Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε μπουμπουδες?

οσον αφορα τα καροτσια ψαξτε το πολυ!υπαρχουν και προσφορες...

εγω πηρα το τριπλο συστημα της inglesina με 500? και νομιζω η τιμη ειναι πολυ καλη...απλα,δεν ειναι του 2013!

οσον αφορα τα θηλαστρα που και εγω στανταρ θα χρειαστω μαλλον στην medela εχω καταληξει για ενοιοκιαση του νοσοκομειακου.

Μπιμπερο εχει βγει το calma που ειναι για να τρωει με την ιδια κινηση που κανει οταν θηλαζει οποτε εκει με βλεπω και...ερωτηση τώρα...θελω ιδιο αποστειρωτη?η μπαινουν και σε αλλες εταιριες τα μπουκαλια?

και μετα αλλαζω απλα θηλη οταν μεγαλωσει η θελω εξ΄αρχης αλλα μπιμπερο?

οσον αφορα τα υπολοιπα ψωνια νομιζω ολα ειναι υπο ελεγχο εκτος του λικνου που θελω να επισκεφτω το motherbaby γιατι εχει πολυ καλες τιμες αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα ποιοτικα.

τα υπολοιπα λευκα ειδη τυπου σελτεδακια πανες και τα σχετικα απο το ΗΡΑ που εχει τερααααααστια ποικιλια...σεντονια πετσετες κουβερτες βρεφικα εσωρουχα οοοολα χονδρικη λογω μαγαζιου...

ε ας αφησω και τιποτα μπανακια και τετοια για κανενα δωρο....:tongue:

aCtzp3.png

Εσύ νοσοκομειακό νοίκιασες;; Πόσο κόστισε;; Κι είναι και μεγάλα αυτά ρε συ, πού να το σέρνεις στη δουλειά......Πρέπει δηλαδή να βγάζεις γάλα μέσα στη μέρα κάμποσες φορές για να έχεις αρκετό ή χρειάζεται να το κάνεις για να ην σου κοπεί;;

απο οσο εχω δοαβασει στον θηλασμο παιζει ο νομος προσφορας-ζητησης!

οσο βγαζεις....τοσο εχεις!

νομιζω η Ξανθη μου ειχε πει για ενα απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν 100? περιπου το μηνα!:shock:

αλλα εχει πανω απο 1000 να το αγορασουμε!

aCtzp3.png

απο οσο εχω δοαβασει στον θηλασμο παιζει ο νομος προσφορας-ζητησης!

οσο βγαζεις....τοσο εχεις!

νομιζω η Ξανθη μου ειχε πει για ενα απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν 100? περιπου το μηνα!:shock:

αλλα εχει πανω απο 1000 να το αγορασουμε!

100? το μήνα ε;;; Χώρια τα υπόλοιπα εξαρτήματα που θα χρειαστούμε.... Άστα να πάνε.....:shock::shock::shock:

τι κανετε μπουμπουδες?

εγω πηρα το τριπλο συστημα της inglesina με 500? και νομιζω η τιμη ειναι πολυ καλη...απλα,δεν ειναι του 2013!

Γεια σου και σένα!!!:D:D

Είναι πολύ καλη τιμη για το τριπλό και για Inglesina!!! Αλλά έχω μια ερωτησούλα....το καθισμα (οχι αυτοκ/του ούτε πορτ μπεμπε) το απλο το κάθισμα, είναι αναστρέψιμο; Εννοώ , μπορείς να το γυρίσεις και προς το δρόμο και προς τα σένα;;;

Απο που το πήρες;;;;;; Δεν με νοιάζει αν δεν είναι του 2013...;);)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Να καλωσορίσω κι εγω την karmar! Με το καλό να έρθει το μωρακι σου!

Όπως είπε και η ναντια αν βρείτε περσινό μοντελο perego, inglesina κλπ είναι πιο φτηνό απο τα μοντέλα του 2013! Και στην Ελλάδα, όχι απαραίτητα απο εξωτερικό.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Θηλαστρο για να νοικιάσεις θέλει 50 ευρω τον πρώτο μήνα συν περίπου άλλα τόσα τα ανταλλακτικά. Το δεύτερο μήνα έχεις μόνο το ενοίκιο, λίγοτερο απο 50 ευρω, δεν ξαναπαιρνεις άλλα ανταλλακτικά. Πάντως μη νομίζετε οτι η σκόνη γάλα θα σας βγει φτηνοτερη...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Παίζουν οι τιμές δηλαδή;;; Και κάτι άλλο.... αν του δίνουμε μέσα στη μέρα μητρικό από μπιμπερό, θα μπορώ τις ώρες που είμαι σπίτι να το θηλάζω απευθείας ή μαθαίνει με τον έναν τρόπο και τέλος;;;

Εσύ νοσοκομειακό νοίκιασες;; Πόσο κόστισε;; Κι είναι και μεγάλα αυτά ρε συ, πού να το σέρνεις στη δουλειά......Πρέπει δηλαδή να βγάζεις γάλα μέσα στη μέρα κάμποσες φορές για να έχεις αρκετό ή χρειάζεται να το κάνεις για να ην σου κοπεί;;

δεν θυμάμαι καθόλου πόσο είχε κοστίσει αλλά χρειάζεται, βγάζει πολύ γρήγορα το γάλα χωρίς να ταλαιπωρήσε και να πονάς. βγάζεις γάλα όποτε χρειάζεται για να μην πρήζεσαι, να συντηρείς την τράπεζα γάλακτος και να μην σου μειώνεται το γάλα. Αν δεν βγάζεις τόσες ώρες το γάλα σου θα μειωθεί!Εγώ γύρισα στη δουλειά στους τρεις μήνες και ο μικρός θήλασε μέχρι 15 μηνών. Έβγαζα μία ή δύο φορές(τον πρώτο καιρό) στη δουλεια ενώ αργότερα που μπήκαν οι στερεές τροφές ήταν πιο εύκολα τα πράγματα!!!

YBNUp3.png

Αν θέλετε να γυρίσετε νωρίς στη δουλειά, σίγουρα θα σας βοηθήσει το νοσοκομειακό να κάνετε μια καλή τράπεζα γάλακτος. Γιώτα τις ώρες που λείπεις στη δουλειά αν θέλεις να κρατήσεις το θηλασμο θα πρέπει να αντλεις και για να μη σου σταματήσει και γιατι λογικά θα πρηζεται το στήθος σου και θα πρέπει να το αδειαζεις. Αυτα για ενα 6μηνο περίπου. Απο όταν θα αρχίσει να τρώει φρούτα, κρέμες, κλπ δεν θα χρειάζεται να σποθηκευεις ούτε να βγάζεις στη δουλειά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Με πρόλαβε και η Hippo. Θα σου βγει περίπου 100 τον πρώτο μήνα όντως γιατι για λογουσ υγιεινής αγοράζεις τη δική σου χοανη, σωληνακια κλπ. άλλα τους υπόλοιπους λιγότερο απο 50. Δεν είμαι σίγουρη γιατι δεν πήρα καθόλου σκόνη γάλα αλλά από οτι έχω ακούσει τον πρώτο καιρο δεν φτάνουν τα 100 ευρω το μήνα για γάλα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Παίζουν οι τιμές δηλαδή;;; Και κάτι άλλο.... αν του δίνουμε μέσα στη μέρα μητρικό από μπιμπερό, θα μπορώ τις ώρες που είμαι σπίτι να το θηλάζω απευθείας ή μαθαίνει με τον έναν τρόπο και τέλος;;;

τις πρώτες μέρες με το μπιμπερό και το δικό μου γάλα είχα θέμα, δεν το έτρωγε, μετά απο 4-5 μέρες που εγώ κοντεψα να τρελλαθώ και να παραιτηθώ απο τη δουλειά μου απο τις τύψεις που το παιδί δεν έτρωγε, όλα καλά. Άρχισε να τρώει κανονικά με το μπιιμπερό και όταν γυριζα θήλαζε!

YBNUp3.png

Γιώτα όσο θα είσαι σπίτι μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμος θα προσπαθείς να μη δίνεις μπιμπερο. Βέβαια τα μωρακια είναι λίγο ατιμα, τα εύκολα= μπιμπερο τα μαθαίνουν εύκολα άλλα άμα μάθουν και το στήθος τους αρέσει περισσότερο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

τι κανετε μπουμπουδες?

Γεια σου και σένα!!!:D:D

Είναι πολύ καλη τιμη για το τριπλό και για Inglesina!!! Αλλά έχω μια ερωτησούλα....το καθισμα (οχι αυτοκ/του ούτε πορτ μπεμπε) το απλο το κάθισμα, είναι αναστρέψιμο; Εννοώ , μπορείς να το γυρίσεις και προς το δρόμο και προς τα σένα;;;

Απο που το πήρες;;;;;; Δεν με νοιάζει αν δεν είναι του 2013...;);)

ναι κανονικα γυρναει!

το πηρα απο το Ηρα.

Αλλα αν βαλεις στο google inglesina zippy free μυρτιλο χρωμα θα σου βγαλει και καποιο αλλο site που το εχει ιδια λεφτα!

aCtzp3.png

Κάποια πράγματα θα τα δεις πάντως στην πράξη γιατι όσο και να τα σχεδιάζεις μπορει να μη σου βγούνε. Εσυ αρκεί να έχεις θέληση και οτι καταφέρεις θα είναι σίγουρα το καλύτερο για σένα και το μωρακι σου, είτε αυτο είναι στήθος, μπουκάλι, μητρικό γάλα, γάλα σκόνη. Απλα θέλει σίγουρα υπομονη και θέληση ο θηλασμος. Εγώ που θήλασα 20 μήνες και κάτι πιστεύω οτι το να τα καταφέρεις απο το να μην τα καταφέρεις τα χωρίζει μια λεπτή γραμμή. Για αυτο οτι και να συμβεί, χαλαρά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...