Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κοριτσια μην πελαγωνετε!

Εγω τα παντα τα επλενα και τα πλενω ακομα με proderm απορρυπαντικο

ΚΑΙ μαλακτικο δεν εχω συναντησει προβλημα. Γενικα συμφωνω πολυ με την

Αγγελικη και καλως ηρθες παρεπιπτοντως!!!!!

Καροτσι και κουνια να εχετε παραγγειλει και δεν χρειαζεται αγχος μετα γιατι

τα υπολοιπα με μια επισκεψη σε ενα μαγαζι τυπου λητω τα πηρατε ολα!

Καλυτερα να τα πλυνετε πριν μπειτε στον 9ο οπου θα εχετε βαρυνει πολυ

ασε που μπορει να προκυψει και τιποτα προωρο. Ειμαι και παθουσα γιατι 36+2 που

αποφασισε ο Χαρης να βγει μολις μια βδομαδα πριν ειχε ερθει η κουνια του!

Επισης συμφωνω οτι αν θελει κανεις να θηλασει δεν πρεπει να υπαρχει γαλα

ξενο στο σπιτι.....

Μην πελαγωνετε ομως εχουμε πολυ χρονο πραγματικα!

Αντε πηρα κι εγω ενα κορμακι καλοκαιρινο (τα χανε εκπτωση απο τα περσινα)

απο τα lapin για το καινουριο μπεμπε να μην το χω παραπονεμενο που

ολα δευτερο χερι θα τα παρει.....:P

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω skybeam δηλαδη αυτο ειναι μονο με το Αρκαδι η το προβλημα ειναι γενικα με τις σκονες?

Mόνο για το Αρκάδι το διάβασα σε κάποιο τόπικ με βιολογικά στο parents.

Ούτε κι εγώ έχω πάρει τίποτα άλλο εκτός από κάτι φορμάκια, καλτσάκια κι εσωρουχάκια, έχουμε καιρό!

Κ

Αντε πηρα κι εγω ενα κορμακι καλοκαιρινο (τα χανε εκπτωση απο τα περσινα)

απο τα lapin για το καινουριο μπεμπε να μην το χω παραπονεμενο που

ολα δευτερο χερι θα τα παρει.....:P

Με γεια, καλοφόρετο! :)

Ο άντρας μου προσπαθεί να κοιμησει τον μικρό κ εγώ βλέπω μάστερ σεφ....ηρεμία!!!!! Χαχαχα!!!! Τσάκισα κ 2 τοστ. Κ έκανα σημερα κ κάτι τσουρέκια...τέλεια! Καουρες κ εγώ ειχα στον Γιώργο. Δε θυμάμαι αν έκανα κάτι...το μόνο που θυμαμαι είναι ότι με ενοχλούσε ο χυμός κ τον ειχα κόψει. Ευχόμαι να σου περάσουν γρήγορα.

Με γεια το ρουχαλάκι!!!!!! Άντε να δω κ γω τι φυλο θα'ναι να προλάβω να πάρω κάτι στις εκπτώσεις!!!!

Καλό βράδυ να έχετε!!!! Φιλια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κορίτσια καταντάω σπαστικιά το ξέρω αλλά

σας παρακαλώ μην γράφετε μέχρι το τέλος της σελίδας!

Μέχρι την μέση και να πατάτε enter να συνεχίζετε

την πρόταση από κάτω!

Σας διάβαζα τόση ώρα και βαρέθηκα να

πηγαίνω δεξιά-αριστερά την σελίδα για

να καταφέρω να διαβάσω μία απάντηση!!!

PLEASEEEE!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Πρωτομανουλες, οπως ήδη είπαν κ άλλες μανουλες,

καλο θα ήταν να πλυνετε τα ρουχα πριν μπείτε στο

μηνα σας....ποτε δεν ξέρετε....

Τις πάντες τις είχα πλυνει κ εγω, οπως κ την

κουνουπιερα....η οποία όμως είχε τσαλακωθει

οπότε την ξαναπλυνα, δεν άφησα το πλυντήριο

να τη στραγγισει κ την άπλωσα

αρκετα βρεγμενη κ ξετσαλακωσε....

Αφρόλουτρο κ εγω προδερμ του εβαζα κ μεχρι τωρα ακομα..

Θα χρειαστειτε επίσης κ μια ενυδατική κρεμουλα

Γιατι το δερματακι τους στην αρχή ειναι πολυ ευαίσθητο

Κ θα πρέπει να τους βάζετε...πάλι προδερμ εβαζα κ εδω...

Για τις αλλαγές στην πάνα εγω χρησιμοποιώ σουντοκρεμ

Πλέον δε χρησιμοποιούμε ταλκ γιατι ειναι επικίνδυνο αν το

Εισπνευσουν τα μωρά...(μπορεί να ερεθισει τα πνευμονια)

qLIep2.png

y2qkp3.png

Από καλλυντικά για το μωρό εμείς χρησιμοποιούμε τα weleda την παιδική σειρά με καλέντουλα.

Για την περιοχή της πάνας είτε την κρέμα της weleda είτε κεραλοιφή υπάρχουν όλα σπίτι.

Προσωπικά τα είχα πλύνει όλα και πάντα και κουνουπιέρα και όλο το πορτ μπεμπε και το καθισματάκι

και και το καρότσι τα πάντα που θα έρθουν σε επαφή εμ το μωρό και ενώ έχω στεγνωτήριο τα σιδέρωνα κιόλας μετά.

Το μαλακτικό δεν το λέω εγώ ότι είναι αλλεργιογόνο μη παρεξηγηθώ και το ότι στο

δικό μου παιδί δεν έκανε τίποτα όταν το χρησιμοποίησα δεν σημαίνει ότι δεν θα πάθει

τίποτα και κάποιο άλλο παιδάκι που πιθανόν να έχει πιο ευαίσθητο δέρμα και γενικά θέμα με αλλεργίες.

Το αρκάδι αν μπει όπως είναι δεν διαλύεται και δεν πλένει καλά.Αφού την πάτησα μετά το

αραίωνα με χλιαρό νερό και μετά το έβαζα να πλύνει.Αλλα΄επειδή προσωπικά με ταλαιπώρησε

το πήρα μια φορά και δεν το ξανα αγόρασα.Τώρα για το άσπρο δεν γνωρίζω με κάλυψε το προδερμ

και το baby planet στη συνέχεια και έπαιρνα όποιο είχε προσφορά.

Επίσης συμφωνώ αν θέλετε έστω να προσπαθήσετε να θηλάσετε γάλα μη πάρετε.

Αν χρειαστείτε όλο και κάποιο φαρμακείο είναι κοντά σας πετάγετε ο σύζυγος και

πάει και αγοράζει το μόνο εύκολο.

My girl γιατί πρέπει να πηγαίνεις πέρα δώθε τη σελίδα μήπως έχεις μικρή ανάλυση και πρέπει να

προσαρμόσεις την σελίδα;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Από καλλυντικά για το μωρό εμείς χρησιμοποιούμε τα weleda την παιδική σειρά με καλέντουλα.

Για την περιοχή της πάνας είτε την κρέμα της weleda είτε κεραλοιφή υπάρχουν όλα σπίτι.

Προσωπικά τα είχα πλύνει όλα και πάντα και κουνουπιέρα και όλο το πορτ μπεμπε και το καθισματάκι

και και το καρότσι τα πάντα που θα έρθουν σε επαφή εμ το μωρό και ενώ έχω στεγνωτήριο τα σιδέρωνα κιόλας μετά.

Το μαλακτικό δεν το λέω εγώ ότι είναι αλλεργιογόνο μη παρεξηγηθώ και το ότι στο

δικό μου παιδί δεν έκανε τίποτα όταν το χρησιμοποίησα δεν σημαίνει ότι δεν θα πάθει

τίποτα και κάποιο άλλο παιδάκι που πιθανόν να έχει πιο ευαίσθητο δέρμα και γενικά θέμα με αλλεργίες.

Το αρκάδι αν μπει όπως είναι δεν διαλύεται και δεν πλένει καλά.Αφού την πάτησα μετά το

αραίωνα με χλιαρό νερό και μετά το έβαζα να πλύνει.Αλλα΄επειδή προσωπικά με ταλαιπώρησε

το πήρα μια φορά και δεν το ξανα αγόρασα.Τώρα για το άσπρο δεν γνωρίζω με κάλυψε το προδερμ

και το baby planet στη συνέχεια και έπαιρνα όποιο είχε προσφορά.

Επίσης συμφωνώ αν θέλετε έστω να προσπαθήσετε να θηλάσετε γάλα μη πάρετε.

Αν χρειαστείτε όλο και κάποιο φαρμακείο είναι κοντά σας πετάγετε ο σύζυγος και

πάει και αγοράζει το μόνο εύκολο.

My girl γιατί πρέπει να πηγαίνεις πέρα δώθε τη σελίδα μήπως έχεις μικρή ανάλυση και πρέπει να

προσαρμόσεις την σελίδα;

Η σελίδα μου είναι προσαρμοσμένη στο 100%.

Το θέμα είναι ότι αν γράφει κάποιος μέχρι τέρμα στο κουτί απάντησης

δημιουργείται πρόβλημα.

Και το ίδιο θέμα έχω διαβάσει και σε άλλα τόπικ

που το λένε κοπέλες σε άλλες κοπέλες

να γράφουνε μικρότερες προτάσεις κομένες στην μέση.

Είναι πολύ σπαστικό το πέρα-δώθε.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Κορίτσια πεινάω ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!! Σας είχα πει ότι ξεγελιέμαι με φρούτα κ κριτσίνια, αλλά δεν μπορώ άλλο......Θέλω να καταβροχθίζω ό,τι υπάρχει....Τρώω και πεινάω, τρώω και πεινάω.....:mad::mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Κορίτσια πεινάω ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!! Σας είχα πει ότι ξεγελιέμαι με φρούτα κ κριτσίνια, αλλά δεν μπορώ άλλο......Θέλω να καταβροχθίζω ό,τι υπάρχει....Τρώω και πεινάω, τρώω και πεινάω.....:mad::mad::mad::mad:

Kι εμένα μου συμβαίνει από την αρχή της εγκυμοσύνης.

Σας έχω πει τι πάθαινα στην αρχή, πριν διαπιστώσω ότι είμαι έγκυος?

[έκανα το τεστ στις 2 εβδομάδες καθυστέρησης]

Λοιπόν τότε δούλευα σε μια εταιρεία με βάρδιες. Η απογευματινή ήταν 15,30-10.30.

Στο σπίτι γυρνούσα κατά τις 11,10 το βράδυ. Συνήθως ο άντρας μου κοιμόταν γιατί ξυπνάει νωρίς το πρωί.

Πήγαινα κι εγώ στο άλλο δωμάτιο, έβαζα μουσικούλα, έβαζα ποτάκι και κανένα σαντουϊτσάκι και τσιγαράκι,

άνοιγα και το λάπτοπ να περάσει η υπερένταση να ξεραθώ.

Έπινα το πρώτο ποτό, έτρωγα και το τοστ. Έβαζα δεύτερο ποτό και π.χ. πατατάκια.

Έπινα μισό δεύτερο ποτό. Και δεν μπορούσα άλλο (είχα εντυπωσιαστεί γιατί με το αλκοόλ είχα καλές σχέσεις,

δυο ποτά δεν ήταν τίποτα για μένα).

Μετά αρχίζαν τα παράξενα. Έχυνα το μισό δεύτερο ποτό, πέταγα τα πατατάκια, ήθελα γλυκό.

Έφτιαχνα φετούλες ψωμί με βούτυρο και μέλι... μια, δυο, τρεις... όταν σταματούσα ξέρετε τι ήθελε

ο οργανισμός μου? Γάλα! Στο τέλος έπινα μισό λίτρο φρέσκο κατσικίσιο γάλα και πήγαινα για ύπνο!!!!!!!!

Είχα εντυπωσιαστεί από το αλλόκοτο της υπόθεσης (αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου στην εγκυμοσύνη!).

Μέχρι που έκανα το τεστ και κατάλαβα το γιατί...

Καλημέρα !

Γιώτα, εμείς φταίμε, σε ματιάσαμε!

Skybeam, το μόνο που μου έμεινε από τη διήγησή είναι μια λιγούρα για σάντουιτς. Πώς κάνουν στα μίκυ-μάους το σχήμα του δολλαρίου στα μάτια? Ε, εμένα έχουν σχήμα σάντουιτς τώρα...(και όσο το σκέφτομαι, δεν θέλω ντεμέκ σάντουιτς με μπαγκέτα και γαλοπούλα, θέλω ένα βρώμικο!)

[να μη σχολιάσω το τσιγαράκι, σχεδόν κάθε μέρα πολεμάω με τη σκέψη....:evil:]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skybeam, το μόνο που μου έμεινε από τη διήγησή είναι μια λιγούρα για σάντουιτς. Πώς κάνουν στα μίκυ-μάους το σχήμα του δολλαρίου στα μάτια? Ε, εμένα έχουν σχήμα σάντουιτς τώρα...(και όσο το σκέφτομαι, δεν θέλω ντεμέκ σάντουιτς με μπαγκέτα και γαλοπούλα, θέλω ένα βρώμικο!)

[να μη σχολιάσω το τσιγαράκι, σχεδόν κάθε μέρα πολεμάω με τη σκέψη....:evil:]

Βρώμικο, από τα Έβερεστ ή χοτ-ντογκ από την πλατεία Μαβίλη!!:D:D:D

Το τσιγαράκι είναι και δικός μου πόνος, πρόσφατα μόνο το έκοψα εντελώς γιατί κάτι φάνηκε στον πλακούντα που δεν μας άρεσε. Πλέον ο καλός μου καπνίζει στο μπάνιο κι εγώ ενδίδω μόνο όταν με πιάνει καμιά φοβερή δυσκοιλιότητα το πρωί (με βοηθάει το άτιμο). Αλλιώς ούτε που το μυρίζω. Αλλά το θέλω. Μετά με πιάνουν τα νεύρα μου και πάω να μασουλήσω κάτι.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...