Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Δεν ξαναμιλάω.....:(:(:(

Μπορείς να λές όοοοοοοοοτι μα όοοοοοτι θελεις...εκτος απο τα λίγα κιλά σου :tongue:...... κ εγώ παθούσα είμαι..... ανεβαίνει το νούμερο και ούτε που το προλαβαινω :cry:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D

Κορίτσια έχω αδειάσει δυο-τρία συρτάρια στη συρταριέρα για το μωρό. Να υποθέσω πως πριν ξεκινήσουμε να βάζουμε μέσα πλυμένα ρούχα τα καθαρίζουμε τα συρτάρια, ε?

Πώς όμως? Λεκανίτσα με νερό και απορρυπαντικό για μωρά και βέτεξ μουσκεμένο μέσα και καλά στιμμένο???

Επίσης τα ρούχα του μπεμπέ στο χέρι, έτσι???

Τα πιο χοντρά όπως κουβερτάκια, σεντονάκια (όταν έρθει η ώρα βέβαια) στο πλυντήριο, αλλά σε τι βαθμούς?

Α εσύ πήρες φόρα ε;;;;; Δε σε σταματάει τίποτα!!!!! Καλύτερα να σου απάντήσει μια παλια μαμά, να δω κι εγω τι θα σου πουν...

Μπορείς να λές όοοοοοοοοτι μα όοοοοοτι θελεις...εκτος απο τα λίγα κιλά σου :tongue:...... κ εγώ παθούσα είμαι..... ανεβαίνει το νούμερο και ούτε που το προλαβαινω :cry:

Ε τι να κάνουμε, άνθρωπο μεγαλώνουμε εκεί μέσα.....

:D:D:D:D

Κορίτσια έχω αδειάσει δυο-τρία συρτάρια στη συρταριέρα για το μωρό. Να υποθέσω πως πριν ξεκινήσουμε να βάζουμε μέσα πλυμένα ρούχα τα καθαρίζουμε τα συρτάρια, ε?

Πώς όμως? Λεκανίτσα με νερό και απορρυπαντικό για μωρά και βέτεξ μουσκεμένο μέσα και καλά στιμμένο???

Επίσης τα ρούχα του μπεμπέ στο χέρι, έτσι???

Τα πιο χοντρά όπως κουβερτάκια, σεντονάκια (όταν έρθει η ώρα βέβαια) στο πλυντήριο, αλλά σε τι βαθμούς?

Skybeam τα συρταρια και με σκετο μουσκεμενο πανακι μια χαρα ειναι

και δεν χρειαζεται να πλυνεις τιποτα στο χερι ολα στη πληντηριο στους 40 με βρεφικο

απορρυπαντικο και μαλακτικο!Στην κουβερτα μονο δες τι γραφει το χαρτακι μηπως θελει

30 βαθμους! Και φυσικα ΟΛΑ σιδερο!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Α εσύ πήρες φόρα ε;;;;; Δε σε σταματάει τίποτα!!!!! Καλύτερα να σου απάντήσει μια παλια μαμά, να δω κι εγω τι θα σου πουν...

Ε τι να κάνουμε, άνθρωπο μεγαλώνουμε εκεί μέσα.....

Μαρεσει αυτη η εκδοχη!:D ετσι θα λεω κι εγω...

Διαφημίσεις

Τα συρτάρια με νερόξυδο και είσαι μια χαρά.Τα ρούχα εννοείται στο πλυντήριο θα τα βάλεις όχι πολλούς βαθμούς και καλύτερα μη βάλεις μαλακτικό γιατί είναι αλλεργιογόνο.

Και εγώ από κιλά +3 μέχρι στιγμής.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

έχω πλύνει και με αρκάδι και με baby planet και με proderm.Τώρα έχει βγει και ariel baby δεν ε΄τυχε να το χρησιμοποιήσω όμως.

Στην αρχή όλα κάνουνε δουλειά τα δύσκολα αρχίζουν από όταν ξεκινάν οι στερεές τροφές.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Skybeam τα συρταρια και με σκετο μουσκεμενο πανακι μια χαρα ειναι

και δεν χρειαζεται να πλυνεις τιποτα στο χερι ολα στη πληντηριο στους 40 με βρεφικο

απορρυπαντικο και μαλακτικο!Στην κουβερτα μονο δες τι γραφει το χαρτακι μηπως θελει

30 βαθμους! Και φυσικα ΟΛΑ σιδερο!!!!!!

Ok! :D Άρα το σίδερο είναι το καθοριστικό της υπόθεσης...

Έτσι μ' έλεγε ο άντρα μου όταν παραπονιόμουν που ήμουν χάλια το 1ο τρίμηνο. Άνθρωπο θα βγάλεις, μου έλεγε, πώς θα γίνει να μην έχεις τίποτα....!!!!!

Συνεννοημένοι είναι όλοι, κι εμένα τα ίδια έλεγε!

Τα συρτάρια με νερόξυδο και είσαι μια χαρά.Τα ρούχα εννοείται στο πλυντήριο θα τα βάλεις όχι πολλούς βαθμούς και καλύτερα μη βάλεις μαλακτικό γιατί είναι αλλεργιογόνο.

οk, όχι μαλακτικό.

Εσείς οι παλιές, τι απορρυπαντικό χρησιμοποιείται για τα μωρουδιακά;;;

Παρότι δεν είμαι παλιά μαμά, χρησιμοποιώ ένα χωρίς χημικά από το iherb και για εμάς και το ίδιο θα βάζω και για το μωρό (πλένει και στο χέρι)

http://www.iherb.com/Eco-Me-Inc-Emma-Laundry-Soap-32-fl-oz-946-ml/30012

Δεν το βάζω στη θήκη του απορρυπαντικού, αλλά κατευθείαν μέσα στον κάδο πάνω στα ρούχα για να μην χάνεται στους σωλήνες.

Από μαλακτικά έχω λίγο απ' αυτό, τώρα μου τελειώνει όμως

http://www.iherb.com/Ecover-Natural-Fabric-Softener-Morning-Fresh-32-fl-oz-946-ml/28876

κι αυτό μέσα στον κάδο, όλα μαζί.

τώρα που ξαναβλέπω τα συστατικά του δεν θα το βάζω όταν πλένω του μωρού.

Διαφημίσεις

ποιου τα συστατικά;ευχαριστούμε για το απορρυπαντικό.Γενικά ότι έχεις τσεκαρισμένο από iherb για λέγε το με ενδιαφέρει.

Του μαλακτικού. Τώρα που τα ξαναείδα έχει συνθετικό άρωμα, ψιλοχημικό είναι, δεν θα το βάζω. Θα κοιτάξω μήπως βρω κανένα καλύτερο.

Να σου πω κι ένα για τοπικά πάνω στους λεκέδες πριν την πλύση. Είναι κάπως πιο "αγνό" από τα συμβατικά (δυστυχώς λεκέδες χωρίς καθόλου χημεία δεν βγαίνουν), βέβαια εμένα με ησυχάζει και το γεγονός ότι μετά πλένεται το ρούχο κανονικά. Είναι αυτό:

http://www.iherb.com/Ecover-Natural-Stain-Remover-6-8-fl-oz-203-ml/28878

Παντως εγω που χρησιμοποιω τοσο χρονια proderm και απορρυπαντικο

και το μαλακτικο απο την αρχη στα μωρα δεν εχουν παθει τιποτα!

Και καθαριζουν μια χαρα τα ρουχα....

Κ εγω κορίτσια το proderm χρησιμοποιώ....μαλακτικο έτυχε να χρησιμοποιήσω μετα τις 40 μερες. Θερμοκρασία 40 βαθμοί στο πλυντήριο. Μονο τα ρουχα του μωρου στο πλυντήριο (οχι μπερδεμενα με τα δικα μας). Καλο σιδερωμα εσωτερικα κ εξωτερικά. Τα συρτάρια με ξυδονερο κ εγω...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...