Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ετσι όπως το λέτε βρε κορίτσια...μεταξύ πιπι και πωπω αλλά όχι τόσο χαμηλα... καπου ενδιαμέσα,εκεί..στο χάος...πως να το εξηγήσω..χαίρομαι που με καταλάβατε αμέσως!!!!!:D

Τι αγχος είναι αυτό Παναγία μου...πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω...φοβάμαι τόσο πολύ με οτι και να γίνεται..τόσο πολύ όσο πλησιαζει η β'επιπέδου!!!

Ετσι αποφάσισα να μπω στην παρέα σας!!

Με παρότρυνε μια φίλη που έχει και εκεινη ενα κοριτσάκι.. Δυστυχώς όλες μου οι φίλες δουλεύουν και εγώ είμαι όλη μέρα σπίτι...βλέπετε μολις έμαθαν στην δουλειά οτ είμαι έγκυος( αναγκάστηκα απο νωρις να τους το πω λογω αποκολλησης)...ως δια μαγείας έληξε η σύμβαση μου...είδαν οτι ξαφνικά δεν τους έκανα.... τι να πεις!!!

Χαιρομαι πάντως που μπορώ να μοιράζομαι αυτά που νιώθω και κυρίως με ατομα που με καταλαβαίνουν...:P

συγγνωμη αλλα δεν απαγορευεται να σε διωξει?

ακομα ο νομος ισχυει κανονικοτατα!

δεν μπορει να σε απολυσει αφου εισαι εγκυος!

οσο για τις υπολοιπες ε τι να σας πω που με δουλευετε??:rolleyes:

τελειως ξαφνικα η μαμα μου μου εμαφανισε ενα κουτι κωκακια....

και δεν παιρνει ποτε γλυκα!!

εφαγα....1!καλα 2.....εεε...και μισο ακομα!

δεν επρεπε αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια εγώ αισθάνομαι κάτι άλλο κάποιες στιγμές όταν ξαπλώνω. Αισθάνομαι σαν παλμούς στην κοιλιά μου. Σαν σφυγμούς. Είναι από το μωρό;; Το νιωθω στο ύψος του αφαλού ή πιο χαμηλά

Εχω αγοράκι...όταν το έμαθα έπεσα απο τα σύννεφα..είχα απογοητευτεί! πάντα πίστευα οτι θα κάνω κορίτσι!!!

Βέβαια οταν μου ανακοίνωσαν οτι είμαι έγκυος,το πρώτο πράγμα που μου πέρασε απο το μυαλό ήταν οτι εχω αγόρι...αλλά είπα οτι ήταν τυχαίο!!!

Τώρα όμως οσο περνάει ο καιρός κορίτσια, ακόμα και αν δεν τον έχω πιάσει στα χέρια μου..δεν θα τον άλλαζα με τίποτα!!!

Είμαι ερωτευμένη μαζί του, όσο υπερβολικό και αν ακούγεται!!!

Αγχώνομαι μωρέ γιατί ακούω διάφορα...δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε...όλες έχετε ακούσει μια δυσάρεστη ιστορία κια μάλιστα τώρα που είμαστε σε ενδιαφέρουσα...τι είναι αυτό το πράγμα βρε παιδάκι μου...λες και το κανουν επίτηδες.. και όσο και να θες να μην τους ακους, σίγουρα μας επηρεάζουν!!!

Ρε κορίτσια εγώ αισθάνομαι κάτι άλλο κάποιες στιγμές όταν ξαπλώνω. Αισθάνομαι σαν παλμούς στην κοιλιά μου. Σαν σφυγμούς. Είναι από το μωρό;; Το νιωθω στο ύψος του αφαλού ή πιο χαμηλά

μια φιλη μου που γεννησε μου ελεγε πως αν νιωθω ρυθμικα χτυπηματακια ισως ειναι λοξυγγας!

εγω δεν το εχω νιωσει ποτε..

μηπως απο την αλλη ειναι οι δικοι σου παλμοι και βαρανε και εκει οπως καισε διαφορα σημεια του σωματος μας?

aCtzp3.png

Σχετικά με τους παλμούς... και εγώ οταν πιανω την κοιλιά μου και την πιέζω ελαφρά νιώθω πιο εντονους παλμούς... νομίζω πως είναι οι δικοι μας γιατί οταν πιάνεις το οποιδήποτε σημείο του σώματός σου και το πιέσεις, αισθάνεσαι παλμους..

Φαντάζομαι πως αυτό ειναι!

Διαφημίσεις

Εχουμε γεματη εβδομαδα βλεπω οι γιατροι δουλευουν :D

Mια χαρά δουλεία έχουν!!!:D

καλησπέρα κοριτσακια μου πως είστε?? εγώ μόλις γύρισα απο

Καμπύλη ζαχαρου!!ενταξει δεν ήταν τόσο αηδία,μου το

Αραιωσαν λιγάκι ευτυχώς!!παει κι αυτό!!έκανα και γενικές αίματος

και ούρων και καλλιέργεια ούρων!χαμος!

Αυτό είναι το τελευταίο που μου μένει κι εμάνα.

Αντέχεται λοιπόν, ε? Καλά αποτελέσματα.

Έχω αγχωθει εννοώ πιο πάνω!!:tongue:

Μην αγχώνεσαι, απλά κοίτα να οργανώνεσαι και να προετοιμάζεσαι!

Πάει και το τρίπλεξ!

Πώς γίνεται? Γιατί λες ότι σε ξετινάξανε?

Πιέζουν πολύ την κοιλιά?

Διαρκεί πολλή ώρα???

Καλησπέρα! Γίνεται κανονικά όπως όλοι οι υπέρηχοι,

απλώς εντοπίζουν την καρδούλα του εμβρύου.

Δεν πιέζουν και τόσο πολύ την κοιλίτσα όσο, ας πούμε,

στον β' επιπέδου. Διαρκεί μέχρι να εντοπίσουν στην καρδούλα

όλα όσα θέλουν (κοιλίες, κόλπους, βαλβίδες, ροή αίματος

στις αρτηρίες και άλλα πολλά). Λέω με ξετινάξανε γιατί ό,τι

υπάρχει από εξέταση μου το' χουνε κάνει!! Ουφ!

Καλέ, εγώ όλο σκέφτομαι ότι είναι άλλοι τρεις μηνες και μου φαίνεται πολύ...

Κι εμένα άλλοι τρεισήμισι-τέσσερεις, μου φαίνεται αιωνιότητα, όπως το λες!

Τον μπεμπούλη μου τον έχω νώσει και με κλωτσάει προς τα έξω..το βλέπω και το νιώθω..υπάρχει περίπτωση αυτό που νιώθω να είναι το μωρούλι γυρισμένο προς τα μέσα;

Καλέ, ναι, χτυπάει προς τα μέσα, ποιος ξέρει πού, είναι ανατριχιαστικότατο, το ξέρω... και προς τα κάτω (προς τον τράχηλο) και προς τα πάνω όταν είναι κάτω το κεφάλι... θα το συνηθίσεις! Στην αρχή είναι λιγάκι περίεργο, μετά συνηθίζεται!

εμεις πακεταρουμε ξεπακεταρουμε...δυο σπιτια σε κατασταση απεριγραπτη και εμενα τα νευρα τσαρταλια και ο χρονος για κους κους ανυπαρκτος!

μονο με την μπεμπα μου μιλαμε τα πρωινα και τραγουδαμε "αχ κουνελακι" και χαιρομαστε πολυ!!εκεινης της αρεσει μαλλον το τραγουδι και εμενα οι κλωτσιες της!!:tongue:

μειωσαμε πολυ και τα γλυκα εως τα κοψαμε δηλαδη και περιμενω με μεγαλη αηδιαστικη αγωνια την επομενη εβδομαδα που θα παω για καμπυλη!

αυτα εν ολιγοις τα νεακια μου...

εσας δεν σας πολυδιαβασα μην πω ψεμματα....

Κοίτα μην τραβάς τις δυνάμεις σου στα άκρα... δεν έχει πλάκα,

να ξεκουράζεσαι!

Τα έκοψες τα γλυκά πριν την καμπύλη, ε? Κι εγώ έτσι θα κάνω!

Δυστυχώς όλες μου οι φίλες δουλεύουν και εγώ είμαι όλη μέρα σπίτι...βλέπετε μολις έμαθαν στην δουλειά οτ είμαι έγκυος( αναγκάστηκα απο νωρις να τους το πω λογω αποκολλησης)...ως δια μαγείας έληξε η σύμβαση μου...είδαν οτι ξαφνικά δεν τους έκανα.... τι να πεις!!!

Καλωσήρθες!

Είναι νόμιμο τώρα που δεν ανανέωσαν σύμβαση σε εγκυμονούσα?

Έληξε η σύμβασή σου πραγματικά, ή σε απέλυσαν? Ψάξτο, μη σου πω βάλε δικηγόρο να το ψάξει...

[Ε, λοιπόν κι εγώ αυτά που έλεγα κλωτσιές, αυτά που φαίνονται κιόλας αν κοιτάξεις την κοιλιά, είναι μπουνιές, λέει! Είδα πού είναι τα χέρια και πού τα πόδια και βαράει μπουνιές τελικά! Δεν είμαστε καλά!]

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!! Ε ρε νεύροοοοοοο! Τι να σου πω τώρα, αν κρίνω δηλαδή απ' αυτά που λένε οι τριτομάνες, ότι όπως είναι στην κοιλιά είναι και έξω... δε θέλω να σε πανικοβάλω!!! Μήπως κυοφορείς έναν απ' τους επόμενους σταρ της πάλης??????? :D:D:D:D:D:D:D

Κορίτσια τώρα μόλις είδα στο τικεράκι μου

ότι έπεσα σε διψήφιο νούμερο ημερών!!!

Πώς πέρασε ο καιρός!!!!

Ανυπομονώ τόσο να την πάρω αγκαλίτσα

και να δώ το μουτράκι της!!!!

Εσύ πλησιάζεις!!!!!!! :D:D

Είναι οι παλμοί που νιώθεις από το χέρι σου που ακουμπάς στην κοιλιά σου, ή οι παλμοί από το σώμα σου. Κι εγώ το νιώθω καμιά φορά!

Εχετε αρχίσει να ψωνίζετε πραγματάκια για τα μωρούλια σας;;;

Εγώ έχω αρχίσει και κοιτάω...σήμερα θα πάω να δω για καρότσι αλλά δεν θα αγοράσω..είπα μετά την β'επιπέδου...(την αλλη Παρασκευή έχω ραντεβού) απλά είναι ευκαιρία τώρα με τις εκπτώσεις να ψωνίσουμε βασικά πράγματα...

Βλέπω όμως τις ψιλοβλακειούλες και θελω τοοοσο πολύ να αγοράσω κάτι...!!

skybeam τα μειωσα οχι για να βγει καλη η καμπυλη οσο γιατι φοβηθηκα με το αμνιακο που μου ο ειπε ο γιατρος πως ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα και ισως φταινε τα γλυκα.

Δυστηχως τελευταια ετρωγα καθημερινα μια σοκολατα και κανενα ροφημα με την ζαχαρη του μεσα..το παρακανα!:oops:

οποτε μειωνω σιγα σιγα μη μου βγει κανενα σακχαρο και πρεπει να τα κοψω ολα απο την μια μερα στην αλλη και με πιασει τρελα!

ελπιζω να ειναι ολα καλα για το μωρακι μου κυριως και εγω θα συνετιστω!

aCtzp3.png

Εχετε αρχίσει να ψωνίζετε πραγματάκια για τα μωρούλια σας;;;

Εγώ έχω αρχίσει και κοιτάω...σήμερα θα πάω να δω για καρότσι αλλά δεν θα αγοράσω..είπα μετά την β'επιπέδου...(την αλλη Παρασκευή έχω ραντεβού) απλά είναι ευκαιρία τώρα με τις εκπτώσεις να ψωνίσουμε βασικά πράγματα...

Βλέπω όμως τις ψιλοβλακειούλες και θελω τοοοσο πολύ να αγοράσω κάτι...!!

καλε παρε τιποτα....:D

να μην φοβασαι!περασες τις εβδομαδες τις ζορικες!

ολα καλα θα ειναι.....ξεκινα και κοιτα χωρις φοβο!!

εκμεταλλευσου τις εκπτωσεις τουλαχιστον για να κανεις κρατησεις!

aCtzp3.png

Λες εεε;;;

Θα σας ακουστεί χαζό..αλλά θέλω να πάρω ενα τύπου αρκουδάκι ( δεν έχω βρει καποιο συγκεκριμένο που να θέλω) και να κοιμάμαι μαζί του μέχρι να γεννηθεί το μωρό και έπειτα να του το βάλω και να κοιμάται εκείνο μαζί του..

Διάβασα σε ένα περιοδικό επώνυμων βρεφικών κυρίως παιχνιδιων, οτι με αυτό το τρόπο το μωρό συνηθίζει την απομάκρυνση απο τη μαμά του γιατί το αντικείμενο που του δίνεις, λόγω του οτι κοιμόσουν μαζί του, έχει αποκτήσει την μυρωδιά σου και έτσι του είναι πιο εύκολο να κοιμηθεί γιατί σε αισθάνεται δίπλα σου...

Δεν ξέρω αν το γράφουν για να πουλήσουν...πάντως, το κατάφεραν...μου φάνηκε τοοοοσο γλυκό!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια....

Μα ποσα γράψατε??????

Karmar καλώς ήρθες κ με το καλο!σιγουρα δεν ειναι συσπασεις

αυτο που νιώθεις...πέρυσι είχα κανει συσπασεις οταν ήμουν

έγκυος στο γιο μου...

Το νιώθεις κάπως σα μαγκωμα, οπως ειπε κ μια άλλη

κοπέλα κ για δευτερόλεπτα νιώθεις την κοιλια σου να

εχει γίνει πέτρα....μετα επανέρχεται....

Οσο για τα ρυθμικά χτυπήματα ίσως να ειναι κ λοξιγγας του μωρου..

Skybeam Τέλος το άγχος....τωρα απόλαυσε την καθε στιγμή...

Mummytobe σε νιώθω με τα γλυκα....εγω δε μπορω

ν αντίσταθώ παντως....αργω βέβαια μεχρι

την καμπύλη γι αυτο κ κανω ατασθαλίες...

Pele Κ skountoufla μια χαρά τα μπεμπακια...

Μαρια η μικρη σου ειναι καλα σήμερα?

Ελπίζω να κάλυψα ολα τα θέματα, δε

θυμάμαι αλλα που γράψατε...:(

qLIep2.png

y2qkp3.png

skybeam τα μειωσα οχι για να βγει καλη η καμπυλη οσο γιατι φοβηθηκα με το αμνιακο που μου ο ειπε ο γιατρος πως ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα και ισως φταινε τα γλυκα.

Δυστηχως τελευταια ετρωγα καθημερινα μια σοκολατα και κανενα ροφημα με την ζαχαρη του μεσα..το παρακανα!:oops:

οποτε μειωνω σιγα σιγα μη μου βγει κανενα σακχαρο και πρεπει να τα κοψω ολα απο την μια μερα στην αλλη και με πιασει τρελα!

Σήμερα συνάντησα έτσι μια μανούλα σαν κι εσένα που περιμέναμε για τρίπλεξ καρδιάς εμβρύου στο Ελενα, είχε ελαφρώς αυξημένο αμνιακό υγρό και είχε κάνει την καμπύλη κι όλα καλά. Κι εσένα όλα καλά θα είναι, θα δεις.;)

Ωχ....αυτο τωρα για τη σοκολάτα μου άναψε φωτιές

γιατι κ εγω απαραιτήτως μια σοκολάτα τη χτυπάω τη μερα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Μήπως κυοφορείς έναν απ' τους επόμενους σταρ της πάλης???????

Νο, no, no!!!

Εγώ είμαι της φιλοσοφίας "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ"

[όπου "μάνα" βλέπε "εγώ"! :cool:]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τραβάνε οι άτιμες οι σοκολάτες ρε γαμώτο.....Εμένα κορίτσια με τραβάει πολύ το παγωτό......Εν τω μεταξύ τις προηγούμενες μέρες είχε πολύ κρύο στη Θεσ/νίκη και την Κυριακή πήγα σ' ένα ζαχαροπλαστείο να πάρω χύμα και τον ρωτάω "μήπως έχετε παγωτο;;" και γούρλωσε τα μάτια!!!!!!:shock::shock::shock: (ακριβώς έτσι έκανε...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...