Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

hippo , κ εμένα ματώνει η μύτη μου. Οχι τόση πολύ ώρα βέβαια.. Το καθημερινό ειναι να εχει αιματάκι και να το νιώθω όταν ξυπνάω και στο στόμα μου.... αηδία.....

Ο γιατρός που του το είπα μου είπε πως ειναι φυσιολογικό και να μην με αγχώνει καθόλου!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hippo , κ εμένα ματώνει η μύτη μου. Οχι τόση πολύ ώρα βέβαια.. Το καθημερινό ειναι να εχει αιματάκι και να το νιώθω όταν ξυπνάω και στο στόμα μου.... αηδία.....

Ο γιατρός που του το είπα μου είπε πως ειναι φυσιολογικό και να μην με αγχώνει καθόλου!

δεν με άνχωσε που άνοιξε, με άνχωσε που δεν έκλεινε!!!!!!!!!!!!!τελοσπάντων κόντεψα να πάω στη δουλειά με ανοιγμένη μύτη!!!

YBNUp3.png

Για δείτε!

http://kids.in.gr/pregnancy/health/article/?aid=5460764

Ρινίτιδα

Τι είναι: Πρόκειται για το ενοχλητικό αίσθημα «μπουκώματος» στη μύτη, το οποίο ονομάζεται επισήμως «ρινίτιδα της εγκυμοσύνης». Πολλές φορές προκαλεί και δυσχέρεια της αναπνοής, κυρίως τις τελευταίες έξι εβδομάδες της κύησης.

Πως προκαλείται: Τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνων κατά την εγκυμοσύνη προκαλούν οίδημα του ρινικού βλεννογόνου. Ταυτόχρονα, οι ορμόνες προκαλούν αύξηση του όγκου του αίματος που κυκλοφορεί σε ποσοστό 40%, η οποία προκαλεί πρήξιμο στις ρινικές μεμβράνες.

Τι μπορείτε να κάνετε: Πίνετε πολλά υγρά και φροντίστε το κεφάλι να είναι ψηλά όσο κοιμάστε. Επίσης, καθαρίζετε συχνά τη ρινική κοιλότητα με φυσιολογικό ορό. Αν η κατάσταση είναι σοβαρή, χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα στο υπνοδωμάτιο.

Τα καλά νέα: Όσο έντονα κι αν είναι τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν, μέσα στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν τον τοκετό θα έχετε απαλλαγεί από αυτή την ενοχλητική κατάσταση.

Aυτο εχω παθει και εγω απο την πρωτη εγκυμοσυνη.

Τα κακα νεα ειναι οτι μου εμεινε κ δεν εφυγε μετα οπως λεει. Ζω με φυσ.ορους,σπρει κλπ αλλιως δεν μπορω να κοιμηθω.:|

Μαλλον το παρακανα σημερα με τις δουλειες του σπιτιου και με ποναει η μεση μου θανασιμα!!Δεν μπορω ουτε να σταθω,ουτε να κατσω!:evil:

Αμάν κι εσένα τι σ' έπιασε;; Είπαμε, τώρα είναι ευκαιρία για τεμπελιά..... Κάτσε ξεκουράσου....

Διαφημίσεις

Και τα ουλα μου βγαζουν αιμα στο βουρτσισμα και ναι ειναι και αυτο συμτωμα εγκυμοσυνης!

Αμάν κι εσένα τι σ' έπιασε;; Είπαμε, τώρα είναι ευκαιρία για τεμπελιά..... Κάτσε ξεκουράσου....

πφφφ....πως να ξεκουραστω?εχω κ την μικρη μες στην γκρινια,μαλλον βγαζει δοντια παλι!

Εντάξει με την μικρή, αλλά με το σπίτι μην τρελαίνεσαι!!!!!

οκ δεν τρελλαινομαι!:cool: κανω τα καθημερινα,σημερα εκανα ομως κ καποιες εξτρα δουλειες γι`αυτο μαλλον ειμαι ετσι!! Πω,πω δεν θελω να σκεφτομαι τι θα κανω μετα τον 7ο!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη επειδη παλι πονουσε η μεση με το παραμικρο, δεν μπορουσα να στεκομαι να πλενω πιατα με την τεραστια κοιλια στο τελος κ επαιρνα πιατα-ποτηρια μιας χρησης κ τα πετουσα μετα !!:tongue:;)

Εμένα πάλι τι τελευταίες μέρες πονάει η ουρίτσα μου και δυσκολεύομαι να σηκωθώ από την καρέκλα!!! Η δουλειά μου είναι δουλειά γραφείου σε υπολογιστή και κάθομαι πολλές ώρες, αλλά πριν δεν είχα πρόβλημα

Διαφημίσεις

Να μην μενεις πολυ ωρα καθιστη,να σηκωνεσαι να ξεμουδιαζει το σωμα,βαλε κ μαξιλαρακι στη μεση κ να κινεις τα ποδια σου οταν καθεσαι για να κινειτε το αιμα.

Πω,πω δεν θελω να σκεφτομαι τι θα κανω μετα τον 7ο!

Πώς θα είμαστε ρε κορίτσια μετά τον 7ο??????

Στην πρωτη εγκυμοσυνη επειδη παλι πονουσε η μεση με το παραμικρο, δεν μπορουσα να στεκομαι να πλενω πιατα με την τεραστια κοιλια στο τελος κ επαιρνα πιατα-ποτηρια μιας χρησης κ τα πετουσα μετα !!:tongue:;)

Σούπερ ιδέα!

Aυτο εχω παθει και εγω απο την πρωτη εγκυμοσυνη.

Τα κακα νεα ειναι οτι μου εμεινε κ δεν εφυγε μετα οπως λεει. Ζω με φυσ.ορους,σπρει κλπ αλλιως δεν μπορω να κοιμηθω.:|

Ωχ! Κι εγώ που έχω κάθε μέρα μπουκωματάκι και έχω και ιστορικό αλλεργικής ρινίτιδας από τα μικράτα μου, το είχα αποδώσει σστην εγκυμοσύνη κι έλεγα θα περάσει. Οτιδήποτε σε δυσκολεύει στον ύπνο, πάντως, είναι ζόρι....

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εντάξει με την μικρή, αλλά με το σπίτι μην τρελαίνεσαι!!!!!

Καλά λέει βρε Χριστιάνα, κάνε κράτει όπου μπορείς, εσύ τα ξέρεις κιόλας, το ότι μπορούμε να το κάνουμε δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το κάνουμε. Ένας λόγος παραπάνω που έχεις να τρέχεις και για τη μικρούλα σου. Θέλει και ρέγουλα ο οργανισμός.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...