Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Πω! Πω! Ένα παιδί!

Άντε και στα δικά μας, να σας φτάσουμε!

Την Τρίτη είναι το επόμενό μας ραντεβού και θα είμαστε σαν κι εσάς περίπου σε ηλικία (25+2).

αντε με το καλο!!κοντευει η Τριτη!!:tongue:

Πωπωπω κοριτσαρος!!!!!

Μην ανησυχεις για το αμνιακο. Στη Λυδια ημουν παντα στα ανωτατα

φυσιολογικα και δεν εκανα σακχαρο. ΕΙναι επειδη ειναι μεγαλο

το μωρο σου!!!!!Κι εμας δεν καθοταν για τρισδιαστατο επι

45 λεπτα στη β' επιπεδου δεν σταματησε δευτερολεπτο να κουνιεται

κι ο γιατρος για μας οπως λες ηθελε να βγαλει φωτο και προσπαθησε

καμια 10αρια φορες να το κανει αλλα τιποτα!

Σευχαριστω για την συμπαρασταση φιλεναδα τουλαχιστον εισαι 3 βδομαδες

μπροστα απο μενα....

Σιγουρα δεν μπορεις να κανεις τη μισαωρη καμπυλη?Ειναι ταλαιπωρια το 3ωρο...

μπαααα....οσως επειδη εσενα ειναι το τριτο σε αφηνει?θα παρω μαζι παρεα τον ευτυχη μπαμπα...υπομονη και θα παω!

καπου διαβασα,δεν θυμαμαι,αν καποιο κοριτσι εδω το ελεγε για χυμο λεμονι μεσα στην γλυκοζη!Του το ειπα και μου ειπε πως δεν υπαρχει θεμα!

Μαρια μου παντως να σου πω ανυσηχω λιγο γιατι γλυκακι τρωω καθε μερα!οχι παστες αλλα μια σοκολατιτσα αμυγδαλου η κατι παρμεφερες το χτυπαω!

Αχ αυτή η καμπύλη!!!! Σας είχα πει τον αγώνα που έκανα στον γιατρό μου μπας και την πηδήξω την εξέταση αυτή, γιατί την έχω πολύ αγχος, θα αηδιάσω τρομέρα!!!!! Προχθές που πήγαμε του λέω "άκουσα ότι υπάρχει κ η μικρή καμπύλη, να κάνω αυτή;;;;':P:p:p

Ανένδοτος σου λέει.........Με τίποτα δεν το διαπραγματεύεται ο άνθρωπος!!!!! Τι να του τάξω πια;;;;;:evil::evil::evil::evil:

ρωτα και εσυ.....χυμο λεμονακι μεσα!

μπας και σωθει το θεμα της αηδιας!

Κι εμένα ο ενδοκρινολόγος λυσσάει ακόμη πιο πολύ για το ζάχαρο, ήδη με τρυπάει μ' αυτό το μηχανηματάκι στο δάχτυλο κάθε φορά που πάω (και κάθε τρεις και λίγο ζητάει εξετάσεις).

Θέλει λέει ΑΜΕΣΩΣ να ξέρει μόλις κάνω την καμπύλη! Την 27η εβδομάδα μου είπε η γιατρός μου, πολύ δεν μου την άργησε?

εμενα μου ειπε σε δυο εβδομαδες απο σημερα να παω!

οποτε νομιζω οτι δεν σε αργησε!

Ρωτησα και για μαια.Μου συστησε καποια η οποια εννοειται θα ερθει και μετα τοκετου να βοηθησει με θηλασμο!

Ρωτησα για την αμοιβη της και μου ειπε γυρω στα 200?.

Απο οσο καταλαβα δεν την θεωρει απαραιτητη αλλα μου διευκρινισε πως ναι μεν οι κοπελες στο μαιευτηριο περνανε συχνα ομως ειναι πηγμενες και δεν θα τις εχω και ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να θελω!

+ οτι στα δημοσια εχουμε και το θεμα αυτων που παιρνουν ειδικοτητα να σου ερχονται συχνα πυκνα...

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάντε ένα κουράγιο παιδιά, αφού λένε ότι

η μεγάλη καμπύλη είναι πολυ σημαντική.

Εμένα επέμενε και ο γυναικολόγος αλλά και

ο ενδοκρινολόγος που με παρακολουθεί

εδώ και 1-2 χρόνια, μου είπε ότι μπορεί

οι μικρές καμπύλες να είναι καλές

και η μεγάλη να μην είναι

(ΜΠΟΡΕΙ, αλλά γιατί να μην είμαστε σίγουρες?).

Κάτι αρχίζει και παράγει το μωρό τον 6ο-7ο μήνα

σχετικά με ζάχαρα, ινσουλίνες κλπ και πρέπει

να δουν πώς το μεταβολίζει ο οργανισμός μας.

Αυτό ισχύει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έκανα την μικρή καμπύλη(ο και 1 ώρα) και ήταν τέλεια και μετά με έβαλε και έκανα και την μεγάλη και ενώ η ώρα 0 και 1(που είναι ίδιες για την μικρή) ήταν πάλι τέλειες στην ώρα 2 και 3 οι τιμές μου εκτοξεύτηκαν και ήταν εντός μεν οριακές δε και έτσι έκανα διατροφή προληπτικά για λίγο να δούμε πως θα πάει. Και στην γλυκόζη βάζω πάντα μέσα χυμό λεμόνι και το πίνω ευχάριστα.Μετά πρέπει σε όλο το 3ωρο να πιεις μόνο ένα ποτήρι νερό και να μην κουνιέσαι καθόλου για να είναι οκ οι μετρήσεις καθώς και από την προηγούμενη από τις 8 και μετά να είσαι νηστική.ΚΑι εγώ στην 27η την κάνω πάντα.

Όχι, 25η-27η ξέρω ότι γίνεται.

Εγώ την έκανα νωρίς και καλά λόγω πολυκυστικών

που σου ανακατώνουν τα ινσουλινο-ζάχαρα κλπ.

Τι να κάνεις μωρέ? Άμα σου λέει ο γιατρός

που σε παρακολουθεί "κάν' το",

πόσο θαρραλέα να γίνεις? Ξέρω και γω?

Το 'χω σκεφτεί και πολλά πράγματα τα βρίσκω υπερβολικά, αλλά...

Εχω φίλες που τους έβαζαν να κάνουν

τις ελάχιστες δυνατές εξετάσεις και άλλες,

σαν κι εμένα (που πήγαιναν σε άλλους γιατρούς)

που τους βάζουν κάθε μήνα.

Και το κορυφαίο: φίλη μου στην Αθήνα

που στο πρώτο παιδί είχε γυναικολόγο

στο Ελενα, όπου και γέννησε και εκεί θα γεννήσει

και το δεύτερο τέλη Μαρτίου, σε όλη την εγκυμοσύνη

έκανε μόνο τους τρεις υπερήχους :

αυχενική, Β' και ντόπλερ. Κατά τα άλλα πήγαινε στο γιατρό και την ψηλάφιζε!!!

Όταν το είχα πρωτακούσει μου είχε φανεί τρελό, αλλά και σε εκείνη φάνηκε τρελό το κάθε 15 μέρες που πάω εγώ.......

Και εγώ σαν την φίλη σου πήγα για αυχενική(12η εβδομάδα) και θα ξαναπάω τώρα απευθείας για β επιπέδου(23&3) και μετά για ντόπλερ(32 νομίζω) έτσι έκανα και στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου και επίσης μου φαίνεται παράξενο που πας κάθε 15 εκτός αν έχει προβλήματα οπότε και το καταλαβαίνω γιατί πας χρειάζεσαι στενή παρακολούθηση.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαρια μου παντως να σου πω ανυσηχω λιγο γιατι γλυκακι τρωω καθε μερα!οχι παστες αλλα μια σοκολατιτσα αμυγδαλου η κατι παρμεφερες το χτυπαω!

ρωτα και εσυ.....χυμο λεμονακι μεσα!

μπας και σωθει το θεμα της αηδιας!

Κοιτα εγω προσωπικα επειδη στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ετρωγα καθε μερα

παστα ή σοκολατα και μετα το μεσημεριανο και μετα το βραδινο και η καμπυλη

ηταν μια χαρα! Οποτε για μενα δεν ανησυχω και τρωω και τωρα καθε μερα

σοκολατακια ή μπαρα σοκολατας. Δε σου λεω να κανεις το ιδιο αλλα νομιζω

οτι δε χρειαζεται να ανησυχεις.....

Το λεμονι θα το ρωτησω οπωσδηποτε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα! :)

... και επίσης μου φαίνεται παράξενο που πας κάθε 15 εκτός αν έχει προβλήματα οπότε και το καταλαβαίνω γιατί πας χρειάζεσαι στενή παρακολούθηση.

Ναι, μωρέ, το ξέρω. Τώρα το καταλαβαίνω κι εγώ ότι είναι υπερβολή.

Απ' την αρχή μου έβαζε το ραντεβού κάθε 15.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το κάνει με όλες τις εγκυμονούσες ή μόνο κατ' εξαίρεση. Για μένα ξέρω ότι η κύηση προήλθε από ημι-υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και στην αρχή ήταν δίδυμη. Να'ταν γι' αυτό η συχνή παρακολούθηση..???

Απλά στην αρχή μου καλάρεσε που πήγαινα κάθε τρεις και λίγο και μου έφευγε ο φόβος και το άγχος και μετά, στη β', ήταν που προέκυψε το θέμα με τα δύο αγγεία στον ομφάλιο και υποτίθεται ότι πρέπει να παρακολουθούμε στενά την ανάπτυξη, οπότε...

Εσένα σε παρακολουθεί γιατρός του Δημοσίου?

Πέραν των υπερήχων, κάθε πότε σε βλέπει?

Και όταν δεν σου κάνει υπέρηχο, τι κάνει στην επίσκεψη? Σου μετράει μόνο πίεση, βάρος κλπ και ψηλαφίζει την κοιλιά?

Και μια ίσως αδιάκριτη ερωτησούλα: πόσο πληρώνεις την επίσκεψη...?

(συγνώμη γι ατην ανάκριση :oops:...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

Και για να γίνω η κακεντρεχής της υπόθεσης (αν διαβάσατε το κείμενο),

άντε να τους πεις εδώ, μετά τη γέννα, να σου βάλουν το νεογέννητο στην κοιλιά και να σας αφήσουν εκεί ώρα. Θα σου πούνε, άσε μας κοπέλα μου έχουμε και δουλειές.

(δεν έχω ιδέα βέβαια πώς είναι μέσα στην αίθουσα τοκετού και τι γίνεται μετά, απλά, δυστυχώς, είμαι λίγο προκατειλημμένη γενικά)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εντάξει, δεν γίνονται αυτά!!!!

Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το κάνει με όλες τις εγκυμονούσες ή μόνο κατ' εξαίρεση. Για μένα ξέρω ότι η κύηση προήλθε από ημι-υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και στην αρχή ήταν δίδυμη. Να'ταν γι' αυτό η συχνή παρακολούθηση..???

Απλά στην αρχή μου καλάρεσε που πήγαινα κάθε τρεις και λίγο και μου έφευγε ο φόβος και το άγχος και μετά, στη β', ήταν που προέκυψε το θέμα με τα δύο αγγεία στον ομφάλιο και υποτίθεται ότι πρέπει να παρακολουθούμε στενά την ανάπτυξη, οπότε...

Και όταν δεν σου κάνει υπέρηχο, τι κάνει στην επίσκεψη? Σου μετράει μόνο πίεση, βάρος κλπ και ψηλαφίζει την κοιλιά?

Εγώ πάντως που πάω σε εξωτερικό γιατρό, στην αρχή πήγαινα κάθε 15 μέχρι και την αυχενική. Τώρα πάω κάθε 3-4 εβδομάδες (δηλαδή πριν κλείσει η 4η εβδομάδα). Στην επίσκεψη κάνουμε υπέρηχο εννοείται, βλέπει ό,τι πρέπει να δει στο μωρό, με ζυγίζει, παίρνει πίεση κι αυτά. Γιατί ρωτάς τι κάνει στην επίσκεψη αν δεν κάνει υπέρηχο; Υπάρχειπερίπτωση να πας κ να μην κάνεις υπέρηχο; Αφού γι' αυτό πας. Α!!! 50? παίρνει.

Κοίτα από ότι κατάλαβα με τον ομφάλιο δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό πρέπει όμως να βλέπει ότι το μωρό τρέφεται επαρκώς και μεγαλώνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα οπότε για αυτό σε βλέπει τόσο συχνά έχει λόγο όχι για το γούστο.

Ναι εμένα η γιατρός μου είναι στο Αλεξάνδρας και πάω στο ιατρείο της που είναι κοντά στο νοσοκομείο. Βασικά δεν πάω από το ιατρείο της παρά μόνο για να μου γράψει εξετάσεις.Τα αποτελέσματα τα στέλνω με εμειλ και αν δει κάτι που πρέπει να με ενημερώσει παίρνει τηλέφωνο.Όταν περνάω από το ιατρείο της μετράει βάρος και πίεση.Επίσημα επίσκεψη σε αυτήν πάω στις 32 εβδομάδες να μου κάνει το ντόπλερ και μετά 36 και από 38 και ύστερα πιο συχνά όπου μου κάνει και καρδιοτοκογράφο και υπέρηχο κομπλέ.

Δεν της πληρώνω επίσκεψη στο ιατρείο καλύπτονται όλα από αυτά που δίνω όταν γεννήσω που είναι επίσης ένα πολύ μικρό ποσό που μου είχε ζητήσει από την πρώτη γέννα και ακόμα τα ίδια θέλει.Επίσης δεν χρειάζομαι μαία μιας και όση ώρα και αν χρειαστώ να γεννήσω είναι εκεί η ίδια και μόνο αυτή με εξετάζει για διαστολή κτλ.

Εννοείται ότι αν κάτι προκύψει ότι θα πάω και πιο νωρίς να με δει όποτε χρειαστεί ανάγκη.

Γιατί ρωτάς τι κάνει στην επίσκεψη αν δεν κάνει υπέρηχο; Υπάρχειπερίπτωση να πας κ να μην κάνεις υπέρηχο; Αφού γι' αυτό πας.

Ρωτάω γιατί η xanp είπε ότι σε κάθε εγκυμοσύνη της πήγε τρεις φορές μόνο για υπέρηχο: αυχενική, β επιπέδου και μετά για ντόπλερ. Άρα...???? :confused:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μανουλιτσες καλημέρα!!!

Τέλειο βίντεο pele....έτσι ακριβώς κάνουν κ στην Ελλάδα...χαχαχαχα

Το γιο μου τον έβαλαν στο στήθος μου να με αγγίξει κ να τον

αγκάλιασω 2 λεπτά κ μετα μου τον πήραν....σκέφτηκα τον

πήραν να τον καθαρίσουν κ να τον ντυσουν....κ ενώ ήμουν

στο χειρουργείο λογω καισαρικης λέω στο γιατρο

μετα απ κανένα 10λεπτο.....καλέ το μωρο μου που ειναι??

κ μου λένε....α το πήγαμε στο μπαμπά του.....

Ε μετα το ξανά είδα οταν με πήγαν στο δωμάτιο...

Εγω παω σε δημόσιο νοσοκομειο κ ο γιατρός μου θέλει

να με βλέπει καθε μηνα...

Καθε φορα μου κανει υπέρηχο, παίρνει πίεση, με ζυγίζει

κ μου γράφει τα φάρμακα (σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο)

του μηνα...Εννοείται πως δεν πληρώνω τίποτα αφού

ειναι δημόσιο νοσοκομειο....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης για το βίντεο απλά ζητήστε το.Μόλις γεννήσετε πείτε να σας βάλουν το μωρό στο στήθος και να το αφήσουν.Εγώ το έκανα και στα 2 παιδιά και τώρα θα το κάνω και επίσης απαίτησα να κοπεί ο ομφάλιος λώρος όταν σταματήσει να πάλετε όπως πρέπει και όχι αμέσως.

Με το ντόπλερ κοιτάνε αν αιματώνεται σωστά ο ομφάλιος λώρος και αν τρώει γενικά καλά το μωρό.Γίνεται και με απλό υπέρηχο εγώ τον κάνω στο ιατρείο της άλλοι στέλνουν έξω και για αυτό.

http://www.doctorvasiliadis.gr/iatrika/vasiliadis/menumaindoppler.html

xanp, κατάλαβα!

Αυτό με το πότε πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος, με άφησε άφωνη! Ούτε που το είχα ξανακούσει ποτέ! Δηλαδή, ενώ πρέπει να κοπεί αφότου σταματήσει να πάλλεται, κάποιοι γιατροί δεν το κάνουν? Γιατί? Από ασχετοσύνη ή από βιασύνη???

Kittymaria, πρέπει να είσαι η εξαίρεση! Σε ποιο δημόσιο πάς?

Δεν έχω ξανακούσει τόση επιμέλεια (με υπερήχους κλπ) σε γιατρό δημοσίου νοσοκομείου. Στο Έλενα που ξέρω, φαντάσου ότι το δωμάτιο που μπαίνει η φίλη μου για το μηνιαίο ραντεβού της (που δεν κάνει υπέρηχο), δεν έχει καν μηχάνημα υπερήχων.

...Αν ήμουν Αθήνα, θα πήγαινα κι εγώ σε γιατρό δημοσίου νοσοκομείου :(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια νομίζω οτι δε μου είχαν κανει Doppler

στο γιο μου

Κοίταξα τωρα τους υπέρηχους του κ ειναι όλοι

οι τυπικοι υπερηχοι

Που κάνουμε καθε μηνα....

Μπήκα σε σκέψεις τωρα....τον αλλο μηνα που θα

ξανάπαω θα τον ρωτήσω....

Πηγαίνω στο γενικό νοσοκομειο στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...