Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

vivian86 μίλησα με τον γιατρό μου για να του πω τα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι από αυτούς που καθησυχάζουν, απλά λέει τα γεγονότα και είναι συγκρατημένος. Νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι, μην παίρνουν κι εμένα τα μυαλά μου αέρα...

Έκλαψα, το έβγαλα από μέσα μου και τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω, γιατί αν υπάρχουν ελπίδες να πάει καλά, δεν θέλω να τις χαραμίσω με στενοχώρια... προσπαθώ τουλάχιστον.

mummytobe αυτό λέω να κάνω, θα διαλέξω από τη λίστα έναν στην τύχη και θα πάω να μου πει την γνώμη του και να μου γράψει και μία χοριακή να κάνω. Αύριο όμως, που θα είμαι καλύτερα, γιατί σήμερα νιώθω λες και έτρωγα ξύλο από αγέλη βουβαλιών!!!

Εντωμεταξύ μαζί με την 2η χοριακή έκανα και προγεστερόνη και βγήκε 18,2. Μου είπε οτι και αυτή είναι χαμηλή, όμως βλέπω στο χαρτί οτι λέει πως στην εκκριτική φάση το φυσιολογικό είναι 2,5-29. Στην εκκριτική φάση δεν είσαι όταν είσαι έγκυος;

4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγω! Μπαίνω σας διαβάζω αλλά μέχρι να σας διαβάσω με παίρνει είδηση ο μικρός και πως να σας γράψω;

Στρουμφιτακι η Δευτέρα είναι πολύ μακριά! Να κανείς αυτο που θα σε ηρεμήσει το συντομότερο! Χοριακή, άλλο γιατρό να σε δει, οτι θέλεις, αλλα μη βασανίζεται στο περίμενε!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Εγώ θα το πω ότι είστε γκαστρωμένες να μάθετε!!!

Αχαχαχα!!!!

Πλάκα κάνω!!!

Ο ενδοκρινολόγος σου είναι για τα ψυχιατρείο!

Εγώ θα του πω να κάνω επαναληπτικές ορμόνες του θυρεοειδή και αν ΑΝ έχουν αυξηθεί τότε θα πάω να με δει.

50άρικα δεν έχω να σκορπάω δεξιά και αριστερά χωρίς να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!:evil::evil::evil:

ας μη συζητησω για τα λεφτα γιατι το θεωρω αμαρτια να τα σκεφτομαι αλλα πραγματικα τα εχω παιξει!

εχω δωσει απο τις 10/09 300ευρω σε γιατρους!

και εχω σκοπο να ξεκαθαρισω την επομενη και με τον γυναικολογο το οικονομικο!

Δεν μπορω να δινω σε καθε επισκεψη 80ευρω και μετα να μου ζητησει και κανενα 1500ευρω για να γεννησω στο δημοσιο που κανονικα δεν επρεπε να χαλασω δεκαρα!

την αιματολογο δεν την γλυτωνω....ο εοπυυ την μηνιαια εξεταση που πρεπει να κανω για τις αντιπηκτικες ΔΕΝ την καλυπτει και βραστα γενικως!

και ο ενδοκρινολογος του εοπυυ ειναι!:shock:

ομως ο υπερηχος δεν καλυπτεται...το πλαφον του ειχε κλεισει οποτε ηθελε 20ευρω..και οι εξετασεις ειχαν συμμετοχη αλλα 15...

giati ksypnhsa xwris na me ponaei to sth8os opws alla prwina pu dn borw na to akumphsw k tromaksa k m epiasan ta klammata..phra to giatro k tha pame to meshmeraki..twra prospathw na kanw thetikes skepseis k elpizw n akusw k kardula na hremhsw!!

twra to psaxnw to tickeraki k vazw..xtes to ekana alla dn to evala!! 6w 5d eimai pantws!!

σε καταλαβαινω!αλλα να ξερεις οτι τα συμπτωματα πανε και ερχονται!

και εγω ετσι θυμαμαι ειχα τρομοκρατηθει λιγες μερες πριν τον γιατρο!

την ημερα που πηγα μου εδωσε κατι ζαλαδες ετσι για αντιποινο!

ε μετα ειδα και καρδουλα και ηρεμησα...

τωρα εχω παλι στερητικο μεχρι 1/10!

ολα καλα θα ειναι!

aCtzp3.png

vivian86 μίλησα με τον γιατρό μου για να του πω τα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι από αυτούς που καθησυχάζουν, απλά λέει τα γεγονότα και είναι συγκρατημένος. Νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι, μην παίρνουν κι εμένα τα μυαλά μου αέρα...

Έκλαψα, το έβγαλα από μέσα μου και τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω, γιατί αν υπάρχουν ελπίδες να πάει καλά, δεν θέλω να τις χαραμίσω με στενοχώρια... προσπαθώ τουλάχιστον.

mummytobe αυτό λέω να κάνω, θα διαλέξω από τη λίστα έναν στην τύχη και θα πάω να μου πει την γνώμη του και να μου γράψει και μία χοριακή να κάνω. Αύριο όμως, που θα είμαι καλύτερα, γιατί σήμερα νιώθω λες και έτρωγα ξύλο από αγέλη βουβαλιών!!!

Εντωμεταξύ μαζί με την 2η χοριακή έκανα και προγεστερόνη και βγήκε 18,2. Μου είπε οτι και αυτή είναι χαμηλή, όμως βλέπω στο χαρτί οτι λέει πως στην εκκριτική φάση το φυσιολογικό είναι 2,5-29. Στην εκκριτική φάση δεν είσαι όταν είσαι έγκυος;

Εμένα μου είχε πει να κάνω προγεστερόνη και 2 χοριακές να δούμε πως θα πάει.Την επόμενη αμέσως ημέρα κιόλας μου είπε..

Πήγαινε και κάνε χοριακή το συντομότερο να δεις αν υπάρχει αύξηση...

Μα τι βλακείες σου λέει!!

Δεν μπορούν να μπουν στην ψυχολογία μας καθόλου.

Πήγαινε ακόμα και τώρα και ας είσαι όπως είσαι.Μέχρι το απόγευμα θα ξέρεις τι γίνεται!!!

Μην κάθεσαι με την αμφιβολία!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

stroumfitakiμονο η χοριακη μπορει τωρα να σε βοηθησει!

ακομα και ο γιατρος με χοριακη θα κρινει!

νομιζω πρεπει να πας απο το να καθεσαι να αγωνιας και να σε τρωει η αναμονη!

aCtzp3.png

ας μη συζητησω για τα λεφτα γιατι το θεωρω αμαρτια να τα σκεφτομαι αλλα πραγματικα τα εχω παιξει!

εχω δωσει απο τις 10/09 300ευρω σε γιατρους!

και εχω σκοπο να ξεκαθαρισω την επομενη και με τον γυναικολογο το οικονομικο!

Δεν μπορω να δινω σε καθε επισκεψη 80ευρω και μετα να μου ζητησει και κανενα 1500ευρω για να γεννησω στο δημοσιο που κανονικα δεν επρεπε να χαλασω δεκαρα!

την αιματολογο δεν την γλυτωνω....ο εοπυυ την μηνιαια εξεταση που πρεπει να κανω για τις αντιπηκτικες ΔΕΝ την καλυπτει και βραστα γενικως!

και ο ενδοκρινολογος του εοπυυ ειναι!:shock:

ομως ο υπερηχος δεν καλυπτεται...το πλαφον του ειχε κλεισει οποτε ηθελε 20ευρω..και οι εξετασεις ειχαν συμμετοχη αλλα 15...

σε καταλαβαινω!αλλα να ξερεις οτι τα συμπτωματα πανε και ερχονται!

και εγω ετσι θυμαμαι ειχα τρομοκρατηθει λιγες μερες πριν τον γιατρο!

την ημερα που πηγα μου εδωσε κατι ζαλαδες ετσι για αντιποινο!

ε μετα ειδα και καρδουλα και ηρεμησα...

τωρα εχω παλι στερητικο μεχρι 1/10!

ολα καλα θα ειναι!

Μου την δίνει στα νεύρα που δίνουμε γαμησιάτικα λεφτά έτσι...

Μόνο τα outrogestan που θέλω σχεδόν 2 κουτιά την εβδομάδα κάνουν 14?.(2 κουτιά).Ο προγεννητικός μου στοίχισε 95? με την συμμετοχή.

Βάλε και τις χοριακές 20? η κάθε μια γιατί δεν είχα παραλάβει το βιβλιάριο.

Και ο γιατρός πάει επίσκεψη και 50?....

Εσύ είσαι ακόμα χειρότερα λόγω των αντιπηκτικών....

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Βρε κοριτσια ελειψα λιγο που με ζητησε η προισταμενη και γυρναω και εχει γινει χαμος εδω!!!!

Stroumfitaki μηπως η πρωτη χοριακη δεν ηταν σωστη? Ηταν πολυ υψηλο το νουμερο μηπως κανανε καποιο λαθος στην 1η χοριακη στο εργαστηριο? Πηγαινε κανε αλλη μια σημερα κιολας σε αλλο εργαστηριο καλυτερα! Μην ακους το γιατρο πηγαινε τωρα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μου την δίνει στα νεύρα που δίνουμε γαμησιάτικα λεφτά έτσι...

Μόνο τα outrogestan που θέλω σχεδόν 2 κουτιά την εβδομάδα κάνουν 14?.(2 κουτιά).Ο προγεννητικός μου στοίχισε 95? με την συμμετοχή.

Βάλε και τις χοριακές 20? η κάθε μια γιατί δεν είχα παραλάβει το βιβλιάριο.

Και ο γιατρός πάει επίσκεψη και 50?....

Εσύ είσαι ακόμα χειρότερα λόγω των αντιπηκτικών....

ευτυχως ο φαραμακοποιος μου τις εδωσε και βλεπουμε τι θα γινει με την απεργια.

Η συνταγη πρεπει να εκτελεστει μεχρι αυριο!

ελπιζω σημερα να την ληξουν και οι φαρμακοποιοι της Αττικης γιατι αλλιως πρεπει να δωσω 130ευρω και να παω να στηθω στον ΟΑΕΕ για να τα παρω.....τρεχα γυρευε...

aCtzp3.png

ευτυχως ο φαραμακοποιος μου τις εδωσε και βλεπουμε τι θα γινει με την απεργια.

Η συνταγη πρεπει να εκτελεστει μεχρι αυριο!

ελπιζω σημερα να την ληξουν και οι φαρμακοποιοι της Αττικης γιατι αλλιως πρεπει να δωσω 130ευρω και να παω να στηθω στον ΟΑΕΕ για να τα παρω.....τρεχα γυρευε...

Κωλοσύστημα!!!

Και όσο σκέφτομαι ότι σε άλλες ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ δεν πληρώνεις δεκάρα τόσο νευριάζω...

Και για ευχαριστώ σου δίνουν και χρήματα πίσω συν χίλια δυο καλούδια για το μωρό...

Αι σιχτίρ πια μας έχουν καταστρέψει....:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Κωλοσύστημα!!!

Και όσο σκέφτομαι ότι σε άλλες ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ δεν πληρώνεις δεκάρα τόσο νευριάζω...

Και για ευχαριστώ σου δίνουν και χρήματα πίσω συν χίλια δυο καλούδια για το μωρό...

Αι σιχτίρ πια μας έχουν καταστρέψει....:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

συγγνωμη ασχετο...αλλα εσυ ποτε εχεις γιατρο???????

aCtzp3.png

βρε κοριτσια δεν ταφηνουμε τωρα αυτα να δουμε τι θα γινει με το stroumfitaki στεναχωρηθηκα τωρα! Stroumfitaki που εισαι? εισαι καλα?

Ελπίζω να είναι καλά!

Μήπως έφυγε να πάει να κάνει χοριακή;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...