Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ηρέμησε....απ' ό,τι ξέρω λένε ότι στην αρχή δεν το νιώθεις συνέχεια... Μπορεί δηλαδη να κάνεις μέρες να το ακούσεις και μετά τσουπ σκάει μύτη.... Έτσι έχω καταλάβει.... Μη στεναχωριέσαι, είμαι σίγουρη ότι θα κάνει εμφάνιση!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και την προηγουμενη φορα ειχα φτασει 80 οποτε δυσκολο

να το αποφυγω τωρα παλι θα τα πιασω μακαρι να μην τα ξεπερασω!

Δεν μπορω να φαω κανενα φρουτο μα κανενα και πειναω συνεχεια.....

Ας πουμε κατι αλλο!

Μας μενει καποια που δεν εχει επιβεβαιωσει φυλο?

Έλα βρε Μαράκι πιο πολύ χαβαλέ κάνουμε μην

αγχώνεσαι!Κι εγώ όπως διάβασες στο δέκα το καλό είμαι

και έχω ακόμα πράμα έτσι όπως τρώω!Και σου ξαναλέω

είμαι και κοντή και έχω αρχίσει να θυμίζω μπάλα!!

Τες πα ας πούμε κάτι πιο ευχάριστο να ανεβούμε λιγάκι! ;)

Νομίζω όλες ξέρουμε πλέον φύλο! :rolleyes: :rolleyes:

Και κάτι ακόμα πότε λέτε να αρχίσω να κάνω ξεκαθάρισμα

σε ρουχαλάκια κ.τ.λ. για την μικρή?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Με το καλό η κόρη giota-rr!

Γιωτα μη με κανεις να βαλω να κλαματα!

Απο 63 εχω φτασει 73!!!!

Μπραβο παντως που αρχισες να το νιωθεις το μωρακι! Απο δω κι εμπρος \θα το νιωθεις συνεχεια!

Μη λετε για κιλα κοριτσια θα παθω καταθλιψη!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ στα ίδια είμαστε, σε περνάω και 1! Και ξεκίνησα 62... ούτε και ξέρω πού θα φτάσω, έκοψα σοκολάτες και γλυκά εδώ και τρεις μέρες... και μ' έχει πιάσει και μια δυσπεψία και μια δυσκοιλιότητα που δεν θέλω να το σκέφτομαι! Μην αγχώνεσαι Μαράκι..

Δεν ξέρω όμως.....ελπίζω να ειναι καλα, δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά....

Εγω τη Δευτέρα εκτός απροόπτου, θα σας πω με πιο

σιγουρια για το φύλο μας....γιατι μεχρι τώρα είμαστε με ερωτηματικό......

Είναι πολύ νωρίς να το ακούς κάθε μέρα, έτσι δεν είναι? Αν κουράζεσαι πολύ και κινείσαι τις τελευταίες μέρες, αυτό νανουρίζεται και κοιμάται περισσότερο, έτσι δεν λένε? Με το καλό να δεις το φύλο! :)

Εμείς ακόμα δεν έχουμε επιβεβαιώσει φύλλο στην αυχενική μας είπαν αγόρι τώρα θα ξαναπάω στην β επιπέδου και θα σας πω αν είναι όντως αγόρι.

Εγώ κιλά δεν έχω πάρει ακόμα μόνο 2 αλλά σε καμία εγκυμοσύνη δεν παίρνω δεν έχω όρεξη αν φάω τίποτα και τρώω ίσα ίσα να συντηρούμαι.Προσωπικά βάζω πολλά κιλά όσο θηλάζω εκεί έχω πείνα που απλά δεν ελέγχεται και λυσσάω για γλυκό μπορεί όλη μέρα να τρώω γλυκά.Όχι ότι είναι σωστό αλλά απλά δεν το ελέγχω.Από όταν γέννησα την κόρη μου μέχρι τώρα που αποθηλάσαμε έχω πάρει 16 κιλά....Αίσχος το ξέρω αλλά εμένα οι θηλασμοί δεν με κάνουν να χάσω όπως συμβαίνει σε πολλές αλλά μπλοκάρει τον μεταβολισμό μου και παίρνω αλλά τρώω κιόλας.Μόλις αποθηλάζω τσουπ μπορεί να χάσω και 10 κιλά σε ένα δίμηνο για πλάκα χωρίς καν προσπάθεια.. Ελπίζω αυτή την φορά να μπορέσω να το ελέγξω....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εμείς ακόμα δεν έχουμε επιβεβαιώσει φύλλο στην αυχενική μας είπαν αγόρι τώρα θα ξαναπάω στην β επιπέδου και θα σας πω αν είναι όντως αγόρι.

Εγώ κιλά δεν έχω πάρει ακόμα μόνο 2 αλλά σε καμία εγκυμοσύνη δεν παίρνω δεν έχω όρεξη αν φάω τίποτα και τρώω ίσα ίσα να συντηρούμαι.Προσωπικά βάζω πολλά κιλά όσο θηλάζω εκεί έχω πείνα που απλά δεν ελέγχεται και λυσσάω για γλυκό μπορεί όλη μέρα να τρώω γλυκά.Όχι ότι είναι σωστό αλλά απλά δεν το ελέγχω.Από όταν γέννησα την κόρη μου μέχρι τώρα που αποθηλάσαμε έχω πάρει 16 κιλά....Αίσχος το ξέρω αλλά εμένα οι θηλασμοί δεν με κάνουν να χάσω όπως συμβαίνει σε πολλές αλλά μπλοκάρει τον μεταβολισμό μου και παίρνω αλλά τρώω κιόλας.Μόλις αποθηλάζω τσουπ μπορεί να χάσω και 10 κιλά σε ένα δίμηνο για πλάκα χωρίς καν προσπάθεια.. Ελπίζω αυτή την φορά να μπορέσω να το ελέγξω....

Έλα ρε, πρώτη φορά το ακούω αυτό, συνήθως στον θηλασμό χάνουν, τρώνε δεν τρώνε!!!!

Διαφημίσεις

Γιώτα όπως κατάλαβες είμαι στραβή και ανάποδη χαχαχα...Αλλά από τος μαμάδες Αυγούστου 2011 που θηλάζουμε έχουν και άλλες 2 το ίδιο πρόβλημα οπότε παίζει και αυτό το ενδεχόμενο..

Και για να ακριβολογώ το πρώτο δίμηνο ούτε χάνω ούτε παίρνω μετά με παίρνει η πάνω βόλτα...

Για να καταλάβεις όταν χρόνισε η μικρή έκανα διατροφή ψιλο αυστηρή και σε ένα μήνα κατάφερα να χάσω ολόκληρο κιλό(με αυτά που έτρωγα έπρεπε να είχα χάσει τουλάχιστον 4 μιλάμε για 600 θερμίδες την μέρα) ενώ κανονικά δεν έκανα καμία ατασθαλία, φαντάσου πόσο μπλοκάρισμα παθαίνω με την προλακτίνη.

xanp πραγματικα πως το καταφερνεις να μην παιρνεις στην

εγκυμοσυνη και να παιρνεις στο θηλασμο? Κι εγω στο θηλασμο

πειναω μεν και διψαω τραγικα αλλα ετσι εχασα τα 17 κιλα της

προηγουμενης εγκυμοσυνης δεν εκανα ποτε διαιτα. Τα εχανα

τρωγοντας γλυκα καθε μερα ειδικα που ηταν και καλοκαιρι

καθε μερα παγωτο!!!!

Με το καλο να επιβεβαιωσετε φυλο να μπαινουμε σε ενα δρομο ολες!

Skybeam συντροφισα κι εγω στην 1η εγκυμοσυνη απο 62 ξεκινησα

και οταν γεννησουμε αυτος θα ειναι ο στοχος μου να ξαναγινω 62!

Ο θηλασμος βοηθαει παρα πολυ για τα πρωτα 10 μετα η αληθεια ειναι οτι

σταματαει λιγο ο ρυθμος που χανεις αλλα θελω να ειμαι αισιοδοξη.

Δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου διαιτα δεν εχω αυτοπειθαρχια

οποτε ας μην αγχωνομαστε κι ας ελπισουμε οτι θα τα καταφερουμε!

kittymaria μην αγχωνεσαι ειναι νωρις ακομα και ισχυει οντως οτι οσο

εσυ εισαι σε κινηση το μωρο κοιμαται!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

από ότι έχω καταλήξει είναι θέμα καθαρά οργανικό με μπλοκάρει η προλακτίνη γιατί μόλις σταματάω να θηλάζω χάνω με αστραπιαίους ρυθμούς κιλά και ας τρώω τα ίδια...Τι να πω είναι επιβεβαιωμένο 2 φορές ήδη και αυτή την φορά είχα και άλλες 2 μαμάδες στην ίδια φάση με μένα οπότε είναι μάλλον θέμα οργανισμού πως αντιδρά.

από ότι έχω καταλήξει είναι θέμα καθαρά οργανικό με μπλοκάρει η προλακτίνη γιατί μόλις σταματάω να θηλάζω χάνω με αστραπιαίους ρυθμούς κιλά και ας τρώω τα ίδια...Τι να πω είναι επιβεβαιωμένο 2 φορές ήδη και αυτή την φορά είχα και άλλες 2 μαμάδες στην ίδια φάση με μένα οπότε είναι μάλλον θέμα οργανισμού πως αντιδρά.

Σημασια εχει το αποτελεσμα αφου οταν σταματας να θηλαζεις

τα χανεις ε τοτε μια χαρα! Αυτο εχει σημασια στο τελος να τα χανεις!

ναι εντάξει αλλά το ξέρεις και εσύ καλά ότι αν σε βλέπουν και σου λένε ότι όταν γέννησες ήσουν μια χαρά ενώ τώρα πήρες κιλά είναι άσχημο και όχι τόσο ανεβαστικό στην τελική...

Ενώ αν έχεις χάσεις όλοι λένε μπράβο τα έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης γρήγορα...Το θεωρούν αυτονόητο ότι όσο είσαι έγκυος θα πάρεις ενώ μετά αδικαιολόγητο...

Μέχρι πότε θα πηγαίνετε για δουλειά;;;Αυτή την φορά λέω να πάρω κατευθείαν κυήσεως και λοχείας και να μην πάρω καμία αναρρωτική αν μου βγει..

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω κοιτα και σε μενα ναι μεν φευγουνε τα πολλα

κιλα αλλα η κοιλια δεν εφευγε με τιποτα. Ημουνα στο +3 και με βλεπανε

στο δρομο και με ρωταγανε σε ποιο μηνα (εγκυμοσυνης) ειμαι!!!!

Απο ψυχολογια σκατα δεν το συζητω.....

Να σου πω να είναι καλά τα παιδάκια μας πάνω από όλα και κάποια στιγμή θα μαζέψει και η κοιλιά που θα πάει και να μην μαζέψει δεν βαριέσαι ας το δούμε σαν έπαθλο από τους θησαυρούς μας....Στην τελική 3 παιδιά θα έχουν βγει από εκεί μέσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...