Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις φιλενάδες μου!!! Lila pause περαστικά!!!

Κορίτσια εχθες που ξάπλωσα να κοιμηθώ με τάραξε στις κλωτσιές!!!!!!!! Μιλάμε για πολύ δυνατά, τα αισθάνθηκε και ο άντρας μου!!!! Είχε μέρες να ακουστεί τόσο έντονα, τις προηγούμενες ή την καταλάβαινα αδύναμα ή καθόλου κ η αλήθεια είναι ότι είχα αγχωθεί λίγο...

Κ το άλλο που ήθελα να πω είναι ότι ξύπνησα στις 3 το βράδυ και τρόμαξα να ξανακοιμηθώ!!!! Ελπίζω να μην μ' αρχίσουν κι εμένα οι αϋπνίες, γιατί δουλεύω κι όλας κ δεν θα την παλέψω.... Με ξαναπήρε ο ύπνος κατά τις 5 (ευτυχώς είχε στο Μακεδονία Sex and the city:p:p:p) και πεινούσα κ τρομερά!!!! Σας σκεφτόμουν εκείνη την ώρα, θυμήθηκα που λέγατε κάποιες που ξυπνούσατε κ τρώγατε!!!! Αν δεν βαριόμουν κ δεν κρύωνα, θα σηκωνόμουν να τσακίσω κάτι...

Αυτά από μένα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω καταμπερδευτεί με το τι θα φοράει από μέσα!!:? Όταν λες μακρυμάνικα με πόδι, εννοείς για απο μέσα; (εσωρουχάκι δηλαδη; )

Δεν θα ζεσταίνεται πάρα πολύ αν φοράει κ εσώρουχο μακρύ μανικι/μακρύ πόδι και από πάνω πχ το πυτζαμάκι;

Το φορμάκι-ρουχαλάκι που θα φοράει απ' έξω εννοείται ότι θα είναι με ποδαράκι. Σκέφτομαι όλα να τα πάρω από mothercare προς το παρόν.

Μακρύ μανίκι/χ.πόδι εννοώ αυτά http://www.mothercare.com/Mothercare-My-First-Long-Sleeve-Bodysuits---7-Pack/LX0109,default,pd.html

κι από πάνω ένα ρουχαλάκι τύπου

http://www.mothercare.com/Mothercare-My-First-All-In-One/LU0953,default,pd.html?dwvar_LU0953_color=Pink

Εν τω μεταξύ μου συνέβει μια μικρή επιπλοκή

(ευτυχώς η μπεμπούλα είναι μια χαρά) αλλά εγώ με το που

επιστρέφω από το γραφείο είμαι από τον καναπέ στο κρεββάτι (άντε κανένα μαγείρεμα) και το αντίστροφο. Δεν έχω προλάβει να κοιτάξω

τίποτα σχεδόν, έχω αγχωθεί μήπως γίνω χειρότερα και δεν προλάβω

να ψωνίσω τίποτα για το μωράκι μου.

Τι έπαθες κουκλίνα μου? Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και μην αγχώνεσαι! Θα μας τα πουν εδώ οι δευτεροτριτομαμάδες όλα!

Κι εγώ μπερδεύομαι. Το πολύ πολύ κάνεις μια λίστα σε σύζυγο/μαμά με τα βασικά και λες αυτά θέλω!

Αν δεν βαριόμουν κ δεν κρύωνα, θα σηκωνόμουν να τσακίσω κάτι...

Μαζί μας έπιασε χτες! Μακάρι να βαριόμουν και εγώ, αλλά τρεις η ώρα ακριβώς σηκώθηκα και τσάκισα, τι λέτε? Μια έτοιμη συσκευασμένη ρώσικη σαλάτα... πρώτη φορά, δεν μ' έχει ξαναπιάσει νυχτιάτικα σ' όλη την εγκυμοσύνη.

Μαζί μας έπιασε χτες! Μακάρι να βαριόμουν και εγώ, αλλά τρεις η ώρα ακριβώς σηκώθηκα και τσάκισα, τι λέτε? Μια έτοιμη συσκευασμένη ρώσικη σαλάτα... πρώτη φορά, δεν μ' έχει ξαναπιάσει νυχτιάτικα σ' όλη την εγκυμοσύνη.

Έλα ρε!!!! Δεν σε πείραξε το στομάχι βραδυάτικα η ρώσικη;;;χι χι χι....

Κορίτσια μόνο εγώ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με ψώνια ή μου φαίνεται;;;:?:?

Βέβαια, όπως έχω ξαναπεί, τα βασικά (καρότσι, κρεβάτι) τα έχω από την αδερφή μου, αλλά γενικά ακόμα δεν μου βγαίνει να αρχίζω να ψωνίζω....:oops::oops:

Καλημέρα! Τι κάνετε; Βραδινές λιγουρες διαβάζω! Ωραία συμπτώματα!

Lila pause προσεκτικά μην χειροτερεψεις! Όλα με μέτρο! Οσο για τα ρουχακια μην αγχωνεσαι. Εσώρουχα με μακρύ μανίκι δεν χρειάζεται να πάρεις, το πρώτο λινκ εννοω που έβαλες μην πάρεις. Στον πρώτο γεννησα αρχές Μαρτίου και δεν βάλαμε καθόλου τέτοια. Απο μεσα εσώρουχα με κοντό μανίκι και χωρίς πόδια, απο έξω μακρύ μανίκι με μακριά ποδαράκια. Αν κάνει παγωνιά, που δε νομίζω προσθέτεις ζακετουλα. Δεν χρειάζεται χοντρα ρούχα δεδομένου οτι και στο σπίτι θα έχεις μια μέτρια θερμοκρασία.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Όλα τα περίεργα σε μένα θα τύχουν!

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι σοβαρά την πιθανότητα

να κάνω καισαρική. Ο γιατρός λέει ότι σπάνια

επιδεινώνεται με φυσιολογικό τοκετό. Επειδή όμως

εγώ είμαι Η περίπτωση και τα ποσοστά δεν είναι

με το μέρος μου ψηφίζω καισαρική. Όσες έχετε κάνει

καισαρική κάθε συμβουλή και κάθε ενημέρωση δεκτή.

Σχετικά με τα Αγγλικά on line καταστήματα έχω βρει

το http://www.bambinodirect.co.uk/

http://www.pramworld.co.uk/

και φυσικά το amazon.co.uk

και τα 3 είναι αξιόπιστα και φέρνουν Ελλάδα.

Τα μεταφορικά είναι περίπου στις 35 λίρες.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλιτσες....

Ειμαι πολυ χαρούμενη σήμερα γιατι ο μικρός

μου απο χθες περπατάει....

Απο το Δεκέμβρη εκανε 5-6 βήματα μόνος του

αλλα μετα ένιωθε ανασφάλεια κ προτιμούσε να μπουσουλαει....

απο χθες όμως έτσι ξαφνικά άρχισε να κόβει βόλτες στο σπιτι....

Skybeam σκέτη την έφαγες δηλαδή?

η την έφαγες με ψωμάκι??μπραβο λιγουρα.....

Lila pause περαστικά...να ξεκουράζεται όσο μπορείς....

Σχετικά με τα ρουχα συμφωνώ με τη mariath

σου είχα γράψει χθες κ την προσωπική μου εμπειρία...

Οσο για την καισαρικη, εγω εχω κανει κ μάλιστα

προγραμματισμένη γιατι ο μικρός δεν είχε γυρίσει...

δε μπορω να σου πω οτι εχω άσχημες αναμνήσεις...

εντάξει οπως ολα τις εγχειρήσεις εχει κάποιο πόνο αλλα

στο νοσοκομειο μου είχα αφήσει την επισκληριδιο τις

2 πρώτες μερες κ δεν καταλάβαινα τον πόνο καθόλου...

τις 2 επόμενες μερες πείνα κανένα ντεπον..

Παρόλαυτα θα σου πω να ακολουθήσεις τη συμβουλή

του γιατρού σου

Αν αυτος επιμένει για φυσιολογικό τοκετο να τον

ακούσεις...

Για βρεφικα δείτε κ αυτη τη σελίδα ειναι απο Γερμανία

κ τα μεταφορικά ειναι 19.90 ευρώ...

http://www.babyartikel.de/

Είχα πάρει καρότσι κ πολλα αλλα απο εκεί πέρυσι..

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

πήγα και είδα τα κορότσια που ήθελα (είμαι μεταξύ Graco evo Trio -με καθισμα αυτοκινήτου και πορτ-μπεμπε στα 400?- και το Inlesina Trilogy stroller αλλά φυσικά το μονό γιατι δεν με παίρνει οικονομικα στα 380?..)

Ομως δεν άλλαξε και τίποτα!!! Πάλι στα ίδια είμαι και χωρίς να έχω πάρει απόφαση πιο θα πάρουμε τελικά...!!!!

Με βλέπω να μην αποφασίζω...Εχω προβληματιστεί τόσο πολύ γιατί δεν θα βάλω το παιδί κατευθείαν στην κούνια του,αλλά δεν έχω ούτε καλαθούνα ούτε λικνο και δεν ξέρω αν θα αγοράσω.

Γι αυτό λοιπόν ήθελα το Graco με το τριπλο σύστημα γιατι έχει το πορτ-μπεμπε που νομιζω οτι τον πρώτο καιρό θα μπορω να το κοιμίζω εκει και το πρωι να το εχω μαζί μου μέσα στο σπιτι...

Απο την άλλη αναρωτιέμαι..με τοση ζέστη που θα έχει τον Ιουνιο-Ιούλιο..θα αντέχει το παιδί μεσα στο πορτ-μπεμπε ή θα σκάσει;;; Πωπω δεν ξέρω...τι να κάνω!!!

Καθισματάκι αυτοκινήτου μου έχουν δώσει...αλλά εφόσον με τα ίδια λεφτά μου δίνουν το τριπλό,γιατί να μη το πάρω;;Απ΄την άλλη ξέρω οτι το Ιngesina είναι πολύ καλό καρότσι....

Δεν ξέρω μωρέ κορίτσια...εχω μπερδευτεί πολύ...:confused::confused::confused::confused:

Εχετε εσείς σχετική γνώμη;;;

Καλημέρα κορίτσια!!!!

πήγα και είδα τα κορότσια που ήθελα (είμαι μεταξύ Graco evo Trio -με καθισμα αυτοκινήτου και πορτ-μπεμπε στα 400?- και το Inlesina Trilogy stroller αλλά φυσικά το μονό γιατι δεν με παίρνει οικονομικα στα 380?..)

Ομως δεν άλλαξε και τίποτα!!! Πάλι στα ίδια είμαι και χωρίς να έχω πάρει απόφαση πιο θα πάρουμε τελικά...!!!!

Με βλέπω να μην αποφασίζω...Εχω προβληματιστεί τόσο πολύ γιατί δεν θα βάλω το παιδί κατευθείαν στην κούνια του,αλλά δεν έχω ούτε καλαθούνα ούτε λικνο και δεν ξέρω αν θα αγοράσω.

Γι αυτό λοιπόν ήθελα το Graco με το τριπλο σύστημα γιατι έχει το πορτ-μπεμπε που νομιζω οτι τον πρώτο καιρό θα μπορω να το κοιμίζω εκει και το πρωι να το εχω μαζί μου μέσα στο σπιτι...

Απο την άλλη αναρωτιέμαι..με τοση ζέστη που θα έχει τον Ιουνιο-Ιούλιο..θα αντέχει το παιδί μεσα στο πορτ-μπεμπε ή θα σκάσει;;; Πωπω δεν ξέρω...τι να κάνω!!!

Καθισματάκι αυτοκινήτου μου έχουν δώσει...αλλά εφόσον με τα ίδια λεφτά μου δίνουν το τριπλό,γιατί να μη το πάρω;;Απ΄την άλλη ξέρω οτι το Ιngesina είναι πολύ καλό καρότσι....

Δεν ξέρω μωρέ κορίτσια...εχω μπερδευτεί πολύ...:confused::confused::confused::confused:

Εχετε εσείς σχετική γνώμη;;;

Καλημέρα!!

Κ εμείς προς το graco evo trio στο χρώμα της άμμου καταλήγουμε... Το έχουμε δει αρκετές φορες και δεν εχουμε βρει κατι αρνητικό.... Δεν το έχουμε πάρει ακομα μόνο κ μόνο γιατι δεν το έχουμε δει Live στο χρώμα που το θέλουμε...αλλά το Σάββατο θα πάμε..

Για το πορτ-μπεμπε να σου πω, πως μας ειπε η πωλήτρια ότι δεν ειναι και οτι καλύτερο να κοιμάται το μωράκι πολλές ώρες εκεί. Θα χρειαστεί λογικά να πάρεις και στρωματάκι καλό..

Εγώ παρόλο που σχεδόν έχουμε καταλήξει όπως σου είπα, σήμερα εχω κολλήσει και κοιτάω το oyster.

https://www.youtube.com/watch?v=rVx_blqK1so

Εχει ενα τέλειο σύστημα , που μπορείς να αλλάξεις όλα τα χρωματιστά μέρη και με 30 ευρω να βάλεις τελειως άλλο χρώμα...

Δεν το έχω βρει ουτε αυτο στην Ελλάδα για να το δουμε απο κοντά, αλλά σε συγκρίσεις στο Internet διαβαζω πως ειναι κοντά με το graco.

Α!! Σημειωτέον πως ειναι πολύυυ ελαφρί και αυτό ειναι απο τα συν του!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Κοιτα, εγώ που το είδα από κοντά,δεν θεωρώ πως έχει κάτι να ζηλέψει από τα υπόλοιπα καρότσια...Και εμείς μαλλον για το χρώμα της άμμου πάμε και είναι ωραιο απο κοντά!!

Ενα συν ακόμα είναι οτι μωρακι μου θα γεννηθεί αρχές Ιουνίου,αλλά αν έρθει κ ένα δεύτερο παιδάκι και γεννηθεί χειμώνα, σίγουρα το πορτ-μπεμπε θα είναι χρήσιμο..τωρα αυτό για τον ύπνο δεμ το ήξερα...καλά που μου το είπες...βεβαια,έχω την εντύπωση οτι και στις καλαθούνες, τέτοια στρωματάκια εχουν,έτσι δεν είναι;;;

Πολύ ωραίο το Oyster..το εβλεπα τωρα...αλλά υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα για να μπορείς να το δεις;;

Δε ξερω τι θα κάνω, ειλικρινά!!!

Κοιτα, εγώ που το είδα από κοντά,δεν θεωρώ πως έχει κάτι να ζηλέψει από τα υπόλοιπα καρότσια...Και εμείς μαλλον για το χρώμα της άμμου πάμε και είναι ωραιο απο κοντά!!

Ενα συν ακόμα είναι οτι μωρακι μου θα γεννηθεί αρχές Ιουνίου,αλλά αν έρθει κ ένα δεύτερο παιδάκι και γεννηθεί χειμώνα, σίγουρα το πορτ-μπεμπε θα είναι χρήσιμο..τωρα αυτό για τον ύπνο δεμ το ήξερα...καλά που μου το είπες...βεβαια,έχω την εντύπωση οτι και στις καλαθούνες, τέτοια στρωματάκια εχουν,έτσι δεν είναι;;;

Πολύ ωραίο το Oyster..το εβλεπα τωρα...αλλά υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα για να μπορείς να το δεις;;

Δε ξερω τι θα κάνω, ειλικρινά!!!

Δεν ξέρω να σου πω για την καλαθούνα... κ εμείς τώρα τα μαθαίνουμε!!

Κ εγώ δεν θα το σκεφτόμουν αν δεν το έλεγε η πωλήτρια...

Το Oyster δυστυχως δεν υπάρχει , και αν και τέλειο...... ειναι συμβατό απο 6μηνών... οπότε κι αλλο απαγορευτικό.... κρίμα κ μαρεσε πολύ..

Εγώ πιστεύω πως το graco evo ειναι πολύ καλό και σε συνδυασμό πάντα με την τιμή του... Το Inglesina σίγουρα θα εχει κάποια συν περισσότερα, αλλά εκει ανεβαίνεις!! Πχ το ύφασμα στο inglesina ειναι πιο χοντρό, πιο ωραίο...

Αλλάαααα $$$$$$$....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Κααααααλάάά, δεν το συζητώ για το Inglesina Trilogy όλο το σύστημα...το πιο φτηνό που έχω βρει είναι στα 720?... δεν υπάρχει περίπτωση..πολύ θα ήθελα αλλάάάά!!

Αν πάρω inglesina trilogy το μονό θα πάρω, χωρις το σύστημα..εννοείται!! Το εχω βρει λοιπόν στα 380?...και ερωτώ... 400? για το graco και ολο το σύστημα ή 380 για το inglesina μόνο του...;;;

Και απο την άλλη, ξανα-ερωτώ :tongue: Πόσο θα χρησιμοποιήσω καλοκαιριάτικα το πορτ μπεμπε;;; Γιατί οπως είπα καθησματάκι έχω... θα μου πεις αν το πάρεις καινούριο σε χαλάει...καθολου...θα προσαρμόζεται και πάνω στο καρότσι... αλλά θελω να σου πω οτι για να κανω την δουλεια μου υπάρχει 2η λύση...

Αχχχ..καποτε αναρωτιόμασταν τι παπούτσια να ψωνίσουμε και νομίζαμε πως ήταν σοβαρός προβληματισμός....:tongue::tongue:

Έλα ρε!!!! Δεν σε πείραξε το στομάχι βραδυάτικα η ρώσικη;;;χι χι χι....

όχι, πήγα και ξεράθηκα μετά!

Όσες έχετε κάνει

καισαρική κάθε συμβουλή και κάθε ενημέρωση δεκτή.

Σχετικά με τα Αγγλικά on line καταστήματα έχω βρει

το http://www.bambinodirect.co.uk/

http://www.pramworld.co.uk/

και φυσικά το amazon.co.uk

και τα 3 είναι αξιόπιστα και φέρνουν Ελλάδα.

Τα μεταφορικά είναι περίπου στις 35 λίρες.

Έχω κάνει τομή καισαρική (όχι γέννα, ινομυώματα)

Το πρώτο 12ωρο πονάς λιγάκι (άσε που δεν σ' αφήνουν να πονάς).

Αμέσως στο 8ωρο με σήκωσαν, γύρω γύρω από το κρεβάτι,

την επόμενη μέρα κανονικά.

Χρειάστηκα 3 μέρες τη μαμά μου τα πρωινά στο σπίτι για καμμιά

δουλίτσα, μετά τα κατάφερνα μόνη μου.

Πρηξιματάκι βέβαια θα έχουμε για περισσότερο καιρό απ' ό,τι

στον φυσιολογικό τοκετό (εγώ τότε είχα περίπου 8 μήνες).

Βρε παιδί μου, ακριβά 35 λίρες τα μεταφορικά...

Καλημέρα μανουλιτσες....

Ειμαι πολυ χαρούμενη σήμερα γιατι ο μικρός

μου απο χθες περπατάει....

Απο το Δεκέμβρη εκανε 5-6 βήματα μόνος του

αλλα μετα ένιωθε ανασφάλεια κ προτιμούσε να μπουσουλαει....

απο χθες όμως έτσι ξαφνικά άρχισε να κόβει βόλτες στο σπιτι....

Skybeam σκέτη την έφαγες δηλαδή?

η την έφαγες με ψωμάκι??μπραβο λιγουρα.....

Μπράβο στον μπεμπάκο σας! Καμάρι, ε? :D:D

Όχι, ούτε ψωμί ούτε τίποτα, αμάσητη την κατάπια

όπως τρώνε τα φίδια! Δεν ξέρω τι μ' έπιασε, πρώτη φορά

μου συνέβη...

ΥΓ: έχει καμία ψωνίσει ποτέ από Next?

http://www.nextdirect.com/gr/en/home

έχει ωραία πραγματάκια...

Καλημέρα εγκυουλες!!!! Δε σας προλαβαίνω.

Αυτός ο γιος μου δε μου αφήνει κενό χρόνο συν

τις δουλειές του σπιτιού...πφφφ. Όσον αφορά

το φασολάκι μου, άρχισε κ κλωτσάει πιο πολύ μέσα

στη μέρα.

Από το

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Από το νεξτ έχουν ψωνίσει φίλες μου κ

οι τιμές είναι 20% κατω από εδώ. Η

ποιότητα πολύ καλή. Τα νούμερα

να τα υπολογίζετε με βάση το ύψος

κ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σας φιλω.

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Από νεξτ έχω ψωνίσει εγώ αλλά αυτή την περίοδο στο ριβερ γουεστ έχει -50% πετάξου μια βόλτα μήπως σ αρέσει τίποτα για τόσο μικρά έχει και να δεις και την ποιότητα από κοντά.Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένη με ότι έχω πάρει.

Ενέσεις κορτιζόνης έκανα εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη λόγω συσπάσεων από την 24η εβδομάδα στο 75 % για καλό και για κακό.Δεν είναι τίποτα ούτε επιβαρύνει το μωρό απλά αν τις κάνεις μη πας να κάνεις καμπύλη ζαχάρου εκείνη την μέρα την επηρεάζουν πολύ.

Μακρυμάνικα εσώρουχα δεν νομίζω ότι θα χρειαστείς εδώ καλά καλά ούτε τον χειμώνα δεν τα βάζουμε εκτός και αν μένεις νευροκόπι φλώρινα κτλ..Αρκεί το μακρυμάνικο φορμάκι το απέξω.Μετά αν πιάσουν οι ζέστες με ένα εσώρουχο θα είσαι οκ.

Με τα γλυκά εγώ είμαι τσακωμένη προς το παρόν σε αυτή την εγκυμοσύνη όπως και στις άλλες 2 αλλά θα αποκαταστήσουμε σχέσεις όταν γεννήσω με το καλό :P

το άμαζον το αγγλικό δεν έχει καθόλου μεταφορικά για πάνω από 25 λίρες και δείτε και από εδώ με 10 ευρώ μεταφορικά αν έχει κάτι που θέλετε είναι αξιόπιστο. www.mytoys.de

Επίσης για όποια αγοράσει weleda καλλυντικά τα πιο φθηνά τα έχει εδώ www.apo-rot.de αλλά αν πάρετε ποσότητα για ένα δύο δείτε αμαζον.Είναι και κάποιο άλλο για λίγα αλλά δεν το θυμάμαι τώρα επιφυλάσσομαι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...