Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Απόλαυσε την καθε στιγμή......ειδικά τώρα που εχουν

περάσει οι αδιαθεσιες του πρώτου τριμήνου....

Αυτο το εχω ξαναπει, τωρα αρχιζω να το απολαμβανω, γιατι μεχρι πριν λιγες μερες ημουν εντελως χαλια...Βεβαια τωρα που δεν εχω τις ενοχλησεις να με απασχολουν, αρχιζουν το αγχος και οι φοβιες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.fournos.gr/j/images/rsgallery/display/IMG_6237.jpg.jpg

κοριτσάκια μου αφού δεν μπορώ να σας κεράσω από κοντά σας τα στέλνω! σήμερα έχω γενέθλια και είναι τα πιο ωραία μου με τις κλωτσιές που τρώω!!:tongue::tongue: που παρεπιπτόντως από προχτές τον καταλαβαίνω full!! σαν να κολυμπάει κάνει χεχε!!:tongue::tongue:

όσο για διακοπές που λέτε εγώ δεν είμαι αντίθετη έχουμε και συγγενείς να μας φιλοξενήσουν αρκεί να είναι όλα καλά μέχρι τότε και να έχουμε λεφτά!:shock: χεχε!!

έβαλε και κρύο για τα καλά σήμερα έ?τυχερές οι βόρειες θα κάνουν λευκά χριστούγεννα! τέλεια!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

http://www.fournos.gr/j/images/rsgallery/display/IMG_6237.jpg.jpg

κοριτσάκια μου αφού δεν μπορώ να σας κεράσω από κοντά σας τα στέλνω! σήμερα έχω γενέθλια και είναι τα πιο ωραία μου με τις κλωτσιές που τρώω!!:tongue::tongue: που παρεπιπτόντως από προχτές τον καταλαβαίνω full!! σαν να κολυμπάει κάνει χεχε!!:tongue::tongue:

όσο για διακοπές που λέτε εγώ δεν είμαι αντίθετη έχουμε και συγγενείς να μας φιλοξενήσουν αρκεί να είναι όλα καλά μέχρι τότε και να έχουμε λεφτά!:shock: χεχε!!

έβαλε και κρύο για τα καλά σήμερα έ?τυχερές οι βόρειες θα κάνουν λευκά χριστούγεννα! τέλεια!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Να τα εκατοστησεις και ολα να σου πανε καλα στην εγκυμοσυνη σου!!!! Πολυ κλωτσια ε;;;; Πλακα πρεπει να εχει, εγω ακομη δεν το νιωθω το νινι!!

ΠΟλυ ωραια τα γλυκα που μας "εστειλες", σ ευχαριστουμε.....:P, δεν παχαινουν κι ολας!!!!Και παλι να τα εκατοστησεις!!!

ναι ναι διάλεξα τα διαίτης!!:tongue: χαχα! ε σε κανα 2 βδομάδες θα το νιώσεις και συ..εγώ το πρωτοάκουσα 16&6 αλλά σαν φτερουγίσματα ίσα ίσα και μετά τίποτα! από όταν μπήκα 19η πιο πολύ! οπότε αναμείνατε!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

5,5 μηνών που τον πήγα δεν ένιωθα έτσι γιατι καθόταν πλέον, πλατσουρισε στο νερό, είχαμε πάρει και μια βαρκουλα και καθόταν μέσα, ένιωθα οτι έκανε κα αυτο διακοπές, όχι μόνο εγω.

E, ναι μωρέ, πεντέμιση μηνών έχει καλύτερη επαφή με το περιβάλλον και τους γονείς και δεν είναι και τόσο "εύθραυστο" όσο όταν είναι δυόμιση μηνών... Πλάκα θα είχε ο μπέμπης σου στη βαρκούλα!:D

vivian86 πολύχρονη!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!

Αύριο πάω για Β-επιπέδου! :D

Βέβαια είμαι στα down μου γιατί με έχει πιάσει ανασφάλεια

με τα κιλά!Είμαι στα +8. :(:( :(

Έχει χαλάσει όλη η ψυχολογία μου!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...