη διαβήτη, παχυσαρκίας, φλεγμονωδών νοσημάτων εντέρου, τερηδόνας και ορθοδοντικών ανωμαλιών στην παιδική και ενήλικο ζωή. Επίσης αναφέρεται προστατευτική δράση για το σύνδρομο αιφνιδίου βρεφικού θανάτου.

Επιπλέον η μητέρα μπορεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης πιο εύκολα, καθώς το μέγεθος της μήτρας συρρικνώνεται γρηγορότερα και καταναλώνει επιπλέον περίπου 600 θερμίδες ημερησίως, έχει μικρότερη απώλεια αίματος και ταχύτερη ανάρρωση από τον τοκετό, μικρότερο κίνδυνο ανάπτυξης οστεοπόρωσης, καρκίνου μαστού και ωοθηκών."

Απο wikipedia ..... μη φανταστείς....:tongue::tongue:

Συν οτι γλυτώνεις λεφτά!!!!

Γι αυτό σου λέω...μη κολλάς!!!:D;)

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ όλες για τις συμβουλές σας!!!

Δε γινεται 8 ωρες να μην τραβηξεις θα πεθανεις στον πονο και θα αρχισει να τρεχει

μονο του το γαλα! Αν δε αυτο το κανεις πριν το περας του τριμηνου τοτε θα κοπει

το γαλα. Τωρα αν πας στο 6μηνο στη δουλεια οποτε εχεις αντικαταστησει ενα γευμα

με ρυζαλευρο/φρουτοκρεμα κτλ και θα λειπεις ας πουμε μονο σε ενα γευμα του παιδιου

τοτε μπορεις και να μην τραβηξεις στη δουλεια! Αυτο το ενα γευμα θα το εχεις αντικαταστησει

σιγα σιγα ετσι?Μη φανταστεις οτι μια μερα δινεις ρυζαλευρο και ολα μια χαρα. Στην αρχη μια

κουταλια ρυζαλευρο μετα στηθος μετα 3 κουταλιες και στηθος κτλ οποτε το στηθος

σταδιακα "καταλαβαινει" οτι θα κοπει ενα γευμα......

Παντως καπου στη δουλεια θα μπορουσες να βρεις ενα χωρο δεν ειναι τοσο τραγικο

να σε εξυπηρετησουν για λιγη ωριτσα σε καποιο χωρο!

Αν θεωρησουμε ότι θα γεννήσω παίρνοντας όλο το μήνα, δηλαδή κατά τις 13/06, αρχές Σεπτέμβρη το μωρό θα είναι 2,5 μηνών, σωστά;; Άρα λες ότι τουλάχιστον για μισό μήνα να βγάζω και στη δουλειά για να μην μου κοπει;; Εντάξει, χώρος υπάρχει να το κάνω, αλλά το να κουβαλάω όλο εκείνο το πράγμα μαζί μου δεν θα βολεύει... Ίσως να καθυστερήσω λίγο να γυρίσω, αν είναι για κανα 15ήμερο.....Με το σκεπτικό βέβαια ότι θα γεννήσω κανονικά στον μήνα μου, έτσι;; Δεν είναι ότι θέλω να θηλάσω για πάρα πολύ καιρό, θα μου έφταναν 4-5 μήνες, δεν ξέρω, τι να πω, θα δουμε...

Γιώτα αν δεν είναι δυνατόν να αντλεις στη δουλειά θα πρέπει να στραφείς στη λύση της καταψυξης. Πριν γυρίσεις θα προσπαθήσεις ήδη να κάνεις απόθεμα ώστε να μπορείς να καλυπτεις τις ώρες που λείπεις. Ε θα κάνεις και μια άντληση στο σπίτι, μπορείς να το καταφέρεις. Να σου κοπεί δεν νομίζω αν σκεφτείς οτι στο εξάμηνο έτσι κι αλλιώς πχ δεν θηλαζεις συνέχεια αφου τρώει φρούτα, κρεμα, σούπες και δεν κόβεται το γάλα. Μόνο θα μειωθεί και για αυτο θα πρέπει να έχεις απόθεμα. Όσο για το πρηξιμο γενικα δεν γίνεται τη μια μέρα να θηλαζεις 8 φορές και την άλλη 4. Έτσι όντως θα υποφέρεις. Μειώνεις σιγα σιγα, 8,7,6...

Αυτό με την κατάψυξη είχα σκεφτεί κι εγώ εξ αρχής. Να κάνω μια τράπεζα που λένε και να έχω για όσο μπορώ...

Καλημέρα κουτσομπόλες!!!

Μα πόσα γράψατε πάλι!!!!!!!!

Μπήκα για μία καλήμέρα!!!!!!!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω θα το κάνω

το μεσημεράκι!

Φεύγω πάω στην μανούλα μου!!!

Μάκια σε όλες σας!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...