Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

[έχω διαβάσει ότι πολλά αγοράκια "προβληματίζονται" με το πουλί τους εκεί στα 2-4 και θέλουν να το πιάνουν και λοιπά αισχρά!:D ] Χριστέ μου, μην είναι ο δικός μου έτσι!!!

Ναι, ναι κι εγώ το έχω διαβάσει. Είναι σχεδόν στάνταρ...:oops::oops::oops::oops:

Αλλά εμείς θα το παίζουμε κουλ, ότι δεν τρέχει τίποτα και θα λέμε:

"Ναι, έτσι ήταν από την κοιλιά το χρυσό μου!"

(πριν κανα μηνα, πάνω στον υπέρηχο μας λέει ο γιατρός:α, κοιτάτε!πιάνει το πουλάκι του!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D:D

Ναι, κουκλίτσα μου, σ' ευχαριστώ!

Θα τον μαζέψω, πού θα πάει, ελπίζω να μη γίνει πολύ επιδειξίας [έχω διαβάσει ότι πολλά αγοράκια "προβληματίζονται" με το πουλί τους εκεί στα 2-4 και θέλουν να το πιάνουν και λοιπά αισχρά!:D ] Χριστέ μου, μην είναι ο δικός μου έτσι!!!

Αλήθεια είναι ανακαλύπτουν την σεξουαλικότητα τους και δεν πρέπει να τα αποπαίρνουμε κιόλας..Και τα κοριτσάκια τρίβουν το πουλί τους με το δάχτυλο.

Τα αγόρια συνήθως το πιάνουν το τραβάνε ο δικός μου απλά το πιέζει χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ναι, ναι κι εγώ το έχω διαβάσει. Είναι σχεδόν στάνταρ...:oops::oops::oops::oops:

Αλλά εμείς θα το παίζουμε κουλ, ότι δεν τρέχει τίποτα και θα λέμε:

"Ναι, έτσι ήταν από την κοιλιά το χρυσό μου!"

(πριν κανα μηνα, πάνω στον υπέρηχο μας λέει ο γιατρός:α, κοιτάτε!πιάνει το πουλάκι του!)

Άντε, να λες κι εσύ τα κατορθώματα του δικού σου, μην εκτίθεμαι μόνο εγώ!!!!!!!!!

ναι το μωρό :tongue::tongue::tongue: πλάκα σου κάνω.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/05/blog-post_2532.html

:D:D:D:D

thanx! πάω να το διαβάσω.

Τα αγόρια συνήθως το πιάνουν το τραβάνε ο δικός μου απλά το πιέζει χαχα

:shock: !!!!!!!!! και τι κάνουμε ρε παιδιά τότε? Τι στο καλό τους λέμε??? :D

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!

Κι όμως, κι όμως...:oops:

Κι εγώ είχα λουφάξει, γιατί λίγο νωρίτερα είχε μετρήσει το ύψος του και μας είχε πει "ψηλός σαν τον μπαμπά του", οπότε μόλις είπε μετά "πιάνει το πουλάκι του" λέω, έχει γούστο, να κολλήσει δίπλα και το "σαν τον μπαμπά του"....

NuWHp2.png

InJWp3.png

τι κανετε κοριτσια?

λοιπον Ξανθη μου αυτο με τον ομφαλιο το ηξερα και εγω αλλα ελεγα οτι αν το πω στον γιατρο θα με κοιταει σαν ουφο!

Το ειχα διαβασει και μαλιστα καπου ελεγε οτι αυτα που θελουμε να δωσουμε για βλαστοκυτταρα και τετοια καλυτερα να περιμενουμε να τα παρει ολα το μωρο!

Πρωτα "αδειαζει" ο ομφαλιος και μετα τον κοβουμε!αλλα ειπαμε..."ΕΛΛΑΔΑΡΑ".

Εγω παροτι εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο δεν ξερω αλλα φοβαμαι βρε κοριτσια μη με ξεπεταξει και τα κανει ολα μπαμ μπαμ να τελειωνουμε!Ειναι καλος εχει καλη φημη ως επιστημονας στο Αλεξανδρας αλλα εγω και παλι φοβαμαι....επισης το μωρο υποτιθεται το παιρνουν για εξετασεις!πως εμεις απαιτουμε να μην το παρουν αληθεια?

Οσον αφορα το doppler μου ειπε οτι πιο μετα θα κανουμε αλλα κατι τσεκαρε και εχθες...το γυρισε το μηχανημα και βλεπαμε ροη αιματος με κατι χρωματα!

μου ειπε οτι θα ειναι μια χαρα και αυτο ως εξεταση!

Καθε φορα κανει βασικες μετρησεις και με καθυσηχαζει οτι σε ολες τις μεγαλες εξετασεις θα ειναι ολα μια χαρα και δοξα σοι ο Θεος επιβεβαιωνεται!

Ευακι ειπαμε.....μετακομιση τωρα δαγκωτα!!Ασε που θα γλυτωσεις και τις πολλες δουλειες λογω εγκυμοσυνης!Ε θα αφησουν εγκυο γυναικα να κανει τα χοντρα?;););)

skybeam ντραπηκε η σεμνοτυφη η κορη μου με αυτα που ακουσε για τον δικο σας και το παιδι μου κουρνιασε σε μια γωνια....:rolleyes:ακου εδειχνε τα προσοντα του!!!!!!!!!!:D

aCtzp3.png

ναι το μωρό :tongue::tongue::tongue: πλάκα σου κάνω.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/05/blog-post_2532.html

Το κοπή του ομφάλιου λώρου!

(άντε να ζητήσω εγώ κάτι τέτοιο, που μπορεί να μου δώσουν λάθος ρέστα και από τη ντροπή μου να μην πω τίποτα...θέλω να ελπίζω ότι όταν κάνουμε παιδιά ξεθαρρεύουμε περισσότερο, για το καλό τους)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Το κοπή του ομφάλιου λώρου!

(άντε να ζητήσω εγώ κάτι τέτοιο, που μπορεί να μου δώσουν λάθος ρέστα και από τη ντροπή μου να μην πω τίποτα...θέλω να ελπίζω ότι όταν κάνουμε παιδιά ξεθαρρεύουμε περισσότερο, για το καλό τους)

μια απο τα ιδια.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

aCtzp3.png

Λοιπόν τον γιατρό σας δεν τον ξέρετε;αυτός δεν θα σας ξεγεννήσει;Αυτόν δεν θα πληρώσετε;;;Τι ακριβώς ντρέπεστε;;Να το απαιτήσετε όχι απλά να το ζητήσετε.Είναι υποχρέωσή τους να κάνουν ότι θέλετε με το παιδί σας.Και να θα πάει για μετρήσεις και εξετάσεις κτλ αλλά δεν χρειάζεται να πάει αμέσως ας μείνει λίγο μαζί σας και θα το πάρουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν τον γιατρό σας δεν τον ξέρετε;αυτός δεν θα σας ξεγεννήσει;Αυτόν δεν θα πληρώσετε;;;Τι ακριβώς ντρέπεστε;;Να το απαιτήσετε όχι απλά να το ζητήσετε.Είναι υποχρέωσή τους να κάνουν ότι θέλετε με το παιδί σας.Και να θα πάει για μετρήσεις και εξετάσεις κτλ αλλά δεν χρειάζεται να πάει αμέσως ας μείνει λίγο μαζί σας και θα το πάρουν.

Εννοείται πως έχεις δίκιο.

Και είμαι σίγουρη πως όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε.

Άλλωστε, εκείνη η μέρα θα είναι μια μέρα με πρωτιές, για πολλές από εμάς!

(άντε, πότε θα φτάσει ο Μάιος????????????)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κι όμως, κι όμως...:oops:

Κι εγώ είχα λουφάξει, γιατί λίγο νωρίτερα είχε μετρήσει το ύψος του και μας είχε πει "ψηλός σαν τον μπαμπά του", οπότε μόλις είπε μετά "πιάνει το πουλάκι του" λέω, έχει γούστο, να κολλήσει δίπλα και το "σαν τον μπαμπά του"....

Αααααααααχαχαχα!!!!!!!!!! Μας πέθανες, καλό!!!

skybeam ντραπηκε η σεμνοτυφη η κορη μου με αυτα που ακουσε για τον δικο σας και το παιδι μου κουρνιασε σε μια γωνια....:rolleyes:ακου εδειχνε τα προσοντα του!!!!!!!!!!:D

:D Να δω όταν θα τριγυρίζετε με την κοντή τη φουντωτή φούστα με τα βολλάν και την πάνα από μέσα (να φουσκώνει πιο πολύ, ξέρεις!) να δω τι ντροπή θά'χετε που δεν θα μαζεύεστε!!!! [ααααααααααα!!! ωραίες είναι οι μπουμπούκες έτσι!] :D :D

...θέλω να ελπίζω ότι όταν κάνουμε παιδιά ξεθαρρεύουμε περισσότερο, για το καλό τους)

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σε όλες συμβαίνει.

Mygirl σουπερ το μωρο! Με 900γρ σας κοβω να πηγαινετε για πανω απο 3 κιλα!!!!

Skybeam χρυσοχερα μου εσυ! Φτου!

Doppler θα κανουμε οπως και τις αλλες φορες οχι οτι δεν το κανει

στο τελος καθε φορα ο γιατρος ετσι για να μας δει και καποιος αλλος...

Ειναι αυτο που λετε με το κοκκινο και μπλε χρωμα βασικα πατανε ενα κουμπι

(οπως πατανε και οταν το γυρνανε σε τρισδιαστατο) το εχουν ολα τα μηχανηματα

υπερηχων οποτε πολυ πιθανο να αρκειται ο γιατρος σας στο δικο του

μηχανημα και να μην θελει επιβεβαιωση και απο αλλο γιατρο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

:D Να δω όταν θα τριγυρίζετε με την κοντή τη φουντωτή φούστα με τα βολλάν και την πάνα από μέσα (να φουσκώνει πιο πολύ, ξέρεις!) να δω τι ντροπή θά'χετε που δεν θα μαζεύεστε!!!! [ααααααααααα!!! ωραίες είναι οι μπουμπούκες έτσι!] :D :D

αυτο λες εσυ μονο??

το topless στην παραλια που το βαζεις??

θα σας αναστατωνουμε!!!!!!!!!!!!!:tongue:

aCtzp3.png

αυτο λες εσυ μονο??

το topless στην παραλια που το βαζεις??

θα σας αναστατωνουμε!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Aaaaaaaaaχαχα!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι τα καημένα τα αγοράκια χαζεύουν

άμα τους αρέσει κανένα κοριτσάκι... τα χάνουν, κοκκαλώνουν,

ντρέπονται, κοκκινίζουν, χώνονται στα φουστάνια της μάνας τους...

άμοιρα, δύστυχα αρσενικά!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...