Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Πώς θα είμαστε ρε κορίτσια μετά τον 7ο?????

οκ παιζουν ρολο πολλα..ποσα κιλα θα παρεις ας πουμε!ειχα φιλες που δεν μπορουσαν να σηκωθουν να πιουν ενα νερο!:shock:

εγω ειχα προβλημα με τη μεση μου κ την πλατη μου,Πονουσα παρα πολυ κ δεν μπορουσα να στεκομαι πολυ ωρα ουτε να καθομαι.ειναι κ οτι κουραζεσαι κιολας πολυ ευκολα,περπατας σαν χελωνα..:tongue:εδω θα ειμαστε να τα λεμε μεχρι τοτε!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aγαλματάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα....?????:shock:

:D:D:D:D

οκ παιζουν ρολο πολλα..ποσα κιλα θα παρεις ας πουμε!ειχα φιλες που δεν μπορουσαν να σηκωθουν να πιουν ενα νερο!:shock:

εγω ειχα προβλημα με τη μεση μου κ την πλατη μου,Πονουσα παρα πολυ κ δεν μπορουσα να στεκομαι πολυ ωρα ουτε να καθομαι.ειναι κ οτι κουραζεσαι κιολας πολυ ευκολα,περπατας σαν χελωνα..:tongue:εδω θα ειμαστε να τα λεμε μεχρι τοτε!!:tongue:

Ooooooooooox, κι έχω πάρει 12 κιλά έως τώρα, μου φαίνεται θ' αρχίσω τη διατροφή των διαβητικών γιατί αν πάρω άλλα τόσα με βλέπω σαν τη φίλη σου που δεν μπορούσε να σηκωθεί να πιει νερό!!!!!!:rolleyes:

αντε παλι σας επιασε η τρελα σας και τι να πρωτοδιαβασω!!

xanp οσον αφορα το motherbaby οντως εχει πολυ καλες τιμες απο οσο φαινεται!Θα πεταχτω καποια στιγμη να δω σεντονακια και λικνο που το εχει πολυ καλα και μαλλον δεν θα το αποφυγω!!!

pele πολυ μου αρεσουν οι χρωματισμοι που λες!!ειναι τα χρωματα μου βασικα και τα χρωματα της κουνιας!

εμεις δεν ξερω τι χρωμα θα κανουμε εστω το προσωρινο δωματιο.

Αυτο ηταν το δωματιο μου και το ειχα ροζ απαλο αλλα η χαζη εχει κατι δοκαρια μεσα που ειχα κανει τεχνοτροπια φουξια:shock:(τωρα ουτε να το βλεπω)Το δωματιο ειναι πεντακαθαρο αλλα σιγουρα θα βαψουμε τα δοκαρια που σας λεω!Το κρεββατι μας ειναι λιλα οποτε παει και η κουνια ειναι μπεζ ανοιχτο με ροζ παντα μεσα και τα σχετικα....αν δω οτι κατι μου τη σπαει στην πορεια με βλεπω να κοιμαμαι σε αλλο δωματιο και να βαζω τον ευτυχη μπαμπα να το βαφει μετα την μετακομιση.

skybeam οπως λες καλη θεληση να υπαρχει!πιο πολυ το ψυχολογικο ειναι μη νομιζεις...στοχος ειναι να μεινουμε οσο το δυνατον λιγοτερο!

skontoufla υπεροχα τα νεα σου!!τελος συσπασουλες!!!ευχομαι να ηρεμησετε μια και καλη με αυτο πια!!νομιζω οτι και η ξεκουραση βοηθαει ετσι δεν ειναι?να προσεχεις!!

Εμεις σημερα ειχαμε γιατρο.

Φτασαμε τα 830γρμ!!:D

Τρισδιαστατο παλι δεν καταφεραμε να κανουμε γιατι ειχε παει και ειχε στριμωξει το κεφαλι κατω δεξια για να τεντωθει οσο μπορει και να κλωτσαει ανετα η κυρια!

Κουνιοταν και κλωτσουσε και κατα την διαρκεια του υπερηχου!

Αυτα ηταν τα καλα νεα....

Τα κακα ειναι οτι το αμνιακο ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα και αυτο ισως ειναι δειγμα σακχαρου!

Σε 2 εβδομαδες μου ζητησε καμπυλη 3ωρη και ο Θεος βοηθος!

mariapap για να ξερεις εχεις πληρη συμπαρασταση,,ειμαι +10!

aCtzp3.png

Να μην μενεις πολυ ωρα καθιστη,να σηκωνεσαι να ξεμουδιαζει το σωμα,βαλε κ μαξιλαρακι στη μεση κ να κινεις τα ποδια σου οταν καθεσαι για να κινειτε το αιμα.

Εντάξει δεν κάθομαι όλο το 8ωρο σε μια καρέκλα, δεν δικαιολογειται να με πονάει δηλαδη.... τεσπα, θα δω πως θα πάει....

Aγαλματάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα....?????:shock:

χα χα χα!!!!!!:P:p:p

:D:D:D:D:D Μπουμπού κανονικότατη!

Κρίμα που δεν μπορέσατε 3διάστατο... θα βλέπατε φατσόνι! Όλα έτσι κάνουν στον 3διάστατο, συνεννοημένα είναι!

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D Μπουμπού κανονικότατη!

Κρίμα που δεν μπορέσατε 3διάστατο... θα βλέπατε φατσόνι! Όλα έτσι κάνουν στον 3διάστατο, συνεννοημένα είναι!

παιδι μου ναι!!!

και αυτο το στριμωγμα για να τενωθει οσο μπορει και να κλωτσαει αλλο πραγμα!!!

σαν εμενα που τεντωνομαι και θελω να πιανω ολο το κρεββατι!!χιχιχιχιχιχιχι

Γιατί δε γίνεται ο τρισδιάστατος αν δεν είναι σε κάποια θέση το μωρό;;;;;

Μπορεις αλλα τι να δεις?την κοιλιτσα?

σημασια εχει να δουμε προσωπακι!

αν ειναι μπρουμυτα η κρυμμενο δεν εχει νοημα..:cry:

aCtzp3.png

Γιατί δε γίνεται ο τρισδιάστατος αν δεν είναι σε κάποια θέση το μωρό;;;;;

Γίνεται, αλλά δεν έχει νόημα αν κρύβει τα μουτράκια του! Για να δούμε το πρόσωπο είναι όλη αυτή η φασαρία! [καλά, οι γιατροί τσεκάρουν κι άλλα πράγματα με το τρισδιάστατο, εννοείται].

Γίνεται, αλλά δεν έχει νόημα αν κρύβει τα μουτράκια του! Για να δούμε το πρόσωπο είναι όλη αυτή η φασαρία! [καλά, οι γιατροί τσεκάρουν κι άλλα πράγματα με το τρισδιάστατο, εννοείται].

Άντε να δούμε..... Εσύ πότε τον έχεις τον β';;; Εγώ 18/02....

ναι ε?

εξακριβωμενο αυτο?

γιατι μου ελεγε η γραμματεας του γιατρου οτι ουσιαστικα ο γιατρος οτι θελει να δει το βλεπει απο τον ασπρομαυρο...πιο πολυ για εμας ειναι να χαιρομαστε ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΟΛΑΚΙΑ!!!!!:evil::evil::evil:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Πω! Πω! Ένα παιδί!

Άντε και στα δικά μας, να σας φτάσουμε!

Την Τρίτη είναι το επόμενό μας ραντεβού και θα είμαστε σαν κι εσάς περίπου σε ηλικία (25+2).

NuWHp2.png

InJWp3.png

αντε παλι σας επιασε η τρελα σας και τι να πρωτοδιαβασω!!

xanp οσον αφορα το motherbaby οντως εχει πολυ καλες τιμες απο οσο φαινεται!Θα πεταχτω καποια στιγμη να δω σεντονακια και λικνο που το εχει πολυ καλα και μαλλον δεν θα το αποφυγω!!!

pele πολυ μου αρεσουν οι χρωματισμοι που λες!!ειναι τα χρωματα μου βασικα και τα χρωματα της κουνιας!

εμεις δεν ξερω τι χρωμα θα κανουμε εστω το προσωρινο δωματιο.

Αυτο ηταν το δωματιο μου και το ειχα ροζ απαλο αλλα η χαζη εχει κατι δοκαρια μεσα που ειχα κανει τεχνοτροπια φουξια:shock:(τωρα ουτε να το βλεπω)Το δωματιο ειναι πεντακαθαρο αλλα σιγουρα θα βαψουμε τα δοκαρια που σας λεω!Το κρεββατι μας ειναι λιλα οποτε παει και η κουνια ειναι μπεζ ανοιχτο με ροζ παντα μεσα και τα σχετικα....αν δω οτι κατι μου τη σπαει στην πορεια με βλεπω να κοιμαμαι σε αλλο δωματιο και να βαζω τον ευτυχη μπαμπα να το βαφει μετα την μετακομιση.

skybeam οπως λες καλη θεληση να υπαρχει!πιο πολυ το ψυχολογικο ειναι μη νομιζεις...στοχος ειναι να μεινουμε οσο το δυνατον λιγοτερο!

skontoufla υπεροχα τα νεα σου!!τελος συσπασουλες!!!ευχομαι να ηρεμησετε μια και καλη με αυτο πια!!νομιζω οτι και η ξεκουραση βοηθαει ετσι δεν ειναι?να προσεχεις!!

Τρισδιαστατο παλι δεν καταφεραμε να κανουμε γιατι ειχε παει και ειχε στριμωξει το κεφαλι κατω δεξια για να τεντωθει οσο μπορει και να κλωτσαει ανετα η κυρια!

Κουνιοταν και κλωτσουσε και κατα την διαρκεια του υπερηχου!

Αυτα ηταν τα καλα νεα....

Τα κακα ειναι οτι το αμνιακο ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα και αυτο ισως ειναι δειγμα σακχαρου!

Σε 2 εβδομαδες μου ζητησε καμπυλη 3ωρη και ο Θεος βοηθος!

mariapap για να ξερεις εχεις πληρη συμπαρασταση,,ειμαι +10!

Πωπωπω κοριτσαρος!!!!!

Μην ανησυχεις για το αμνιακο. Στη Λυδια ημουν παντα στα ανωτατα

φυσιολογικα και δεν εκανα σακχαρο. ΕΙναι επειδη ειναι μεγαλο

το μωρο σου!!!!!Κι εμας δεν καθοταν για τρισδιαστατο επι

45 λεπτα στη β' επιπεδου δεν σταματησε δευτερολεπτο να κουνιεται

κι ο γιατρος για μας οπως λες ηθελε να βγαλει φωτο και προσπαθησε

καμια 10αρια φορες να το κανει αλλα τιποτα!

Σευχαριστω για την συμπαρασταση φιλεναδα τουλαχιστον εισαι 3 βδομαδες

μπροστα απο μενα....

Σιγουρα δεν μπορεις να κανεις τη μισαωρη καμπυλη?Ειναι ταλαιπωρια το 3ωρο...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Άντε να δούμε..... Εσύ πότε τον έχεις τον β';;; Εγώ 18/02....

Tώρα το Σάββατο, 9 η ώρα το πρωί!

ναι ε?

εξακριβωμενο αυτο?

γιατι μου ελεγε η γραμματεας του γιατρου οτι ουσιαστικα ο γιατρος οτι θελει να δει το βλεπει απο τον ασπρομαυρο...πιο πολυ για εμας ειναι να χαιρομαστε ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΟΛΑΚΙΑ!!!!!:evil::evil::evil:

Σίγουρα έτσι όπως σου το είπε είναι... αλλά κι αυτοί οι έρημοι δεν θα μετράνε ακριβέστερα όταν ο υπέρηχος είναι καλύτερος (σε ανάλυση σίγουρα, ως πιο καινούργιος, και με τρεις διαστάσεις)?

Σιγουρα δεν μπορεις να κανεις τη μισαωρη καμπυλη?Ειναι ταλαιπωρια το 3ωρο...

Αχ αυτή η καμπύλη!!!! Σας είχα πει τον αγώνα που έκανα στον γιατρό μου μπας και την πηδήξω την εξέταση αυτή, γιατί την έχω πολύ αγχος, θα αηδιάσω τρομέρα!!!!! Προχθές που πήγαμε του λέω "άκουσα ότι υπάρχει κ η μικρή καμπύλη, να κάνω αυτή;;;;':P:p:p

Ανένδοτος σου λέει.........Με τίποτα δεν το διαπραγματεύεται ο άνθρωπος!!!!! Τι να του τάξω πια;;;;;:evil::evil::evil::evil:

Αχ αυτή η καμπύλη!!!! Σας είχα πει τον αγώνα που έκανα στον γιατρό μου μπας και την πηδήξω την εξέταση αυτή, γιατί την έχω πολύ αγχος, θα αηδιάσω τρομέρα!!!!! Προχθές που πήγαμε του λέω "άκουσα ότι υπάρχει κ η μικρή καμπύλη, να κάνω αυτή;;;;':P:p:p

Ανένδοτος σου λέει.........Με τίποτα δεν το διαπραγματεύεται ο άνθρωπος!!!!! Τι να του τάξω πια;;;;;:evil::evil::evil::evil:

Αληθεια?????Μα καλα χωρις ιδιαιτερο λογι γιατι να κανει κανεις τη μικρη?

Ευτυχως ο δικος μου παντα τη μικρη με βαζει και φαντασου οτι θελω

να τη γλιτωσω κι αυτη και του λεγα να μην κανω καθολου:P

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...