Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Πηγαμε στο γιατρο και μπηκα να σας πω τα νεα μας!!

ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ !!!!

Μαμα και μπαμπας ειμαστε μες την τρελλη χαρα!!!:)

Αγορασαμε και τα πρωτα του ρουχαλακια και ειναι πανεμορφααα!!!:)

Συγχαρητηήριαααααααααααααααα!!!

Ένα και ένα!!!Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με γειά και τα ρουχαλάκια!!!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Wonderland, με το καλό η κόρη!

Κι εμείς σήμερα είχαμε β' επιπέδου, όλα καλά με το μπουρεκάκι μας!

Βέβαια αφού με βασάνισε μισή ώρα με το μωρό στη γνωστή στάση μπρούμητα,

στα γονατάκια και με τον ποπό και τα υπόλοιπα σε κοινή θέα, με έστειλε

για το γλυκό και τον χυμό μου και ευτυχώς όταν επέστρεψα είχε γυρίσει

και είδαμε και τα υπόλοιπα.

Bonus μια εξαιρετική φωτογραφία προφίλ του μπέμπη!

Φτάσαμε αισίως σχεδόν μισό κιλό (460 γρ.)... άντε, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε!

Καλό σ/κ κοριτσάκια!

Μπράβο κοριτσάρα!!!!!!!

Βλέπω συνεχίζει να δείχνει τα κάλη του ο γιός σου!

Χαχαχαχαχαχααχχααχ!!! :D :D

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα κοριτσακια....

Υπέροχα νεα Skybeam κ wonderland...με το καλο!!!

Χριστιανα με το καλο να γνωρίσεις το μεγάλο

έρωτα της ζωής σου!!!το γιο σου....

Τελικά τα κορίτσια πήραν κεφάλι, οριακά....

Με το καλο σε όλες!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερούδια σας!

Skybeam, με 'γεια η καινούρια μας βδομάδα!

Χριστιάνα, join the club κι ετοιμάσου να ζήσεις κι εσύ μεγαλειώδεις αγορίστικες στιγμές επιδειξιομανίας (καλά ήσασταν με τα κομ ιλ φο ζουζουνοκοριτσάκια, με τα καφροαγοράκια να δούμε τι κάνουμε!) Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας, άντε ζήλεψα, από βδομάδα θα πάω ψωνίσω κι εγώ το κατιτίς μου, αμάν πια!

Καλή συνέχεια σε όλες, με καλά νέα! ;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

1.RATAPLAN(Νίκη)............ Γαία-ΠΗΤ 01/05/2013- ΑΓΟΡΙ

2.My girl(Εύα)...................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

3.hippo............................Ιασώ-ΠΗΤ 06/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

4.Mummytobe(Νάντια)........Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/05/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

5.mariath(Μαρία)...............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/05/2013-ΑΓΟΡΙ

6.Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/05/2013-ΑΓΟΡΙ

7.pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

8.Skountoufla....................?????-ΠΗΤ 12/05/2013-ΑΓΟΡΙ

9.Evri79(Εύη)....................?????-ΠΗΤ 16/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

10.milky(Βίκυ).....................Ιασώ-ΠΗΤ 20/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

11.Lila Pause.....................Mητέρα-ΠΗΤ 21/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

12.vivimix..........................Ιασώ-ΠΗΤ 23/05/2013-ΑΓΟΡΙ

13.Mariapap82(Μαρία)..........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

14.Skybeam.......................Μητέρα-ΠΗΤ 02/06/2013-ΑΓΟΡΙ

15.giota-rr.........................Γεννεσις-ΠΗΤ 13/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

16.xanp.............................Αλεξάνδρα-ΠΗΤ 14/06/2013-ΑΓΟΡΙ

17.Kiki c............................?????-ΠΗΤ 16/06/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

18.Filaki.............................Ιασώ-ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

19.kittymaria(Mαρία)............Κρήτη-ΠΗΤ 23/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

20.Χριστιάνα.......................Κύπρος-ΠΗΤ 28/06/2013-ΑΓΟΡΙ

Στην Πάτρα θα γεννήσω!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μπράβο κοριτσάρα!!!!!!!

Βλέπω συνεχίζει να δείχνει τα κάλη του ο γιός σου!

Χαχαχαχαχαχααχχααχ!!! :D :D

Τι να πω!.... :oops:

:D

Καλημερούδια σας!

Skybeam, με 'γεια η καινούρια μας βδομάδα!

Χριστιάνα, join the club κι ετοιμάσου να ζήσεις κι εσύ μεγαλειώδεις αγορίστικες στιγμές επιδειξιομανίας (καλά ήσασταν με τα κομ ιλ φο ζουζουνοκοριτσάκια, με τα καφροαγοράκια να δούμε τι κάνουμε!) Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας, άντε ζήλεψα, από βδομάδα θα πάω ψωνίσω κι εγώ το κατιτίς μου, αμάν πια!

Με γεια μας!

Διαβάζω ξένα site, pros and cons του να έχεις αγοράκι

(χαζομάρες για να περνάει η ώρα) και συνήθως διαβάζω

ότι τους αρέσει πολύ να ασχολούνται με τα κακάκια τους

(μαμάααααα! Κοίτα μια μεγάλη @#$#! που έκανα!), με τα

έντομα/ζουζούνια/σκουληκάκια και διάφορα άλλα σιχαμένα...

:shock: Ελπίζω να μην είναι όοοοοοοοολα έτσι!!!

Άντε, ίσα που προλαβαίνεις να πάρεις τίποτα βρεφικό, στις

εκπτώσεις τα βρεφικά φεύγουν πρώτα-πρώτα απ' ό,τι είδα!

Καλημερα!

Που ειστε σημερα?

Εχω αρρωστο το μπουρμπουληθρινι μου το μικρο με ιωση!

Αχ δεν πηγε σχολειο και εχει γενεθλια η κολλητη της και θα

χασει το παρτυ! Με τι στεναχωριεμαι τωρα ε?

Τα κοριτσια νικησαν στο ντερμπυ τελικα....

Τι εχουμε αυτη τη βδομαδα παιδια?

Β' επιπεδου, καμπυλες τι εχει το μενου?????

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Hallo!

Καλή εβδομάδα να έχουμε

με καλούς υπερήχους και δυνατές κλωτσιές!:)

Συνομήλική μου pele, εσύ κάνεις την αρχή σήμερα,

αν θυμάμαι καλά, ε? Με το καλό η συνάντηση κορυφής!

Περιμένω μετρήσεις, έτσι?

Βάρος, ύψος και δε συμμαζεύεται!

mariapap82, περαστικά στο αρρωστούλι σου.

Μ' έκανες και γέλασα που θα χάσει το πάρτυ,

μου θύμισες την κόρη μιας φίλης μου (2 χρονών)

που δεν κοιμήθηκε χτες το μεσημέρι

γιατί ήταν ενθουσιασμένη για το πάρτυ γενεθλίων

που θα πήγαινε το απόγευμα!

Φαντάσου πώς θα είναι όταν θα είναι 14 χρονών

και θα έχουν να πάνε σε παρτυ...!;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Kαλημέρα!

Σήμερα πήγα σ' έναν βρεφονηπιακό σταθμό της γειτονιάς μου (ένας είναι έτσι κι αλλιώς) να δω λεπτομέρειες... θα μου πεις από τώρα το σκέφτεσαι.. εμ, έχω μπει στον 2ο χρόνο της ανεργίας και τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα, πρέπει να δω τι θα γίνει από δουλειά.

Λοιπόν σούπερ ο σταθμός, παιδάκια χαρούμενα και υπάκουα, μαγείρισσες, δασκάλες νέες και αξιαγάπητες, ψυχολόγοςι, μια γενικά ικανοποιητική κατάσταση, παίρνουν μωράκια από 6 μηνών, πόσο ζητάνε λέτε? 450 ευρώ! Λέω ρε παιδιά, μια μαμά για να δίνει 450 ευρώ δεν πρέπει να παίρνει τουλάχιστον τα διπλά? Έχετε ακούσει τι γίνεται από μισθούς σήμερα? Λέει, στα μωράκια παίρνουμε πιο πολλά, όσο μεγαλώνουν παίρνουμε λιγότερα. Ε, δίκιο έχουν σκέφτηκα, το ξεσκ@τισμα πληρώνεται, η αλήθεια είναι...

Τέλος πάντων, ας μην το συνεχίσω, συγχίστηκα!...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Hallo!

Καλή εβδομάδα να έχουμε

με καλούς υπερήχους και δυνατές κλωτσιές!:)

Συνομήλική μου pele, εσύ κάνεις την αρχή σήμερα,

αν θυμάμαι καλά, ε? Με το καλό η συνάντηση κορυφής!

Περιμένω μετρήσεις, έτσι?

Βάρος, ύψος και δε συμμαζεύεται!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!!

Περαστικά mariapap82 στο μπουρμπουληθρίνι σου...χιχιχιι!! Να γινει γρήγορα καλά και να μην χάσει κανένα αλλο πάρτυ!!!

skountoufla μου ναι σήμερα έχουμε γιατρό!!!!! Ανυπομονώ να την ξαναδώ....αν και η τελευταία επίσκεψη στο γιατρό δεν ήταν και πολύ ευχάριστη....μιας και έφυγα με περίεργη διάθεση και μετά είχαμε κλάμματα κτλ κτλ ... (περίμενα βλέπετε πως κ πως την β'επιπέδου να την χορτάσω και να δω προσωπάκι... κ ούτε προσωπάκι είδα ούτε την χόρτασα, μιας και είχε χωθεί κάπως περίεργα, ο γιατρός μας καθυστέρησε με αποτέλεσμα ο άντρας μου να πρέπει να φύγει για να ανοιξει το μαγαζί, εγώ έμεινα με την πεθερά και τον πεθερό που είχαν έρθει για βόλτα , οι οποίοι μηδέν διακριτικόττηα ήρθαν μαζί και μέσα στο γιατρό που πήγα να μιλήσουμε, γκρίνιαζαν όλη την ώρα για την καθυστέρηση,κ εγώ αγχωνόμουν περισσότερο)...

Οπότε ανυπομονώωωωω να την δωωωω!!!!!! Και να είναι και λίγο γυρισμένη προς τα εμάς να δω λίγο μουτράκι........

Θα σου πω πόσο θα είμαστε για να φαντάζεσαι και το δικό σου!!!! Εγώ έχω την Νάντια μέτρο σύγκρισης που πάει συνήθως λίγο πριν απο εμάς!!χιχιχι!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ανυπομονώ να την ξαναδώ....αν και η τελευταία επίσκεψη στο γιατρό δεν ήταν και πολύ ευχάριστη....μιας και έφυγα με περίεργη διάθεση και μετά είχαμε κλάμματα κτλ κτλ ...

Ωχ, ωραίο το κερασάκι στην τούρτα στη β' επιπέδου. Μωρέ, από άποψη απόλαυσης είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι αυτή η εξέταση, γιατί λίγο να σε στείλει για βόλτα και σοκολάτα να αλλάξει θέση το μωρό, λίγο να καθυστερήσει ο προηγούμενος, λίγο να αργήσει από τη σοκολάτα αυτός που άφησε στη μέση τον υπέρηχο (εγώ μέχρι να γυρίσω για το μέρος β', είχε βάλει μία άλλη για αυχενική-καλά, λογικό, να περιμένει μισή ώρα χωρίς να βάλει άλλο ραντεβού?), χαλάει το πρόγραμμα...

Βρε παιδιά, πώς είναι αυτός ο υπέρηχος που σας κάνουν και φαίνεται και μουτράκι??? Είναι αυτό που έχω δει σε βιντεάκια που φαίνεται σαν έγχρωμος (το χρώμα του δέρματος)? Και τι, ξεχωρίζεις και χαρακτηριστικά του μωρού??!!! Άραγε πόσο εξελιγμένο μηχάνημα πρέπει να έχει ο γιατρός να βάλει τέτοιο υπέρηχο? Λες να έχει κι ο δικός μου ο μούργος και να μη μου έχει δείξει ποτέ τέτοιο υπέρηχο..?

(Εγώ έχω αύριο :P)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ωχ, ωραίο το κερασάκι στην τούρτα στη β' επιπέδου. Μωρέ, από άποψη απόλαυσης είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι αυτή η εξέταση, γιατί λίγο να σε στείλει για βόλτα και σοκολάτα να αλλάξει θέση το μωρό, λίγο να καθυστερήσει ο προηγούμενος, λίγο να αργήσει από τη σοκολάτα αυτός που άφησε στη μέση τον υπέρηχο (εγώ μέχρι να γυρίσω για το μέρος β', είχε βάλει μία άλλη για αυχενική-καλά, λογικό, να περιμένει μισή ώρα χωρίς να βάλει άλλο ραντεβού?), χαλάει το πρόγραμμα...

Βρε παιδιά, πώς είναι αυτός ο υπέρηχος που σας κάνουν και φαίνεται και μουτράκι??? Είναι αυτό που έχω δει σε βιντεάκια που φαίνεται σαν έγχρωμος (το χρώμα του δέρματος)? Και τι, ξεχωρίζεις και χαρακτηριστικά του μωρού??!!! Άραγε πόσο εξελιγμένο μηχάνημα πρέπει να έχει ο γιατρός να βάλει τέτοιο υπέρηχο? Λες να έχει κι ο δικός μου ο μούργος και να μη μου έχει δείξει ποτέ τέτοιο υπέρηχο..?

(Εγώ έχω αύριο :P)

Εγω είχα και παραπονο απο το γιατρό γιατι του έλεγα να σηκωθώ να κάνω μια βόλτα μήπως γυρίσει , αλλά μου είπε δεν γίνεται πάντα....

Τέλοσπάντων δεν θέλω να την πολυσκέφτομαι αυτη τη μέρα....

Ειναι ο λεγόμενος 3d-4d που βλέπεις σαν πορτοκαλί κάπως τα χρώματα και το μωράκι τρισδιάστατο..οπότε σε μερικές περιπτώσεις, ναι φαίνονται κανονικά τα προσωπάκια!!!!!

Εμένα ο δικός μου το λέει και στην κάρτα του πως κάνει και 4d υπέρηχο..αν και μόνο μια φορά στην πολύ αρχη μας ειχε δείξει...

Αντε ωραία και σενα κοντεύει!!!!

Skybeam σε δημόσιο δεν έχει τίποτα καλό?? Οντως ειναι αρκετά χρήματα...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Με το καλό όλα τα μωράκια, αγοράκια και κοριτσάκια!

Μαράκι περαστικά στη μικρούλα σου! Όντως κρίμα που θα χάσει το πάρτι.... Αλλά τι να κάνεις; Πες της οτι πλησιάζουν και τα δικά της γενέθλια οπότε θα καλέσει αυτή τη φίλη της!

Κορίτσια αυτός που όπως είπατε δείχνει στο χρώμα του δέρματος είναι ο υπέρηχος που φάινεται το μουτράκι. Μην αγχώνεστε όμως, μη νομίζετε ότι πάντα φαινονται καλά τα χαρακτηριστικά του μωρού και θα καταλάβετε σίγουρα και σε ποιον μοιάζει. Τα μωράκια μέσα στην κοιλίτσα και μόλις βγουνε από αυτή, σίγουρα δεν είναι σαν αυτά που βλέπουμε σε περιοδικά, διαφημίσεις... Ειδικά τους πρώτους μήνες στην κοιλιά εμένα μου φαίνονται λίγο τερατάκια. Περνώντας οι μήνες εντάξει καλυτερεύει η κατάσταση αλλά σίγουρα δεν είναι αυτά τα όμορφα ροδαλά, αψεγάδιαστα μωράκια που βλέπουμε. Θέλουν κάμποσες μέρες για να γίνουν έτσι.

Skybeam είναι όντως αρκετά τα χρήματα για το βρεφονηπιακό, αλλά αν έχεις δουλειά τα δίνεις με τη λογική ότι επιδιώκεις να μείνεις στη δουλειά σου για τα επόμενα-αρκετά χρόνια, ενώ το παιδί θα μεγαλώσει και θα πάει νήπια, σχολείο, κλπ. Τα πρώτα χρόνια το κέρδος θα είναι μηδέν, αλλά λες θα σου μείνει η δουλειά για μετά. Αυτό όμως δεν ξέρω πόσο μπορείς να το υπολογίσεις στις ημέρες μας που σήμερα έχεις και αύριο δεν έχεις δουλειά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

mariapap82 περαστικούλια!

Pele μου σπάνια τα βλέπεις ακόμη και στη Β επιπέδου, εσύ μάλλον φορτίστηκες αρνητικά που αναγκάστηκε να φύγει ο άντρας σου και σου τραβολογήθηκαν και τα πεθερικά σου... άντε σήμερα να τη δεις! Έχε και μια σοκολατίτσα μαζί σου!

Λοιπόν παιδιά μου εξήγησαν το θέμα γλυκού/σοκολάτας και κινητικότητας εμβρύου. Δεν είναι γιατί μπορούν να το γευτούν, δεν περνάει μέσα στο αμνιακό υγρό... απλώς ανεβαίνει η γλυκόζη στο αίμα και μέσα από έναν τέτοιο μηχανισμό (δεν μου το διευκρίνησαν καλύτερα) το παιδί γίνεται πιο κινητικό...

Όσο για βρεφονηπιακό, αναγκαστικά θα κοιτάξω στον δημοτικό της γειτονιάς... αν και χλωμό το βλέπω γιατί οι αιτήσεις θα είναι άπειρες και επειδή η μαμά θα πρέπει να μπορεί να πιστοποιήσει ότι εργάζεται (δηλαδή όσες δεν εργάζονται και θα πρέπει να αφήνουν κάπου το μωρό για να ψάχνουν δουλειά και να τρέχουν σε interview δεν δικαιούνται θέση σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς...:rolleyes::|)

Skybeam είναι όντως αρκετά τα χρήματα για το βρεφονηπιακό, αλλά αν έχεις δουλειά τα δίνεις με τη λογική ότι επιδιώκεις να μείνεις στη δουλειά σου για τα επόμενα-αρκετά χρόνια, ενώ το παιδί θα μεγαλώσει και θα πάει νήπια, σχολείο, κλπ. Τα πρώτα χρόνια το κέρδος θα είναι μηδέν, αλλά λες θα σου μείνει η δουλειά για μετά. Αυτό όμως δεν ξέρω πόσο μπορείς να το υπολογίσεις στις ημέρες μας που σήμερα έχεις και αύριο δεν έχεις δουλειά.

Έχεις δίκιο γιατί δεν είναι μόνο τα χρήματα η δουλειά, είναι και ένσημα, ασφάλιση κλπ κλπ... Ας βρεθεί δουλειά με το καλό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...