Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Από το νεξτ έχουν ψωνίσει φίλες μου κ

οι τιμές είναι 20% κατω από εδώ. Η

ποιότητα πολύ καλή. Τα νούμερα

να τα υπολογίζετε με βάση το ύψος

κ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σας φιλω.

Ευχαριστώ πολύ για το info!

Από νεξτ έχω ψωνίσει εγώ αλλά αυτή την περίοδο στο ριβερ γουεστ έχει -50% πετάξου μια βόλτα μήπως σ αρέσει τίποτα για τόσο μικρά έχει και να δεις και την ποιότητα από κοντά.Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένη με ότι έχω πάρει.

Ki εσένα σ' ευχαριστώ!

Weleda έχω βρει πααααααααααααρα πολύ φθηνά στο iherb με γελοία μεταφορικά. Νομίζω πιο φτηνά από τα ευρωπαϊκά site... τώρα πώς γίνεται σε αμερικάνικη αποθήκη τα ευρωπαϊκά προϊόντα να πωλούνται φθηνότερα θα σας γελάσω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το iherb έχω θέμα με το βάρος.Ψωνίζω για 3 παιδιά κάνω μια πολύ καλή παραγγελία για όλη την χρονιά και πληρώνω 10 ευρώ μεταφορικά στο aporot και έρχονται με κουριερ στην πόρτα μου.Και από τιμές είναι φθηνότερο το αποροτ τώρα που τσέκαρα.Αλλά λέω και πάλι συμφέρει αν είναι να πάρει κάποιος ποσότητα.

δες εδώ σαμπουάν απορότ iherb

επίσης για το νεξτ σε περίοδο μη εκπτώσεων συμφέρει το νεξτ νταιρεκτ από το ελληνικό εννοείται.

Για παιδικά τσέκαρε και εδώ δεν έχω πάρει αλλά στις ιντερνετικές έχουν πάρει αρκετές και λένε καλά. www.tesco.co.uk

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

με το iherb έχω θέμα με το βάρος.Ψωνίζω για 3 παιδιά κάνω μια πολύ καλή παραγγελία για όλη την χρονιά και πληρώνω 10 ευρώ μεταφορικά στο aporot και έρχονται με κουριερ στην πόρτα μου.Και από τιμές είναι φθηνότερο το αποροτ τώρα που τσέκαρα.Αλλά λέω και πάλι συμφέρει αν είναι να πάρει κάποιος ποσότητα.

δες εδώ σαμπουάν απορότ iherb

επίσης για το νεξτ σε περίοδο μη εκπτώσεων συμφέρει το νεξτ νταιρεκτ από το ελληνικό εννοείται.

Για παιδικά τσέκαρε και εδώ δεν έχω πάρει αλλά στις ιντερνετικές έχουν πάρει αρκετές και λένε καλά. www.tesco.co.uk

Nαι μην το συζητάς, τώρα που το βλέπω έχεις δίκιο.

Το νεξτ νταιρέκτ είναι που σου βγάζει μια ελληνική σημαιούλα από πάνω, έτσι δεν είναι??????

Θα δω και το tesco.

ναι ναι το λινκ που έβαλες είναι το σωστό για Ελλάδα.

Αλλά βλέπω ότι είσαι εδώ Αθήνα(είσαι;;; ) αν δεν σου κάνει κόπο πήγαινε στο ριβερ γουεστ έχει νεξτ μέσα και τώρα έχει -50% σε πολλά.Πήγα προχθές το Σάββατο και πήρα και εγώ 3 μακρυμάνικα φορμάκια με 14,50 και ακόμα σε μικρά νούμερα έχει κομμάτια.Δες τα και από κοντά δε χάνεις τίποτα μπορεί να μη σου αρέσουν.Επίσης έχει μέσα και h&m που εμένα πάλι μου αρέσουν σαν ποιότητα και έχει και εκεί λίγα όμως κομμάτια πλέον.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Aθήνα είμαι αλλά χλωμό το βλέπω το river west με τις απεργίες (δεν οδηγώ/δεν έχω τουτού) οπότε θα περιμένω ώς το Σάββατο που θα μπορεί ο άντρας μου... (αν έχει μείνει τίποτα!)

Διαφημίσεις

Έχω καταμπερδευτεί με το τι θα φοράει από μέσα!!:? Όταν λες μακρυμάνικα με πόδι, εννοείς για απο μέσα; (εσωρουχάκι δηλαδη; )

Δεν θα ζεσταίνεται πάρα πολύ αν φοράει κ εσώρουχο μακρύ μανικι/μακρύ πόδι και από πάνω πχ το πυτζαμάκι;

Το φορμάκι-ρουχαλάκι που θα φοράει απ' έξω εννοείται ότι θα είναι με ποδαράκι. Σκέφτομαι όλα να τα πάρω από mothercare προς το παρόν.

.

Ωπ εγινε παρανοηση δεν εννοω δυο μακρυμανικα/μακρυποδα. Στην αρχη οταν γεννηθει

θα του φορας κοντομανικο χωρις ποδια εσωρουχο και απο πανω μακρυμανικο με ποδια

φορμακι-πιτζαμακι. Μετα λιγο θα ζεστανει οποτε θα του φορας μονο το μακρυμανικο

χωρις εσωρουχο και μετα που θα ρθουν οι ζεστες ή σκετο εσωρουχο ή αν εχεις δει

υπαρχουν αυτα που πανε μεχρι τη μεση του ποδιου στο γονατο περιπου και εχουν ΄κοντο μανικι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

kittymria μπραβο στο γιοκα σου! Καλο τρεξιμο τωρα!

Lila pause ακου το γιατρο για ξεκουραση και τετοια

παντως μην τη σκεφτεσαι την καισαρικη αν δεν ειναι

πολυ σοβαρο το ζητημα. Δεν συγκρινεται με το φυσιολογικο

τοκετο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Να' μαι κι εγώ για τη μεσημεριανή μου συνεδρία...

Κοπελίτσες,

για τα καρότσια που λέτε γιατί δεν ακούγονται καθόλου οι μάρκες που βλέπω συχνά να κυκλοφορουνε, μακλάρεν και πεγκ περεγκο?

Είναι του απλησιάστου...??

Επίσης, αυτά τα sites που λέτε είναι για ρουχαλάκια κλπ ή και για πιο βαρβάτα ψώνια?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι τις παΛιές;;; Ξέρω ότι ο θηλασμός είναι ό, τι καλύτερο για το μωρό και θέλω πολύ να θηλάσω. Το θέμα είναι όμως ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων εγώ θα γυρίσω στη δουλειά από αρχές Σεπτεμβρίου. Τι μπορώ να κάνω από κει κ πέρα; Μπορώ με θήλαστρο να συνεχίσω αποκλειστικό θηλασμό κι αν ναι, είναι καλύτερα τα επαγγελματικά προς ενοικίαση; Αξίζει τον κόπο;Δηλαδή καταψύχεις το γάλα και του το δίνει όποιος είναι μαζί του μέσα στην ημέρα που εσύ λείπεις;; Με απασχολεί πολύ το θέμα και θέλω να έχω μια εικόνα από τώρα...

Διαφημίσεις

Γεια σου κοριτσάκι!!

Για μένα είναι του απλησίαστου... για να φανταστείς το τριπλό σύστημα της peg perego το βρήκα σε μαγαζί 1080?...δεν το κοιταξα λοιπόν απο ιντερνετ...

Επίσης της maclaren μου φάνηκαν πολυ απλά για τα λεφτά τους...δεν ξέρω γούστα είναι αυτά και σίγουρα έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα του καθενός...

Φαντάζομαι πάντως, οτι οι περισσότερες που είμαστε εδώ για να το ψάχνουμε..παει να πει οτι είμαστε πανω κάτω στην ίδια θέση και δεν θέλουμε τα περιττά έξοδα χωρις λόγο, εφόσον μπορούμε να βρούμε εξίσου ποιοτικά με λιγότερα χρήματα..

Ηθελα να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια...

Το amazon.uk στελνει παρκοκρεββατα κτλ...;;; Και αν ναι με τι κοστος;;;

Γιατί τώρα σκεφτόμουν μήπως αντί λίκνου ή καλαθούνας,έπαιρνα ένα παρκοκρέββατο 2 θέσεων με καλό στρωματάκι για να κοιμάται οταν γεννηθεί το μωρό...

Ξέρετε αν σε μέγεθος είναι το ίδιο με κούνια;;;

Τι αξίζει τελικά;;;

Δηλαδή καταψύχεις το γάλα και του το δίνει όποιος είναι μαζί του μέσα στην ημέρα που εσύ λείπεις;;

Όχι από προσωπική μου εμπειρία βέβαια, αλλά για να σε ενθαρρύνω θα σου πω ότι φίλη μου που γέννησε τον προηγούμενο Μάιο και γύρισε δουλειά το Σεπτέμβρη και θήλαζε εξ αρχής αποκλειστικά (2ο παιδί), έτσι το κάνει. Αντλεί με θήλαστρο (δεν ξέρω τι είδους) και τις ώρες που λείπει και κρατάει το μωρό η μαμά της, το ταϊζει με το γάλα που έχει καταψύξει. Βέβαια, το ωράριό της είναι 8 με 3, δεν ξέρω πόσες ώρες θα λείπεις εσύ και αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο...

NuWHp2.png

InJWp3.png

giota μου, αν θες να θηλάσεις αποκλειστικά καλό είναι να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακο θήλαστρο για να φτιάξεις μια τραπεζα γαλακτος για όταν θα γυρίσεις στη δουλεια. Δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά αξίζει τον κόπο ( εγώ έβγαζα το γάλα στη δουλεια μέσα σε μια αποθήκη για 10 μήνες). το θήλαστρο θα πρέπει να το έχεις και στη δουλεια για να βγάζεις το γάλα όποτε χρειάζεται οποτε θα το κουβαλάς μαζί σου.

YBNUp3.png

giota μου, αν θες να θηλάσεις αποκλειστικά καλό είναι να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακο θήλαστρο για να φτιάξεις μια τραπεζα γαλακτος για όταν θα γυρίσεις στη δουλεια. Δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά αξίζει τον κόπο ( εγώ έβγαζα το γάλα στη δουλεια μέσα σε μια αποθήκη για 10 μήνες). το θήλαστρο θα πρέπει να το έχεις και στη δουλεια για να βγάζεις το γάλα όποτε χρειάζεται οποτε θα το κουβαλάς μαζί σου.

Εσύ νοσοκομειακό νοίκιασες;; Πόσο κόστισε;; Κι είναι και μεγάλα αυτά ρε συ, πού να το σέρνεις στη δουλειά......Πρέπει δηλαδή να βγάζεις γάλα μέσα στη μέρα κάμποσες φορές για να έχεις αρκετό ή χρειάζεται να το κάνεις για να ην σου κοπεί;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...