Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μπράβο Μαράκι συγχαρητήρια για την κόρη!!!

εμείς πάλι πήγαμε εχθες για την προγραμματισμένη επίσκεψη στο γιατρό, β-επιπέδου έχουμε κάνει, και μου είπε πωσ το παιδί είναι μια χαρά αλλά εγώ πρέπει να κάνω ΔΙΑΙΤΑ και να ξεκινήσω Dactarin μυκητές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, σήμερα το πρωί ένιωσα το μωρό!!!!!!!!!!! Μόλις είχα ξυπνήσει και ακόμη δεν είχα σηκωθεί από το κρεβάτι και ένιωσα ένα "σμπρώξιμο" κοντά στον αφαλό, ήταν κάτι που δεν ξαναένιωσα και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν αυτό.... Και μετά από λίγα λεπτά πάλι το ίδιο!!!!! 2-3 φορές σύνολο!!!!! Ήταν απίστευτο!!!! Δεν ήταν σίγουρα τα έντερά μου, ήταν σίγουρα το μωρό!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

Μπράβο Μαράκι συγχαρητήρια για την κόρη!!!

εμείς πάλι πήγαμε εχθες για την προγραμματισμένη επίσκεψη στο γιατρό, β-επιπέδου έχουμε κάνει, και μου είπε πωσ το παιδί είναι μια χαρά αλλά εγώ πρέπει να κάνω ΔΙΑΙΤΑ και να ξεκινήσω Dactarin μυκητές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο!!! Δίαιτα όμως γιατί..έβαλες πολλά κιλά?

Μύκητες πώς κόλλησες σου είπε??? Πώς το κατάλαβε

ο γιατρός σε εξέτασε και κολπικά?

Κορίτσια καλημέρα!!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, σήμερα το πρωί ένιωσα το μωρό!!!!!!!!!!! Μόλις είχα ξυπνήσει και ακόμη δεν είχα σηκωθεί από το κρεβάτι και ένιωσα ένα "σμπρώξιμο" κοντά στον αφαλό, ήταν κάτι που δεν ξαναένιωσα και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν αυτό.... Και μετά από λίγα λεπτά πάλι το ίδιο!!!!! 2-3 φορές σύνολο!!!!! Ήταν απίστευτο!!!! Δεν ήταν σίγουρα τα έντερά μου, ήταν σίγουρα το μωρό!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

Γιωτάκι τώρα αρχίζουνε τα καλύτερα θα δείς!!!

Έχεις να φάς κλωτσιά!!!! χιχιχιχιιχχιχιχιχι :tongue: :tongue:

Καλή απόλαυση αππό εδώ και πέρα τώρα!!! :D

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Για τους μύκητες το ξέραμε ότι τους είχα απο το παπ που είχα κάνει στο 1ο τρίμηνο, αλλά δεν ήθελα τότε να πάρω φάρμακα, έκανα λοιπόν υπομονή για να περάσει λίγο ο καιρός και να κάνω τη θεραπεία μετά. Τώρα λοιπόν μου είπε πως η εξέταση ούρων δεν βγήκε καλή οπότε να κάνω τη θεραπεία για τους μύκητες και μετά να επαναλάβω την εξέταση ούρων. τώρα όσο για τα κιλά δεν έχει και πολύ άδικό, ξεκίνησα 62,5 και τώρα είμαι 69,5 και είχα χάσει και 3 κιλά το πρώτο τριμηνο. Διαιτα βέβαια δεν μπορώ να κάνω γιατί πεινάω!!! θα προσπαθήσω όμωσ απο σήμερα να κάνω λίγο διατροφή και να κόψω τα γλυκά!!!

με έχει πάρει λίγο απο κάτω αλλά εντάξει τι να κάνουμε!σημασία έχει πως την μικρή την βρήκε μια χαρά!

YBNUp3.png

Κι εγώ πεινάω συνέχεια και κοιτάω να τρώω φρουτάκια όταν με πιάνει... Από το να μασουλάω χαζά όλη την ώρα (γιατί αν μ' αφήσεις αυτό θέλω να κάνω...), ξεγελιέμαι με αχλάδια!!!! Αλλά πολύ περίεργο βρε παιδί μου, στο πρώτο τρίμηνο λόγω ναυτιών και εμετών, το στομάχι μου είχε κλείσει...πώς άνοιξε τόσο απότομα δεν μπορώ να το καταλάβω.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Για τους μύκητες το ξέραμε ότι τους είχα απο το παπ που είχα κάνει στο 1ο τρίμηνο, αλλά δεν ήθελα τότε να πάρω φάρμακα, έκανα λοιπόν υπομονή για να περάσει λίγο ο καιρός και να κάνω τη θεραπεία μετά. Τώρα λοιπόν μου είπε πως η εξέταση ούρων δεν βγήκε καλή οπότε να κάνω τη θεραπεία για τους μύκητες και μετά να επαναλάβω την εξέταση ούρων. τώρα όσο για τα κιλά δεν έχει και πολύ άδικό, ξεκίνησα 62,5 και τώρα είμαι 69,5 και είχα χάσει και 3 κιλά το πρώτο τριμηνο. Διαιτα βέβαια δεν μπορώ να κάνω γιατί πεινάω!!! θα προσπαθήσω όμωσ απο σήμερα να κάνω λίγο διατροφή και να κόψω τα γλυκά!!!

ΑΑΑ Τους είχες ήδη κατάλαβα!!Απλά

λέω μήπως πρέπει να προσέχουμε κάτι ιδιαίτερα

γι'αυτό σε ρώτησα!Εγώ γενικά δεν έχω τέτοιου είδους θέματα

και δεν ξέρω και πολλά!Μία φορά μόνο έχω πάθει κολπίτιδα

αλλά δεν πήρα τίποτα υποχώρησε μόνη της πίνοντας

τότε πολύυυ νερό με συμβουλή του γιατρού!Πάρα πολύ!!

Όσο για τα κιλά εγώ που είμαι +10 τί πρέπει να κάνω

να μην τρώω καθόλου???? :shock: :shock:

Από 49 έφτασα τα 59!!!Αλλά ζητάω γλυκό κάθε μέρα!

Και δεν μπορώ να μην το φάω!!!!! :oops: :oops:

Πάρα πολύ!!

Όσο για τα κιλά εγώ που είμαι +10 τί πρέπει να κάνω

να μην τρώω καθόλου???? :shock: :shock:

Από 49 έφτασα τα 59!!!Αλλά ζητάω γλυκό κάθε μέρα!

Και δεν μπορώ να μην το φάω!!!!! :oops: :oops:

Εσύ τόσο αδύνατη που ξεκίνησες σε παίρνει να βάλεις παραπάνω κιλά από εμένα για παράδειγμα που ξεκίνησα 69!!! Φαντάζεσαι να έβαζα εγώ 10 κιλά ήδη;; Πού θα έφτανα μέχρι το τέλος;;;

Εσύ τόσο αδύνατη που ξεκίνησες σε παίρνει να βάλεις παραπάνω κιλά από εμένα για παράδειγμα που ξεκίνησα 69!!! Φαντάζεσαι να έβαζα εγώ 10 κιλά ήδη;; Πού θα έφτανα μέχρι το τέλος;;;

Είναι και αυτό που λές απλά επειδή είμαι

μικροκαμωμένη γενικά και αδύνατη και κοντούλα

έχω αρχίσει και κινούμε με δυσκολία!

Σωστό και αυτό εγώ 49 κιλά ούτε που θυμάμαι πότε ήμουν είσαι πολύ αδύνατη εσύ γιαυτό μάλλον δεν είπε τίποτα ο γιατρόσ σου.Εγώ σκέφτομαι πως έχω ακόμα 3 μήνες που θα φτάσω δηλαδή? και όσο σκέφτομαι τη διαιτα τόσο πιο πολύ πεινάω! τελοσπάντων θα μπώ σε ένα πρόγραμμα.

YBNUp3.png

Εγώ κορίτσια έτσι κάνω, μασουλάω μεν υγιεινά σνακ δε.....!!! Τώρα είμαι στη δουλειά κ τρώω κριτσίνια, πριν έφαγα ένα αχλάδι.... Από το να φάω σοκολάτα και άλλα χαζά καλύτερα αυτά.. Εντάξει θα φάω και σοκολατίτσα και πατατάκια κλπ (μην το παίζω και της υγιεινής ενώ δεν είμαι), αλλά όταν με πιάνει λιγούρα βολεύομαι έτσι...

Διαφημίσεις

Γιωτα μη με κανεις να βαλω να κλαματα!

Απο 63 εχω φτασει 73!!!!

Μπραβο παντως που αρχισες να το νιωθεις το μωρακι! Απο δω κι εμπρος \θα το νιωθεις συνεχεια!

Μη λετε για κιλα κοριτσια θα παθω καταθλιψη!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Απο 63 εχω φτασει 73!!!!

Μπραβο παντως που αρχισες να το νιωθεις το μωρακι! Απο δω κι εμπρος \θα το νιωθεις συνεχεια!

ναι καλύτερα να πούμε κάτι πιο ευχάριστο γιατί....

YBNUp3.png

Απο 63 εχω φτασει 73!!!!

Ουπς.....sorry!!!Δεν ήθελα να σε αγχώσω, αλλά κ πάλι 63 κιλά που ξεκίνησες καλύτερα από μένα είσαι....Αν προσέξεις λίγο δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά εύκολα το λες δύσκολα το κάνεις....:mad::mad::mad:

Και την προηγουμενη φορα ειχα φτασει 80 οποτε δυσκολο

να το αποφυγω τωρα παλι θα τα πιασω μακαρι να μην τα ξεπερασω!

Δεν μπορω να φαω κανενα φρουτο μα κανενα και πειναω συνεχεια.....

Ας πουμε κατι αλλο!

Μας μενει καποια που δεν εχει επιβεβαιωσει φυλο?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα μανουλιτσες.....

Μαρια με το καλο η κορούλα σας......

Μπράβο Γιωτα....απο δώ κ πέρα έχεις να φας κλωτσιες πολλές....

θα βάζεις το χέρι στην κοιλια κ αυτο θα ανταποκρίνεται....

Αχ αυτά τα κιλα.....πως τα βάζουμε έτσι εύκολα???

Αλλάζω θέμα....το μωρο εγω εχω να το ακούσω 2-3 μερες....

Πιο πριν το άκουγα καθε βράδυ που ξαπλωνα, τις τελευταίες

μερες όμως οχι...δε σας κρύβω πως ανησυχώ κάπως....

ο άντρας μου λεει οτι ειναι επειδή κουράστηκα αυτές τις μερες

με την ίωση του μικρου....

Δεν ξέρω όμως.....ελπίζω να ειναι καλα, δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά....

Εγω τη Δευτέρα εκτός απροόπτου, θα σας πω με πιο

σιγουρια για το φύλο μας....γιατι μεχρι τώρα είμαστε με ερωτηματικό......

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...