Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ΓΙΩΤΑΑΑΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ, Ε?

...ΑΛΛΑ....ΜΗ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΚΙΛΑ....! (ΜΑ ΤΡΙΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ'ΣΑΙ? ΤΡΙΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!)

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΑΣ!!!

χα χα χα!!! Δεν με ξέρεις καλά.... Είμαι πολύ επιρρεπής, μπορώ να βάλω πολλά κιλά εύκολα.....Γι' αυτό με φοβάμαι... Εμένα με έσωσε το ότι ήμουν χάλια το 1ο τρίμηνο και δεν έτρωγα τίποτα σχεδόν και μετά άργησε να ανοίξει το στομάχι μου,οπότε μ' αυτά και μ' εκείνα φτάσαμε 4 μηνών!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΡΑΒΟ skybeam!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ!

ΑΝΤΕ, ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

ΓΙΩΤΑΑΑΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ, Ε?

...ΑΛΛΑ....ΜΗ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΚΙΛΑ....! (ΜΑ ΤΡΙΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ'ΣΑΙ? ΤΡΙΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!)

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΑΣ!!!

:D:D:D:D:D

Γιώτα ένα δίκιο τό'χει το σκουντουφλομπεμπέ τώρα!!!

Διαφημίσεις

#green# #green# #green# (αυτό ήταν η ζήλια)

10 λέω (αλλά 11 έχω βάλει), ευτυχώς επειδή τα'χω βάλει σε κοιλιά και στομάχι και επειδή πάντα ήμουν ζουμπούρλω, δεν φαίνεται να έχω παχύνει (πωπός, περιφέρεια, μπράτσα φαίνονται σχεδόν όπως πριν, οπότε ξεγελάω στην όψη), απλά έχω ακούσει ότι όσο προχωράς πρήζεσαι και φουσκώνεις χωρίς να το πάρεις πρέφα, γι' αυτό ανησυχώ πιο πολύ, γουβαρλάκι θα γίνω και είμαι και κλασσική μεσογειακή γυναίκα (1,64...)

Εγώ δεν είχα ούτε αναγούλες, ούτε ζαλάδες, ούτε καούρες, ούτε μου μύριζε τίποτα άσχημο, έκοψα και τσιγάρο μαχαίρι...τα περισσότερα ήταν χαζοκιλά φαγητού, τον 2ο και τον 3ο μήνα (τζάμπα τα πήρα, το ξέρω...αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια). Εδώ και 2-3 βδομάδες μέ πιάνουν τρελές καούρες και φούσκωμα, χωρίς να έχω φάει τίποτα και δεν μου κάνει αίσθηση το φαγητό (πάααααλι καλά), οπότε κάπως σταθεροποιήθηκε η ζυγαριά

NuWHp2.png

InJWp3.png

#green# #green# #green# (αυτό ήταν η ζήλια)

10 λέω (αλλά 11 έχω βάλει), ευτυχώς επειδή τα'χω βάλει σε κοιλιά και στομάχι και επειδή πάντα ήμουν ζουμπούρλω, δεν φαίνεται να έχω παχύνει (πωπός, περιφέρεια, μπράτσα φαίνονται σχεδόν όπως πριν, οπότε ξεγελάω στην όψη), απλά έχω ακούσει ότι όσο προχωράς πρήζεσαι και φουσκώνεις χωρίς να το πάρεις πρέφα, γι' αυτό ανησυχώ πιο πολύ, γουβαρλάκι θα γίνω και είμαι και κλασσική μεσογειακή γυναίκα (1,64...)

Εγώ δεν είχα ούτε αναγούλες, ούτε ζαλάδες, ούτε καούρες, ούτε μου μύριζε τίποτα άσχημο, έκοψα και τσιγάρο μαχαίρι...τα περισσότερα ήταν χαζοκιλά φαγητού, τον 2ο και τον 3ο μήνα (τζάμπα τα πήρα, το ξέρω...αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια). Εγώ και 2-3 βδομάδες μέ πιάνουν τρελές καούρες και φούσκωμα, χωρίς να έχω φάει τίποτα και δεν μου κάνει αίσθηση το φαγητό (πάααααλο καλά), οπότε κάπως σταθεροποιήθηκε η ζυγαριά

Miα από τα ίδια (ακριβώς όμως!) μόνο που έχω βάλει ήδη 12 κιλά, με ύψος 1,69 είχα ξεκινήσει 62.

Skybeam ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Ειδες που τσαμπα ανησυχουσες?

Αυτα με τα κιλα μην τα πετατε ετσι....κι εγω στο +10 σταθερα!

Αργω παααρα πολυ για υπερηχο και για καμπυλη οποτε θα

διαβαζω τα δικα σας νεα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα!

Πήρα αποτελέσματα από άμνιο και είναι όλα καλά! Κανένα πρόβλημα!!!

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!

[και, ναι, είναι μπέμπης, καλά μας τα έλεγαν από την αυχενική ακόμα!]

Μπράβο με το καλό να έρθει ο γίοκας σου!!!

YBNUp3.png

Ευχαριστώωωω!

1.RATAPLAN(Νίκη)............ Γαία-ΠΗΤ 01/05/2013- ΑΓΟΡΙ

2.My girl(Εύα)...................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

3.hippo............................Ιασώ-ΠΗΤ 06/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

4.Mummytobe(Νάντια)........Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/05/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

5.mariath(Μαρία)...............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/05/2013-ΑΓΟΡΙ

6.Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/05/2013-ΑΓΟΡΙ

7.pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

8.Skountoufla....................?????-ΠΗΤ 12/05/2013-ΑΓΟΡΙ

9.Evri79(Εύη)....................?????-ΠΗΤ 16/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

10.milky(Βίκυ).....................Ιασώ-ΠΗΤ 20/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

11.Lila Pause.....................Mητέρα-ΠΗΤ 21/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

12.vivimix..........................Ιασώ-ΠΗΤ 23/05/2013-ΑΓΟΡΙ

13.Mariapap82(Μαρία)..........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

14.Skybeam.......................Μητέρα-ΠΗΤ 02/06/2013-ΑΓΟΡΙ

15.giota-rr.........................Γεννεσις-ΠΗΤ 13/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

16.xanp.............................Αλεξάνδρα-ΠΗΤ 14/06/2013-ΑΓΟΡΙ

17.Kiki c............................?????-ΠΗΤ 16/06/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

18.Filaki.............................Ιασώ-ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

19.kittymaria(Mαρία)............Κρήτη-ΠΗΤ 23/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

20.Χριστιάνα.......................Κύπρος-ΠΗΤ 28/06/2013-ΑΓΟΡΙ ???

Για να μην ξεχνιόμαστε. Είναι άλλα κορίτσια να συμπληρώσουμε? Κittymaria σου έβγαλα τα ερωτηματικά από το φύλο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλιτσες!!

Τι ωραία βδομάδα εχει ξεκινήσει απο χθες??

Εχουμε όλες καλα νεα....

Skybeam ΜΠΡΆΒΟ πολυ χάρηκα!! ολα καλα...

Καλα έκανες κ έβγαλες α ερωτηματικά....εξάλλου οπως

μου ειπε ο γιατρός χθες

Ειναι κορίτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου....

Γιωτα μη λέμε για τέτοια κιλα παρακαλώ.....θα λέμε μονο όσες

εχουμε πάρει πάνω απο 5......χιχιχιχι!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Ειναι κορίτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου....

:D:D:D:D

Κορίτσια έχω αδειάσει δυο-τρία συρτάρια στη συρταριέρα για το μωρό. Να υποθέσω πως πριν ξεκινήσουμε να βάζουμε μέσα πλυμένα ρούχα τα καθαρίζουμε τα συρτάρια, ε?

Πώς όμως? Λεκανίτσα με νερό και απορρυπαντικό για μωρά και βέτεξ μουσκεμένο μέσα και καλά στιμμένο???

Επίσης τα ρούχα του μπεμπέ στο χέρι, έτσι???

Τα πιο χοντρά όπως κουβερτάκια, σεντονάκια (όταν έρθει η ώρα βέβαια) στο πλυντήριο, αλλά σε τι βαθμούς?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...