Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!

Και εμεις ακομα να μαθουμε σιγουρα το φυλο!!Ουφ!!Με εχει φαει η αγωνια!! Θελω να αρχισω να σκεφτομαι για τη διακοσμηση του υπνοδωματιου, για το θεμα της βαφτισης...:tongue:ναι,ναι απο τωρα!!:cool:

ΧΙΠΟ επειδη και εγω εχω μονιμο θεμα με μυκητες, να σου πω κ κατι αλλο που εμαθα κ το εφαρμοζω.Οι μυκητες τροφοδοτουντε απο τη ζαχαρη, οποτε οταν εχουμε απλα την κοβουμε,κ ναι την μειωνουμε ακομα κ στον καφε. Κανει καλο να τρως γιαουρτι κ επισης να βαζεις με μια μπατονετα κατω στην περιοχη, κατι σαν μασκα ειναι κ ανακουφιζει απο τη φαγουρα!;)

Κατα τα αλλα τα ιδια κοριτσια!!

Απο κιλα τελευταια φορα που ζυγιστηκα στον γιατρο ημουν στα +3..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δευτερο/τριτομαμάδες,

κορσέ/λαστέξ φορέσατε?

Τι γνώμη έχετε?

Δεν αγορασα ποτε! Δεν ξερω αν κανει δουλεια!

Οταν ειχα ρωτησει το γιατρο μου ειχε πει οτι και να βαλω

οταν τον βγαλω θα ξαναγινω οπως πριν μονο η ηυμναστικη

μου ειχε πει κανει πραγματικη δουλεια! Τωρα τι να σας πω δεν ξερω

παντως επειδη και στις αλλες εγκυμοσυνες ηρθε γρηγορα το

καλοκαιρι σκεφτομουν οτι δεν θα αντεχα να εχω ενα κορσε πανω

μου με τετοια ζεστη.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ΚΟΡΣΕ δεν εβαλα εγω, με πονουσε η τομη της καισαρικης και φοβομουν να βαλω κατι τετοιο. Καποιες κοπελες παντως μου ειπαν οτι κανει δουλεια,δεν ξερω..

Ειδα χθες στον υπνο μου οτι γεννησα,και οτι ημουν σπιτι κ δεν προλαβα να παω στην κλινικη κ γεννησα μονη μου!!:shock:Αλλα δεν θυμαμαι καθολου να πονεσα κ ενιωθα μονο μια ευτυχια που τα καταφερα μονη μου!!

Βρηκα κ εξηγηση γεννας στον ονειροκριτη!>>http://www.xn--qxaefaepndrcyk.gr/%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B1/

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Και εμεις ακομα να μαθουμε σιγουρα το φυλο!!Ουφ!!Με εχει φαει η αγωνια!! Θελω να αρχισω να σκεφτομαι για τη διακοσμηση του υπνοδωματιου, για το θεμα της βαφτισης...:tongue:ναι,ναι απο τωρα!!:cool:

ΧΙΠΟ επειδη και εγω εχω μονιμο θεμα με μυκητες, να σου πω κ κατι αλλο που εμαθα κ το εφαρμοζω.Οι μυκητες τροφοδοτουντε απο τη ζαχαρη, οποτε οταν εχουμε απλα την κοβουμε,κ ναι την μειωνουμε ακομα κ στον καφε. Κανει καλο να τρως γιαουρτι κ επισης να βαζεις με μια μπατονετα κατω στην περιοχη, κατι σαν μασκα ειναι κ ανακουφιζει απο τη φαγουρα!;)

Κατα τα αλλα τα ιδια κοριτσια!!

Απο κιλα τελευταια φορα που ζυγιστηκα στον γιατρο ημουν στα +3..

ευχαροστώ Χριστιάνα μου για την απάντηση, απο σήμερα ξεκίνησα διατροφή (και όχι δίαιτα γιατί δεν μπορώ) και έτσι θα περιορίσω και τη ζάχαρη. Το μόνο που ελπίζω είναι να φύγουν μην βάζω τσάμπα την dactarin.

α και κάτι άλλο εσείς τώρα στην εγκυμοσύνη με τι πλένεστε στην ευαίσθητη περιοχή?

YBNUp3.png

ευχαροστώ Χριστιάνα μου για την απάντηση, απο σήμερα ξεκίνησα διατροφή (και όχι δίαιτα γιατί δεν μπορώ) και έτσι θα περιορίσω και τη ζάχαρη. Το μόνο που ελπίζω είναι να φύγουν μην βάζω τσάμπα την dactarin.

α και κάτι άλλο εσείς τώρα στην εγκυμοσύνη με τι πλένεστε στην ευαίσθητη περιοχή?

εγω βαζω ενα καθαριστικο της carefree με αλοε βερα.το βρισκεις σε ολα τα σουπερ.

θα φυγουν οι μυκητες με την θεραπεια μην αγχωνεσαι.

Helloooooo!!!

Τα κιλά δεν τα σχολιάζω καν....πονάει αυτη η συζήτηση!

Hippo....εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω

http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=7115&cat=99

και ειμαι αρκετα ευχαριστημένη!!

Εμείς ειμαστε στην φάση αναζήτησης καροτσιού...

Πως σας φαίνεται το παρακάτω?

http://www.preciouslittleone.com/product-information/20/22670/graco-evo-3-in-1-stroller-%28sand%29/#reviewtab

http://www.anatello.gr/cart/Graco-karotsi-Evo-trio-sand.html

Το έχουμε δει στα mothercare σε λαχανι και 200 ευρω πιο ακριβό...και στα prenatal σε μαύρο...

Εμείς το θέλουμε στο χρώμα της αμμου(από κοντά δεν το έχουμε δει ακόμα)...το οποίο ελπίζουμε και σαν αποχρωση να ειναι καλό...Γυρω στα 370 το έχουν..

Αυριο θα πάω και για την καμπύλη...και φου φου ελπίζω να ειναι καλα τα αποτελέσματα!!!

Η μπεμπούλα ρίχνει φουλ κλωτσίτσες...και η μανούλα τρελαιιιιιιιιιινεται!!!!!! :-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Άντε βρε, τυχερό και δοξασμένο θα είναι το παιδάκι σου!!!!!

χαχα!!

Ναι απο οτι γραφει ειναι καλο ονειρο κ οντως σημερα δεχτηκα κ ενα τηλεφωνημα που με εκανε να δακρυσω απο χαρα!:D

Διαφημίσεις

ΠΕΛΕ αυτο το καροτσι το εχουν καποιες γνωστες μου κ απο οτι μου ειπαν ειναι ευχαριστημενες!

Το χρωμα της αμμου μου αρεσει κ εμενα κ ελπιζω να μην λερωνει πολυ.

Εγω πηρα μαυρο καροτσι.Το Quinny.

ΠΕΛΕ αυτο το καροτσι το εχουν καποιες γνωστες μου κ απο οτι μου ειπαν ειναι ευχαριστημενες!

Το χρωμα της αμμου μου αρεσει κ εμενα κ ελπιζω να μην λερωνει πολυ.

Εγω πηρα μαυρο καροτσι.Το Quinny.

Πολύ χαιρομαι!!! Γενικά και στο ιντερνετ καλές κριτικές έχω διαβάσει!!

Τώρα το χρώμα...αν δεν τον δω και απο κοντά....δεν ξέρω να σου πω!! Μπορεί να ειναι γλυκούλι..μπορει και χαλια...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλησπέρα! Καταιγισμός από posts!

Για τον ανώδυνο δεν έχω κοιτάξει λεπτομέρειες ακόμη.

Πρώτα θέλω το οκ από τον οφθαλμίατρο και μετά να μπω

στην διαδικασία να ψάχνω. Ο γιατρός μου έχει μαία και μάλλον

θα ζητήσω περισσότερες πληροφορίες απ' αυτή. Λόγω δουλειάς

δεν θα με βολέψουν τα πρωινά μαθήματα στα νοσοκομεία.

Κάποια κοπέλα ρώτησε μέχρι πότε σκεφτόμαστε να δουλεύουμε

(συγγνώμη που δεν θυμάμαι ποια, η λήθη της εγκυμοσύνης βλέπετε!)

Προσωπικά πολύ θα ήθελα να πάω κατευθείαν από το γραφείο στο

μαιευτήριο αν και χλωμό το βλέπω. Αν όλα πάνε καλά σκέφτομαι να

πάρω άδεια λίγο μετά το Πάσχα, δηλ. 10-15 μέρες πριν την ΠΗΤ.

Σήμερα έκανα και καμπύλη γλυκόζης! Εν αναμονή αποτελεσμάτων λοιπόν!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Καλησπέρα! Καταιγισμός από posts!

Για τον ανώδυνο δεν έχω κοιτάξει λεπτομέρειες ακόμη.

Πρώτα θέλω το οκ από τον οφθαλμίατρο και μετά να μπω

στην διαδικασία να ψάχνω. Ο γιατρός μου έχει μαία και μάλλον

θα ζητήσω περισσότερες πληροφορίες απ' αυτή. Λόγω δουλειάς

δεν θα με βολέψουν τα πρωινά μαθήματα στα νοσοκομεία.

Κάποια κοπέλα ρώτησε μέχρι πότε σκεφτόμαστε να δουλεύουμε

(συγγνώμη που δεν θυμάμαι ποια, η λήθη της εγκυμοσύνης βλέπετε!)

Προσωπικά πολύ θα ήθελα να πάω κατευθείαν από το γραφείο στο

μαιευτήριο αν και χλωμό το βλέπω. Αν όλα πάνε καλά σκέφτομαι να

πάρω άδεια λίγο μετά το Πάσχα, δηλ. 10-15 μέρες πριν την ΠΗΤ.

Σήμερα έκανα και καμπύλη γλυκόζης! Εν αναμονή αποτελεσμάτων λοιπόν!

Για πες...ήταν πολύ χάλια?? Την τρίωρη εκανες???

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Στην πρωτη εγκυμοσυνη κοριτσια σταματησα τη δουλεια μια βδομαδα πριν την ΠΗΤ. Μπορουσα να δουλεψω κι αλλο, αλλα ειπα ας ξεκουραστω κ λιγο. Τωρα δεν δουλευω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...