Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

τι αξιζει?να αγορασεις ενα καλο θηλαστρο ή να νοικιασεις ενα νοσοκομειακο?

πολλα θηλαστρα....και δεν ξερω πιο ειναι καλο και πιο οχι!

εγω το θηλαστρο θα το χρειαστω 100%,αφου θα γυρισω αμεσα στην δουλεια εστω και ενα 3ωρο 4ωρο την ημερα!

οποτε θα πρεπει να υπαρχει σπιτι γαλα για το παιδι!

Να ρωτήσω τώρα κάτι εγώ....και αφού θα βγάζεις γάλα για να του δώσεις...πως θα του το δίνεις? Θα χρειαστείς και μπιμπερό....:confused:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακριβώς αυτά είναι που πρέπει να κάνει την κίνηση να τραβήξει αλλιώς δεν έχει φαγητό.

Ναι στην κόρη μου τους 2 πρώτους μήνες αντλούσα αποκλειστικά(με το συμφονι της μεντέλα νοσοκομειακό μόνο το νοικιάζεις δεν αγοράζετε) και μετά κατάφερα και την γύρισα στο στήθος που είχε μεγαλώσει λόγο εισεχουσών θηλών.

Νοσοκομειακό πήρα διότι έκανα αποκλειστικά αντλήσεις και έπρεπε να εδραιώσω θηλασμό δεν ξέρω αν απλό με κάλυπτε εξίσου.Πάντως το αποτέλεσμα ήταν 16 μήνες θηλασμού.

Επίσης έχεις ένα τρομερό πλεονέκτημα...Το μωρό δίπλα σου από την αρχή όλη την ώρα πράγμα που σημαίνει ότι έινι στο χέρι πως θα μάθει να τρώει. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που είσαι στο νοσοκομείο ακόμα και αν πρέπει να ζαλίσεις τις μαίες να έρχονται κάθε τρεις και λίγο να σου δείχνουν είναι δουλειά τους.

μου απαντησες ηδη....εκει προσανατολιζομουν η αληθεια ειναι....ευχαριστω!!

θυμασαι τιμη για τον μηνα?

aCtzp3.png

Να ρωτήσω τώρα κάτι εγώ....και αφού θα βγάζεις γάλα για να του δώσεις...πως θα του το δίνεις? Θα χρειαστείς και μπιμπερό....:confused:

ε ναι....αλλα στο 2μηνο ευελπιστω πως θα μπουμε σε αυτη την διαδικασια!

δεν θελω απο την αρχη μπιμπερο...

aCtzp3.png

αν είναι να γυρίσεις άμεσα στη δουλειά θα έλεγα καλύτερα να νοικιάσεις νοσοκομειακό διότι θα είναι πολύ μικρό το μωρό και θα πρέπει να τηρείς πρωτόκολλο αντλήσεων και στην εργασία σου.Ρώτα και την Αγλαία στο παρεντς αλλά είμαι σίγουρη θα σου πει νοσοκομειακό.Επίσης έχει και η αμέντα νοσοκομειακό ενοικιαζόμενο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.Και τέλος ξέρω και κοπέλα που με το σουινγκ της μεντέλα αντλούσε αποτελεσματικά για καιρό αλλά από ότι όλες λέγανε είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και επίσης έχε στο νου σου ότι ίσως με το θήλαστρο δεν βγάζεις και καθόλου παρόλο που το μωρό θηλάζει ικανοποιητικά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μια φίλη μου πάντως που το χρησιμοποίησε αναγκαστικά απο την 2η μέρα , είχε το

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090203&itmid=4111673

και μου είπε τα καλύτερα λόγια....αν και ακριβούτσικο!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

καλύτερα στην αρχή αν είναι εύκολο για εσάς να μάθει το στήθος οι αντλήσεις δεν είναι εύκολο πράγμα θέλει επιμονή και τρελή υπομονή...Και ειδικά αν σκοπεύεις να το κάνεις για καιρό.

Λοιπόν το 2011 οι τιμές ήταν 60 ευρώ οι 2 πρώτοι μήνες και 40 ευρώ κάθε επόμενος.Συν ότι στην αρχή χρειάζεσαι και το διπλό σύστημα άντλησης που είναι στα 35 ή 40 δεν θυμάμαι ακριβώς υπολόγισε τον πρώτο μήνα 100 να είσαι μέσα.Αλλά παίρνεις αποδείξεις κανονικά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αν είναι να γυρίσεις άμεσα στη δουλειά θα έλεγα καλύτερα να νοικιάσεις νοσοκομειακό διότι θα είναι πολύ μικρό το μωρό και θα πρέπει να τηρείς πρωτόκολλο αντλήσεων και στην εργασία σου.Ρώτα και την Αγλαία στο παρεντς αλλά είμαι σίγουρη θα σου πει νοσοκομειακό.Επίσης έχει και η αμέντα νοσοκομειακό ενοικιαζόμενο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.Και τέλος ξέρω και κοπέλα που με το σουινγκ της μεντέλα αντλούσε αποτελεσματικά για καιρό αλλά από ότι όλες λέγανε είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και επίσης έχε στο νου σου ότι ίσως με το θήλαστρο δεν βγάζεις και καθόλου παρόλο που το μωρό θηλάζει ικανοποιητικά.

πωπω αλοιμονο σας...θα σας πρηξουμε οι καινουριες οταν ερθει η ωρα!

aCtzp3.png

καλύτερα στην αρχή αν είναι εύκολο για εσάς να μάθει το στήθος οι αντλήσεις δεν είναι εύκολο πράγμα θέλει επιμονή και τρελή υπομονή...Και ειδικά αν σκοπεύεις να το κάνεις για καιρό.

Λοιπόν το 2011 οι τιμές ήταν 60 ευρώ οι 2 πρώτοι μήνες και 40 ευρώ κάθε επόμενος.Συν ότι στην αρχή χρειάζεσαι και το διπλό σύστημα άντλησης που είναι στα 35 ή 40 δεν θυμάμαι ακριβώς υπολόγισε τον πρώτο μήνα 100 να είσαι μέσα.Αλλά παίρνεις αποδείξεις κανονικά.

δεν ξερω πως θα το κανω...ειλικρινα προβληματιζομαι...ευτυχως εχω δικη μου δουλεια και αν θελω το μωρο θα το παιρνω μαζι μου,μεχρι τουλαχιστον να μπει σε μια σειρα με τα γευματα του!

απλα θελω να ξερω ολες τις εναλλακτικες μου ωστε να μην πελαγωσω!

(ειναι λιγο τσιμπημενο...ή μου φαινεται?)

aCtzp3.png

καλά τι γίνεται με το τικεράκι μου? 3 εβδομάδες τώρα το παιδί μου παπάγια είναι?δεν μεγαλώνει??????????:shock::shock::shock::shock:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Πόσο αστείο ήταν αυτό που είπες!

Επίσης, συμφωνώ! (Επειδή είμαστε πολύ κοντά, κοιτάω συχνά-πυκνά το τικεράκι σου περιμένοντας να δω τι φρούτο γίναμε!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Νιόπαντρη...ναι ναι !!Παντρευτήκαμε το προηγούμενο Σάββατο με πολιτικό κ του χρόνου λέμε Θρησκευτικό και βάφτιση μαζί!!

Να ζήσετε! Με το καλό το μπεμπάκι σας και όλο γέλια και χαρές να έχετε!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Να ζήσετε! Με το καλό το μπεμπάκι σας και όλο γέλια και χαρές να έχετε!

Σ'ευχαριστούμε!!!Και σε σας ότι καλύτερο!!Εσύ που γεννάς με το καλό???? Είμαστε ακριβώς ίσα!!!Χιχιχι!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Πόσο αστείο ήταν αυτό που είπες!

Επίσης, συμφωνώ! (Επειδή είμαστε πολύ κοντά, κοιτάω συχνά-πυκνά το τικεράκι σου περιμένοντας να δω τι φρούτο γίναμε!)

εμα σας λέω μάλλον πρέπει να το ξαναβάλω μπας και κόλλησε τι να πω!!

πενούλα μην κάνετε τα γλυκά μάτια και σε άλλα αγοράκια...σας καπαρώσαμε!!χαχαχα!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

α επίσης μόλις καταβρόχθησα μια σοκολάτα μεγαλούτσικη και νομίζω μπορώ να πάω για καμπύλη ζαχάρου!!:tongue::tongue::tongue:

και δεν σας είπα και για τις 3 ωραιότατες ραγάδες στην κοιλιά μου που με έχουν φρικάρει!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

είμαι όλη μέρα με τη κρέμα και παστώνομαι!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπέραααα!

Κρατάω σημειώσεις για τα ψώνια που λέτε, αλλά διστάζω να ενδώσω..!

Λοιπόν, προχτές την Τρίτη, πήγα στον γιατρό μου πρώτη φορά μετά τη β' επιπέδου. Μου είπε, πληροφοριακά, για να ξέρω, τι μπορεί να σημαίνει αυτό με τα δύο αγγεία του ομφάλιου λώρου (ότι κάποια στιγμή θα κάνω ενέσεις κορτιζόνης, ΜΗΠΩΣ και χρειαστεί να γεννηθεί νωρίτερα το μωρό και θα παρακολυθούμε το βάρος του κλπ), αλλά επίσης είπε ότι ο ομφ.λώρος είναι χοντρός και αυτό είναι καλό, αντί να ήταν και λεπτούλης και με δύο αγγεία...

Μόλις δε είδε τα 27 mm του τραχήλου, με έστειλε σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο να κάνω καρδιοτοκογράφημα, μήπως και κάνει μικροσυσπάσεις η μήτρα και δεν τις καταλαβαίνω. Πάω λοιπόν επιτόπου και...guess what έκανε μικροσυσπάσεις η βλαμμένη. Οπότε, 1 yutopar και 1 isoptin κάθε 8 ώρες και ξανά έλεγχος σήμερα, όπου όλα φάνηκαν οκ, ευτυχώς! Δεν είδαμε συσπάσεις....Ακούς εκεί συσπάσεις 24η εβδομάδα. Από το γίνεται αυτό άραγε? Εμένα και η δουλειά μου και η ζωή μου είναι αρκετά ξακούραστη, από άποψη ορθοστασίας και μετακινήσεων. Τι στο καλό...?

Αυτά τα νέα...!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...