Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ωχ, κατάλαβα, τα νεύρα κρόσια δηλαδή....Πες κι εσυ ότι δεν είσαι πολύ καλά για να την γλιτώσεις. Τι θα κάνει δηλαδη, θα σε πάρει να πάτε με το ζόρι;; Αλλά μετά δε θα μπορέσεις να πάτε και πουθενά αλλού....:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω κάνε το απλό Σκαιμπιμ βάλε στο γιουτοιουμπ βιντεάκι που δείχνει πως αντιδρά το μωρό με καπνό από τσιγάρο και ρώτα τον αν θα το ήθελε για το παιδί σας.Επίσης πες ότι προτιμάς να μην πας.

Εμείς σήμερα σπίτι με γονείς και αδέρφια και μαγειρεύω εγώ.Απλά θα πάω πρώτα σπίτι να κοιμηθώ κανένα 2ωρο γιατί είμαι από τις 4 ξύπνια και δεν θα την παλέψω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια μου με το καλο να φυγει το 2012 και να ερθει η νεα χρονια!

οτι και να μας στεναχωρησε αυτη την χρονια περασε..,τελειωσε ας το ξεχασουμε!

ας επικεντρωθουμε στο δωρο που μας εφερε!

στα παιδακια μας!

να ειστε ολες καλα να περασετε υπεροχα και να εχετε παντα υγεια και ευτυχια εσεις και οι οικογενειες σας!

aCtzp3.png

Κάνω ποδαρικό;;;;

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία και με το καλό να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας όλες γερά!!!

Πολλές όμορφες στιγμές σε όλες μας να έχει το 2013!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά,με υγεία και ευτυχία στις οικογένειες σας και στις κοιλίτσες σας!!!Η χρονιά αυτή θα σας φέρει το καλύτερο δώρο,το κρατάτε ζεστά μέσα σας και σε λίγους μήνες στην αγκαλιά σας!!!Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο!!!!Με το καλό.....

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

3347078hngk1i09nb.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Κουκλες το 2013 ειναι η χρονια μας!Ας φροντισουμε να το ευχαριστηθουμε για εμας και τα μπεμπακια μας!!!Να εχουμε υγεια,ευτυχια,δουλειες και καθετι που επιθυμει η καθεμια μας!!!!φιλια πολλα...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!

Υγεια, ευτυχια και ευκολες γεννες!

Και φυσικα ο καινουριος χρονος να φερει οτι δεν εφερε ο προηγουμενος!

Εμεις ειχαμε χθες τραπεζι οποτε εχω πεθανει στην κουραση. Το πρωι παραλιγο

να λιποθυμησω κιολας! κι αυριο ειναι και κλειστος ο παιδικος......

Skybeam πηγατε τελικα?

Χρονια Πολλα και σε οσες γιορταζουν!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κορίτσια, την καλησπέρα μου και καλή )(ρονιά, υγειή μωράκια στισ αγκαλιέσ μα!!!!!!!!

Γιατί εσάς σας το έκοψαν το φολικό κι εμένα όχι;;;
giota-rr, κι εμένα μου υπογράμμισε ότι φιλισίν θα παίρνω ωσ το τέλεσ, ξεκίνησα και σίδηρο κι ασβέστιο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Όχι βέβαια! ;)

χαχαχα εεετσι!!!!

Καλημερα!

Κοριτσια εγω δεν παιρνω κανενα χαπι ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη

πηρα και ολα μια χαρα μην σας αγχωνουν τα συμπληρωματα!

Αχ 20η εβδομαδα η καλυτερη περιοδος αρχισε!

Το μωρο κουνιεται πολλες φορες μεσα στη μερα και για πολυ ωρα,

αναγουλες τελος, η κοιλια ακομα δεν ειναι μεγαλη οποτε το φχαριστιεμαι.

Να το φχαριστηθειτε κι εσεις τωρα ειναι η καλυτερη φαση!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλή χρόνια! Χρόνια πολλά με υγεία και με το καλό να φτάσει στο τέλος το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες και να ξεκινήσει το επομενο το όποιο θα κρατήσει για όλη μας τη ζωή!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Όσο για τα συμπληρώματα εγω παίρνω φολικό απο την αρχη και σίδηρο μόλις άρχισε να κατρακυλαει ο ατιμος αιματοκριτης και φυσικα άρχισε και η ατονια... Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που με είχαν πιάσει συσπασεις πριν τις 20 βδομάδες πήρα και μαγνησιο και yutopar. Ασβέστιο πήρα τον τελευταίο μήνα που έπεσε κι αυτο κάτω απο τη βάση. Γενικά κινηθήκαμε βάσει των αιματολογικων που έκανα κάθε φορά, άμα έπεφτε κάτι άρχιζα το συμπλήρωμα.

Skybeam καλη επιτυχία με την αμνιοπαρακέντηση! Εμένα τα yutopar μόνο μια φορα μου προκάλεσαν ταχυκαρδια, η οποία πέρασε γρήγορα. Όχι την πρώτη αλλά μια από τις πρώτες φορές που το πήρα. Εύχομαι εσένα να μη σε πιάσει ούτε μια!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Μιας κ ειμαι στην Κρήτη θα σας ευχηθώ

με μαντιναδα...

Οτι στον κόσμο επιθυμείς

Και πλαθεις με το νου σου

Να σου τα φέρει η χρονια

Στην πόρτα του σπιτιού σου!!

Χρονια πολλα σε όλες!! Υγεια κ ευτυχία!!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλή χρονιά κι από μένα σε όλες!!! ΥΓΕΙΑ πάνω απ' όλα!!!!

Όχι βέβαια! ;)

Καλά 'ξηγήθηκες!!!!

Εγώ κορίτσια ακόμη δεν μπορώ να φάω καλά καλά, οπότε γιορτές δεν πολυκατάλαβα... Τις άλλες χρονιές έσκαγα στο φαϊ και το κρασί, φέτος ούτε κατά διάνοια... Τρελαίνομαι όμως και με τραβάνε πολύ τα γλυκά ρε γαμώτο....:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...