Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Skybeam με γειά τα ρουχαλάκια σας!!!!

Καλοφόρετα να είναι!!!

Κορίτσια ξέρετε τί ισχύει πλέον με τις τιμές

στα ιδιωτικά μαιευτήρια?

Δηλαδή μέχρι τελευταία οι κλινικές που είχανε σύμβαση με ΕΟΠΠΥ

είχανε κάποια μείωση στη διαμονή γιατί παίρνανε(υποτίθεται)

την διαφορά από τον ΕΟΠΠΥ.

Ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο ή όχι?

Υ.Γ Δεν είμαι εργαζόμενη.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Skybeam μεγια τα ρουχα σας! Εσωρουχα κορμακια θα βρεις στα jymbo

με 2 ευρω!

My girl αυτο που νιωθεις το χω νιωσει σε ολες τις εγκυμοσυνες και

δεν πρεπει να ανυσηχεις ειναι η μητρα που μεγαλωνει και ο τραχηλος

που κανει κι αυτος τα δικα του!

Wonderland δεν υπαρχει χειροτερο απο το να παθει κατι σοβαρο

το παιδι σου! Ελπιζω οτι ηταν να το ξεπερασατε τελειως και να μην

χρειαζεται αλλη θεραπεια!

Με τα μαιευτηρια δεν ξερω τι παιζει αλλα καποια οπως το ιασω

καθε αρχη του χρονου βγαζουν εναν νεο τιμοκαταλογο! Πρεπει να τον

ζητησουμε ή να δουμε αν το εχουν αναρτησει στο ιντερνετ...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ευχαριστώωωωωωωω!

Εσωρουχα κορμακια θα βρεις στα jymbo

με 2 ευρω!

Αχ! Ναι μωρέ, δίκιο έχεις... δεν το είχα σκεφτεί! Δεν σας έχουν κάνει αλλεργίες/κοκκινίλες και διάφορα που λένε, έτσι?

τιποτα απολυτως!

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνουνε κάτι στα μωρά που

τα φοράνε!Μην ξεγελιόμαστε ότι τα πανάκριβα είναι και

καλύτερης ποιότητας πάντα!

Εγώ προτίμησα της mothercare γιατί μου φάνηκαν πιο

μαλακά σε ποιότητα από του jumbo.

Δεν φοβήθηκα για αλλεργίες.

Διαφημίσεις

Βρε κορίσια μου συμβαίνουν συγκλονιστικά πράγματα...

Αύριο μπαίνω στην 22η και νιώθω πλέον το μωρό να κλωτσάει... κανονικά! Άλλες μέρες περισσότερο κι άλλες λιγότερο, πάντα τα βράδια όταν κάθομαι ήρεμη στον η/υ, ή όταν χαζεύω βλακείες στην tv ξαπλωμένη.

Τώρα πριν λίγο έγινε το εξής: κλωτσάει αυτό, χαμηλά. Λέω ωραία, ας ζουπήξω κι εγώ κοιλίτσα να δω τι θα κάνει. Ζουπάω την κοιλιά στο σημείο που ένιωσα την κλωτσιά, κι αυτό ξανακλώτσησε! Αυτό έγινε 3-4 φορές!!!!!!!! Μετά βαρέθηκε το σκατό!

Ρε γμτ, από τη μία είμαι τόσο χαρούμενη, με ένα πανηλίθιο χαμόγελο, κι απ' την άλλη σκάω... έχω μέχρι το τέλος του μήνα αποτελέσματα της άμνιο, υπέρηχο Β επιπ. και triplex καρδιάς εμβρύου... εμένα έχει αρχίσει να πονάει η ψυχή μου (όσο κι αν προσπάθησα να είμαι ψυχρή ως τώρα, να το αποκαλώ "το έμβρυο" και τέτοια, δηλαδή να μην δένομαι, επίτηδες να προσπαθώ να συγκρατηθώ). Φοβάμαι ότι αν γίνει καμμιά στραβή τώρα με τα αποτελέσματα αυτών των 3 εξετάσεων θα μου στρίψει, θα τρελλαθώ, θα φουντάρω από πουθενά... :( :(

Καλημερα!

Μα skybeam δεν προκειται να γινει καμια στραβη σε καμια εξεταση!

Για μενα δεν υπηρχε απολυτως κανενας λογος για την αμνιο.....

Το β' επιπεδου στη χειροτερη δεν προκειται να δειξει τιποτα το'

τοοοοοσο ασχημο.Αφου νιωθεις ενα ζωηροτατο μωρο τιποτα

ασχημο δεν θα προκυψει. Και στο τριπλεξ παλι τιποτα τραγικο

δεν προκειται να σου πουν το μωρο εχει καρδουλα και χτυπαει κανονικα

το πολυ πολυ να σου πουν να εχεις κατι στο νου σου να τσεκαρετε

οταν γεννηθει!Μην ανησυχεις!

Απολαυσε το!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα! Ελπίζω όλες καλά! Σας διαβάζω συνέχεια αλλά με τόσα που γράφετε μέχρι

να τα διαβάσω μετά δεν προλαβαίνω να γράψω... Τώρα μια και από ότι φαίνεται τον

μικρό τον πλάκωσε το πάπλωμα βρήκα ευκαιρία!

Πιάσατε και ένα σωρό θέματα, θα σχολιάχω ότι θυμάμαι.

Καταρχήν skybeam μην σε πιάνει φόβος! Ίσως είναι φυσιολογικό όσο πλησιάζουν οι μέρες

που θα πάρεις την επιβεβαίωση ότι ο μπεμπούλης σου είναι μια χαρά, αλλά πάλεψέ το,

ξεχάσου όπου και όπως μπορείς, μην τον αρρωστήσεις τώρα. ΌΛΑ θα πάνε μια χαρά!

Λαστεξοσυζήτηση: ούτε εμένα με άφησε η γιατρός, μου είπε όχι τουλάχιστον μέχρι να

επανέλθει η μήτρα στα φυσιολογικά της.

Kιλά: είχα πάρει 10, βγήκα από την κλινική -7, στο μήνα ήμουν -10 και κάπου στο τετρήμηνο

χωρίς να το πάρω είδηση -15. μετά από 6-7 μήνες που μειώθηκαν οι θηλασμοί λόγω στερεών

τροφών, άρχισα να ξαναβάζω. Τελικά έβαλα 4 και τώρα ξεκίνησα 54 κιλά και πατάω πλέον τα 60.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όπως βλέπετε οπότε μην σας απασχολεί από τώρα.

Όταν έρθει η ώρα κάτι θα τα κάνουμε τα παλιοκιλά...

Ραγάδες: έκανα στο στήθος από το 1ο τρίμηνο, ούτε είχα προλάβει να σκεφτώ ότι υπάρχει

θέμα ραγάδες.... στην κοιλιά όμως καμία. Έβαζα simulcium, αλλά αυτή τη φορά όλο το ξεχνάω.

Ελπίζω να μην αποκτήσω νέα λάφυρα!

ρουχάκια: μεγάλο θέμα, θα πω μόνο μην πάρετε πολλά 0-1, δεν είναι για πολύ καιρό, όπως και οι πάνες 2-5κιλά.

ΕΟΠΥΥ: άσχετη, δεν έχω ιδέα. Έχει κανένα δίμηνο που μπήκαμε και δεν το έχω ψάξει τι γίνεται.

Πρέπει να το δω, εκτός κι αν γίνει κανένα θαύμα και προλάβουμε και ξαναβγούμε μέχρι να γεννήσω.

Σε κάτι μειλ που στέλνει ο σύλλογος διάβαζα ότι υπάρχει σε εκκρεμότητα δίκη τον Μάρτιο για αυτό

το θέμα. Πάντως Έυα το ότι δεν εργάζεσαι δεν νομίζω να έχει σχέση με την κλινική, λογικά θα σε έχει

ασφαλισμένη ο σύζυγος οπότε θα ισχύει και για σένα ότι και για όλες. Απλά δεν δικαιούσαι κάποια άδεια,

ούτε και ο σύζυγος.

Αρκετό το σεντόνι που έγραψα, μη σας παρει ο ύπνος διαβάζοντας....

Καλή Κυριακή!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Σκαιμπιμ να σου πω λογικό είναι να ανησυχείς και ξέρω ότι και να σου λέμε τώρα δεν μπορούμε να σε βοήθήσουμε. Εσύ περιμένεις αποτελέσματα και κρατάς και μια πισινή εμείς είμαστε μες την καλή χαρά ότι όλα καλά.Μας λέει κανείς από τώρα ότι μέχρι το τέλος θα έιναι όλα καλά;;;Κανείς.Δυστυχώς μέχρι και να γεννήσεις δεν θα μπορέσεις να ηρεμήσεις ιδιαίτερα...Αυτός για μένα είναι και ο βασικότερος λόγος που ποτέ δεν κατάλαβα που είδαν αυτές που λένε τους ωραιότερους μήνες της ζωής τους. Για μένα το καλό ξεκινάει από την στιγμή που ακούς το κλάμα του μωρού....

Για εσώρουχα γενικά έχετε υπόψιν σας και τα m&s έχουν το καλύτερο βαμβάκι αιγυπτιακό και πολύ καλή ποιότητα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αυτός για μένα είναι και ο βασικότερος λόγος που ποτέ δεν κατάλαβα που είδαν αυτές που λένε τους ωραιότερους μήνες της ζωής τους. Για μένα το καλό ξεκινάει από την στιγμή που ακούς το κλάμα του μωρού....

Έχεις απόλυτο δίκιο....

Για εσώρουχα γενικά έχετε υπόψιν σας και τα m&s έχουν το καλύτερο βαμβάκι αιγυπτιακό και πολύ καλή ποιότητα.

Ευχαριστούμε!

Καλημέρα! Καλή Κυριακή!

Αύριο μπαίνω στην 22η και νιώθω πλέον το μωρό να κλωτσάει... κανονικά! ... Ρε γμτ, από τη μία είμαι τόσο χαρούμενη, με ένα πανηλίθιο χαμόγελο, κι απ' την άλλη σκάω... έχω μέχρι το τέλος του μήνα αποτελέσματα της άμνιο, υπέρηχο Β επιπ. και triplex καρδιάς εμβρύου... εμένα έχει αρχίσει να πονάει η ψυχή μου (όσο κι αν προσπάθησα να είμαι ψυχρή ως τώρα, να το αποκαλώ "το έμβρυο" και τέτοια, δηλαδή να μην δένομαι, επίτηδες να προσπαθώ να συγκρατηθώ). Φοβάμαι ότι αν γίνει καμμιά στραβή τώρα με τα αποτελέσματα αυτών των 3 εξετάσεων θα μου στρίψει, θα τρελλαθώ, θα φουντάρω από πουθενά... :( :(

Ίδια μέρα αλλάζουμε εβδομάδα!

Το καταλαβαίνω αυτό που λες (ειδικά για την ψυχρότητα, το έκανα κι εγώ μέχρι τον 5ο μήνα, ενέδωσα μόνο όταν άρχισαν οι συχνές κλωτσιές). Και συμφωνώ μ' αυτό που σου είπε η xanp, ότι "ποτέ δεν κατάλαβα που είδαν αυτές που λένε τους ωραιότερους μήνες της ζωής τους", χωρίς να έχω εμπειρία από άλλη εγκυμοσύνη (φαντάζομαι ότι, όπως λένε όλοι, όταν γεννηθεί είσαι στην τσίτα μια ζωή, αλλά ρε παιδί μου, κι αυτό που ζεις στην εγκυμοσύνη, που είσαι στα μαύρα σκοτάδια και δεν ξέρεις τι γίνεται εκεί μέσα, είναι ζόρι!).

Η ανησυχία είναι μεγάλη, τόσο που φορές-φορές σε παραλύει (+ένα τικ παραπάνω αν η εγκυμοσύνη έχει προκύψει δύσκολα, χωρίς να υποτιμώ καμία εγκυμοσύνη, εννοείται). Εγώ το μόνο που βρήκα (ήρθε αυθόρμητα δηλαδή!) για να είμαι πιο αισιόδοξη και χαρούμενη, είναι αυτό που είπες: ότι το σκατό δίνει το "παρών"! Ε, εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα κακό αποτέλεσμα εξετάσεων! Δεν μου βγαίνει ο φόβος ρε παιδί μου! Και όσο πιο συχνά γουργουρίζει αυτό μέσα στην κοιλιά, τόσο μου βγαίνει αυθόρμητη η αισιοδοξία. (Απλά ήθελα να το μοιραστώ...)

Καλά αποτελέσματα και βαθιές ανάσες!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skybeam είναι φυσιολογικότατο να αισθάνεσαι έτσι

εξάλλου ποιά έγκυος δεν νοιώθει μία μόνιμη ανησυχία

μέχρι να κρατήσει το μωράκι της αγκαλία!

Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος για άμνιο

και τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα είναι σούπερ!

Και όπως είπε η skountoufla από την στιγμή που

νοιώθεις να κινείται μία ζωή μέσα σου μόνο

θετικά μπορείς να σκεφτείς και αισιόδοξα!

Το ίδιο νοιώθω και εγώ όταν με κλωτσάει!

Λέω όλα θα πάνε καλά και σε 3 μήνες θα σε έχω

γερή και στρουμπουλή στην αγκαλίτσα μου!Οπότε χαμογέλα

και δείξε αγάπη στον γιόκα σου!Σε αισθάνεται!!

Όσο για τα λαστέξ δεν φόρεσα και ούτε πρόκειται!

Ας είμαστε χαρούμενες που θα γίνουμε μανούλες και

κάποιες για δεύτερη και τρίτη φορά!Το σώμα θα επανέλθει

όπως πρέπει και με τον ρυθμό που θέλει η φύση!

Θέμα κιλά πριν λίγο ζυγίστηκα +10 σταθερά!

Ραγάδες εγώ στην κοιλιά δεν έκανα στην πρώτη

ούτε και τώρα ακόμα τουλάχιστον!Έκανα όμως μερικές στο στήθος

στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά δεν μου έμειναν έφυγαν!

Τώρα δεν μεγάλωσε πολύ το στήθος μου οπότε δεν εμφανίστηκαν!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη και εγώ simulcium έβαζα αλλά την ξεχνούσα

πολλές φορές!

Καλησπέρα κι από μένα!!! Σήμερα ξύπνησα πάλι με τρομερό πονοκέφαλο και την καθιερωμένη πρωινή αναγούλα....Πήρα παυσίπονο όμως κι ευτυχώς με πέρασε, γιατί το απόγευμα θα πάω σε παιδικό πάρτυ!!! Το μωρό μιας ξαδέρφης μας χρόνισε προχθές και κάνουν παρτάκι!!!

Skybeam συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου είπε η xanp. Έξω από το χορό πολλά λέμε, αλλά όλες μας θα είχαμε ακριβώς τα ίδια άγχη και τις ίδιες φοβίες με σένα αν περιμέναμε αποτελέσματα... Βέβαια, από την άλλη, γι' αυτό το λόγο είμαστε εδώ, για να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη όταν χρειάζεται και να μοιραζόμαστε τους φόβους μας εκτός από τις χαρές μας...Σου λέμε δηαδή ακριβώς αυτά που θα θέλαμε να ακούσουμε κι εμείς σε μια αντίστοιχη περίπτωση κι ας συνεχίζαμε να αγχωνόμαστε μέσα μας. Άλλωστε μόνο τα ίδια τα αποτελέσματα μπορούν να σε καθησυχάσουν στην πραγματικότητα, έτσι δεν είναι;; Είναι ωραίο όμως να ακούς γλυκά και καλά λόγια από τους γύρω σου, γιατί έτσι αισθάνεσαι καλύτερα...

Όλες φοβόμαστε και θα φοβόμαστε μέχρι να γεννήσουμε και μετά θα φοβόμαστε για άλλα πράγματα σχετικά με τα παιδιά μας, αυτό δεν τελειώνει ποτέ...

Οι μέρες θα περάσουν γρήγορα και θα πάρεις τα αποτελέσματά σου και εύχομαι να είναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου.

Όλες να γεννήσουμε γερά μωράκια, να είναι όλα τελειόμηνα και τουλάχιστον 3-3,5 κιλάκια ζουμπουρλομωρά!

Skountoufla έχουμε ακριβώς 3 εβδομάδες διαφορά! Δηλ. έχεις ΠΗΤ 12 Μαϊου, σωστά? :)

giota-rr, ευχαριστώ μπουμπού μου, και καλά να περάσετε στο πάρτι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...