Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Για το μπάνιο ούτε να το σκέφτεστε είναι το πιο εύκολο πράγμα.Επίσης μπορεί κάποια να βολευτεί και στα μπανιερά μη το αποκλείετε.Εμείς δεν χρησιμοποιήσαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βολέψει κάποια άλλη μαμά βλέποντας πάμε σε αυτά.

Εμείς πάλι μπάνιο κάνουμε κάθε μέρα είναι από τις ώρες που το διασκεδάζουμε οικογενειακώς οπότε το να μην κάνουμε δεν παίζει σαν ενδεχόμενο, καλύτερα κιόλας οι συνήθειες χτίζονται από την μικρή ηλικία.

Τσιγάρο δεν κάνουμε κανένας μας αλλά καπνίζουν στη δουλειά..Φρίκη ούτε να πάρω ανάσα δεν μπορώ είμαστε δίπλα από το καπνιστήριο και υποφέρω...Απορώ αν εγώ δεν μπορώ να πάρω ανάσα με τον καπνό των άλλων εσείς που καπνίζετε πως αντέχετε, αλλά μάλλον είναι συνήθεια.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε σε αποστειρωμένο περιβάλλον

αλλά αν αντί για τσιγάρο το λέγανε "υγραέριο" μια χαρά καθαρή

θα ήταν η ατμόσφαιρα στα εστιατόρια και στις καφετέριες. Αυτή

βέβαια είναι άλλη συζήτηση.

Xanp όπως πολύ σωστά είπες είναι θέμα συνήθειας. Θυμάμαι ότι μετά

από εβδομάδα αποχής απο το τσιγάρο δεν το άντεχα. Τώρα ούτε λόγος!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

καλημερα κοριτσια!

εχθες με εκχε πιασει τρελα!ηταν πολυ υποτονικη η μικρη!δεν την ειχα ακουσει σχεδον καθολου και οτι κλωτσιτσα εδινε ηταν πολυ ελαφρια!ευτυχως το βραδυ μου εδωσε και καταλαβα!:D

κοριτσια μου οσον αφορα το τσιγαρο ειμαι και εγω καπνιστρια.

Βεβαια οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη απλα το διεγραψα ως προιον απο το μυαλο μου!Το ξερω πως θα καπνισω οταν επιτραπει ξανα και καποιες φορες μετα το φαγητο το ζηταω αλλα επι τοπου το ξεχναω!

ο αντρας μου καπνιζει στα μπαλκονια πλεον και οι μονες περιπτωσεις που θα εισπνευσω καπνο ειναι σε καμμια καφετερια η ταβερνουλα!

Η κατασταση ειναι οντως τραγικη με το ποσο πολυ με πειραζει ο καπνος!νιωθω πως θα παθω ασφυξια!

κοριτσια μαθηματα ανωδυνου θα κανετε?(νομιζω για τις πρωταρες παει αυτο)

aCtzp3.png

Mummytobe, σκέφτομαι να κάνω. Δεν το έχω ψάξει όμως ακόμη.

Την άλλη εβδομάδα θα πάω στον οφθαλμίατρο να κάνω βυθοσκόπηση

για να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο αμφιβληστροειδής.

Αν όλα πάνε καλά και μου δώσει το Ok για φυσιολογικό τοκετό

θα κάνω.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Mummytobe, σκέφτομαι να κάνω. Δεν το έχω ψάξει όμως ακόμη.

θα κάνω.

ρωτησα στο Αλεξανδρας και σκεφτομαι να παω τον Μαρτιο.

Εχω την επομενη εβδομαδα ραντεβου με τον γιατρο μου και εχω σκοπο να τον ρωτησω παραπανω λεπτομερειες.Δεν ξερω αν πρεπει να εχω δικη μου μαια που να ειναι σε ολη την διαδικασια μαζι μου.

Και μετα θα ασχοληθει εκεινη με το θεμα του θηλασμου?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

ρωτησα στο Αλεξανδρας και σκεφτομαι να παω τον Μαρτιο.

Εχω την επομενη εβδομαδα ραντεβου με τον γιατρο μου και εχω σκοπο να τον ρωτησω παραπανω λεπτομερειες.Δεν ξερω αν πρεπει να εχω δικη μου μαια που να ειναι σε ολη την διαδικασια μαζι μου.

Και μετα θα ασχοληθει εκεινη με το θεμα του θηλασμου?

Καλημερα σας!!!

mummytobe,επειδη με ενδιαφερει το θεμα,μπορεις να μου πεις τι ακριβως σου ειπαν στο Αλεξανδρας?Πρεπει ο ιατρος σου να ειναι στο Αλεξανδρας?Υπαρχουν καποιες προϋποθεσεις για να τα παρακολουθησεις?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλημερα σας!!!

mummytobe,επειδη με ενδιαφερει το θεμα,μπορεις να μου πεις τι ακριβως σου ειπαν στο Αλεξανδρας?Πρεπει ο ιατρος σου να ειναι στο Αλεξανδρας?Υπαρχουν καποιες προϋποθεσεις για να τα παρακολουθησεις?

βασικα ειναι 8 μαθηματα και ολοκληρωνονται σε ενα μηνα.Ειναι 9-12 το πρωι και εχουν κοστος 5?/μαθημα.

Μπορουσα να γραφτω και τωρα να κανω αλλα το θεωρησα λιγο νωρις.

Δεν με ρωτησαν που θα γεννησω αν θυμαμαι καλα και δεν ξερω να σου απαντησω αν παιζει ρολο του που θα γεννησεις.Εγω ουτως η αλλως στο Αλεξανδρας θα παω οποτε δεν με ενοιαζε.Βεβαια εχω την αισθηση οτι δεν παιζει κανενα ρολο!

Μου εδωσαν ενα τηλεφωνο το 210 3381475 οπου εκει ειναι ο ανωδυνος.

Αν θες να ρωτησεις κατι παραπανω παρε ηταν πολυ ευγενικη η κοπελιτσα!

aCtzp3.png

βασικα ειναι 8 μαθηματα και ολοκληρωνονται σε ενα μηνα.Ειναι 9-12 το πρωι και εχουν κοστος 5?/μαθημα.

Μπορουσα να γραφτω και τωρα να κανω αλλα το θεωρησα λιγο νωρις.

Δεν με ρωτησαν που θα γεννησω αν θυμαμαι καλα και δεν ξερω να σου απαντησω αν παιζει ρολο του που θα γεννησεις.Εγω ουτως η αλλως στο Αλεξανδρας θα παω οποτε δεν με ενοιαζε.Βεβαια εχω την αισθηση οτι δεν παιζει κανενα ρολο!

Μου εδωσαν ενα τηλεφωνο το 210 3381475 οπου εκει ειναι ο ανωδυνος.

Αν θες να ρωτησεις κατι παραπανω παρε ηταν πολυ ευγενικη η κοπελιτσα!

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Απλα νομιζω στο Ελενας μπορουν να το παρακολουθησουν μονο κοπελες που θα γεννησουν εκει.Λεω να τα παρακολουθησω και εγω...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλα οποτε λειπω πεφτει λογοδιαρροια και οποτε ειμαι σπιτι δεν ειναι καμια μεσα!!!!

Kittymaria στο εγραψε καποια υπαρχει ενα φακελακι που το διαλυεις στο νερο

για να περνει το παιδι ηλεκτρολυτες και να μην αφυδατωθει! Το γαλα ναι μεν

σου ειπε χωρις λακτοζη αλλα οσο γινεται αποφυγε το και δινε γενικως στερεες

τροφες για να "σφιξει" το παιδι.

Skybeam ευτυχως να λες που δεν τα ειχες αυτα απο πιο πριν!Βρες τι σου προκαλει

την καουρα και μην το ξαναφας!!!!!!Εμενα για καποιο λογο με βοηθαει το ξυνονερο

φλωρινας την εξαφανιζει την καουρα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Τα υπόλοιπα νέα μου από χτες είναι ότι η γιατρός μου βρήκε κάτι λευκά σημαδάκια στον πλακούντα οπότε κομμένα και τα λίγα τσιγάρα που έκανα. Απαγόρευσε και στον άντρα μου να καπνίζει μες στο σπίτι (που εμένα δεν με άκουγε όταν του έλεγα ότι με ενοχλεί).

Αντιμετωπίζω και δυσκοιλιότητα, νιώθω φουσκωμένη, μέσα στα νεύρα και άρρωστη! :( :(

αχχ αγχωθηκα τωρα με αυτα που διαβασα!

τα λευκά σημαδάκια στον πλακούντα πως τα ειδε ο γιατρος?με τον υπερηχο?

και οφειλοντε στα λιγα τσιγαρα ή αυτα απο μονη σου αποφασισες να τα κοψεις? ειναι κατι σοβαρο δηλαδη?σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν το ξαναακουσα αυτο!

Δισκοιλιοτητα εχω κ εγω..αστα..:|

Διαφημίσεις

κοριτσια μαθηματα ανωδυνου θα κανετε?(νομιζω για τις πρωταρες παει αυτο)

να κανετε κοριτσια αυτα τα μαθηματα!ηταν πολυ ενδιαφερον ολα οσα μας εμαθαν οι μαιες εκει!:)

Αυτό που με συμβούλεψε να κάνω αν και δεν συντρέχει λόγω ανησυχίας

είναι να κόψω το αλάτι από τα κυριώς γεύματα και τα τυριά.

Καταραμένο τσιγάρο!!

Θα σε βοηθήσει στη μείωση της πίεσης το κόψιμο του αλατιού. Δεν είναι απαραίτητο ότι φταίει το τσιγάρο στην τσιμπημένη πίεση (εγώ έχω πολύ χαμηλή!).

θα κάνω.

Κι εγώ πρέπει να το κάνω αυτό... η γιατρός μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του φ.τ. παρά τα ανοιχτά χειρουργεία που έχω κάνει. Στο ραντεβού του άλλου μήνα θα το συζητήσω περισσότερο.

αχχ αγχωθηκα τωρα με αυτα που διαβασα!

τα λευκά σημαδάκια στον πλακούντα πως τα ειδε ο γιατρος?με τον υπερηχο?

και οφειλοντε στα λιγα τσιγαρα ή αυτα απο μονη σου αποφασισες να τα κοψεις? ειναι κατι σοβαρο δηλαδη?σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν το ξαναακουσα αυτο!

Μην αγχώνεσαι! Ναι με τον υπέρηχο τα είδε. Σε εμένα οφείλεται μάλλον και στα λίγα τσιγάρα και στην έκθεση καπνού στο σπίτι μου... Πλέον το έκοψα κι εγώ του το έκοψα κι εκείνου, ας καπνίζει στο παράθυρο. Έτσι όπως είναι τώρα δεν είναι επικίνδυνο, όχι, αν συνεχίσω όμως να εκτίθεμαι σε καπνό μπορεί να γίνουν περισσότερα και να βλάψουν τον πλακούντα. Αν δεν εκτίθεσαι σε καπνό δεν έχεις θέμα! [οk, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που βλαπτεται ο πλακούντας, αλλά δεν τους ξέρω, ούτε νομίζω ότι χρειάζεται να τους ψάξεις αν δεν δει ο γυναικολόγος κάτι!].

κοριτσια τι κανετε?εγω σημερα ξαναπηγα στο γιατρο και ειδα το μπουμπουκακι μου γιατι την προηγουμενη φορα δεν μπορουσε να δει καθαρα τα αγγεια στην καρδια επειδη ο μπεμπης κουνιοταν απιστευτα,πολυ κλωτσια!μου εβγαλε τρισδιαστατη φωτο και μαλλον μοιαζει περισσοτερο στον αντρα μου,παει κοιμομουν μου φαινεται,χαχα!!!!!ειμαι και +9 κιλα δεν ξερω τι να κανω!!!!

a>2eM3p2.png

κοριτσια τι κανετε?εγω σημερα ξαναπηγα στο γιατρο και ειδα το μπουμπουκακι μου γιατι την προηγουμενη φορα δεν μπορουσε να δει καθαρα τα αγγεια στην καρδια επειδη ο μπεμπης κουνιοταν απιστευτα,πολυ κλωτσια!μου εβγαλε τρισδιαστατη φωτο και μαλλον μοιαζει περισσοτερο στον αντρα μου,παει κοιμομουν μου φαινεται,χαχα!!!!!ειμαι και +9 κιλα δεν ξερω τι να κανω!!!!

το ευχαριστηθηκες σημερα το μικρο σου ε?

κατσε κατσε και εγω αν παω με τους ιδιους ρυθμους με βλεπω να εχω φτασει στα +10.... δεν ξερω τι θα κανουμε...εγω λεω να μην αγχωνομαστε αν δεν αγχωνετσι ο γιατρος!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...