Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.....

Γράψατε πάλι ουκ ολίγα...

Skybeam λίγες μερες ακομα υπομονή.....

ολα θα πανε καλα....σου στέλνουμε όλες τη θετικη μας ενέργεια....

Μεγεια τα ψώνια κ καλοφορετα....

Αυπνιες εχω κ γω....ξυπνάω γύρω στις 4 κ

ξανά κοιμάμαι καα τις 6-6.30 κ δυστυχώς όσο μεγαλώνει η

κοιλια ο ύπνος θα ειναι κ πιο δύσκολος.....αλλα κ τ έγινε??

τα μπεμπακια μας να έρθουν με το καλο..κι ολα τ αλλα

δεν παίζουν κανένα ρόλο....

Σήμερα πήγαμε στο γιατρο κ είδαμε το μωρο...

κατα 99% ειναι κοριτσάκι μας ειπε...

ειναι 274 γραμ.

Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος γιατι οπως σας είχα πει

το μωρο δεν το πολυκαταλαβαινα....

Εντωμεταξυ μόλις τελείωσε ο γιατρός τον υπέρηχο,

μου έδωσε μια κλωτσιά η κυρία......την ενοχλησαμε βλέπετε...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Skybeam λίγες μερες ακομα υπομονή.....

ολα θα πανε καλα....σου στέλνουμε όλες τη θετικη μας ενέργεια....

Μεγεια τα ψώνια κ καλοφορετα....

:D:D:D:D

ευχαριστώ!

Εντωμεταξυ μόλις τελείωσε ο γιατρός τον υπέρηχο,

μου έδωσε μια κλωτσιά η κυρία......την ενοχλησαμε βλέπετε...

Μουαχαχα! Σκ@τούλα!!!!!

:D

Ρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω

να πιώ την γλυκόζη και να κάνω (μπλιαχ) εμετό?:?

Καλημέρα σας...Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη την δεύτερη φορά που έπρεπε να κάνω επανάληψη και την τρίτη που ξαναπροσπαθήσαμε με το που την ήπια ενώ μου ήταν ευχάριστη την έβγαλα κατευθείαν αλλά σε όλη την προηγούμενη εγκυμοσύνη τον εμετό τον είχα στο τσεπάκι μέχρι και την ώρα που γένναγα εμετό έκανα...

Και εμένα η γιατρός με λεμόνια μου είχε πει να πάω και πραγματικά ήταν υπέροχη γεύση αφού στον γιο μου μόλις τελείωσαν οι αιμοληψίες ζήτησα και άλλη να μου δώσουν...:oops::oops:

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα!

Πήρα αποτελέσματα από άμνιο και είναι όλα καλά! Κανένα πρόβλημα!!!

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!

[και, ναι, είναι μπέμπης, καλά μας τα έλεγαν από την αυχενική ακόμα!]

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΟΟΟΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Κι εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό και όλα μια χαρά!!!! Η μπουμπού είναι 309γρ. και αναπτύσσεται κανονικότατα!!! Έκανε όλες τις μετρήσεις που θα γίνουν κ στον β' επιπέδου και όλα είναι σύμφωνα με τις εβδομάδες μας!!! Τον μεγάλο υπέρηχο τον έκλεισα για 18/02, θα είμαι στην 24η εβδομάδα, οριακά δηλαδή, αλλά η γιατρός που θα τον κάνω θα λείπει νωρίτερα και ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι μεν οριακά και ότι καλύτερα θα ήταν 1 εβδομάδα πριν, αλλά αφού όλα είναι καλά με τις μετρήσεις μου κ δεν έχω πρόβλημα δεν πειράζει.... Εμένα μου καρφώθηκε βέβαια μήπως κάνω κακό που τον κάνω αργα.....Τέλος πάντων.... Πήρα 2 κιλά, είμαι στα +3!!!!!

Διαφημίσεις

Κι εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό και όλα μια χαρά!!!! Η μπουμπού είναι 309γρ. και αναπτύσσεται κανονικότατα!!! Έκανε όλες τις μετρήσεις που θα γίνουν κ στον β' επιπέδου και όλα είναι σύμφωνα με τις εβδομάδες μας!!! Τον μεγάλο υπέρηχο τον έκλεισα για 18/02, θα είμαι στην 24η εβδομάδα, οριακά δηλαδή, αλλά η γιατρός που θα τον κάνω θα λείπει νωρίτερα και ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι μεν οριακά και ότι καλύτερα θα ήταν 1 εβδομάδα πριν, αλλά αφού όλα είναι καλά με τις μετρήσεις μου κ δεν έχω πρόβλημα δεν πειράζει.... Εμένα μου καρφώθηκε βέβαια μήπως κάνω κακό που τον κάνω αργα.....Τέλος πάντων.... Πήρα 2 κιλά, είμαι στα +3!!!!!

Τέλεια νέα!!

Καλύτερα που θα τον κάνετε αργά τον β επιπ., αφενός όλα καλά θα είναι και αφετέρου πιο μεγάλο μωρό = και πιο ξεκάθαρες μετρήσεις, έτσι δεν είναι?:D

Με τα κιλάκια σου είσαι μια χαρά...

Πλησιάζει ο καιρός κορίτσια!

Και εγώ 18/02 θα τον κάνω και μου είπε μέχρι 20 μαζί θα πάμε και είμαστε μαζί στις μέρες(14/06 έχω ΠΗΤ) μη σκας εντός χρονικού διαστήματος μας έστειλαν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αχ κορίτσια είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν απρόοπτα...... Όλα είναι βάση προγράμματος, όπως πρέπει να είναι..... Μακάρι να πάμε έτσι μέχρι το τέλος.....Ρώτησα και για τις τιμές που παίζουν για την κλινική, αλλά επειδή με τον ΕΟΠΥΥ δεν βγάζεις άκρη και όλο τα αλλάζουν, μου είπε ότι καλύτερα να ρωτήσεις ξανά όταν μπεις στον μήνα σου. Αν γεννούσες τώρα, λέει, θα έβγαινε 1100? η κλινική με όλα μέσα (διαμονή,αναισθησιολόγο, επισκληρίδιο κλπ) και άλλα τόσα αυτός. Εφόσον όμως ισχύει ο ΕΟΠΥΥ.

ΜΠΡΑΒΟ skybeam!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ!

ΑΝΤΕ, ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

ΓΙΩΤΑΑΑΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ, Ε?

...ΑΛΛΑ....ΜΗ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΚΙΛΑ....! (ΜΑ ΤΡΙΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ'ΣΑΙ? ΤΡΙΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!)

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΑΣ!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...