Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ooooops!!!!!

Βίβιααααν....δεν ειναι αυτό που νομίζεις!! :oops::oops:

χαχαχα λιώνω.....

εντωμεταξύ γέννησε και μια φίλη μου προχτές και τι να σας πω

βρε παιδιά πολύ συγκινήθηκα!! μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά

που κατάλαβα τι μου συμβαίνει και πως σε λίγους μήνες θα κρατάω

και εγώ το μπεμπάκι μου!! ααααχ!! και ήταν και τόσο γλυκούλης της

φίλης μου! να το ζουμπήξω μου ερχόταν!!

η οποία να σας πω πως γέννησε στο ρεα και το μωρό το είδαμε

από το τζάμι στο θάλαμο γιατί απαγορεύεται ο κόσμος στα δωμάτια

όταν είναι τα μωρά! ακόμα και ο μπαμπάς!! :shock::shock:

εμένα δεν μου πολυάρεσε αυτό να σας πω!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ'ευχαριστούμε!!!Και σε σας ότι καλύτερο!!Εσύ που γεννάς με το καλό???? Είμαστε ακριβώς ίσα!!!Χιχιχι!!

Εγώ γεννάω Πάτρα!

Εδώ μένω (εδώ και δύο χρόνια, μετά από 17 χρόνια που έμενα Αθήνα!) και παρόλο που έχω κοντινούς συγγενείς στην Αθήνα και σπίτι να μείνω όσο θέλω, σκέφτηκα να μην μπω στην πειρασμό να έρθω Αθήνα μόνο για τη γέννα...

Ας ελπίσουμε ότι η επαρχία δεν θα με απογοητεύσει, γιατί, δυστυχώς, έχω λίγο και το κόλλημα ότι η επαρχία στην Ελλάδα είναι πίσω από τον ήλιο (εκτός από Θεσ/νίκη, που επ' ό,τι έχω καταλάβει είναι σαν την Αθήνα).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κ εμείς επαρχία θα μείνουμε (Κόρινθο) ... αλλά είναι αρκετά κοντά στην Αθήνα...οπότε μπήκα στον πειρασμο...Βέβαια η Κόρινθος δεν συγκρίνεται με Πάτρα....

Ολα καλά θα πάνε...μην αγχώνεσαι γιατι θα εισαι προκατειλημμένη στο τέλος και θα σε χαλάνε περισσότερα πράγματα...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

... το μωρό το είδαμε

Ακόμα και ο μπαμπάς :shock:????

Πώς γίνεται αυτό καλέ? Δηλαδή ο μπαμπάς το βλέπει το παιδί του όταν έρθει να πάρει να το πάει σπίτι? Εγώ από τις εμπειρίες μου ως επισκέπτρια (στα κλασσικά Ιασώ, Λήτώ και Μητέρα αλλά και στο Έλενα) έχω δει να μην επιτρέπουν ποτέ και ΚΑΘΟΛΟΥ μικρά παιδιά σε όλον τον όροφο και, επίσης, στην περίοδο που ήταν "της μόδας" η νέα γρίπη, δεν αφήναν πολλούς επισκέπτες ταυτόχρονα μέσα στο δωμάτιο, όταν ήταν και τα μωρά εκεί (αυτό το είδα στο Λητώ), αλλά και πάλι ο περιορισμός ήταν 1-2 άτομα για κάθε λεχώνα.

NuWHp2.png

InJWp3.png

και δεν σας είπα και για τις 3 ωραιότατες ραγάδες στην κοιλιά μου που με έχουν φρικάρει!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

είμαι όλη μέρα με τη κρέμα και παστώνομαι!!

Σε ποια εβδομάδα παιδί μου? Από τώρα?

Πήγαινε πάρε simulcium από το φαρμακείο, δίνουν μία + μία δώρο. Να παστώνεσαι δυο-τρεις φορές τη μέρα και θα φύγει με τη αυτή την κρέμα. Και στο στήθος και μηρούς γλουτούς να βάζεις.

Επίσης shea butter και cocoa butter στην πιο καθαρή μορφή που θα τα βρεις (δες στο iherb.com)

Διαφημίσεις

Σε ποια εβδομάδα παιδί μου? Από τώρα?

Πήγαινε πάρε simulcium από το φαρμακείο, δίνουν μία + μία δώρο. Να παστώνεσαι δυο-τρεις φορές τη μέρα και θα φύγει με τη αυτή την κρέμα. Και στο στήθος και μηρούς γλουτούς να βάζεις.

Επίσης shea butter και cocoa butter στην πιο καθαρή μορφή που θα τα βρεις (δες στο iherb.com)

ω ναι!! από τώρα!! αστα!! α θα πάω να το τσεκάρω! thank you!!

η αλήθεια είναι δεν είχα πάρει για ραγάδες συγκεκριμένα απλά έβαζα

πολύ από τη δικιά μου 2 φορές τη μέρα!αλλά την πάτησα!!

ναι ούτε ο μπαμπάς στο θηλασμό! ίσα ίσα όταν το φέρνουν το βλέπει κ μετά έξω!

μα σε όλα τα μαιευτήρια αυτό ισχύει, 1-2 άτομα να μην είναι πολλά απλά

όχι κανένα!! έλεος! εμένα δεν θα μ άρεσε! και νταξει κακά τα ψέμματα

στο μαιευτήριο πιο πολύ για να δουν το μωρό έρχονται!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Εγώ για τις ραγάδες έχω ήδη ξεκινήσει την prevenstria της frezyderm, ελπίζω να μην βγάλω καμία!!!!!!!

Kι εγώ αυτή βάζω (μου την πρότεινε ο γιατρός και την άκουσα και από δύο φίλες), πάντως λένε ότι είναι βασικά θέμα δέρματος, ή θα κάνεις ή δεν θα κάνεις, βάλεις δεν βάλεις κρέμα...Άραγε αληθεύει? Εγώ την ξεχνάω κιόλας και βάζω σχεδόν μέρα παρά μέρα. Λες να την πατήσω?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγώ για τις ραγάδες έχω ήδη ξεκινήσει την prevenstria της frezyderm, ελπίζω να μην βγάλω καμία!!!!!!![/quote

αυτή μου την έδωσαν δείγμα από το ιασώ! μυρίζει τέλεια!:tongue:

και εγώ νομίζω ξέρω πότε πρέπει να τις έβγαλα γιατί μια μέρα

η κοιλιά μου ήταν πολύ τσίτα νόμιζα θα ανοίξει στα 2!:shock:

και τσουπ την επόμενη μέρα! τις είδα!!:(

izMNp3.png

Ob2kp2.png

ω ναι!! από τώρα!! αστα!! α θα πάω να το τσεκάρω! thank you!!

η αλήθεια είναι δεν είχα πάρει για ραγάδες συγκεκριμένα απλά έβαζα

πολύ από τη δικιά μου 2 φορές τη μέρα!αλλά την πάτησα!!

Ελπίζω να μη φαίνομαι η ματαιόδοξη της παρεας που στα 40 μου που με αξίωσε ο θεός εγώ κοιτάζω μην πάθει βαβά η κοιλιά μου... αλήθεια το πρώτο που με νοιάζει είναι να γεννηθεί γερό το μωράκι. Αλλά εδώ οι περισσότερες είστε κοριτσάκια, προσέξτε γιατί θα στενοχωριέστε μετά κι είναι κρίμα αν μπορείτε να γλιτώσετε κάτι!

Βίβιαν έχω μια έξτρα shea butter lotion πολύ αγνή από το iherb, είναι βασικά κρέμα για μωρά αλλά είναι φοβερά ενυδατική, αλλά χωρίς άρωμα. Είναι και πολύ φθηνή, αν θέλεις στη στέλνω και παίρνω εγώ άλλη όταν χρειαστεί. Είναι αυτή εδώ:

http://www.iherb.com/Everyday-Shea-Shea-Butter-Baby-Lotion-Gently-Unscented-16-fl-oz-475-ml/35103

κάτω κάτω στη σελίδα θα δεις και τα συστατικά της.

Διαφημίσεις

Βίβιαν έχω μια έξτρα shea butter lotion πολύ αγνή από το iherb, είναι βασικά κρέμα για μωρά αλλά είναι φοβερά ενυδατική, αλλά χωρίς άρωμα. Είναι και πολύ φθηνή, αν θέλεις στη στέλνω και παίρνω εγώ άλλη όταν χρειαστεί. Είναι αυτή εδώ:

http://www.iherb.com/Everyday-Shea-Shea-Butter-Baby-Lotion-Gently-Unscented-16-fl-oz-475-ml/35103

κάτω κάτω στη σελίδα θα δεις και τα συστατικά της.

αχ ευχαριστώ πολύ γλυκούλα αλλά δεν είναι ανάγκη..μην στη στερήσω..κράτα τη για το μπέμπη σου! θα πάω και στο body shop που μου είχαν πει για shea butter αλλά μου είχε φανεί ακριβή και τσιγγουνεύτηκα!:oops:

πάντως και εγώ αυτό λέω ντροπή να στεναχωριέμαι γιαυτό! το μωράκι να είναι καλά! αλλά όσο να ναι επηρεάζεσαι!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ελπίζω να μη φαίνομαι η ματαιόδοξη της παρεας που στα 40 μου που με αξίωσε ο θεός εγώ κοιτάζω μην πάθει βαβά η κοιλιά μου... αλήθεια το πρώτο που με νοιάζει είναι να γεννηθεί γερό το μωράκι. Αλλά εδώ οι περισσότερες είστε κοριτσάκια, προσέξτε γιατί θα στενοχωριέστε μετά κι είναι κρίμα αν μπορείτε να γλιτώσετε κάτι!

Άντε καλέ, μη λες χαζά.

Όλες το σκεφτόμαστε και καλά κάνουμε! Και αυτό και τα κιλά και τη σιλουέτα και όλα. Και όποιος πει ότι μια γυναίκα που προσέχει και αυτά σημαίνει ότι "κάνει σκόντο" σε κάτι άλλο σχετικά με το μωρό της, άντε να μην πω πόσο γκάου είναι. Χαίρω πολύ, όταν συγκρίνεις οτιδήποτε με την υγεία ενός αγέννητου παιδιού, όλα ανούσια φαίνονται, αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή και έχουν τη θέση και τη σημασία που τους αξίζει (τα πήρα χωρίς να υπάρχει καν θέμα, φαντάσου να είχε πει κανένας τίποτα...!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άντε καλέ, μη λες χαζά.

Όλες το σκεφτόμαστε και καλά κάνουμε! Και αυτό και τα κιλά και τη σιλουέτα και όλα. Και όποιος πει ότι μια γυναίκα που προσέχει και αυτά σημαίνει ότι "κάνει σκόντο" σε κάτι άλλο σχετικά με το μωρό της, άντε να μην πω πόσο γκάου είναι. Χαίρω πολύ, όταν συγκρίνεις οτιδήποτε με την υγεία ενός αγέννητου παιδιού, όλα ανούσια φαίνονται, αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή και έχουν τη θέση και τη σημασία που τους αξίζει (τα πήρα χωρίς να υπάρχει καν θέμα, φαντάσου να είχε πει κανένας τίποτα...!)

:D:D:D έτσι ακριβώς το εννοώ κι εγώ!

;)

χαχαχα λιώνω.....

εντωμεταξύ γέννησε και μια φίλη μου προχτές και τι να σας πω

βρε παιδιά πολύ συγκινήθηκα!! μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά

που κατάλαβα τι μου συμβαίνει και πως σε λίγους μήνες θα κρατάω

και εγώ το μπεμπάκι μου!! ααααχ!! και ήταν και τόσο γλυκούλης της

φίλης μου! να το ζουμπήξω μου ερχόταν!!

η οποία να σας πω πως γέννησε στο ρεα και το μωρό το είδαμε

εμένα δεν μου πολυάρεσε αυτό να σας πω!

Βιβιαν καπου ειχα διαβασει οτι ακομα και αν εχεις το μωρο ολη μερα διπλα σου την ωρα επισκεπτηριου τα μωρα πανε σε θαλαμο...

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...