Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θερμοκρασία 40 βαθμοί στο πλυντήριο. Μονο τα ρουχα του μωρου στο πλυντήριο (οχι μπερδεμενα με τα δικα μας). Καλο σιδερωμα εσωτερικα κ εξωτερικά. Τα συρτάρια με ξυδονερο κ εγω...

Στους 40 και τα χρωματιστά? Και σιδέρωμα μέσα-έξω, ε? Κι έλεγα πως με τα ρουχαλάκια αυτά που είναι μικρά θα ξεμπέρδευα γρήγορα!!!

Χαμός... Οι νέες μαμάδες πελαγώνουμε..

Και πόσα θα μας βγουν στην πορεία... πανικόβλητες θα γράφουμε στο τόπικ όταν θα μας προκύπτουν διάφορα!

Καλησπέρα κ από εμένα! Προσπαθώ να σας διαβάζω πιο συχνά, αλλα αυτός ο γιος μου δε μου αφήνει κ πολλά περιθώρια!!!!! Βάλτε με κ εμένα στο πίνακακι, φύλο άγνωστο ακόμα. Πητ 28/6. Αχ , είμαι τελευταία κ ακούω που ήδη έχετε κάνει πολλές Β Επιπέδου κ καμπύλες κ τρώτε κλωτσιτσες κ βιάζομαι κ εγώ!!!!!? Skybeam με τοκαλό το αγοράκι σου!!!!!! Όλα τέλεια θα είναι!!!!! Εγώ είμαι αγχωμένη αν κ 2η εγκυμοσύνη, απλά κανω θετικές σκέψεις :))))!!!!! Έκλεισα κ εγώ Β επιπέδου σε 1 μήνα περίπου. Εγώ ρα ρούχα τα ειχα πλύνει κ σιδερωσει μέσα έξω. Κ τα έχω αποθηκεύσει Τώρα πρέπει νΑ τα ξαναπλυνω???? Κ εγώ προδερμ χρησιμοποιουσα Ξ μετά που άρχισαν τα φρούτα κ τα λερωματα κ Ariel baby. Δε θυμάμαι να σχολιάσω αλλα...συγχωρέστε με!!!! Πάω να τον ξυπνησω, γτ στις 11 θα κοιμηθεί το βράδυ πάλι. Ελπίζω να καταφέρω να μπω μετά από το laptop να φτιάξω τα τικερακια μου. Πολλά φιλια!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Α! Θυμήθηκα κ κάτι άλλο...εγώ όλα τα εσώρουχα τα έχω πάρει σπι τον ζαρα. Είναι 100% βαμβακερα. Κ σε καλή τιμή. Κ τέτοια θέλετε πολλά...Μια φίλη πήρε από τα h&m κ τι παιδί της έκανε αλλεργία. Δεν είναι 100% βαμβάκι. Επίσης εγώ ότι καθάριζα του μωρού, ντουλάπια, κούνια κ.Α. Μετά τα πέρναγα κ με μωρομαντηλα!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

aggeliki83 καλώς ήρθες και με το καλό το καινούργιο μωρό!

Τα ρουχαλάκια αφού είναι πλυμένα και σιδερωμένα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναπλύνεις.. υπερβολή δεν είναι?

Oύτε εμένα μου είπε κάτι για triplex :rolleyes:

Εμείς μαζί έχουμε ραντεβού :D!Κι εγώ την Πέμπτη

το πρωί.Εσύ πρωί ή απόγευμα Νάντια?

Λογικά κι εμένα θα μου πεί για καμπύλη την Πέμπτη!

Ρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω

να πιώ την γλυκόζη και να κάνω (μπλιαχ) εμετό?:?

Πολύ το σκέφτομαι μην αρχίζω και τους τα βγάζω εκεί

πέρα γιατί γενικά τον εμετό τον έχω στο τσεπάκι

όταν κάτι με αηδιάζει!Ακόμα και όταν σκεφτώ κάτι αηδιαστικό

μπορεί να τα βγάλω!

το ιδιο αγχος εχω και εγω με την γλυκοζη!(εκτος των αποτλεεσματων βεβαιως βεβαιως που υποψιαζομαι οτι θα μου επιτρεπει μονο νερο!)

Βεβαια τα κοριτσακια που πεταξαν την ιδεα με το λεμονι πολυ με ενθουσιασαν!

Εχω να ρωτησω τον γιατρο απειρα πραγματα την Πεμπτη...προβλεπω να τα ξεχναω!!!!!!!

Καλημέρα!

Πήρα αποτελέσματα από άμνιο και είναι όλα καλά! Κανένα πρόβλημα!!!

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!

[και, ναι, είναι μπέμπης, καλά μας τα έλεγαν από την αυχενική ακόμα!]

Αχ καλη μου μπραβο!!!

Ετσι να σου φυγει το αγχος και να απολαυσεις απο εδω και περα την εγκυμοσυνη σου χωρις καμμια αρνητικη σκεψη!!!!!!!

Α Π Ο Ρ Ρ Υ Π Α Ν Τ Ι Κ Ο :το Αρκαδι το εχετε δοκιμασει?ειχα ακουσει οτι το πρασινο αφηνει λεκεδες αλλα βγηκε και σε ασπρο!

Επισης αλλη ερωτηση...μαλακτικο δηλαδη δεν θα βαλω στα ρουχα του μωρου?απλα πλυσιματακι?

Απο ποτε πλενουμε ρουχα?εγω ελεγα μολις μπει ο Απριλιος δηλαδη οταν μπαινω στον μηνα μου θεωρειτε οτι ειναι αργα?:shock:

επισης αλλη απορια...(ωχ αρχισα...) την παντα που μπαινει στην κουνια θα την πλυνω?????????

aCtzp3.png

mummytobe, ευχαριστώ!

Λοιπόν το Αρκάδι προσέξτε το γιατί κάπου διάβασα ότι ενδέχεται να παραμένει παχύρρευστο κατά το ξέπλυμα και να συσσωρεύεται στις σωληνώσεις. Κάπου αλλού διάβασα ότι το λάδι που χρησιμοποιείται για το Αρκάδι είναι χάλια... βέβαια όλα αυτά μπορεί και να ευσταθούν, μπορεί και να είναι απλώς κακές φήμες για να σαμποτάρουν το απορρυπαντικό... το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω.

Α! Την πάντα εγώ σκέφτομαι να την πλύνω!!

Επίσης μην περιμένεις να μπεις στο μήνα σου για να πλύνεις... σκέφτομαι να πλύνω όταν θα μπαίνω στον 8ο. Βασικά μπαίνοντας στον 8ο θέλω να είμαι σε όλα έτοιμη κατά το δυνατόν, ρουχαλάκια, κουβερτάκια και σεντονάκια, την κούνια του κι έναν μάρσιππο οπωσδήποτε, μπιμπερό, γάλατα, πάνες, σαμπουάν/αφρόλουτρο και τις λοσιόν του... you know, everything! Kαι φυσικά θα έχω έτοιμη και την τσάντα του μαιευτηρίου, αλλά δεν ξέρω αν είμαι και παράδειγμα προς μίμηση, μάλλον προς αποφυγή θα έλεγα. Είμαι αγχώδης τύπος!

Κ εγώ θέλω να είναι όλα έτοιμα όταν μου στον 9ο. Στον Γιώργο, 1η Μαΐου ξεστρωσα κ κ θυμάμαι έκανε ένα κρύο!!!! Όλοι με κορόιδευαν.... Τις παντες εννοείται θα της πλύνεις. Οι δικές μου βγαίνουν κ μένει μόνο το ύφασμα. Αν δε βγαίνουν πρόσεχε μη σου χαλάσουν. Το εσωτερικό εννοώ. Κ μένα υπερβολή μου φαίνεται, να τα ξαναπλυνω! Α, κ γαζουλες να πάρετε κ φυσιολογικούς όρους-αμπουλες. Όσον αφορά την κρέμα συγκαματος, εγώ χρησιμοποιούσα sudocrem. Αλλα εδώ κ πολύ καιρό φτιάχνω κεραλοιφη. Πανεύκολη κ χωρίς χημικά κ κάνει θαύματα. Ότι θυμάμαι, ια σας το λέω πρωτομανουλες για να βοηθηθειτε κ εσείς. Γάλα μη πάρετε αν θέλετε να θηλάσετε, γτ θα βρεθεί στιγμή που θα ζητάει συνέχεια το μωρό στήθος κ θα μπείτε στον πειρασμό ΝΣ δώσετε γτ θα νομίζετε ότι δε χορταίνει κ μετά είναι δύσκολο να κοπεί γτ το μωρό προτιμάει το μπιμπερό από το στήθος. Πίνει χωρίς κόπο. Τέλος, θα σας πρότεινα να κοιμάστε οπότε κ όπου μπορείτε...ακολουθεί πολύ αϋπνία!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αγχωθηκα!

δεν εχω παρει τιποτα!

ουτε σεντονακια ουτε πικε κουβερτουλες ουτε τιποτα!

και εχω και μετακομιση μεχρι τελος Φεβρουαριου!!!!!!!!!

και πρεπει να παραγγειλω και την κουνια!

να σου πω skybeam δηλαδη αυτο ειναι μονο με το Αρκαδι η το προβλημα ειναι γενικα με τις σκονες?

μηπως να επαιρνα υγρο της προδερμ?

απο αφρολουτρα και τετοια νομιζω εχει η phrezyderm ωραια προιοντα για μωρα..

πελαγωνω....:cry:

aCtzp3.png

Μη πελαγωνεις βρε...όλα γίνονται...παρήγγειλε κούνια κ καρότσι αν δεν έχεις παραγγείλει γτ μπορεί να κάνουν κ μήνα κ τα αλλα σε 2 μέρες τα παίρνεις κ εγώ στο 1ο μετά την Β επιπέδου τα έκανα όλα για προληπτικούς λόγους.

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

http://m.youtube.com/#/watch?v=gGLAWFyPfHA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DgGLAWFyPfHA&gl=GR

Το κερί το πουλούν στις λαϊκές,εκεί που δίνουν μέλι.

Πω! Πω! Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ!

Πολύ ωραία συμβουλή!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...