Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

:D:D:D έτσι ακριβώς το εννοώ κι εγώ!

;)

εγω ηδη στεναχωριεμαι....θα ξαναμπω στα ρουχα μου?

δεν τιθεται θεμα προτεραιοτητας εννοειται οτι το μωρο πανω απο ολα...αλλα και αυτο που βλεπω γυναικες να αφηνονται επειδη εγιναν μανες δεν μου αρεσει...και ελπιζω να μην το κανω!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ζζήσετε!!!!!!!!! Με το καλό το μωράκι σας!!!!! Εγώ Πικέ κουβέρτες ειχα πάρει...οι φλις ήταν πολύ ζεστές. Σάκος δε χρειάζεται γτ κουνιούνται για να ξεσκέπαστουν. Καλή επιτυχία στην καμπυλη!!!! Εγώ καρότσι πήρα το on truck modular της peg perego. Κ κούνια

της Pali. Τώρα τα έχουμε αυτά οπότε δε θα ξαναπαρουμε. Θα πάρω ένα ελαφρύ καρότσι για τώρα που φούσκωνω. Κ ο Γιώργος σιγα σιγα θα μπει σε κρεβάτι.

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλησπέρα.......ποσα πολλα γράψαμε απι το πρωί????

Ελπίζω να μην ξεχάσω κατι απο αυτά που θέλω να γράψω.....

Pele να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι,με το καλο το μωράκι!!

Κορίτσια για τα ψώνια, ως παλαιότερη θα σας έλεγα να

πάρετε κ ένα σελτε για το κρεβάτι....

Τι εννοω...τον εχω κάτω απο το σεντόνι στην κούνια του

μωρου για αποφυγή ατυχήματος....κ μια φορά είχε χρειαστεί

γιατι στην αρχή που τα κακά τους ειναι αρκετα αραιά είχαν

ξεπεράσει το pampers, τα ρουχα του κ είχαν φτάσει στα σεντόνια....

Λαβετες είχα αρκετές γιατι βγάζουν γουλιες καμία φορά

οταν ρευονται κ σαλακια εννοειται.

Για τς ραγαδες εβαζα κρέμα της fissan αλλα απ οτι μου είχε πει κ ο γιατρός ειναι θέμα δέρματος. Την προηγούμενη φορά δεν είχα κανει πάντως....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλησπέρα και από μένα στην φουσκίτσες του καφέ.δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω γιατί με 2μωρά στο σπίτι και ένα στην κοιλιά βγαίνω off..Σήμερα όμως δεν μου κολλάει ύπνος και μπήκα λίγο να χαζέψω..Εγώ από κιλά έχω πάρει μέχρι στιγμής 4,5 και με βλέπω να παίρνω στάνταρ άλλα τόσα,και μου είχαν μείνει και υπόλοιπο της δεύτερης εγκυμοσύνης 3κιλά αλλα υγεία να έχουμε και θα τα χάσουμε:tongue::tongue:Από ραγάδες δεν έκανα καθόλου παρά μόνο 2-3 στους γλουτούς.

Διαφημίσεις

εγω ηδη στεναχωριεμαι....θα ξαναμπω στα ρουχα μου?

δεν τιθεται θεμα προτεραιοτητας εννοειται οτι το μωρο πανω απο ολα...αλλα και αυτο που βλεπω γυναικες να αφηνονται επειδη εγιναν μανες δεν μου αρεσει...και ελπιζω να μην το κανω!

Kαλημέρα!

Θα μπορέσεις. Και δεν πετάς ρούχα αν δεν περάσουν δυο χρόνια γιατί το σώμα θα συνεχίσει να μαζεύει...

Κορίτσια τα φώτα σας!!

Νοιώθω από το πρωί το μωρό τέρμα κάτω στην περιοχή

να με πιέζει και αισθάνομαι σαν να με τσιμπάει κάποιες με βελόνες

αλλά πολύ έντονα!Να ανησυχήσω?Τί ρωτάω τώρα αφού ήδη

έχω αγχωθεί!Τί μπορεί να είναι?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα σε όλες, καλή χρονιά σε όλες και ό,τι επιθυμείτε!!!! Δεν μπαίνω συχνά αλλά σας σκέφτομαι και σας φαντάζομαι όλες με φουσκωμένες πια κοιλίτσες, σαν και τη δική μου. Δεν περάσαμε και τις καλύτερες γιορτές, να φανταστείτε αλλαγή χρονιάς κάναμε στο Παίδων περιμένοντας την μικρή μου να βγει απο χειρουργείο. Μεγάλη ιστορία, αλλά ευτυχώς τώρα είμαστε καλά. Δε θέλω να σας στεναχωρώ και με τα δικά μου. Αυτή την εβδομάδα έχω την β' επιπέδου, κι έχω μια αγωνία να είναι όλα καλά.

Ελπίζω να μπορώ να σας παρακολουθώ συχνότερα από δω και πέρα και να σταματήσω με τα στενάχωρα νέα που με κυνηγάνε εδώ και τόσο καιρό. Φιλιά σε όλες.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Κορίτσια τα φώτα σας!!

Νοιώθω από το πρωί το μωρό τέρμα κάτω στην περιοχή

να με πιέζει και αισθάνομαι σαν να με τσιμπάει κάποιες με βελόνες

αλλά πολύ έντονα!Να ανησυχήσω?Τί ρωτάω τώρα αφού ήδη

έχω αγχωθεί!Τί μπορεί να είναι?

Κι εγώ έχω κάποιες φορές παρόμοια αίσθηση. Τη Δευτέρα που είχα πάει στο

γιατρό πάντως και του ανέφερα τραβήγματα, τσιμπιές κτλ, με εξέτασε και μου

είπε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Επειδή όμως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική προκειμένου να ηρεμήσεις

πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες, καλή χρονιά σε όλες και ό,τι επιθυμείτε!!!! Δεν μπαίνω συχνά αλλά σας σκέφτομαι και σας φαντάζομαι όλες με φουσκωμένες πια κοιλίτσες, σαν και τη δική μου. Δεν περάσαμε και τις καλύτερες γιορτές, να φανταστείτε αλλαγή χρονιάς κάναμε στο Παίδων περιμένοντας την μικρή μου να βγει απο χειρουργείο. Μεγάλη ιστορία, αλλά ευτυχώς τώρα είμαστε καλά. Δε θέλω να σας στεναχωρώ και με τα δικά μου. Αυτή την εβδομάδα έχω την β' επιπέδου, κι έχω μια αγωνία να είναι όλα καλά.

Ελπίζω να μπορώ να σας παρακολουθώ συχνότερα από δω και πέρα και να σταματήσω με τα στενάχωρα νέα που με κυνηγάνε εδώ και τόσο καιρό. Φιλιά σε όλες.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Σημασία έχει που τώρα είναι καλά η κορούλα σου.

Καλά αποτελέσματα στη Β' επιπέδου.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Καλή χρονιά με υγεία!!!Τί πάθατε αν επιτρέπεται?

Με το καλό η β-επιπέδου!!! Τί περιμένεις ξέρεις??? :rolleyes:

Όσο για τα στενάχωρα νέα κι εμείς μία από τα ίδια

αλλά δεν πτοούμαστε!!!!! ;)

Κι εγώ έχω κάποιες φορές παρόμοια αίσθηση. Τη Δευτέρα που είχα πάει στο

γιατρό πάντως και του ανέφερα τραβήγματα, τσιμπιές κτλ, με εξέτασε και μου

είπε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Επειδή όμως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική προκειμένου να ηρεμήσεις

πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου.

Φφφφφφφ ναί θα πάρω τηλέφωνο και

με την μαμά μου που μίλησα μου είπε να πάρω τον γιατρό!!

Καλημέρα σας.

Θα ξαναμπείτε στα ρούχα σας μη το σκέφτεστε αρκεί να το θέλετε πραγματικά και να μην τα παρατήσετε...Και να μη το καταφέρετε ακριβώς γιατί αλλάζει το σώμα από άποψη ότι μεγαλώνει η λεκάνη ή το στέρνο και δεν μαζεύει μετά τελείως ε δεν βαριέσαι θα πα΄ρετε ένα νέο σακάκι και αθ είσαστε γλυκήτατες μαμάδες....

My girl προφανώς είναι χαμηλά η μικρή και ρίχνει βάρος για αυτό αισθάνεσαι έτσι δεν κάθεσαι ξαπλωμένη όσο μπορείς να ξεκουραστείς και να αλλάξει θέση;

Wonderland περαστικά στο κοριτσάκι σας και εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο καλά νέα να έχεις...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Wonderland περαστικά και καλή χρονιά! Κι εμείς είχαμε στενάχορα στις γιορτές, τελικά όλα καλα, ας είναι περαστικά κι αγύριστα!

Κάναμε κι εμείς τη βόλτα μας σήμερα... Πήρα από Zara ένα σετάκι εσωρουχάκια μακρυμάνικα 0-1 κι ένα λεπτό βαμβακερό μπλουζάκι μακρυμάνικο 0-3, αλλά λεπτούτσικο. Από Benetton πήρα άλλο ένα μπλουζάκι και δυο παντελονάκια σε στυλ φούτερ αλλά σχετικά λεπτό (δηλ. ανοιξιάτικο, όχι "ψεύτικο") όλα 0-3. Χρειαζόμαστε πολλά εσωρουχάκια και δεν έχω ιδέα πού θα τα βρω οικονομικά... αλλά για τα υπόλοιπα ψώνια θα πάω μετά το τέλος του μήνα.

Μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι τα βρεφικά έχουν εξαντληθεί από παντού!... εκτός από το Mothercare, που ουσιαστικά δεν ήχαν εκπτώσεις στα βρεφικά (ήταν τσιμπημένα).

Πάντως κορίτσια το 0-3 από Zara είναι ελαφρώς πιο στενό από το αντίστοιχο της Benetton.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...