Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Για πες...ήταν πολύ χάλια?? Την τρίωρη εκανες???

Για εμενα ηταν ηταν η χειροτερη εξεταση ever!!

Εγω επειδη ξυπνουσα κ πεινουσα σαν ΛΥΚΟΣ ηταν ενα μαρτυριο για εμενα να αντεξω νηστικη!!Μονο για αυτο το λογο.Η γλυκοζη σαν γευση οκ δεν ηταν κ τοοοσο τραγικη οσο την φανταζομουν!!Αλλα πραγματικα ημουν σε ημι-λιποθυμη κατασταση απο την πεινα!:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πες...ήταν πολύ χάλια?? Την τρίωρη εκανες???

Ναι την 3ωρη έκανα με 75γρ γλυκόζης. Κοίτα, σα γεύση είναι σα να

πίνεις ζαχαρόνερο! Πάααρα πολύ γλυκό! Νερό κάνει να πιεις μετά(τουλάχιστον

εμένα μου το επέτρεψε). 3 ώρες ήμουν στο μικροβιολογικό, είχα πάρει μαζί μου βιβλίο, lap top να δω καμιά σειρά για να περάσει η ώρα. Είναι μια ταλαιπωρία αλλά όχι κάτι σπουδαίο!.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Στην πρωτη εγκυμοσυνη κοριτσια σταματησα τη δουλεια μια βδομαδα πριν την ΠΗΤ. Μπορουσα να δουλεψω κι αλλο, αλλα ειπα ας ξεκουραστω κ λιγο. Τωρα δεν δουλευω!

Αφού αισθανόσουν καλά καλά έκανες! Μακάρι να είμαι κι εγώ καλά και να

μπορώ να ανταπεξέλθω. Λίγες μέρες άδεια πριν δεν είναι κακό. Ίσα ίσα χαλαρώνεις λίγο, προετοιμάζεσαι ψυχολογικά, προετοιμάζεις και κάποια

από τα πραγματάκια του μωρού! Έτσι δεν είναι;

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Κι εγώ πολύ τη σκέφτομαι αυτή την εξέταση, γιατί κάποια πρωινά έχω ακόμη αναγούλες και αν δε φάω χειροτερεύουν, οπότε φαντάζομαι θα έχω πρόβλημα, καθότι λένε ότι ειναι από τη φύση της αηδιαστική η γλυκόζη. Τον είχα πει το γιατρό μου την τελευταία φορά μήπως υπαρχει περίπτωση να τη σκαπουλάρω αλλά ήταν ανένδοτος....Πότε την κάνουν, σε ποια εβδομάδα και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;;

Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός κ μπόρεσα να σας ξανά διαβάσω....

Ελπίζω κορίτσια να ειναι οπως τα λέτε κ το μπεμπακι να

ειναι καλα κ ας μην κινείται επειδή κοιμάται.....

Κορσε,είχα ρωτησει το γιατρο μου την

προηγούμενη φορά κ μου είχε πει επι λέξει

"Ο κορσες δε θα σε βοηθήσει να μαζέψει η κοιλια. Το μονο που κανει ειναι να σου προσφέρει κάποια στήριξη....

(είχα κανει καισαρικη κ μου το είχε πει οτι

βοηθάει να μην νιώθεις κ πολυ τα ράμματα)

....αν δεν κανεις γυμναστική κ δεν προσεχείς

τη διατροφή σου η κοιλια δε φεύγει..."

Να σας πω την αληθεια τα κιλα τα εχασα, η κοιλια

επανηλθε, οχι ακριβώς οπως ήταν προ εγκυμοσύνης

βέβαια, είχε μια χαλάρωση να πω την αληθεια.....

Βέβαια δεν ειμαι κ το καλύτερο παράδειγμα

γιατι η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε μόλις 7 μήνες

μετα που γεννησα, οπότε ίσως να εσφιγγε κι

άλλο η κοιλια αργότερα.....δεν ξέρω...

Πάντως φίλες μου που εχουν κανει κ δευτερο παιδάκι

μου εχουν πει οτι τη δεύτερη φορά τα πράγματα

δεν ειναι τόσο απλά όσο την πρώτη....

Ο οργανισμός κ το σώμα επανέρχονται με πιο

αργούς ρυθμούς...δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

kittymaria εμενα το σωμα μου επανηλθε στα κιλα του ΕΝΑ χρονο μετα τη γεννα. Αλλα μπορω να πω πως αλλαξε πολυ.Αν και ειμαι αδυνατη 53 κιλα, τα κοκκαλα μου ανοιξαν, η κοιλιτσα εμεινε, κ το στηθος εγινε σταφιδα!:?:shock:

Μονο με γυμναστικη διορθωνεται η κατασταση μου, εεεε, κ με σιλικονη στο στηθος!:tongue::tongue:

Καλέ ποτε τα γράψετε ΟΛΑ αυτά μεχρι να γράψω

το προηγούμενο μήνυμα???

Δε σας προλαβαίνω.....

Εχω την εντύπωση οτι παίζει ρόλο κ το αν το μωρο ειναι

αγόρι η κορίτσι

Την προηγούμενη φορά, ούτε το στήθος είχε μεγαλώσει

υπερβολικά

Ενα νούμερο πιο πάνω έβαλα, είχα μονο κοιλια μπροστά ,

δεν είχε ανοίξει καθόλου η λεκάνη μου...κ είχα πάρει 14 κιλα...

οταν κάποιος με έβλεπε απο πίσω δεν καταλάβαινε οτι ειμαι έγκυος....

Σε αντίθεση με τώρα....που το στήθος εχει μεγαλώσει ήδη παρα

πολυ, η λεκάνη εχει ανοίξει κ η κοιλια ειναι διαφορετική με

της προηγούμενης φοράς....

Ωραίο το καρότσι pele, απλά απο εμπειρία σου λέω

να κοιτάξεις να βγαίνουν τα υφάσματα ώστε να πλενονται,

γιατι τα λερωνουν εύκολα.....με σαλια κτλ

Hippo εγω χρησιμοποιώ το lactacyd intimo....

Θα φύγουν οι μυκητες μην ανησυχείς, εχει δίκιο η Χριστιανα

βοηθάει το γιαούρτι πολυ κ η ελάττωση της ζάχαρης....

Την προηγούμενη φορά δούλευα μεχρι 56 μερες πριν

την ΠΗΤ, όσες δηλαδή έλεγε το ΙΚΑ προκειμένου

να πάρω το επιδομα....

Τώρα ειμαι άνεργη απο τον Οκτώβρη, οπότε δεν υπάρχει

τέτοιο θέμα....

Giota πολυ γέλασα που ήθελες να αποφύγεις την εξέταση....μου θύμησες εμένα που πέρυσι έλεγα στο γιατρο οτι δε θέλω να την κανω κ αν γίνεται να φάω ανάγκη δυο γάλακτομπουρεκα η μπακλαβαδες κ μετα να την κανω....

Φυσικά όμως δεν την είχα γλιτώσει.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Να σου πω την αλήθεια εγώ νόμιζα ότι δεν την κάνεις αν δεν έχεις τάση να ανεβάσεις ζάχαρο, αν δεν είσαι παχύσαρκη κλπ......Του το λέω λοιπόν, μπας κ την πηδήξω (sorry κι ολας), αλλά σου λέω ήταν ανένδοτος και γελούσε κι αυτός επίσης...:(:(:(

Τελικά δεν μου απάντησε καμία, πότε την κάνουμε και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Να σου πω την αλήθεια εγώ νόμιζα ότι δεν την κάνεις αν δεν έχεις τάση να ανεβάσεις ζάχαρο, αν δεν είσαι παχύσαρκη κλπ......Του το λέω λοιπόν, μπας κ την πηδήξω (sorry κι ολας), αλλά σου λέω ήταν ανένδοτος και γελούσε κι αυτός επίσης...:(:(:(

Τελικά δεν μου απάντησε καμία, πότε την κάνουμε και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Eγώ να πώ την αλήθεια στην πρώτη δεν είχα κάνει

δεν μου είχε πεί τίποτα ο τότε γιατρός μου!

Τώρα δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνω δεν μου έχει

πεί τίποτα και ο τωρινός μου γιατρός.

Ούτε εγώ ξέρω πότε την κάνουμε ας μας διαφωτίσει κάποια!

Λέτε να την γλύτωσα??

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμαμαι γιαυτο δεν απαντησα!Περιμενα μπας κ μας πει καποια αλλη που την εκανε προσφατα!

Ααααααα δεν παιζω κι εγω θελω να τη γλιτωσω!

Δεν μαφηνει ομως ο γιατρος!

Μετα την 24η δεν την κανουμε νομιζω?

Για μενα ειναι η χειροτερη εξεταση σκετη αηδια ηθελα να κανω εμετο επιτοπου!

Κι εκανα και τη μικρη καμπυλη που σε μετρανε στη μιση ωρα κι εφυγες!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ΚΟΡΣΕ δεν εβαλα εγω, με πονουσε η τομη της καισαρικης και φοβομουν να βαλω κατι τετοιο. Καποιες κοπελες παντως μου ειπαν οτι κανει δουλεια,δεν ξερω..

Πολλές κοπέλες λένε ότι βοηθάει στο μετέπειτα σουλούπωμα... ακόμη και στα αγγλικά που το έψαξα (post pregnancy belly binding/belly wrap) είδα πολλές θετικές μαρτυρίες και φωτό από γυναίκες στο εξωτερικό. Το σκέφτομαι σοβαρά, ήδη έβαλα τη φαρμακοποιό μου να ψάχνει!

.

Βέβαια δεν ειμαι κ το καλύτερο παράδειγμα

γιατι η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε μόλις 7 μήνες

μετα που γεννησα, οπότε ίσως να εσφιγγε κι

άλλο η κοιλια αργότερα.....δεν ξέρω...

Το σώμα μαζεύει μέχρι και 2 χρόνια μετά! Τουλάχιστον αυτό συνέβη στη γιατρό μου που έχει περάσει εγκυμοσύνες και φυσιολογικούς τοκετούς. Μου είπε ότι για δύο χρόνια δεν πετάμε τίποτα από ρούχα!

kittymaria εμενα το σωμα μου επανηλθε στα κιλα του ΕΝΑ χρονο μετα τη γεννα. Αλλα μπορω να πω πως αλλαξε πολυ.Αν και ειμαι αδυνατη 53 κιλα, τα κοκκαλα μου ανοιξαν, η κοιλιτσα εμεινε, κ το στηθος εγινε σταφιδα!:?:shock:

Μονο με γυμναστικη διορθωνεται η κατασταση μου, εεεε, κ με σιλικονη στο στηθος!:tongue::tongue:

Ίσως το στήθος να γεμίσει λίγο σ' αυτή την εγκυμοσύνη, you never know...

Eμένα θέλει να την κάνω στην 27η.

καλησπερα μανουλες!!!!!!!!πως ειστε???εμεν αο γιατρος μου δεν μου ειπε τιποτα ακομα για την εξεταση,δεν ξερω ουτε εγω ποτε την κανουν!ο μπεμπης μου κοριτσια με εχει ταραξει στην κλωτσια,αλλο πραγμα!οσο για την δουλεια περιμενω πως και πως να ερθει ο μαρτιος να σταματησω γιατι εχω αρχισει και κουραζομαι παρα πολυ(ολη μερα ορθοστασια και σκαλες πανω-κατω)και δεν εχω και την ιδια υπομονη πλεον!εχει καμια σας αυπνιες???????

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...