Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Το Γέννεσις είχε κανονικά 4κλινο μέχρι πέρσυ και τώρα νομίζω δεν έχει (τυχαίο;;)...Δηλαδή το κάνουν για να σε κάνουν να πληρώσεις τη διαφορά, έτσι;;

Ετσι φαίνεται... οι φίλοι μας το διάβασαν στο ΦΕΚ του ΕΟΠΠΥ. Εκει λέει επίσης πως αν ακολουθηθεί διαδικασία για φυσιολογικό και στην πορεία χρειαστεί καισαρική, δεν πληρώνεις πάλι τιποτα εξτρα. (οι φίλοι μας δεν πλήρωσαν).

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πφφφ.... Βίβιαν να κλείσουμε διπλανές σουίτες να μην κουράζονται τα μωράκια μας στα πήγαινε-ελα....

Κορίτσια, χωρίς να το έχω ψάξει ακόμα (σας μεταφέρω απλά περιστατικό φίλων) λένε ότι τα χρήματα που δίνει ο ΕΟΠΠΥ καλύπτουν υποθετικά διαμονή σε 4κλινο δωμάτιο. Ομως τα ιδιωτικά δεν έχουν 4κλινα, και αυτό που καλούμαστε πλέον να πληρώσουμε εμεις ειναι η διαφορά.... Κάτι φιλοι που γέννησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ιασω , τους ειπαν θέλουμε 4κλινο με βάση αυτα που δικαιούμαστε απο τον ΕΟΠΠΥ, τους έιπαν δεν έχουμε, υπέγραψαν ένα χαρτί ότι αιτούνται 4κλινο κτλ και στο τέλος έφυγαν και πλήρωσαν 70 ευρω μονο κατι εξετάσεις του μωρού.....Τους το ειχε πει μια κυρια απο τον ΕΟΠΠΥ να το κάνουν.

Θα το ψάξω κι αλλο για να δω τι ισχύει κτλ...απλα το αναφέρω να το έχετε κ εσείς στο νου σας να το ρωτήσετε.

πολύ καλό για μάθε να μας πεις!!!!!!!!!!

YBNUp3.png

χμμμμ thanks για την πληροφορια!

Pele ειναι δυνατον?Κανανε μονο αιτηση για 4κλινο και γλιτωσαν τα λεφτα?

Για ρωτα μηπως αργοτερα οταν ας πουμε δεν εγινε αποδεκτη η αιτηση

μηπως τους ζητησανε αργοτερα λεφτα.....Στο ΙΑΣΩ εγινε αυτο ή σε αλλο

μαιευτηριο?

Ειναι πολύ πρόσφατο, οπότε δεν ξέρω τι εξέλιξη μπορεί να έχει... αλλά όπως και να ναι, τους έκοψε το λογιστήριο κανονικά εξόφληση κτλ...

Θέλει να το ψάξουμε κ αλλο...θα ρωτήσω κ εγώ στον ΕΟΠΠΥ. Αν ισχύει κρίμα ειναι να τα δώσουμε εκεί... θα σας ενημερώσω τι έγινε με τα παιδια και τι πορεία θα πάρει το θέμα τους.

Ναι στο Ιασω την προηγούμενη εβδομάδα.

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Πφφφ.... Βίβιαν να κλείσουμε διπλανές σουίτες να μην κουράζονται τα μωράκια μας στα πήγαινε-ελα....

Κορίτσια, χωρίς να το έχω ψάξει ακόμα (σας μεταφέρω απλά περιστατικό φίλων) λένε ότι τα χρήματα που δίνει ο ΕΟΠΠΥ καλύπτουν υποθετικά διαμονή σε 4κλινο δωμάτιο. Ομως τα ιδιωτικά δεν έχουν 4κλινα, και αυτό που καλούμαστε πλέον να πληρώσουμε εμεις ειναι η διαφορά.... Κάτι φιλοι που γέννησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ιασω , τους ειπαν θέλουμε 4κλινο με βάση αυτα που δικαιούμαστε απο τον ΕΟΠΠΥ, τους έιπαν δεν έχουμε, υπέγραψαν ένα χαρτί ότι αιτούνται 4κλινο κτλ και στο τέλος έφυγαν και πλήρωσαν 70 ευρω μονο κατι εξετάσεις του μωρού.....Τους το ειχε πει μια κυρια απο τον ΕΟΠΠΥ να το κάνουν.

Θα το ψάξω κι αλλο για να δω τι ισχύει κτλ...απλα το αναφέρω να το έχετε κ εσείς στο νου σας να το ρωτήσετε.

Λίγο μπερδεύτηκα.... δηλαδή τα παιδιά αυτά από την τσέπη τους τι πλήρωσαν;;

Λίγο μπερδεύτηκα.... δηλαδή τα παιδιά αυτά από την τσέπη τους τι πλήρωσαν;;

Εκαναν καισαρικη, ήταν σε 3κλινο μετα η κοπελα και πληρωσαν φεύγοντας 70 ευρω για εξετασεις του μωρου.

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο skountoufla! Θα παιρνεις yutopar για προληπτικους λογους δηλαδη?

Αμα δεν παιρνεις θα κανεις συσπασεις?

Δεν ξέρω αν θα το σταματήσω κάποια στιγμή ή

αν θα πάει μέχρι τέλους...

Πιο πολύ εμένα με απασχολεί

μην χρειαστώ κι άλλο. Μια κοπέλα στο

διπλανό δωματιάκι, που έπαιρνε τα ίδια φάρμακα με μένα

κάθε 8ωρο, της είπανε να τα παίρνει κάθε 4 ώρες

γιατί δεν την κάλυπταν πια

(δεν άκουσα όμως σε ποια βδομάδα ήταν).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται η από 18/11/2012 προσαύξηση του ΕΟΠΥΥ (επιπλέον 216 ευρώ για τον Φυσιολογικό τοκετό και 270 ευρώ για την καισαρική τομή) καθώς και ο ΦΠΑ 13%. οι τιμές με την σειρά που αναφέρονται αφορούν: φυσ.τοκ (3ημέρες)-φυσ.τοκ(4ημέρες)-καισ.τομή(4 ημέρες)

3κλινο 850? 950? 950?

3κλινο Superior 1.050? 1.200? 1.200?

2κλινο 1.550? 1.750? 1.750?

2κλινο Superior 2.350? 2.650? 2.650?

1κλινο 3.550? 4.050? 4.050?

Lux 4.950? 5.650? 5.650?

Suite 7.800? 8.800? 8.800?

(Κουβέντα να γίνεται, γιατί δεν γεννάω Αθήνα)

Τα 850 ? είναι η συμμετοχή το ασφαλισμένου?

Δηλαδή στο lux -λέμε τώρα- η συμμετοχή είναι 4.950 ??

Δηλαδή πόσο είναι η τιμή του lux χωρίς συμμετοχή?

Ποιος τα δίνει αυτά τα λεφτά? (ρητορική η τελευταια ερώτηση)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εκαναν καισαρικη, ήταν σε 3κλινο μετα η κοπελα και πληρωσαν φεύγοντας 70 ευρω για εξετασεις του μωρου.

Καθήστε ρε κορίτσια γιατί θα τρελαθώ... Δηλαδή τα 1000? που ζητάνε είναι η διαφορά απο 4κλινο σε 3κλινο;;;:?:-?:? Ή κάτι δεν καταλαβα καλά;;;;;

Καθήστε ρε κορίτσια γιατί θα τρελαθώ... Δηλαδή τα 1000? που ζητάνε είναι η διαφορά απο 4κλινο σε 3κλινο;;;:?:-?:? Ή κάτι δεν καταλαβα καλά;;;;;

Ετσι φαίνεται... θα το ψάξω κ αλλο και θα σου πω

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ειναι πολύ πρόσφατο, οπότε δεν ξέρω τι εξέλιξη μπορεί να έχει... αλλά όπως και να ναι, τους έκοψε το λογιστήριο κανονικά εξόφληση κτλ...

Θέλει να το ψάξουμε κ αλλο...θα ρωτήσω κ εγώ στον ΕΟΠΠΥ. Αν ισχύει κρίμα ειναι να τα δώσουμε εκεί... θα σας ενημερώσω τι έγινε με τα παιδια και τι πορεία θα πάρει το θέμα τους.

Ναι στο Ιασω την προηγούμενη εβδομάδα.

Ναι μαθε να μας πεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Πιο πολύ εμένα με απασχολεί

μην χρειαστώ κι άλλο. Μια κοπέλα στο

διπλανό δωματιάκι, που έπαιρνε τα ίδια φάρμακα με μένα

κάθε 8ωρο, της είπανε να τα παίρνει κάθε 4 ώρες

γιατί δεν την κάλυπταν πια

(δεν άκουσα όμως σε ποια βδομάδα ήταν).

Ειπαμε δεν κανουμε αρνητικες σκεψεις!

Εσυ κοιτα τα δικα σου τα καλα αποτελεσματα......

Παω να μαζεψω παιδια απτο σχολικο σας αφηνω.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

*Ηιρρο το διαβασα αυτο το συμπτωμα..:rolleyes: εμενα μπουκωνει η μυτη μου ΚΑΘΕ βραδυ σε σημειο που δεν μπορω να κοιμηθω κ τρεχει καποτε λιγο αιματακι. Φτερνιζομαι κ συνεχεια!

Για δείτε!

http://kids.in.gr/pregnancy/health/article/?aid=5460764

Ρινίτιδα

Τι είναι: Πρόκειται για το ενοχλητικό αίσθημα «μπουκώματος» στη μύτη, το οποίο ονομάζεται επισήμως «ρινίτιδα της εγκυμοσύνης». Πολλές φορές προκαλεί και δυσχέρεια της αναπνοής, κυρίως τις τελευταίες έξι εβδομάδες της κύησης.

Πως προκαλείται: Τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνων κατά την εγκυμοσύνη προκαλούν οίδημα του ρινικού βλεννογόνου. Ταυτόχρονα, οι ορμόνες προκαλούν αύξηση του όγκου του αίματος που κυκλοφορεί σε ποσοστό 40%, η οποία προκαλεί πρήξιμο στις ρινικές μεμβράνες.

Τι μπορείτε να κάνετε: Πίνετε πολλά υγρά και φροντίστε το κεφάλι να είναι ψηλά όσο κοιμάστε. Επίσης, καθαρίζετε συχνά τη ρινική κοιλότητα με φυσιολογικό ορό. Αν η κατάσταση είναι σοβαρή, χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα στο υπνοδωμάτιο.

Τα καλά νέα: Όσο έντονα κι αν είναι τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν, μέσα στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν τον τοκετό θα έχετε απαλλαγεί από αυτή την ενοχλητική κατάσταση.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Απο την άλλη βέβαια σκέφτομαι οτι εγω μεγάλωσα Αθήνα

σε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών κ ήμασταν 4μελης οικογένεια...

Kι εμείς μικρό σπιτάκι και δεν προβλέπεται να φύγουμε. Τα πράγματα θα βολευτούν σε μια γωνιά που κάνει σαν εσοχή στο ένα δωμάτιο, και θα είναι ο δικός του χώρος. Η κούνια θα χωράει ίσα ίσα στο μήκος βέβαια... οπότε μετά τα δυο-δυόμισή του χρόνια που δεν θα χωράει προβλέπω να παίρνουμε κρεββάτι και να το βάζουμε μες στη μέση.... μέχρι να μπορέσουμε να μετακομίσουμε.

Από έπιπλα συμφωνώ σε λευκά (και για τα δύο φύλα) ή αυτό το παλαιωμένο λευκό ή παλαιωμένο μπεζ.

πήρα τιμές Ιασώ, αν ενδιαφέρουν κάποια να τις στείλω!!!!απο 18/11/12 μου είπαν μπήκε προσαύξηση απο ΕΟΠΠΥ!!!!!!!!!!!!

Πανάκριβο βρε κορίτσια το Ιασώ τελικά! Θα κοιτάξω και σε Λητώ και Μητέρα...

ΕΥΘΕΙΑ Η ΓΡΑΜΜΗ! ΜΗΔΕΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!

Τέλεια νέα! Μπράβο κοριτσάκι μου!

Μην κρίνεις από την άλλη κοπέλα. Εσύ αφού πας καλά, πιθανολογώ ότι αργότερα θα στο μειώσει σιγά σιγά. Ούτε κι οι γιατροί θέλουν να παίρνουμε επιπλέον φάρμακα.

Και, ναι, έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα πληρώνουμε τη διαφορά του ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω μέχρι να γεννήσουμε να μη βγει καινούργιο φιρμάνι που να καλύπτει πιο λίγα ακόμη:rolleyes:

Για δείτε!

http://kids.in.gr/pregnancy/health/article/?aid=5460764

Ρινίτιδα

Τι είναι: Πρόκειται για το ενοχλητικό αίσθημα «μπουκώματος» στη μύτη, το οποίο ονομάζεται επισήμως «ρινίτιδα της εγκυμοσύνης». Πολλές φορές προκαλεί και δυσχέρεια της αναπνοής, κυρίως τις τελευταίες έξι εβδομάδες της κύησης.

Πως προκαλείται: Τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνων κατά την εγκυμοσύνη προκαλούν οίδημα του ρινικού βλεννογόνου. Ταυτόχρονα, οι ορμόνες προκαλούν αύξηση του όγκου του αίματος που κυκλοφορεί σε ποσοστό 40%, η οποία προκαλεί πρήξιμο στις ρινικές μεμβράνες.

Τι μπορείτε να κάνετε: Πίνετε πολλά υγρά και φροντίστε το κεφάλι να είναι ψηλά όσο κοιμάστε. Επίσης, καθαρίζετε συχνά τη ρινική κοιλότητα με φυσιολογικό ορό. Αν η κατάσταση είναι σοβαρή, χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα στο υπνοδωμάτιο.

Τα καλά νέα: Όσο έντονα κι αν είναι τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν, μέσα στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν τον τοκετό θα έχετε απαλλαγεί από αυτή την ενοχλητική κατάσταση.

thank you!!!!!!!!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...