Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

κοριτσια εγω πηρα εσωρουχακια κοντομανικα 4-5 νουμερο 0 αλλα τοσα 1-3 και καποια λιγα 3-6 για πιο μετα!

πηρα δυο φορμακια βαμβακερα μακρυμανικα με κλειστα πατουσακια 0-1 και το ρουχαλακι εξοδου 1-3,αν και φανταζομαι θα του ειναι λιγο μεγαλο.

πηρα 3 σετ βαμβακερα σκουφακια γαντακια.Χρειαζομαι και ακομα καποια ομως απο καπου ξεκινησα!Λογω της ξαδερφης μου που εχει μαγαζι με βαπτιστικα πηρα πολλα σε τιμες χονδρικης και μαλιστα τα εχω δει στο Λητω!

πηρα μια κουβερτα βελουτε αγκαλιας και μια για την κουνια που φανταζομαι θα την στρωσω του χρονου!

Νομιζω χρειαζομαι πικε κουβερτουλα αγκαλιας αν και πηρα και ωραιες πανες απο το Ηρα.Κοριτσια πολυ ωραιες και νομιζω καλες τιμες!

Αυτ που βρισκω βολικα δεν ξερω γιατι ειναι αυτα τα μακρυα σαν φορεματακια που σουρωνουν απο κατω και κλεινουν τα ποδαρακια.Πηρα ενα αλλα θα παρω κανα 2 ακομα να του τα φορεσω στο μαιευτηριο οσο μεινουμε εκει.Αλλωστε στο δημοσιο τα ρουχαλακια του ειναι δικη μας δουλεια.Στα ιδιωτικα αν δεν κανω λαθος εχουν φορμακια?

σε κουνια και παντα εχω καταληξει....και καροτσι εχουμε κλεισει!

νομιζω καλα παμε....

βοηθειστε ρε κοριτσια...τι αλλο θελουμε?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία θα πάω να δω!!!!

Βέβαια εμένα έχεις!!! Νιόπαντρη...ναι ναι !!Παντρευτήκαμε το προηγούμενο Σάββατο με πολιτικό κ του χρόνου λέμε Θρησκευτικό και βάφτιση μαζί!!

**Μην ξεχνάς ότι έχω βάλει πρώτη στο μάτι στο μάτι το αντράκι σου,εεε!!**

Πενουλα να ζησετε!!!

απορια.....επειδη και εγω πρεπει να παω να ψαχτω....θελουμε βερες στον πολιτικο?

aCtzp3.png

Πενουλα να ζησετε!!!

απορια.....επειδη και εγω πρεπει να παω να ψαχτω....θελουμε βερες στον πολιτικο?

Ευχαριστούμε Νάντια μου!!!!

Κοίτα ειναι καθαρά και μόνο πως το θέλετε εσείς! Δεν ειναι υποχρεωτικό...εμείς πήραμε πχ!!

σε βλέπω πάντως φουλ οργανωμένη!!!Εχεις ξεκινήσει δυναμικά τις αγορές!!! Μπράβο μπράβο!! Τα φορμάκια που λές ότι ειναι σαν φορεματακια, μου είπε μια φίλη πως βολεύουν πολύ για τον πρώτο καιρό ειδικά, που θέλουν και συνέχεια άλλαγμα και δεν θα ειμαστε κ εμεις τόσο εξοικειωμένες!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

ναντια μου αυτά τα τύπου νυχτικάκια που λες είναι όντως πολύ

βολικά ειδικά για τον ύπνο το βράδυ! έχει το μωράκι ελευθερία

να κουνήσει ποδαράκια και να κοιμάται άνετα!και στην τελική

του βάζεις καλτσάκια! πωπω εσύ μου φαίνεται είσαι πιο οργανωμένη

από όλες μας!! εγώ τίποτα ακόμα!! :shock: αλλά μου φαίνεται πως για

καρότσι με βλέπω να παίρνω το bugaboo τελικά! για να δούμε!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό το μωράκι σας...

Με τα ψώνια και εγώ λέω να πάρω κανά 2 μακρυμάνικα φορμάκια μικρά γιατί από τα άλλα παιδιά δεν έχω ήταν ιούλιος και αύγουστος από την άλλη λέω μήπως είμαι υπερβολική πάλι...Εμένα τα παιδιά στα 3330 δεν φορέσαμε καθόλου 0 κατευθείαν στο 0-3 πήγαμε και αυτό για λίγο.

Εγώ είμαι και αρχές Ιουνίου οπότε αλλάζει από τις κοπέλες που είναι Μάιο.

Πάνες αγκαλιάς ούτε ξέρω τι είναι αλλά αφού δεν ξέρω μάλλον δε το χρειάστηκα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Mummutobe, πάρα πολύ καλά είσαι νομίζω από ψώνια.

Καπελάκι για τον ήλιο ίσως; Ίσως 1-2 μπιμπερό για να υπάρχουν

ακόμη και στην περίπτωση που θηλάσεις αποκλειστικά.

Στρωματάκι για την κούνια, καθισματάκι αυτοκινήτου.

Κουνουπιέρα θα ήταν χρήσιμη λόγω καλοκαιριού.

Μπήκα στο site του Λητώ κι έχω άγνωστες λέξεις!!!!

Τι είναι οι λαβέτες; Τι είναι οι πάνες; Τι είναι τα σελτεδάκια;;;

:?:-?:?

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

χαχαχα!! να μας φέρετε και φορολογική δήλωση παρακαλώ!

μόνο τα ρούχα δεν φτάνουν!! χαχαχα!!;):tongue::tongue:

Οπα όπα....συμπεθέρα δεν ξεκινάμε καλάαα!!! :shock:

Μας είδατε??? Δεν μας είδατε ακόμα τι κούκλα είμαστε!!!!!

Απο πίσω μας θα τρέχει ο μικρούλης σου .... :tongue::tongue:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ευχαριστούμε Νάντια μου!!!!

Κοίτα ειναι καθαρά και μόνο πως το θέλετε εσείς! Δεν ειναι υποχρεωτικό...εμείς πήραμε πχ!!

σε βλέπω πάντως φουλ οργανωμένη!!!Εχεις ξεκινήσει δυναμικά τις αγορές!!! Μπράβο μπράβο!! Τα φορμάκια που λές ότι ειναι σαν φορεματακια, μου είπε μια φίλη πως βολεύουν πολύ για τον πρώτο καιρό ειδικά, που θέλουν και συνέχεια άλλαγμα και δεν θα ειμαστε κ εμεις τόσο εξοικειωμένες!!

κοιτα εγω εκτος απο αυτο επειδη ειμαι και λιγο υπερβολικη και τα λυπαμαι τα μωρακια που μολις εχουν γεννηθει γιατι ειναι τλεειως εξω απο τα νερα τους..σκεφτομαι οτι. ισως ειναι πιο οικειο για εκεινα να νιωθουν τα ποδαρακια να ενωνονται και να ακουμπανε παρα με το φορμακι που τα ξεχωριζει!

ξερω ειμαι τραγικη....μη με κραξετε σας παρακαλω!

aCtzp3.png

λαβέτες και πάνες δεν τα ξέρω ούτε εγώ. Σελτεδάκια είναι μικρά αδιάβροχα υφάσματα που τα βάζουμε στην αλαξιέρα ή όπου αλλάζουμε για τις αλλαγές της πάνας και χρειάζονται ειδικά στην αρχή που είναι πολύ πιθανό για διαρροές ακόμα και την ώρα που τα αλλάζεις.Εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές να τα έχω πλύνει και πριν προλάβω να βάλω πάνα τσουπ τσίσα ή κακά.Τα δε αγόρια μόλις ανοίξεις πάνα κατουράνε αμέσως και εκτοξεύουν κιόλας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

εντάξει εντάξει αν τα βρουν τα παιδιά πάω πάσο!:tongue:

σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός....χαχαχα!

lila pause από όσα είπες μόνο τα σελτεδάκια ξέρω που πήγα

να σας πω πως μου είπε η μαμά και η αδερφή μου να πάρω!

είναι τα πανάκια που είναι από πάνω πετσετε και από κάτω

αδιάβροχα και τα βάζεις όταν αλλάζεις το μωρό για να μην

λερώνεις το κάλυμμα της αλλαξιέρας! εεε??? πως με βρίσκετε??:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Mummutobe, πάρα πολύ καλά είσαι νομίζω από ψώνια.

Καπελάκι για τον ήλιο ίσως; Ίσως 1-2 μπιμπερό για να υπάρχουν

ακόμη και στην περίπτωση που θηλάσεις αποκλειστικά.

Στρωματάκι για την κούνια, καθισματάκι αυτοκινήτου.

Κουνουπιέρα θα ήταν χρήσιμη λόγω καλοκαιριού.

Μπήκα στο site του Λητώ κι έχω άγνωστες λέξεις!!!!

λαβετα νομιζω ειναι το πανακι για τα σαλακια??

οι πανες ειναι αυτα τα τετραγωνα πανια τα βαμβακερα(αλλα πιο λεπτα σε υφασμα αλλα πιο χοντρουλια) που ειναι ή για το λεγομενο φασκιωμα η απλα για να το στρωνεις πανω σου ή σε ενα καλεσμενο ωστε το παιδακι να μην σκουμπαει στα ρουχα μας!

αλλοι τα βαζουν ακομα και ως σεντονακια στο καροτσακι..νομιζω ειναι χρησιμα και θελουμε αρκετα!

τα σελτεδακια απο πανω ειναι πετσετε και απο κατω ναυλον για να το στρωνεις πχ σε ενα κρεββατι να αλλαξειςντο μωρο.Οποτε και τσισακια να κανει εκεινη την στιγμη να μην βρεξει απο κατω....

εχω ριξει πολυ μελετη....χιχιχιχιχιιχ

aCtzp3.png

xanp σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!

Λοιπόν χωρίς ούτε εγώ να ειμαι σιγουρη.... θα κάνω προσπάθεια να σε διαφωτίσω απο οτι εχω διαβασει..

Λαβέτες ειναι οι μικρές πετσετούλες που τις βάζεις στον ώμο σου για τις γουλίτσες όταν φάει και για να σκουπίζεις σαλάκια.

Σελτεδάκια ειναι κάτι σαν πετσετο-υποστρωματάκια που ειναι πετσετέ απο την μια και με πλαστικό απο την άλλη ώστε να μην φεύγουν υγρα...

Πάνες...θα σε γελάσω!!

Ελπίζω να μην σε παραπληροφόρησα....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...