Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σκαιμπιμ περαστικά του μπαμπά σου και ηρεμίαπ άνω από όλα.

Μαρία περαστικά σας.

Εγώ από κιλά έχω πάρει 1,6 αλλά η κοιλιά είναι ετοιμόγεννης και βάλε θα έλεγα πάει ξεχείλωσα τελείως!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω πως το μέγεθος της κοιλιάς σχετίζεται με το αν είναι το πρώτο παιδί ή το δεύτερο κτλ. και φυσικά και το σωματότυπο.

2 κιλά μέχρι τώρα είναι μια χαρά. Βέβαια προσέχω όσο μπορώ. Με ύψος 1.65 ξεκίνησα 65 κιλά οπότε το +2 είναι μια χαρά. Αυτό που μου λείπει όμως είναι η σωματική άσκηση και η "ασφάλεια" ότι ό,τι κ να φάω θα το "κάψω". Πήγαινα γυμναστήριο και έκανα σπορ 2-3 φορές την εβδομάδα οπότε με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος κόπηκαν!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε? ωχ αρχισαν οι συζητήσεις για κιλά βλέπω!εγώ είμαι +4,5..από το πρωι προσπαθώ να μπω αλλά το ιντερνετ ήταν πιο αργό και από χελώνα!! θα είμαι σπίτι 2-3 μέρες γιατί έχω κάτι συσπασούλες και ξεκίνησα utrogestan και ξάπλες!;) και δεν το ρισκάρω έχω αγχωθεί λιγάκι και αυτή η κοιλιά μου πέτρα βρε παιδί μου! τι με έπιασε δεν ξέρω!!:cry:

τα νέα μας δεν σας τα είπα όμως!! την παρασκευή έρχεται ο δεύτερος ανιψιός!!:D:D:D

πως και πως περιμένω!! μωρουδίλα ξανά!! τέλεια χριστούγεννα!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Σκαιμπιμ περαστικά του μπαμπά σου και ηρεμίαπ άνω από όλα.

Μαρία περαστικά σας.

Εγώ από κιλά έχω πάρει 1,6 αλλά η κοιλιά είναι ετοιμόγεννης και βάλε θα έλεγα πάει ξεχείλωσα τελείως!

:shock: :shock: :shock: :shock::shock:

Μόνο 1 κιλό έχεις βάλει???

Μόνο εγώ έχω χτυπήσει τα 7 μου φαίνεται!!!

Lila Pause είμαι 1.60 και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 49 κιλά!

Δεν δικαιολογείται τέτοια κοιλιά σύμφωνα με το σωματότυπό μου!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Lila Pause είμαι 1.60 και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 49 κιλά!

Δεν δικαιολογείται τέτοια κοιλιά σύμφωνα με το σωματότυπό μου!

Είχα διαβάσει στο βιβλίο "τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" ότι καμιά φορά στις αδύνατες γυναίκες μπορεί να φανεί πιο γρήγορα και ίσως πιο πολύ η κοιλίτσα.

Ξεκίνησες αρκετά αδύνατη οπότε μην ανησυχείς.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Mygirl τι να πω κι εγω που ειμαι πιο πισω στις εβδομαδες απο σενα

και εχω παρει 7! 1,70 και 63 ξεκινησα δε με λες και λεπτη....

Μην ανησυχεις και την προηγουμενη φορα που πηρα 18 τα 17 τα

εχασα!

Απολαυσε το!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

θα είμαι σπίτι 2-3 μέρες γιατί έχω κάτι συσπασούλες και ξεκίνησα utrogestan και ξάπλες!;) και δεν το ρισκάρω έχω αγχωθεί λιγάκι και αυτή η κοιλιά μου πέτρα βρε παιδί μου! τι με έπιασε δεν ξέρω!!:cry:

τα νέα μας δεν σας τα είπα όμως!! την παρασκευή έρχεται ο δεύτερος ανιψιός!!:D:D:D

πως και πως περιμένω!! μωρουδίλα ξανά!! τέλεια χριστούγεννα!!

αχχ κοριτσι μου τι εγινε? κουραστηκες?αγχωθηκες? οπως και να εχει εκμεταλλευσου την αδεια για ξαπλες!

και με το καλο να ερθει το ανιψακι σας!;)

Εγω παντως κοριτσια δεν εχω παρει ουτε ενα κιλο μεχρι τωρα!

Λογικα απο τις αναγουλες και τους εμετους..:rolleyes:

Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα χασει 4 κιλα το πρωτο τριμηνο απο τους εμετους και ειμαι κ πολυ αδυνατη, οποτε παλι καλα να λεω τωρα που τουλαχιστον δεν εχασα!

Κοριτσια κατι αλλο που θυμηθηκα απο την πρωτη γεννα και ηθελα να σας το γραψω.

Στο νοσοκομειο που γεννησα υπηρχε το συστημα rooming in -να εχεις το μωρο δηλαδη μαζι σου στο θαλαμο.

Αν και υποτιθεται υπηρχαν ωρες επισκεπτηριου κανεις δεν τις τηρουσε κ ερχοντουσαν ολοι απο το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ!

Ο αντρας μου ειναι απο χωριο και εχει πολυ μεγαλο σοϊ.

Με το που γεννησα λοιπον,ερχοντουσαν ΟΛΟΙ 10-10,,20-20..Εγω να ειμαι χαλια, να μην μπορω να μιλησω σε κανενα κ αυτοι εκει μπασταγες να κανουν μονο φασαρια!!

Ηθελα κ να θηλασω κ αναγκαζομουν να φευγω ΕΓΩ απο το δωματιο!

Το χειροτερο ηταν κ χειμωνας δεν ηξερα αν καποιος ηταν αρρωστος, στεκοντουσαν ΟΛΟΙ πανω απο το μωρο, το αγγιζαν, το σκουντουσαν να ξυπνησει για να το δουν:shock:, ηθελαν ολοι να το πιασουν,να το αγκαλιασουν!! Τι να σας λεω,μια κατασταση εκτος ελεγχου!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

ΑΝ μπορουσα λοιπον,να επιλεξω αυτη τη φορα,ΔΕΝ θα επελεγα αυτο το συστημα για το καλο του μωρου και για τη δικη μου ψυχικη γαληνη!

Βεβαια,αν το επιλεξετε απλα ευχομαι το δικο σας σοϊ να μην ειναι τοσο... εχμμ..χωριατες!!

Καλημεραααααα!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια???

Χθες έκανα τα μελομακαρονα μου....ακομα το σπιτι

μυρίζει σα ζαχαροπλαστείο....

Αχ λέτε για κιλα.....εγω ειμαι 1.75 κ ξεκίνησα 62 κιλα κ τώρα εμαι +2.5

Δεν ξέρω τι θα κανω μεχρι το τέλος....Σ αυτη την εγκυμοσύνη

εχω ακατάπαυστη όρεξη να τρώω γλυκά....αναγουλες κ εμετους δεν εχω....

Οπότε οτι τρώω το βάζω σε κιλα.....

Vivian ξεκούραση θετικές σκέψεις χαλάρωση......κ θα περάσουν

οι συσπασεις....στο γιο μου είχα κανει κ εγω απο τον πέμπτο

μηνα κ μεχρι που γεννησα έπινα μαγνήσιο....

Χριστιανα την ξέρω την εμπειρία με το μωρο στο ίδιο δωμάτιο

γιατι κ στο νοσοκομειο που γεννησα έτσι ήταν.....(ήταν βλέπεις δημόσιο).

Στο δωμάτιο που ήμουν ήταν άλλες 2 κοπέλες.

Εμείς επειδή ήταν χειμώνας (φλεβαρης) κ υπήρχαν ιωσεις είχαμε πει

σε όλους οτι επισκέψεις θα δεχομασταν στο σπιτι μετα που

θα σαραντιζε το μωρο....κ έτσι κ έγινε....στο νοσοκομειο δεν

ήρθε κανείς... Ερχόταν μονο ο άνδρας μου κ οι γονείς μας....κ

εννοείται οτι οταν ήθελα να θηλασω εγω η κάποια άλλη

απο τις κοπέλες που ήταν στο δωμάτιο λέγαμε

σε όλους....παρακαλούμε έξω λόγω θηλασμου....

κ το σεβονταν...

Πάντως κ οι άλλες κοπέλες στο δωμάτιο

δεν είχαν δεχτεί επισκέψεις στο νοσοκομειο....

είχαν πει το ίδιο στους συγγενείς τους....

Να σας ρωτήσω κατι βρε κορίτσια....προχθές που

πήγα στο γιατρο μου ειπε οτι λογω καισαρικης θα

γέννησω νωρίτερα, γύρω στις 10 Ιούνη....

Τον ρωτάει ο άνδρας μου αν γίνεται να γέννησω στις 6 Ιούνη

(εχω τα γενέθλια μου εκείνη τη μερα) κ ο γιατρός ειπε ναι,

αυτο το κανονιζουμε τότε....

Το θέμα ειναι οτι στις 6 Ιούνη θα ειμαι 37 και 4 κ μου φαίνεται

νωρίς....δεν ξέρω...ποσο ασφαλές θα ειναι για το μωρο αυτο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

kittymaria λενε,πως οσο περισσοτερο μεινει το μωρο μεσα στη κοιλια τοσο το καλυτερο για εκεινο!

ωραια ιδεα σου να εχετε την ιδια μερα γενεθλια παντως! περιμενετε μεχρι τοτε και βλεπετε!αν το μωρο ειναι καλα και ενταξει κυριως απο κιλα κ δωσει κ ο γιατρος το οκ,τι να πω κ εγω,αν το θες πολυ να το κανεις!

σχεδον ολοι οι γιατροι παντως 38 εβδ κανουν καισαρικη!

Μαρια δεν ηξερα οτι θα γεννησω με καισαρικη κ σε τι κατασταση θα ημουν ωστε να ανακοινωσω εκ των προτερων να μην ερθει κανεις!

Με το που βγηκα απο το χειρουργιο,με περιμεναν ηδη στο δωματιο 60 ατομα!:shock:

βεβαια,δεν ξερω αν θα ειχα το κουραγιο να τους δεχτω οοολους αυτους μετα στο σπιτι.. [να φτιαχνω καφεδες σε ολους,γλυκα,να καθαριζω,κλπ κλπ..] ειχα κ αϋπνο μωρο εγω κ γενικα ηταν πολυ δυσκολοι για εμενα οι πρωτοι μηνες!

δεν ξερω τι ειναι καλυτερο λοιπον...:rolleyes:

vivian86 καλές ξάπλες και με το καλό να έρθει το ανηψάκι σου!

Μόνο εγώ έχω χτυπήσει τα 7 μου φαίνεται!!!!

Όχι μόνο εσύ! Κι εγώ 7άρι έχω βάλει και η κοιλιά με δείχνει πολύ πιο έγκυο από τις εβδομάδες μου...

Καλημερα!

Mygirl τι να πω κι εγω που ειμαι πιο πισω στις εβδομαδες απο σενα

και εχω παρει 7! 1,70 και 63 ξεκινησα δε με λες και λεπτη....

Μην ανησυχεις και την προηγουμενη φορα που πηρα 18 τα 17 τα

εχασα!

Απολαυσε το!

1,69 και 62 κιλά ξεκίνησα, σας έφαγα όλες... για πες βρε Μαράκι πώς τα έχασες τα κιλάκια και σε πόσο καιρό?

Ηθελα κ να θηλασω κ αναγκαζομουν να φευγω ΕΓΩ απο το δωματιο!

Το χειροτερο ηταν κ χειμωνας δεν ηξερα αν καποιος ηταν αρρωστος, στεκοντουσαν ΟΛΟΙ πανω απο το μωρο, το αγγιζαν, το σκουντουσαν να ξυπνησει για να το δουν:shock:, ηθελαν ολοι να το πιασουν,να το αγκαλιασουν!! Τι να σας λεω,μια κατασταση εκτος ελεγχου!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

Πλάκα κάνεις! Πώς και δεν τά' σπασες εκείνα τα χέρια που σκουντούσαν και ξυπνούσαν το νεογέννητο, μου λες? Είπαμε ρε παιδιά, και η αναισθησία έχει τα όριά της!

Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε μεγάλα σόγια και ήδη έχω αποφασίσει ότι το μωρό θα το πάρουν αγκαλιά ο μπαμπάς του, ο παππούς του (μπαμπάς μου, και μόνο αν δεν είναι κρυωμένος) και ο αδελφός του, και μόνο με πλυμένα χέρια και πανάκι αγκαλιάς. Οι άλλοι ας το θαυμάσουν από μακρυά κι ας περιμένουν να μεγαλώσει λιγάκι κι αν θυμώσουν ξύδι, καθόλου δε μ' ενδιαφέρει!

Να σας ρωτήσω κατι βρε κορίτσια....προχθές που

πήγα στο γιατρο μου ειπε οτι λογω καισαρικης θα

γέννησω νωρίτερα, γύρω στις 10 Ιούνη....

Τον ρωτάει ο άνδρας μου αν γίνεται να γέννησω στις 6 Ιούνη

(εχω τα γενέθλια μου εκείνη τη μερα) κ ο γιατρός ειπε ναι,

αυτο το κανονιζουμε τότε....

Το θέμα ειναι οτι στις 6 Ιούνη θα ειμαι 37 και 4 κ μου φαίνεται

νωρίς....δεν ξέρω...ποσο ασφαλές θα ειναι για το μωρο αυτο...

Πολύ βιάζεσαι! Πιστεύω ότι και οι εξετάσεις εκείνης της περιόδου θα σας καθοδηγήσουν αν και κατά πόσο είναι έτοιμο το μωράκι να γεννηθεί!

Κορίτσια είναι καμμιά άλλη που την πονάνε τα πόδια της? Εμένα με πονάει κατά μήκος του ποδιού (μου κάνει σε νευρόπονο) και εεεεεεεεμμμμμμμμ. γκουχ γκουχ... τα οστά ανάμεσα στα πόδια αλλά και τα εξωτερικά οστά της λεκάνης με πεθαίνουν:?

Χριστιανα μου μαζί με τον άνδρα σου θα αποφασίσετε τι ειναι

καλύτερο να κάνετε σχετικά τις επισκέψεις....

Απλά ίσως να τους βάλετε κάποιους περιορισμούς,οπως να

μην ενοχλούν το μωρακι....κ φυσικά να μην το αγγίζει ο καθένας....

Το ξέρω οτι ειναι νωρίς να λέω απο τώρα για την ημερομηνία

της γεννας..

Θα δούμε τότε που θα πλησιάζει ο καιρός, βέβαια σύμφωνα

με τις εξετάσεις...

Την προηγούμενη φορά είχα βάλει +14 κιλα κ τα έχασα μεσα σε 5 μήνες...οχι με ιδιαίτερη δίαιτα, απλά χωρίς γλυκά και προσοχη στο βραδινό φαγητό....

Skybeam Φεύγοντας απο το νοσοκομειο θα έχεις χάσει γύρω

στα 5 κιλα σίγουρα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

καλημέρα κορίτσια μου!ευχαριστώ για τα περαστικά! η αλήθεια είναι προχτές πήγαμε βόλτα στα μαγαζιά και μετά σουπερ μαρκετ και εκεί άρχισα να πονάω! και λέω κουράστηκα και γύρισα και ξάπλωσα αμέσως! όμως και την επόμενη λίγο που περπάτησα πάλι τα ίδια! αφού φανταστείτε από το αυτοκίνητο πήρα το γιατρό πηγαίνοντας για δουλειά και γύρισα πίσω!

μου χει πει και μένα για μαγνήσιο αλλά ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει γιατί δεν χρειάστηκε! υπάρχει και σε χάπια να φανταστώ ε?και πότε το παίρνω?

όσο για το rooming in που λέτε νομίζω όλες θέλουμε αλλά ειδικά αν δεν είμαστε σε μονόκλινο νομίζω καλύτερα να μην είναι τα μωράκια συνέχεια μέσα στο δωμάτιο με τον κόσμο! δεν λέτε καλά που θα είναι καλοκαιράκι και θα ανοίγουμε και λίγο το παράθυρο μαιευτήριο?γιατί αν είσαι με άλλους όλο και κάποιος είναι παράξενος και λέει κλείστε θα κρυώσουν τα μωρά και τέτοια!!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...