Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Νο, no, no!!!

Εγώ είμαι της φιλοσοφίας "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ"

[όπου "μάνα" βλέπε "εγώ"! :cool:]

Xexe!!!!!:D:D

Τραβάνε οι άτιμες οι σοκολάτες ρε γαμώτο.....Εμένα κορίτσια με τραβάει πολύ το παγωτό......Εν τω μεταξύ τις προηγούμενες μέρες είχε πολύ κρύο στη Θεσ/νίκη και την Κυριακή πήγα σ' ένα ζαχαροπλαστείο να πάρω χύμα και τον ρωτάω "μήπως έχετε παγωτο;;" και γούρλωσε τα μάτια!!!!!!:shock::shock::shock: (ακριβώς έτσι έκανε...)

Mην παίρνεις χύμα απ' όπου νά'ναι, φρόντισε να παίρνεις από μαγαζιά που έχουν κατανάλωση όλο το χρόνο. Φαντάζεσαι να πάρεις παγωτό που φτιάχτηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε???:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mην παίρνεις χύμα απ' όπου νά'ναι, φρόντισε να παίρνεις από μαγαζιά που έχουν κατανάλωση όλο το χρόνο. Φαντάζεσαι να πάρεις παγωτό που φτιάχτηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε???:D

Ναι εντάξει, τελικά δεν είχε και αρκέστηκα σε προφιτερολ.....

Ναι εντάξει, τελικά δεν είχε και αρκέστηκα σε προφιτερολ.....

Προς στιγμήν ανησυχήσαμε μήπως δεν πήρες τίποτα. (;))

Εμένα γύρισε ο άντρας μου από το σούπερ μάρκετ και δεν πήρε ΤΙΠΟΤΑ γλυκό! Είναι δυνατόν? Μου λέει "δεν είχες γράψει τίποτα στη λίστα"!

Καλέ μου άνθρωπε, νταααα, δεν υπάρχουν πλέον λίστες για τέτοια πράγματα. Πάρε ένα μπισκοτάκι, μια σοκολατίτσα, ένα κρουασανάκι, κάτι με ζάχαρη τελοσπάντων! ...άμα δεν έχω κάτι "ελαφρώς γλυκό" μέσα στο σπίτι και με πιάσει καμιά γλυκολιγούρα πάω και παίρνω λουκουμάδες και λοιπές μ@λ@κίες...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αααααχ κορίτσια αυτό το θέμα με τα γλυκά..ΠΟΝΑΕΙΙΙΙ!!!!

Μέχρι προχθές έτρωγα κάθε μέρα απαραιτήτως μια σοκολάτα, κανένα κομματάκι κεκάκι,κανένα μικρό κρουασανάκι...κοινώς το είχα ξεφτιλήσει το θέμα...ειναι και ο αντρούλης μου του γλυκου και καταλαβαίνετε τι γινεται μεσα στο σπίτι...ο ατιμος ομως γραμμάτριο δεν παίρνει...

Μεχρι που μιλάω με την μάνα μου την "χακερ",οπως την λέω για να την πειράξω, η οποία σερφάρει όλη μέρα και ψάχνει θέματα γύρω απο την εγκυμοσύνη για να με βάλει στον ίσιο δρόμο.... και μου ξεκινάει για ζάχαρο, για διαβήτη εγκυμοσύνης κτλ, με αποτέλεσμα εχω 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ μερες να φάω γλυκό ...ενα μικρό κομματάκι milfeig δεν μετραει που χτυπησα εχθες...

Και πετυχαίνω ενα κανάλι που έδειχνε γνωστή αλυσίδα με σοκολατάκια και να ρέέέέει η σοκολάτα απο κάτι βρύσες για να γεμίζουν τα καλούπια και να λέω θα μπω μεσα στην τν....

Ζω ενα δραμαα...

...ενα μικρό κομματάκι milfeig δεν μετραει που χτυπησα εχθες...

Όχι το μιλφειγ δεν μετραει, είναι γεγονός...όπως επίσης και τα σιροπιαστα και τα ντονατ με σοκολάτα....μη σου πω ότι επιβάλλονται κι όλας.....:cool:

Διαφημίσεις

Κυρίίίίως τα ντονατς με την σοκολάτα...τι ψυχή εχουν μωρέέέέ;;; Ακου θα μου βγει παχύσαρκο το παιδί...γιατί το άκουσα και αυτό απο μια ξαδέρφη...

μα καλή μου...δεν βλέπω εγώ τον πωπό μου πως έχει γίνει...αν ήταν θα είχε παχύνει μόνο η κοιλιά μου αν έπαιρνε τις θερμίδες το μωρό!! Τι λέω η κακούργα η μάνα...:tongue:

Η αλήθεια είναι πως ψιλοαγχώθηκα πάντως γιατί εκτός απο τις αρχικές εξετάσεις που κάναμε,τις πολλες λεω αιματος-ούρων, δεν έχω ξανακάνει εξετάσεις...και όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου, μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται ακόμα...μάλλον θα μου πει να κάνω τώρα μετά την β'επιπέδου, ε;;

Γιατί εχω ακούσει απο άλλες εγκύους οτι κάνουν καθε μηνα...:confused::confused:

Δεν ξαναέκανες για να δει τον αιματοκρίτη σου κ να σου δώσει σίδηρο αν χρειάζεται;; Παίρνεις βασικά σίδηρο;; Εγώ έκανα δεύτερη φορά αίματος στις 13 εβδομάδες, δε θυμάμαι ακριβώς, κάπου εκεί και στις 16 εβδομάδες μου ξεκίνησε σίδηρο.

Γι' αυτό είναι εκεί ο πωπός μας, για να απορροφά τον αντίκτυπο, να μην πηγαίνουν οι θερμίδες στο μωρό.

Αχ, πού οι παλιές καλές εποχές, που τις είχαν τις εγκύους στα όπα-όπα μην και τους μυρίσει τίποτα και τώρα...πρώτα τη ζυγαριά κοιτάνε οι γιατροί και μετά τον υπέρηχο. Βρε ούστ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Παιρνω φολικό οξύ,μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο!!! Απ όλα...απλά δεν έχω ξανακάνει εξετάσεις αίματος...τώρα ξέρω και εγώ!!

! Του το έχω πει αρκετές φορές και μου λεει οτι δεν είναι ώρα ακόμη...η αλήθεια είναι οτι τον εμπιστεύομαι γιατί έχει ξεγεννήσει όλες τις ξαδέρφες και είναι και οικογενειακός φίλος...αλλά με προβληματίζουν που με ρωτάνε με απορία πως είναι δυνατόν να μη κάνω κάθε μήνα εξετάσεις αίματος και ούρων...

Γιατί εχω ακούσει απο άλλες εγκύους οτι κάνουν καθε μηνα...:confused::confused:

Kι εγώ κάνω, κάθε δυο μήνες μέχρι τώρα..

Που είσαι να σου φέρω ενα κομμάτι;;;;;)

Χαχα! Τώρα σε λίγο θα πάω να δω τι φρέσκο έχει το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου!

Αχ, πού οι παλιές καλές εποχές, που τις είχαν τις εγκύους στα όπα-όπα μην και τους μυρίσει τίποτα και τώρα...πρώτα τη ζυγαριά κοιτάνε οι γιατροί και μετά τον υπέρηχο. Βρε ούστ!

Πές τα χρυσόστομη!

Έτσι ακριβώς!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...