Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Skybeam σκέψου ότι η πίεση μου είναι 6.5 η μικρή άντε βαριά να πάει 11 η μεγάλη. Μου έδωσε οδηγίες ο γιατρός πάντως. Αφού όταν μου έκανε τον υπέρηχο με ρώτησε αν κάπνιζα παλιότερα κι όταν του είπα ναι κτλ μου είπε και πόσο περίπου κάπνιζα. Έτσι κι αλλιώς αλάτι δεν βάζω πολύ.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!! Με το καλό τα μωράκια σας!!!!!! Να έχετε καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!! Είμαι κ εγώ μαμα Ιουνίου 2013!!!! Έχω έναν υπέροχο γιο 19 μηνών κ περιμένουμε το νέο μας ζουζουνι!!!!!! Το οποιο,ακομα μας κάνει κόλπα κ δεν έχουμε διευκρινήσεις το φύλο. Ακόμα δε το έχω νιώσει καλά καλά. ΤΗΠ ειχα στις 21/9 κ πητ 28/6. Σιγα σιγα θα σας μάθω κ θα τα λέμε από εδώ!!!! Πολλά φιλια!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!! Με το καλό τα μωράκια σας!!!!!! Να έχετε καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!! Είμαι κ εγώ μαμα Ιουνίου 2013!!!! Έχω έναν υπέροχο γιο 19 μηνών κ περιμένουμε το νέο μας ζουζουνι!!!!!! Το οποιο,ακομα μας κάνει κόλπα κ δεν έχουμε διευκρινήσεις το φύλο. Ακόμα δε το έχω νιώσει καλά καλά. ΤΗΠ ειχα στις 21/9 κ πητ 28/6. Σιγα σιγα θα σας μάθω κ θα τα λέμε από εδώ!!!! Πολλά φιλια!!!!!

Αγγελικη καλωσορισες!!

ΑΚΡΙΒΩς ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙς!ΤΗΠ ειχα στις 21/9 κ πητ 28/6.:):)Αντε να δουμε ποια θα γεννησει τελικα πρωτη!!:tongue:

Και τα πρωτα μας παιδια στην ιδια ηλικια ειναι περιπου!!:P

Καλημερα κοριτσια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?εγω σημερα ξαναπηγα στο γιατρο και ειδα το μπουμπουκακι μου γιατι την προηγουμενη φορα δεν μπορουσε να δει καθαρα τα αγγεια στην καρδια επειδη ο μπεμπης κουνιοταν απιστευτα,πολυ κλωτσια!μου εβγαλε τρισδιαστατη φωτο και μαλλον μοιαζει περισσοτερο στον αντρα μου,παει κοιμομουν μου φαινεται,χαχα!!!!!ειμαι και +9 κιλα δεν ξερω τι να κανω!!!!

τι ωραια!

ανυπομονω και εγω να δω την τρισδιαστατη φωτογραφια μας!!!!!!!!!!!:P:D:p

Καλημέρα μανουλιτσες!

Καλώς κ τα νεα κορίτσια....

Εμεις σήμερα είμαστε καλύτερα....επιμένει ακομα μονο

το κόκκινο πωπουδακι..

Απο κιλα κ εγω μου φαίνεται παίρνω πολλα, ειμαι στα +5,

την αμαρτία μου όμως θα την πω....

χτυπαω καθε μερα μια σοκολάτιτσα....

κορίτσια αν δε φάω σοκολάτα μια μερα τρελαινομαι....

δε μπορω καθόλου....εν τω μεταξύ προ εγκυμοσύνης

σοκολάτα δεν ετρωγα ποτε....

Εδω δυστυχώς δεν εχει τρισδιάστατο υπέρηχο

κ αρκουμαι στο συμβατικό....

Μονο στη β επιπέδου που θα πάρω cd

οπως κ στην αυχενικη....

Τι καλα που μπορείτε κ βλέπετε πως ειναι τα

μπεμπακια σας.... :) :) :)

Πίεση θα σας πω τη Δευτέρα πόση εχω....

την προηγούμενη φορά είχα 6 κ 10.

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!!! Εγώ από χθες άρχισα να προσέχω λίγο τη διατροφή μου, γιατί είχε αρχίσει να με παίρνει η κατηφόρα.... Πριν 3 εβδομάδες που είχα ζυγιστεί στο γιατρό ήμουν μόλις στο +1 (το πρώτο τρίμηνο δεν ετρωγα τίποτα, ήμουν ψιλοχάλια). Προχθές ζυγίστηκα στην μαμά μου και νομίζω ότι με έδειχνε με επιπλέον 1,5 κιλό, αλλά δεν είναι και σίγουρο γιατί οι ζυγαριές τους έχουν διαφορά κ δεν είμαι σίγουρη πόσο με έδειχνε πριν της μαμάς μου... Πάντως θορυβήθηκα και είπα να προσέξω λίγο. Όχι τίποτα ακραίο εννοείται, αλλά να κόψω τα γλυκά και να τρώω από κάνα γιαούρτι, κριτσινάκια, φρούτα κλπ...

Την άλλη εβδομάδα θα πάω στο γιατρό κ έχω πολύ άγχος από τώρα αν όλα πάνε καλά με το μωρό.... (Ασχολούμαστε κ με τα κιλά, αλλά αυτό είναι που μας καίει περισσότερο εννοείται....)

Καλημέρα!!!Αχ αυτά τα κιλά.....!!!Εγώ κορίτσια είμαι στο +4 αν και ο γιατρός μου είναι οκ με αυτά τα κιλά.Αν σκεφτώ οτι 3 μήνες ήμουν στο κρεβάτι (μόνο για τουαλέτα και μπάνιο σηκωνόμουν) θα μπορούσα και χειρότερα:D:D:D:D!!!! Τώρα πια η πίεση μου ειναι 5,5 και 8 κι αφού δεν ζαλίζομαι όλα καλα.......

as1cMld0g410020NzdifDY3NzkzMmJ8.gif

Κοριτσια μην αγχωνεστε σας τρωω ολες!

Ειμαι στο +10!!!!!!Τρωω κι εγω μια σοκολατα τη μερα....

Λοιπον καναμε τη β' και επιβεβαιωσαμε το ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!

450γρ ειναι και δεν σταματησε επι 45 λεπτα που κρατησε ο

υπερηχος να κουνιεται!Ουτε δευτερολεπτο δε σταματησε!

Προσπαθουσε ο καημενος ο γιατρος να βγαλει εγχρωμη φωτο

κατι καταφερε τελικα και ειναι γλυκα!!!!Λιωνω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μην αγχωνεστε σας τρωω ολες!

Ειμαι στο +10!!!!!!Τρωω κι εγω μια σοκολατα τη μερα....

Λοιπον καναμε τη β' και επιβεβαιωσαμε το ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!

450γρ ειναι και δεν σταματησε επι 45 λεπτα που κρατησε ο

υπερηχος να κουνιεται!Ουτε δευτερολεπτο δε σταματησε!

Προσπαθουσε ο καημενος ο γιατρος να βγαλει εγχρωμη φωτο

κατι καταφερε τελικα και ειναι γλυκα!!!!Λιωνω!

Μαρία μπράβο, θα έφυγε μεγάλο βάρος από πάνω σου τώρα που τελείωσες με τον μεγάλο υπέρηχο!!!!! Με το καλό η μπεμπούλα σου!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω! Οντως εφυγε ενα βαρος!

καλα ο συζηγος καμαρωνει "αφου το χα προγραμματισει εγω για κοριτσι"

:D:D:D

Να σας πω παντως στη δικια μου περιπτωση τα 2 κοριτσια τα

συνελαβα 13η μερα και το Χαρη 14η.....ισως αυτο με τις μερες να πιανει ;)

Y.Γ. Το μωρο δεν εχει σταματησει να κουνιεται σημερα απο το πρωι

κουνιεται σερι!!!!Τα δικα σας ειναι ετσι ανησυχα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα.

Μαράκι αποκαλύφθηκε τελικά η μπουμπού σας έ;;;με το καλό....

Εμείς πάντως τα αγόρια τα πιάσαμε με μια μόνο επαφή στον μήνα ενώ το κορίτσι μετά από πολλές επαφές σε ένα μήνα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Μαράκι μου με το καλό η κοράκλα!!!!!

Εμείς κορίτσια την πρώτη την πιάσαμε την 10η μέρα του κύκλου

με μία και μοναδική επαφή και την δεύτερη με 2 επαφές

την 9η και 10η μέρα.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...