Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Βινιαν στην προηγούμενη εγκυμοσύνη άρχισα να κάνω συσπάσεις στην 25η εβδομάδα πολύ έντονες έκανα μέτρηση και είχα φτάσει στο 75% με αποτέλεσμα να με βάλει η γιατρός να κάνω ενέσεις κορτιζόνης γι ακαλό και για κακό την 27η εβδομάδα.Επειδή δεν ήξερα έκανα της ενέσεις και την επόμενη πήγ ακαι έκανα καμπύλη...Στην ώρα 0 και 1 ήταν μια χαρά οι τιμές στην ώρα 2 και 3 ήταν οριακά εντός αλλά προς τα πάνω αν είχε όριο ας πούμε 180 στην 2η είχα 178.

Μου είπε τότε ότι έφτεγαν οι ενέσεις κορτιζόνης και να ξανακάνω αν ήθελα καμπύλη αλλά όταν ξαναπήγα μόλις ήπια την γλυκόζη είχα εξαγωγή και δεν μπόρεσα ούτε σε άλλες 2 προσπάθειες να την πιω εντέλει οπότε και δεν ξαναέκανα αλλά για αν είμαστε σίγουροι ότι όλα θα είναι οκ πήγα σε διαβητολόγο και ακολούθησα διατροφή προληπτικά για ένα μήνα να δούμε πως θα πάω. Μου έδωσε συγκεκριμένες ποσότητες από όλα όμως και 1600 θερμίδες.Και μέτραγα με ταινίες το πρωινό μόλις ξύπναγα και το μεσημέρι 1 ώρα μετά το φαγητό.Επειδή στον μήν απου έκανα την διατροφή δεν είχα τιμή ποτέ πάνω από 90 ούτε και να έτρωγα ψωμί παραπάνω ή μακαρόνια κτλ τελικά σταμάτησα και τα μετρήματα και την διατροφή και συνέχισα κανονικά. Αλλά μου είχε πει ότι αν τελικά είχα διαβήτη και δεν έκανε τίποτα η διατροφή θα μου έδινε ενέσεις ινσουλίνης αλλά ευτυχώς δεν είχα θέμα και δεν ξέρω να σου πω παραπάνω για ενέσεις κτλ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

[*]

my girl γιατί στεναχωρήθηκες με το ποστ της skybeam;;;

Καλέ! Υπόσχομαι δεν ξαναμιλάω, εγώ έχω και τα θεματάκια μου αλλά βλεπω επηρεάζω οπότε το κλείνω, μόνο ευχάριστα πλέον!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!

Mπουμπού δεν σου ευχήθηκα, να ζήσετε αγαπημένοι με τον αντρούλη σου και το μωράκι σας και όσα μωρά έρθουν βέβαια! Να είστε γεροί!

Λοιπόν, να η απερίσκεπτη, χαρούμενη, αισιόδοξη πλευρά μου:

Μαγαζί με παιδικά της γειτονιάς, από το 1978 που εγώ ήμουν περίπου στα πέντε κι από κει μάλλον μου ψώνιζε κι η μαμά μου, κλείνει λόγω συνταξιοδότησης. Μέρες το βλέπω. Λέω σήμερα, δεν μπαίνω μέσα?

Ε, λοιπόν κατέληξα με :

- 8 εσωρουχάκια τιραντάκι 0-2 και 2 λεπτό ριγέ κόκκινο-άσπρο και μπλε-άσπρο κι ένα λευκό με γαλάζιο σχεδιάκι

- 2 φορμάκια νο. 0 κοντομάνικα με παντελονάκι χωρίς ποδαράκι

- 5 φορμάκια νο. 0-3 και 3 κοντομάνικα και τιραντάκια με παντελονάκι χωρίς ποδαράκι

- 1 φορμάκι μακρυμάνικο λεπτούτσικο νο 3-6

- 1 φορμάκι βελουτέ χοντρουλό νο 6-9

- 4 ζευγάρια καλτσάκια

- 3 ζευγάρια παπουτσάκια αγκαλιάς (ανοιξιάτικο, χειμωνιάτικο και αθλητικούλι)

και τα περισσότερα είναι unisex, πορτοκαλιά, κιτρινάκια, πρασινάκια, λίγα είναι τα αυστηρά αγορίστικα.

90 ευρώ όλα! Της έδωσα 50, μου λέει πάρτα και μου φέρνεις τα υπόλοιπα όταν μπορείς και μου δίνει το κινητό της, της λέω κρατήστε το κινητό μου και αρ. ταυτότητας, μου λέει πάρτα και φύγε.... λες και δεν την ένοιαζε............

Θα της τα δώσω βέβαια της γυναίκας, σιγά σιγά όμως.

Καλά δεν τα πήρα? :D:D:D:D Βέβαια δεν έχω ξεκινήσει να πλένω ακόμη, χεχε!!!

Skybeam, με 'γεια και καλοφόρετα!

Δεν είναι μόνο ότι τα πήρες σε καλή τιμή, είναι και το από πού τα πήρες, όπως λες. Πολύ νοσταλγικό και πολύ "το πέρασμα από τη μια γενιά στην άλλη", ε? ε? ε? (η εγκυμοσύνη φταίει για το γλυκανάλατο, δεν είμαι έτσι εγώ κανονικά...;))

Το είπες στην κυρία που τα πήρες, ότι κάλυψε τουλάχιστον δύο γενιές με το μαγαζί της? Πολύ θα το χαιρόταν!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι μόνο ότι τα πήρες σε καλή τιμή, είναι και το από πού τα πήρες, όπως λες. Πολύ νοσταλγικό και πολύ "το πέρασμα από τη μια γενιά στην άλλη", ε? ε? ε? (η εγκυμοσύνη φταίει για το γλυκανάλατο, δεν είμαι έτσι εγώ κανονικά...;))

Το είπες στην κυρία που τα πήρες, ότι κάλυψε τουλάχιστον δύο γενιές με το μαγαζί της? Πολύ θα το χαιρόταν!

Xexe, έτσι έχω γίνει κι εγώ, γλυκανάλατη και με τα ζουμιά έτοιμα να τρέξουν!!! Ναι της το είπα, τους έδειξα μάλιστα και τη φωτό της μαμάς μου που είχα στο πορτοφόλι μου, περίπου στην ηλικία λίγο πριν γεννηθώ, είπαν ότι τους ήταν γνωστή φυσιογνωμία, βέβαια δεν ξέρω, μάλλον ήταν απλώς ευγενικοί οι άνθρωποι, αλλά πραγματικά χάρηκαν με το background της υπόθεσης! Και μάλιστα μου είπε ότι οι περισσότερες εταιρίες των ρούχων που πήρα έχουν κλείσει εδώ και δυο-τρία χρόνια, ότι το βαμβάκι τους είναι εξαιρετικό κ.λπ.

Μακάρι να είχαν λογικές τιμές τα συνοικιακά μαγαζάκια να τα προτιμούσαμε...

Οντως φοβερο!Μεγαλη ικανοποιηση για την ιδιοκτητρια!

Μεγια skybeam και καλοφορετα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κοριτσια καλη εβδομαδα αν και καθυστερημενα!!

εχουμε πολλες δουλειες στο σπιτι...βαψιματα και διαφορα τετοια ευκολα και δεν μπορω να μπαινω!!

πως πανε τα μωρακια?

καμπυλες βλεπω και ολες μια χαρα!!μπραβο κοριτσια!

εμεις εχουμε ραντεβου την Πεμπτη και μαλλον θα μου την γραψει οπου να ναι!

skybeam καλοριζικα τα πρωτα ρουχαλακια!νομιζω οτι τα πηρες πολυ καλα και μαλλον θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι ειναι πολυ γλυκο που πηρες για το παιδακι σου ρουχα οπο εκει!!

αληθεια ισως το εχεις αναφερει πιο πισω...η αμνιο βγηκε?αν και σιγουροτατα ειναι ολα καλα απλα για να σου φυγει αυτο το αγχος!

οι υπολοιπες ειστε καλα??νιωθω σας εχω χασει...:cry:

aCtzp3.png

skybeam καλοριζικα τα πρωτα ρουχαλακια!νομιζω οτι τα πηρες πολυ καλα και μαλλον θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι ειναι πολυ γλυκο που πηρες για το παιδακι σου ρουχα οπο εκει!!

αληθεια ισως το εχεις αναφερει πιο πισω...η αμνιο βγηκε?αν και σιγουροτατα ειναι ολα καλα απλα για να σου φυγει αυτο το αγχος!

Ευχαριστώ μπουμπού μου. Όχι, η άμνιο βγαίνει από τις 23 του μήνα (μεθαύριο δηλαδή) στην καλύτερη. Μετά έχω β επιπέδου και triplex καρδιάς εμβρύο όλα μέσα στην εβδομάδα. Μετά θα ψιλοηρεμήσω! :D

εχουμε πολλες δουλειες στο σπιτι...βαψιματα και διαφορα τετοια ευκολα και δεν μπορω να μπαινω!!

Χαρά στο κουράγιο σου!!!!!!! Εύχομαι γρήγορα και καλά ξεμπερδέματα, επιστράτευσε γονείς/σύζυγο/και στενές φίλες να σε βοηθήσουν να μαζέψεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Για πες για τη μπουμπού, κλωτσάει το βράδυ που ξαπλωνεις? :D :D

Διαφημίσεις

καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα!

με τις κλωτσιτσες πως τα πας?

τώρα που λες triplex εμενα δεν μου εχει πει τιποτα!

τα αλλα κοριτσια θα κανουν?

Eυχαριστώ!

Όταν κλωτσάει προς τα πίσω με φοβίζει... λέω όταν θα είναι δυο κιλά και θα κλωτσάει πίσω τι θα γίνεται?????:D:D:D:D Μπροστά μ' αρέσει πολύ, ζουλάω την κοιλιά και ξανακλωτσάει! Μεγάλο πράγμα ν' αρχίσουν οι κλωτσιές, ησυχάζεις πολύ.

Triplex καρδιάς εμβρύου ΔΕΝ χρειάζεται να κάνει καμμιά σας. Ο β επιπέδου σας αρκεί. Εμένα μου το σύστησαν λόγω τσιμπημένης αυχενικής.

Για πες για την μπουμπού σου? Κλωτσάει, ε? :D:D:D

καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα!

με τις κλωτσιτσες πως τα πας?

τώρα που λες triplex εμενα δεν μου εχει πει τιποτα!

τα αλλα κοριτσια θα κανουν?

Oύτε εμένα μου είπε κάτι για triplex :rolleyes:

Εμείς μαζί έχουμε ραντεβού :D!Κι εγώ την Πέμπτη

το πρωί.Εσύ πρωί ή απόγευμα Νάντια?

Λογικά κι εμένα θα μου πεί για καμπύλη την Πέμπτη!

Ρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω

να πιώ την γλυκόζη και να κάνω (μπλιαχ) εμετό?:?

Πολύ το σκέφτομαι μην αρχίζω και τους τα βγάζω εκεί

πέρα γιατί γενικά τον εμετό τον έχω στο τσεπάκι

όταν κάτι με αηδιάζει!Ακόμα και όταν σκεφτώ κάτι αηδιαστικό

μπορεί να τα βγάλω!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Αν έχεις τέτοια αντίδραση σε ό,τι σε αηδιάζει...μπορεί.

Εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα (άλλωστε εγώ, πριν τη μεγάλη καμπύλη, έκανα, από την αρχή της κύησης, κάθε μηνα τη μικρή!), αλλά ξέρω ότι πολλές κοπέλες δυσκολεύονται.

Έχω διαβάσει στο φόρουμ του παρεντς, σαν συμβουλή από άλλες, ότι παίρνεις μαζί σου φυσικό χυμό από 1-2 στιμμένα λεμόνια και το ρίχνεις μέσα στο μίγμα της γλυκόζης και έτσι είναι σαν να πίνεις μια γλυκιά λεμονάδα. Οι κοπέλες που το πρότειναν έλεγαν ότι είχαν ρωτήσει το γιατρό και τους είχε πεί ότι δεν επηρρεάζει το αποτέλεσμα. Αν θες δοκιμασέ το, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αν έχεις τέτοια αντίδραση σε ό,τι σε αηδιάζει...μπορεί.

Εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα (άλλωστε εγώ, πριν τη μεγάλη καμπύλη, έκανα, από την αρχή της κύησης, κάθε μηνα τη μικρή!), αλλά ξέρω ότι πολλές κοπέλες δυσκολεύονται.

Έχω διαβάσει στο φόρουμ του παρεντς, σαν συμβουλή από άλλες, ότι παίρνεις μαζί σου φυσικό χυμό από 1-2 στιμμένα λεμόνια και το ρίχνεις μέσα στο μίγμα της γλυκόζης και έτσι είναι σαν να πίνεις μια γλυκιά λεμονάδα. Οι κοπέλες που το πρότειναν έλεγαν ότι είχαν ρωτήσει το γιατρό και τους είχε πεί ότι δεν επηρρεάζει το αποτέλεσμα. Αν θες δοκιμασέ το, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Την Πέμπτη που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω οπωσδήποτε!

Εννοείς μόνο 2 στιμμένα λεμόνια σε ένα ποτηράκι?

Αχ μακάρι να με αφήσει ο γιατρός μου να το κάνω!

Πιστεύω θα μου έρθει πολύ καλύτερα έτσι!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο!;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Εννοείς μόνο 2 στιμμένα λεμόνια σε ένα ποτηράκι?

Μακάρι να σ' αφήσουν και να σε βοηθήσει! Για δες εδώ για λεπτομέρειες:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1063479 (post #258#)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=65815 (post #19#)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79514

Πάντως κι αυτές που το έκαναν, έλεγαν να ρωτήσεις πρώτα το γιατρό (δεν ξέρω αν εννοούν τον μικροβιολόγο, τον γυναικολόγο ή τον ενδοκρινολόγο!), γιατί δεν το δέχονται όλοι!

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά σου λένε να το πιεις και σύντομα (μέσα σε 3', ανθυμάμαι καλά!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...