Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μια βιαστική καλημέρα κι από μένα!

Τρέχω για το καρδιοτοκογράφημα της εβδομάδας,

να δούμε πώς πάνε οι συσπασούλες.

Περιμένουμε νέα, κατά προτίμηση καλά!!!;)

hippo μου αυτό να ήταν όλο το κακό, να ξέσπασε, κι άλλο να μη σε βρει στην εγκυμοσύνη σου...

Καλημερα κι απο μενα!

Βρε hippo 1:30 ωρα?Χαλια! Αυτο το συμπτωμα δεν μου χει τυχει ποτε :tongue:

Αυτο το βραδυ το μωρο πειναγε πολυ! Ξυπνησα απο την πεινα και την κλωτσια

και εφαγα μπιφτεκια με πουρε στις 3 η ωρα! Αφου χωνεψαμε και περασαμε και

2 λοξυγγες (στραβοκαταπιε το χρυσο μου) κοιμηθηκαμε!!!!

Αυτο το μωρο δεν καταλαβαινει τιποτε και ορθια να ειμαι και να κανω δουλειες

κλωτσαει και στην οδηγηση κλωτσαει και οταν ξαπλωνω κλωτσαει.....

Οπως καταλαβαινετε οδευω στην αποκτηση και του 11ου κιλου :roll:

Σε ξυπνάει κιόλας με τις κλωτσιές????? Απίστευτο!

Παιδιά όντως πεινάνε τα μωράκια μέσα στην κοιλιά? Δεν τρέφονται από τον ομφάλιο λώρο? Εντάξει, γνωρίζω ότι καταπίνουν και αμνιακό υγρό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τρέφονται μ' αυτό... τι ισχύει?

Ευάκι εμείς το Σάββατο κάναμε μετακόμιση....

Μεγάλη ταρζανιά πάντως η μετακόμιση στην εγκυμοσύνη! Φαντάζομαι πάντως ότι το πιο ευχάριστο στο καινούργιο σπίτι θα είναι η ετοιμασία του παιδικού δωματίου, ε? :D

δείτε και εδώ www.motherbaby.gr δεν έχω ψωνίσει εγώ προσωπικά αλλά το αναφέρουν πολλές κοπέλες εδώ στο φόρουμ για καλές τιμές και αντίστοιχα καλά προϊόντα.

Υπάρχει αντίστοιχο thread στο parents με πολύ θετικά σχόλια! (.... ή εδώ????? χμμμμμμ.. θα σας γελάσω, μάλλον στο parents). Χτες ανακάλυψα ότι μια φίλη του καλού μου δουλεύει εκεί οπότε θα πάω έτσι κι αλλιώς κι ευελπιστώ σε ακόμη καλύτερες τιμές!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιμένουμε νέα, κατά προτίμηση καλά!!!;)

hippo μου αυτό να ήταν όλο το κακό, να ξέσπασε, κι άλλο να μη σε βρει στην εγκυμοσύνη σου...

Σε ξυπνάει κιόλας με τις κλωτσιές????? Απίστευτο!

Παιδιά όντως πεινάνε τα μωράκια μέσα στην κοιλιά? Δεν τρέφονται από τον ομφάλιο λώρο? Εντάξει, γνωρίζω ότι καταπίνουν και αμνιακό υγρό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τρέφονται μ' αυτό... τι ισχύει?

Μεγάλη ταρζανιά πάντως η μετακόμιση στην εγκυμοσύνη! Φαντάζομαι πάντως ότι το πιο ευχάριστο στο καινούργιο σπίτι θα είναι η ετοιμασία του παιδικού δωματίου, ε? :D

Υπάρχει αντίστοιχο thread στο parents με πολύ θετικά σχόλια! (.... ή εδώ????? χμμμμμμ.. θα σας γελάσω, μάλλον στο parents). Χτες ανακάλυψα ότι μια φίλη του καλού μου δουλεύει εκεί οπότε θα πάω έτσι κι αλλιώς κι ευελπιστώ σε ακόμη καλύτερες τιμές!:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ Skybeam, ελπίζω να μην ξανασυμβεί!!!! γιατί απ' ότι διάβασα αρκετές κοπέλες το παθαίνουν συχνά στην εγκυμοσύνη!!!εμένα παντως ουτε στην προηγούμενη ούτε σε αυτήν την εγκυμοσύνη μου είχε ξανασυμβεί.

YBNUp3.png

Μαρία αλήθεια σηκώθηκες και έφαγες τα ξημερώματα;;;χαχαχα εγώ τώρα που δουλεύω ούτε με σφαίρες δεν χαλάω τον ύπνο μου χαχα
Αχ Μαρία, χαρα στο κουράγιο σου....που έφαγες

μπιφτεκια μεσα στη νύχτα....θα ειναι καλοφαγο πάντως το μωρο

Καλε δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω απο το γουργουρισμα και ταυτοχρονα την

κλωτσια!!!! Ουτε εγω τον χαλαω τον υπνο μου το λαιμαργο μου τον χαλασε!!!

Και το φοβερο οτι στις 7 που ξυπνησα παλι πεινουσα.....

Να σου πω μαρια να βγει κι αυτο φαγανο σαν την αδερφη του θελω γιατι

ο μεγαλος αδερφος κοντεψε να με στειλει στο τρελαδικο με την αφαγια του!

Skybeam ειλικρινα δεν ξερω αν τα εμβρυα τρωνε (μεσα απο το λωρο )

οταν τρωμε κι εμεις ή σε ασχετη ωρα παντως οταν ειχα παει στον β' επιπεδου

και ειχα φαει μολις πρωινο σχολιασε ο γιατρος "φαγωμενο φαινεται ειναι γεματο

το στομαχι του" :tongue:

Αχ κι εγω πολυ θα ηθελα να μετακομιζα πολυ θα στριμωχτουνε τα παιδακια μου

στα 2 δωματια....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Οσες θα φτιάξετε εκ νέου δωματιάκια...έχετε σκεφτεί καθόλου χρώματα??? Οι υπόλοιπες πείτε καμιά ιδέα....

Εμείς σαν σχέδιο δεν ξέρω τι θα κάνουμε...αλλά καταλήγουμε σε μπεζ/καφετί με ροζ στους τοιχους και λευκά επιπλάκια.....

Τα έντονα χρώματα άραγε επιτρέπονται?!?!?

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Το έχουν τα δεύτερα γενικά το φαγητό;;;και εμένα η κόρη μου όλη μέρα είναι ικανή να μασουλάει και φυσικά αν τολμήσει άνθρωπος να φάει και σκασμένη αν είναι τρέχει αμέσως να φάει..Ο δε γιος αν και όποτε θυμηθεί τρώει κιόλας κάτι....

Εμείς το δωμάτιο της μικρής το κάναμε λιλά απαλό γιατί ήθελα να ξεφύγω από το ροζ και ζωγράφισα στους τοίχους πεταλούδες και λουλούδια σε διάφορα χρώματα.Τα έπιπλα μας είναι ξύλινα ανοιχτόχρωμα δεν ξέρω αν έχει όνομα το χρώμα αυτό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς το δωμάτιο της μικρής το κάναμε λιλά απαλό γιατί ήθελα να ξεφύγω από το ροζ και ζωγράφισα στους τοίχους πεταλούδες και λουλούδια σε διάφορα χρώματα.Τα έπιπλα μας είναι ξύλινα ανοιχτόχρωμα δεν ξέρω αν έχει όνομα το χρώμα αυτό.

Ωραίο μου ακούγεται!! Πρέπει να εννοείς την σημύδα αν καταλαβαίνω καλά... Πολύ ωραίο χρώμα για επιπλάκια και αυτό!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Το έχουν τα δεύτερα γενικά το φαγητό;;;και εμένα η κόρη μου όλη μέρα είναι ικανή να μασουλάει και φυσικά αν τολμήσει άνθρωπος να φάει και σκασμένη αν είναι τρέχει αμέσως να φάει..Ο δε γιος αν και όποτε θυμηθεί τρώει κιόλας κάτι....

.

Λες και περιγραφεις τα παιδια μου! Με το που βγαινει η κατσαρολα

απο το ντουλαπι πανω στο ματι της κουζινας η Λυδια βγαζει μπολ και περιμενει......

Για το χρώμα του δωματίου εμείς αποφασίσαμε μωβ όλους τουσ τοιχους με έναν τοιχο παιδική ταπετσαρία. Τα έπιπλα είναι λευκά!!!Τώρα το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσουμε τα βαψίματα???

YBNUp3.png

Για το χρώμα του δωματίου εμείς αποφασίσαμε μωβ όλους τουσ τοιχους με έναν τοιχο παιδική ταπετσαρία. Τα έπιπλα είναι λευκά!!!Τώρα το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσουμε τα βαψίματα???

Ελα ντε?? Εμείς αυτο που λέμε ειναι πως θα το βάψουμε με οικολογικά χρώματα να ειμαστε σίγουροι... να μην το μυρίζω κ εγω...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Λες και περιγραφεις τα παιδια μου! Με το που βγαινει η κατσαρολα

απο το ντουλαπι πανω στο ματι της κουζινας η Λυδια βγαζει μπολ και περιμενει......

χαχα μα ακριβώς το ίδιο και κρέμεται και πάνω μου και φωνάζει...Ένα θα σου πω έχει φάει για πρωινό μόλις ξύπνησε φασολάδα που μόλις είχα σβήσει κανονική μερίδα ε όχι μισή χαχαχα

Το γκούκλαρα το χρώμα που είπες και είναι λίγο πιο σκούρο το δικό μας από αυτό το ξανθό που λέω εγώ.Σαν αυτό περίπου που λέει δρυς φυσικό εδώ

Διαφημίσεις

Ωραίο μου ακούγεται!! Πρέπει να εννοείς την σημύδα αν καταλαβαίνω καλά... Πολύ ωραίο χρώμα για επιπλάκια και αυτό!!

Νομιζω ετσι λεγεται. Στο δωματιο του μεγαλου ετσι ειναι και τωρα που θα ψαξω

για μονο παλι τετοιο χρωμα θα παρω. Παντως δεν βαψαμε τον τοιχο

απλως βαλαμε εναν μεγαλο παιδικο πινακα και ενα ραφι με κρεμαστρες

ασορτι με το κρεββατι (που ειχε και γαλαζιο και πρασινο χρωμα στην πανω

και κατω πλευρα αντιστοιχα). Εβαλα χρωματιστα επιπλα αργοτερα μια

βιβλιοθηκη απο ELC (μπλε-κοκκινο-πρασικο) και ενα κοκκινο τραπεζι με καρεκλες.

Και στην Λυδια ασπρα ολα και μονο στον τοιχο κατι διακοσμητικες πεταλουδες

αυτοκολλητες και ενα ροζ γυαλινο τραπεζακι που εφτιαξε ο συζηγος καθοτι τζαμας!

Κι εγω ηθελα καθε φορα να βαψω τοιχους και δεν συμφωνουσε ο αντρας μου

αλλα τελικα ειχε δικιο γιατι με τοσα χρωματιστα αντικειμενα (η βιβλιοθηκη και

οοοοοοοολα αυτα τα παιχνιδια!)και με χρωματιστα σεντονια και κουβερτες

μια χαρα ειναι οι ασπροι τοιχοι.

Α συν οτι το καθε δωματιο εχει και χαλι με διαφορα χρωματα.Οποτε μην βιαζεστε

να βαψετε τοιχους. Ασε που μπορει αργοτερα να μπουν παραπανω παιδια αποτι

υπολογιζετε στο δωματιο :tongue:

χαχα μα ακριβώς το ίδιο και κρέμεται και πάνω μου και φωνάζει...Ένα θα σου πω έχει φάει για πρωινό μόλις ξύπνησε φασολάδα που μόλις είχα σβήσει κανονική μερίδα ε όχι μισή χαχαχα

Το γκούκλαρα το χρώμα που είπες και είναι λίγο πιο σκούρο το δικό μας από αυτό το ξανθό που λέω εγώ.Σαν αυτό περίπου που λέει δρυς φυσικό εδώ

ναι εχεις δικιο ετσι ειναι κι εμας

Σε αυτό που λέει η μαρία να συμπληρώσω ότι ναι μεν έβαψα τοίχο μονόχρωμο αλλά για να έχει ισορροπία το χαλί είναι με παλ απαλά χρώματα και σεντόνια κουβέρτες παπλωματοθήκες κτλ είναι απλά λιτά κι απέριττα μη γίνει τσίρκο μετά.

Και η κουρτίνα της μικρής το ίδιο διακριτική εντελώς.

Του γιου το έχω ένα πράσινο τον έναν τοίχο με μια γραμμή άσπρη με τυρκουάζ οριζόντια στον πράσινο τοίχο και οι άλλοι τρεις τοίχοι γαλάζιοι ανοιχτό με άσπρα έπιπλα με τυρκουάζ λεπτομέρεια.

Εμεις κορίτσια στο σπιτι εχουμε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο...

το οποίο ειναι βαμμένα σε κίτρινο κ πράσινο, εναλλάξ οι τοίχοι...

κ η κούνια που είχα πάρει ήταν κίτρινο κ πράσινο....

Τώρα βέβαια που θα γεννηθεί η μπεμπα θα εχουμε ένα θέμα

αργότερα με το χώρο κ δεν ξέρω πως θα τα βολεψουμε...

Το σπιτι ειναι δικό κας οπότε δεν προβλέπεται να αλλάξουμε...

Απο την άλλη βέβαια σκέφτομαι οτι εγω μεγάλωσα Αθήνα

σε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών κ ήμασταν 4μελης οικογένεια...

Αρα κ τα δικά μου παιδιά θα βολευτούν....

Hippo τώρα διάβασα αυτο που επαθες....

το εχω ξανακούσει πάντως...

Δεν ειναι τίποτα....αχ αυτές οι ορμονες......

Εύχομαι να μην ξανασυμβεί...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...