Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα που το ειπε η lila pause βρε κοριτσια παιρνω την περιπτωση που θηλασω αποκλειστικα εννοειται...

μπιμπερο να παρω?αποστειρωτες?

και αν παρω μπιμπερο να παρω για νεογεννητο?αν δεν χρησιμοποιηθουν μπαινουν μετα μεγαλυτερες θηλες?

για το στρωμα θα σας κουρασω πιο μετα....αλλο μπερδεμα...

aCtzp3.png

λοιπόν νάντια κατέληξα πως 1-2 μπιμπερό χρειάζονται

γιατί μπορεί να χρειαστεί να δώσεις λίγο χαμομήλι

για τους κολικούς ή γενικά να χρειατεί για τον οποιοδήποτε λόγο!

τώρα αποστειρωτή εμένα θα μου δώσουν αλλά αν δεν μου έδιναν

δεν θα έπαιρνα! θα έκανα μέθοδο βρασίματος! εξάλλου αποστείρωση

χρειάζεται μόνο μέχρι 3 μηνών! οπότε άχρηστος μου φαίνεται!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Νάντια νομίζω είσαι πιο διαβασμένη απο όλες μας...

3 στα 3 είχες.....

εχω κατακουρασει οποια εχει μωρο και εχω ξεσκονισει μαγαζια και φορουμ....ασε που θελω να ξερω γιατι αν στηριχτεις στις πωλητριες θα σου φορτωσουν το μισο μαγαζι!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν πήρα καθόλου μπιμπερό και αποστειρωτή πάντως.Αν ήθελα τελικά να μην θηλάσω το πιο εύκολο ήταν αν στείλω τον άντρα μου να μου πάρει μπιμπερό.Τώρα αν πάρεις μη πάρεις πολλά και μη πάρεις όλα ίδια μάρκα γιατί δεν ξέρεις τι θα θέλει το μωρό.Και ναι μπαίνουν θηλές για μεγαλύτερα μωρά της αντίστοιχης μάρκας.

Τώρα αν θες να είσαι οκ δανείσου έναν αποστειρωτή αν είναι εφικτό αλλιώς βράσιμο αν χρειαστείς και πάει πάλι ο άντρας σου και αγοράζει τότε

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

λοιπόν νάντια κατέληξα πως 1-2 μπιμπερό χρειάζονται

γιατί μπορεί να χρειαστεί να δώσεις λίγο χαμομήλι

για τους κολικούς ή γενικά να χρειατεί για τον οποιοδήποτε λόγο!

τώρα αποστειρωτή εμένα θα μου δώσουν αλλά αν δεν μου έδιναν

δεν θα έπαιρνα! θα έκανα μέθοδο βρασίματος! εξάλλου αποστείρωση

χρειάζεται μόνο μέχρι 3 μηνών! οπότε άχρηστος μου φαίνεται!

και αυτο που λυσσανε οτι οσο προσπαθεις να εδραιωσεις θηλασμο: "οχι πιπιλες,οχι μπιμπερο οχι αλλα υγρα"?

με αυτο εχω μπερδευτει....αλλιως μου φαινεται λογικο αυτο που λες!

aCtzp3.png

κοίτα η αλήθεια είναι πως δεν παίρνουν εύκολα μπιμπερό

αν θηλάζουν αποκλειστικά από την αρχή!αλλά υπάρχουν

μπιμπερό που τα ρουφάνε με τον ίδιο τρόπο όπως με τη θηλή.

τώρα για κανα 2 φορές που ίσως χρειαστεί να πιει κάτι δεν

νομίζω να έχουμε πρόβλημα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας πω κατι?

οταν πηγα στο Ηρα η μαμα μου κοιτουσε τα μπιμπερο και μου λεει να παρουμε και μπιμπερο...

και της λεω "σιγα μην παρω...δεν θα βαλω τον σατανα στο σπιτι μου..."χαχαχαχαχαχα..χαριτολογωντας εννοειται..καταλαβαινετε τι εννοω!

νομιζω δεν θα παρω...θελω πολυ να το παλεψω με τον θηλασμο!

δεν θελω να ενδωσω στο μπουκαλι!

aCtzp3.png

κοριτσια να σας πω κατι?

οταν πηγα στο Ηρα η μαμα μου κοιτουσε τα μπιμπερο και μου λεει να παρουμε και μπιμπερο...

και της λεω "σιγα μην παρω...δεν θα βαλω τον σατανα στο σπιτι μου..."χαχαχαχαχαχα..χαριτολογωντας εννοειται..καταλαβαινετε τι εννοω!

νομιζω δεν θα παρω...θελω πολυ να το παλεψω με τον θηλασμο!

δεν θελω να ενδωσω στο μπουκαλι!

Ναι μορέ...όπως νιώθεις!! Στην τελική ειναι εύκολο να βρεις ότι ώρα και στιγμή να το θελήσεις...εχει και στα φαρμακεία!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

τα μόνα μπιμπερό που μιμούνται την θηλαστική κίνηση στο στήθος είναι τα calma medela

νομιζω ειναι αυτα που βγαζουν μονο αν το μωρο τραβηξει ε?

να σου πω βρε συ Ξανθη...θηλαστρο χρησιμοποιησες?

aCtzp3.png

ακριβώς αυτά είναι που πρέπει να κάνει την κίνηση να τραβήξει αλλιώς δεν έχει φαγητό.

Ναι στην κόρη μου τους 2 πρώτους μήνες αντλούσα αποκλειστικά(με το συμφονι της μεντέλα νοσοκομειακό μόνο το νοικιάζεις δεν αγοράζετε) και μετά κατάφερα και την γύρισα στο στήθος που είχε μεγαλώσει λόγο εισεχουσών θηλών.

Νοσοκομειακό πήρα διότι έκανα αποκλειστικά αντλήσεις και έπρεπε να εδραιώσω θηλασμό δεν ξέρω αν απλό με κάλυπτε εξίσου.Πάντως το αποτέλεσμα ήταν 16 μήνες θηλασμού.

Επίσης έχεις ένα τρομερό πλεονέκτημα...Το μωρό δίπλα σου από την αρχή όλη την ώρα πράγμα που σημαίνει ότι έινι στο χέρι πως θα μάθει να τρώει. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που είσαι στο νοσοκομείο ακόμα και αν πρέπει να ζαλίσεις τις μαίες να έρχονται κάθε τρεις και λίγο να σου δείχνουν είναι δουλειά τους.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ακριβώς αυτά είναι που πρέπει να κάνει την κίνηση να τραβήξει αλλιώς δεν ε΄χει φαγητό.

Ναισ την κόρη μου τους 2 πρώτους μήνες αντλούσα αποκλειστικά και μετά κατάφερα και την γύρισα στο στήθος που είχε μεγαλώσει λόγο εισεχουσών θηλών

τι αξιζει?να αγορασεις ενα καλο θηλαστρο ή να νοικιασεις ενα νοσοκομειακο?

πολλα θηλαστρα....και δεν ξερω πιο ειναι καλο και πιο οχι!

εγω το θηλαστρο θα το χρειαστω 100%,αφου θα γυρισω αμεσα στην δουλεια εστω και ενα 3ωρο 4ωρο την ημερα!

οποτε θα πρεπει να υπαρχει σπιτι γαλα για το παιδι!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...