Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κοριτσια εγω διαφωνω με το να ανησυχεις κανεις χωρις λογο!

Και ναι ειμαι απο αυτες που θεωρω την εγκυμοσυνη την ωραιοτερη περιοδο

για μια γυναικα αφου περασει ομως το 1ο τριμηνο!!!!Αν δεν υπαρχει

ουσιαστικος λογος ανησυχιας να εχει οντως δει κατι ο γιατρος τοτε

γιατι να ανησυχεις και να χαλας αυτη την ομορφη περιοδο?Η πιθανοτητα

να συμβει κατι ειδικα μετα τις 20 εβδομαδες ειναι νομιζω κατω απο 0,5%

ε αμα ειναι ετσι να ανησυχουμε και καθε φορα που περναμε το δρομο

μηπως μας πατησει αυτοκινητο!

Μην με παρεξηγειτε αλλα το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος του ανθρωπου!

Αυτη τη στιγμη δημιουργουμε μια ζωη και μονο θετικα πραγματα με

κανει αυτο να σκεφτομαι και το ιδιο να κανετε κι εσεις.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τι κανετε????και εγω θα συμφωνισω με την mariapap!!!και εγω ειμαι απο αυτες που περνανε την ομορφοτερη στιγμη στην ζωη τους!γενικα στην ζωη μου αντιμετωπιζω τα πραγματα με αισιοδοξια,ουτε και γω απεκτισα ευκολα αυτο το μωρο παρα την μικρη μου ηλικια,αλλα το ηθελα τοσο πολυ και εγω και ο αντρας μου!και μονο που εχω αυτο το πλασματακι μεσα μου δεν θελω τιποτα αλλο και ειμαι πανευτυχεις γι'αυτο!δεν ειμαι αναισθητη και εννοειται οτι το παιδι μου θελω να ειναι υγειεστατο οπως και ολα τα παιδακι του κοσμου,αυτο ομως κανενας δεν το ξερει,οσες εξετασεις και να κανουμε,δεν μπορουμε να τα βαλουμε με το θεο,γιατι μονο αυτος ξερει τι εχει επιλεξει για τον καθενα μας!οποτε ας απολαυσουμε αυτο το θεο δωρο,το θαυμα της ζωης και ας μην αφησουμε να μας ζωνουν τα φιδια!!!

a>2eM3p2.png

Nα σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια?

Έχω τώρα λίγες μέρες που καταλαβαίνω καλά τις κλωτσιές. Συχνά όμως δεν κλωτσάει μπροστά την κοιλίτσα, αλλά... πίσω... εκεί που δεν ξέρω τι είναι κι ούτε θέλω δηλαδή! Είναι ανατριχιαστικόοοοοοοοοο! ;):) :) To κάνουν αυτό τα δικά σας? Μου έκανε τόση εντύπωση... δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο! :D

vivimix και mariapap82,

αποφάσισα ότι από σήμερα θα ανήκω και επισήμως στο δικό σας γκρουπάκι! Άμα πια! Φτου ξελευθερία, με την ανησυχία, η οποία στο φινάλε φέρνει και γκίνια! ...Και συμφωνεί και το μωρό μ' αυτό που γράφω, γιατί μόλις μου κοπάνησε μία!

Nα σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια?

Έχω τώρα λίγες μέρες που καταλαβαίνω καλά τις κλωτσιές. Συχνά όμως δεν κλωτσάει μπροστά την κοιλίτσα, αλλά... πίσω... εκεί που δεν ξέρω τι είναι κι ούτε θέλω δηλαδή! Είναι ανατριχιαστικόοοοοοοοοο! ;):) :) To κάνουν αυτό τα δικά σας? Μου έκανε τόση εντύπωση... δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο! :D

Ναι! Κατ' αρχήν δεν ξέρω αν παίζει καθόλου ρόλο το πού είναι ο πλακούντας (εμένα είναι "οπίσθιος χαμηλός"), πάντως, ειδικά όταν ήμουν περίπου στην εβδομάδα σου, το καταλάβαινα ...πίσω και ...πώς να το περιγράψω...σαν ακριβώς από πάνω από τα γεννητικά όργανα, σαν να ήταν έτοιμο το πόδι του να μου βγει ...από κάτω (το πώς το αισθανόμουν σου περιγράφω) Τελοσπάντων, το καταλάβαινα πολύ εσωτερικό και χαμηλό το χτύπημα. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι το μωρό ούτε οι κλωτσιές εκεί που αισθάνομαι, αλλά ο αντίκτυπος της κίνησης, όπως την καταλαβαίνω. Τι να πώ...Τώρα έχει αρχίσει και δίνει και καμιά εξωτερική με λίγη περισσότερη δύναμη, προχτές το βράδυ (ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τελείως ήρεμη, σχεδόν με είχε πάρει ο ύπνος), ένιωσε την κλωτσιά και ο άντρας μου, που είχε το χέρι στην κοιλιά μου. Αυτό κι αν είναι ωραίο, γιατί έχεις την αίσθηση ότι μεγαλώνει και δυναμώνει!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω διαφωνω με το να ανησυχεις κανεις χωρις λογο!

Και ναι ειμαι απο αυτες που θεωρω την εγκυμοσυνη την ωραιοτερη περιοδο

για μια γυναικα αφου περασει ομως το 1ο τριμηνο!!!!Αν δεν υπαρχει

ουσιαστικος λογος ανησυχιας να εχει οντως δει κατι ο γιατρος τοτε

γιατι να ανησυχεις και να χαλας αυτη την ομορφη περιοδο?Η πιθανοτητα

να συμβει κατι ειδικα μετα τις 20 εβδομαδες ειναι νομιζω κατω απο 0,5%

ε αμα ειναι ετσι να ανησυχουμε και καθε φορα που περναμε το δρομο

μηπως μας πατησει αυτοκινητο!

Μην με παρεξηγειτε αλλα το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος του ανθρωπου!

Αυτη τη στιγμη δημιουργουμε μια ζωη και μονο θετικα πραγματα με

κανει αυτο να σκεφτομαι και το ιδιο να κανετε κι εσεις.....

Συμφωνώ και διαφωνώ συγχρόνως!

Κι εγώ νοιώθω ότι είναι οι ομορφότερες

μέρες και οι ομορφότερες στιγμές της ζωής μου

αλλά πολλές φορές όταν καείς από τον χυλό

φυσάς και το γιαούρτι! ;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου.

Όλες να γεννήσουμε γερά μωράκια, να είναι όλα τελειόμηνα και τουλάχιστον 3-3,5 κιλάκια ζουμπουρλομωρά!

Skountoufla έχουμε ακριβώς 3 εβδομάδες διαφορά! Δηλ. έχεις ΠΗΤ 12 Μαϊου, σωστά? :)

giota-rr, ευχαριστώ μπουμπού μου, και καλά να περάσετε στο πάρτι!

:cry: :cry: :cry:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

my girl γιατί στεναχωρήθηκες με το ποστ της skybeam;;;

Είναι καθαρά πως το βλέπει ο καθένας μας το θέμα εγκυμοσύνη.Εννοείται ότι και αυτές που λένε ότι είναι οι ωραιότεροι μήνες της ζωής τους θα έχουν τους λόγους τους απλά εγώ δεν μπορώ να τις καταλάβω και να τις ενστερνιστώ...

ΠΑρόλο που σε καμία εγκυμοσύνη δεν είχα κάποιο μεγάλο πρόβλημα μόνο οι αδιαθεσίες, οι εμετοί, το ότι δεν βολεύομαι έχω τρομερές υπνηλίες ή τρομερές αυπνίες καλή ώρα όπως προχθές 2.30 - 6.30 ήμουν ξύπνια και στην τελική ότι μέχρι και τελευταία στιγμή όλο και κάτι μπορεί να στραβώσει δεν με αφήνουν να χαρώ.Έχω διαβάσει τόσα πολλά και έχω δει τόσα πολλά σε κοντινά άτομα που δεν μπορώ να είμαι σε ροζ σύννεφο ακόμα και αν είναι το τρίτο παιδί μου.

Αλλά ξαναλέω αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες που το ευχαριστιούνται είναι λάθος.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα σας!

Skountoufla welcome to the club!!!!

Skybeam μαλλον δεν το χω νιωσει αυτο που λες ισως να ειναι ο πλακουντας

θα αλλαξει θεση το μωρο εχει πολυ χωρο!Υπομονη!

Xanp τι αυπνιες ειναι αυτες?Λογω εγκυμοσυνης ή αλλες εγνοιες?

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες.

My girl, πώς είσαι τώρα; Σου πέρασαν τα πονάκια;

Δυστυχώς ξεκίνησαν σε μένα τώρα. Από το Σάββατο

δεν μπορώ να σταθώ όρθια για πολύ ώρα γιατί έχω τραβήγματα

στο κάτω μέρος της κοιλιάς!!!

Εσείς πώς πάτε από τέτοιου είδους ενοχλήσεις;

Αν και δεν βρήκα (ακόμη) το site σχετικά με τα παιδικά καθισματάκια

βρήκα ένα παρεμφερές της besafe. Αφορά βάσεις isofix ανά μοντέλο

αυτοκινήτου. http://www.besafe.com/en/content/download/4164/30898/file/BeSafe%20iZi%20Kid%20isofix%20car%20list.pdf

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

όχι είναι από την εγκυμοσύνη ξυπνάω να ουρήσω και μετά πάπαλα ύπνος

Κι εγω σηκωνομαι τουλαχιστον 2 φορες για κατουρημα αλλα ευτυχως

ξανακοιμαμαι. Αμα ειναι η ωρα 5-6 οποτε εχω κοιμηθει αρκετα μπορει να

το παθω αυτο γιατι αρχιζω και πειναω!Οποτε πινω ενα ποτηρι γαλα

και ξανακοιμαμαι....για δοκιμασε το.

Κι εγω σηκωνομαι τουλαχιστον 2 φορες για κατουρημα αλλα ευτυχως

ξανακοιμαμαι. Αμα ειναι η ωρα 5-6 οποτε εχω κοιμηθει αρκετα μπορει να

το παθω αυτο γιατι αρχιζω και πειναω!Οποτε πινω ενα ποτηρι γαλα

και ξανακοιμαμαι....για δοκιμασε το.

Κορίτσια εγώ έχω πολλές φορές μέσα στη μέρα την αίσθηση ότι κατουριέμαι κ μάλιστα πολύ, αλλά όταν πάω δεν βγάζω και τίποτα σπουδαίο...(:oops::oops::oops:). Ο γιατρός που του το είχα αναφέρει είπε ότι πιέζεται η κύστη μου από το μωρό γι' αυτό έχω αυτή την αίσθηση κι ότι εφόσον δεν έχω τσουξίματα κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσείς έχετε κανονική συχνοουρία δηλαδή;;

Κορίτσια εγώ έχω πολλές φορές μέσα στη μέρα την αίσθηση ότι κατουριέμαι κ μάλιστα πολύ, αλλά όταν πάω δεν βγάζω και τίποτα σπουδαίο...(:oops::oops::oops:). Ο γιατρός που του το είχα αναφέρει είπε ότι πιέζεται η κύστη μου από το μωρό γι' αυτό έχω αυτή την αίσθηση κι ότι εφόσον δεν έχω τσουξίματα κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσείς έχετε κανονική συχνοουρία δηλαδή;;

Ναι εγω εχω κανονικοτατη συχνοουρια!Αμα δεν εχεις τσουξιμο

που σημαινει ουρολοιμωξη τοτε μια χαρα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...