Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και πολύ καλά κανεις! Ότι σου δωσουν παρτο και βλεπεις στην πορεία αν κατι δε σε βολεύει παιρνεις ότι άλλο θελεις!
Ωραία!! Ότι κι αν σου δώσουνε να το πάρεις!!! ;)

Koρίτσια να σας κάνω τώρα μια ερώτηση, ειδικά οι μανούλες θα έχετε εμπειρία μ' αυτά.

Το ζευγάρι προσφέρθηκε να μας δώσει καρότσι και διάφορα συμπράγκαλα. Μέσες άκρες άφησα να εννοηθεί ότι το καρότσι και τον ακριβό εξοπλισμό θα τα επιστρέψουμε όταν πια δεν θα τα χρειαζόμαστε, για την περίπτωση που κάνουν 2ο μωρό. Τους είπα μάλιστα την προσφορά του καροτσιού να την σκεφτούν πολύ καλά γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν φθορές, ποτέ δεν ξέρεις τι στο καλό θα τύχει...

Εκείνοι δεν είπαν ούτε ναι ούτε όχι για την επιστροφή του καροτσιού, αν το θέλουν πίσω δηλαδή ή όχι [πρόκειται για ευκατάστατο ζευγάρι, η γυναίκα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ανοιχτή στο να κάνει δεύτερο παιδί, ο άντρας πάλι έδειξε να θέλει να τα "ξεφορτωθεί" όλα]. Τι κάνω εγώ τώρα? Θα κυκλοφορώ το μωρό στο καρότσι με την ψυχή στο στόμα? Υπάρχει ευγενικός και διακριτικός τρόπος να ξεκαθαρίσω αν το θέλουν πίσω ή όχι ή ότι υπάρχει ενδεχόμενο για κάποια γρατζουνιά ή μεγαλύτερη ζημιά απ' τη στιγμή που ζω στο κέντρο της Αθήνας? (στενότεροι δρόμοι, πεζοδρόμια σπασμένα και στενά κλπ κλπ.)

Πώς να το θέσω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Skybeam έχεις δίκιο να προβληματιζεσαι γιατι όσο να ναι το καρότσι όλο και κάποια φθορά θα εχει. Εγώ θα έλεγα να τους πεις οτι το καρότσι καλύτερα να μη σου το δώσουν για να το έχουν σε καλη κατάσταση για το δεύτερο παιδάκι τους, όσο και να το προσέχεις εσυ μια γρατσουνια, κανένα λεκιασμα, όλο και κάτι θα συμβεί και μετα θα στεναχωρηθεις. Και βλέπεις τι θα σου απαντήσουν και ανάλογα κάνεις.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Γεια σας!Τωρα βρηκα ωρα να μπω!

Skybeam αυτα που εγραψα γιναν σε νοσοκομειο της Κυπρου.Εδω μενω.και ενα νοσοκομειο εχει στην πολη.

Μαρια + Ξανθη 38 εβδομαδα σε βαζουν για καισαρικη κ εδω!

Skybeam εγω θα τους ρωτουσα και παλι ευθεως!Το θελετε το καροτσι?Βεβαια και οι ιδιοι μπορει να μην ξερουν ακομα!Εμενα μου ειχαν δωσει 3!!!Το ενα διαλυθηκε,το αλλο δεν εστριβε,το αλλο αστα να πανε κ στο τελος αγορασα καινουργιο καλο!!

Καλαθουνες,πορτ μπεμπε δεν αγορασα!Στην αρχη την κοιμιζα στον γωνιακο καναπε, στο ριλαξ δεν καθοταν και μετα με βολεψε πολυ μια ηλεκτρικη κουνια που αγορασα!Ακριβη αλλα τα αξιζε τα λεφτα της γιατι μονο εκει καθοταν!!

Καθισμα 0-18 μου δωσαν ενα,και μετα αγορασα ενα πιο μεγαλο που το εχω μεχρι κ τωρα.

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=2146

τετοια κουνια πηραμε.πολυχρωμη ομως!

κοιμοταν εκει,επαιζε,εχει διαφορες μελωδιες,μουσικες,γερνει και πισω για να κοιμηθει!!

Πραγματικα τελεια,ιδιως για δυσκολα μωρα σαν τη δικια μου που δεν καθοταν ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Την συστινω ανεπιφυλακτα, αλλα αν παρετε να παρετε αυτη που μπαινει στην πριζα και οχι με μπαταριες!!

Skybeam

συμφωνώ με τη mariath ως προς το πως να θέσεις το θέμα....

"Το καρότσι ίσως πάθει κάποια ζημιά, οπότε καλύτερα να

το κρατήστε για το δευτερο μωράκι σας οταν έρθει...."

αν όντως σχεδιάζουν κι άλλο μωρο θα φανεί κατευθείαν απο την

απάντηση τους.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Skybeam έχεις δίκιο να προβληματιζεσαι γιατι όσο να ναι το καρότσι όλο και κάποια φθορά θα εχει. Εγώ θα έλεγα να τους πεις οτι το καρότσι καλύτερα να μη σου το δώσουν για να το έχουν σε καλη κατάσταση για το δεύτερο παιδάκι τους, όσο και να το προσέχεις εσυ μια γρατσουνια, κανένα λεκιασμα, όλο και κάτι θα συμβεί και μετα θα στεναχωρηθεις. Και βλέπεις τι θα σου απαντήσουν και ανάλογα κάνεις.
Skybeam

συμφωνώ με τη mariath ως προς το πως να θέσεις το θέμα....

"Το καρότσι ίσως πάθει κάποια ζημιά, οπότε καλύτερα να

το κρατήστε για το δευτερο μωράκι σας οταν έρθει...."

αν όντως σχεδιάζουν κι άλλο μωρο θα φανεί κατευθείαν απο την

απάντηση τους.....

Συμφωνώ κι εγώ.Αν ήτανε αδερφή ή αδερφός θα έλεγα

να το πείς στα ίσα αλλά εδώ δεν πρόκειται για στενό συγγενή οπότε

θέλει διπλωματία! ;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλησπερα μανουλιτσες !!!χαθηκα:oops:αλλα λιγο με τη δουλεια..που πλεον αραζω με αδεια τωρα και γυρναω μετα τα χριστουγεννα:mrgreen: ..λιγο με τον μικρο που δεν καθεται σε ησυχια:tongue: και που απο προχτες μπηκε στα terrible two που λενε....τωρα καταφερα να διαβασω περιληπτικα και τις τελευταιες σελιδες πιο πολυ!!

την παρασκευη παμε για β επιπεδου και μεις..και παρολο που λενε πως τα δευτερα παιδια τα καταλαβαινεις πιο ευκολα ..αυτον με το ζορι να το καταλαβω να κανει εναν παφλασμο χαμηλα στην κοιλιά ..σε σχεση με τον Δημητρη που ετρωγα κλωτσιες κανονικες την 19η βδομαδα:P..ισως να μην εχω και την "πολυτελεια" να τον καταλαβω ..λογω της απασχολησης με τον μικρο..:roll:..Μου δωσε και αναρρωτικη αδεια ο γιατρος γιατι εκανα κατι σουπερ συσπασεις ακομα και την ωρα του υπερηχου ..οποτε οσο μπορω ξεκουραση...

οταν γεννησα τον μικρουλη εγω τον ειχα αρχικα σε ρηλαξ στο σαλονι μαζι με ενα κουβερτακι απο κατω του να μην ειναι σε μεγαλη ανακλιση ,αν και το ρηλαξ ειναι αρκετο ξαπλωτο...το βραδι ομως κανονικα στην κουνια του ..τα πορτ μπεμπε και τις καλαθουνες τις θεωρω ψιλοαχρηστες αγορες να πω την αληθεια...ειναι μονο για κανενα 2μηνο και ποσο μαλιστα τωρα που θα γεννησουμε καλοκαιρακι και στο πορτ μπεμπε θα ζεσταινονται ...

καθισματακι αυτοκινητου εχω παρει και εγω εξαρχης για 0-18 κιλα..το britax first class..που μεχρι 13 κιλα (ακομα δεν τα εχει φτασει τα κιλα ομως:tongue: και ας ειναι 2 ετων )μπαινει αναποδα...αλλα τον γυρισα στους 14 μηνες να κοιταει μπροστα και οχι στον χρονο πανω..λογω υψους και που στριμοχνωνταν τα ποδια του ...Αμα δεν νευριαζε με το στριμωξιδι θα τον αφηνα αναποδα οσο παει !πιο ασφαλες ειναι ...

του εχω παρει ομως και το 9-36 καθισμα το evolva plus 1-2-3 ..και το εχω στο αμαξι των γονιων μου ..οποτε οταν γεννηθει ο τζουνιορ..θα παρει αυτος το 0-18 και ο μεγαλος το 9-36;)..

Βεβαια παλι θα χρειαστω κανενα δανεικο για γονεις ...αλλα κατι θα βρουμε..

και τα δυο τα ειχα παρει απο εξωτερικο φυσικα..το τελευταιο δε απο το αμαζον με 100 λιρες μονο..

skybeam συμφωνω με τα λεγομενα των κοριτσιων για το καρότσι ...Συζητησε τους το ανοικτά αμα το θελουν πισω για να μην εχεις και συ το αγχος μην παθει τιποτα!!

..ευελπιστω να τα λεμε πιο συχνα τωρα που κααθομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:)

Καλημέρα!

Έχετε δίκιο θα τους πω να το κρατήσουν καλύτερα. Κι αν αποφασίσουν τότε ότι δεν το θέλουν μόνο έτσι θα το πάρω.

Σκέφτομαι πάντως σοβαρά να πάρω ένα ρηλάξ με δόνηση και "κούνια", πιστεύω θα φανεί χρήσιμο αρκεί να χωράει το μωρό και μετά τους τρεις μήνες.

Χριστιάνα στη θέση σου θα τσέκαρα και τους γιατρούς του άλλου νοσοκομείου μήπως υπάρχει κανένας που θα το συζητούσε σοβαρά το θέμα vbac. Να είναι της προκοπής όμως, τσέκαρέ τον και στο parents ή σε κάποιο τοπικο forum και τσέκαρε και το νοσοκομείο αν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό.

Καλό σου-κου να έχουμε!

Καλημέρα!Χριστιάνα στη θέση σου θα τσέκαρα και τους γιατρούς του άλλου νοσοκομείου μήπως υπάρχει κανένας που θα το συζητούσε σοβαρά το θέμα vbac. Να είναι της προκοπής όμως, τσέκαρέ τον και στο parents ή σε κάποιο τοπικο forum και τσέκαρε και το νοσοκομείο αν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό. Καλό σου-κου να έχουμε!

ΔΕΝ εχουμε αλλο νοσοκομειο στην πολη!:?Προσπαθω να πεισω τον αντρα μου να φυλαξουμε λεφτα να παω να με γεννησει ο μοναδικος γιατρος εδω στην πολη που αναλαμβανει τετοιες περιπτωσεις...

Γεια σας γεια σας γεια σας.....

Μιας κ σήμερα ειναι του Αγίου Ελευθεριου,προστάτη των εγκυων,

χρονια μας πολλα κ με το καλο τα μπεμπακια μας!!!

:P:p:p:p:p

Χωρις να εχω ιδεα οτι γιορταζει ο Αγ.Ελευθεριος :oops: προσευχηθηκα σε αυτον τον βραδυ να με βοηθησει...

Διαφημίσεις

καλημερα καλη εβδομαδα!

τι κανετε εγκυουλες?

γλυκακια φτιαξατε ή οχι?

εμεις καναμε μελομακαρονα και σε λιγο λεω να κανω κουραμπιεδακια!

ααα.....

θελω με πολυ χαρα να σας πω οτι δινουμε κατι κλωτσιες ωραιοτατες!!:tongue:

Χριστιανα μου σπυ ευχομαι να μπορεσεις να βρεις ενα γιατρο να σε βοηθησει.

απο εκει και περα επειδη δυστηχως το vbac δεν το κανουν πολλοι θα σου ελεγα να επικεντρωθεις κυριως στην εγκυμοσυνη σου και να παραμενεις ηρεμη για το μωρακι σου!

πανω απο ολα προεχει αυτο!

Ειλικρινα προσπαθω πολυ να συμμεριστω οτι νιωθεις ομως νομιζω οτι πραγματικα εχεις αγχωθει και στεναχωρηθει τοσο πολυ με αυτο το θεμα που δεν ευχαριστιεσαι την εγκυμοσυνη σου!

χιλια συγγνωμη αν με βρισκεις λιγο "περιεργη" ομως σε βλεπω οτι παιδευεσαι πολυ και ειναι κριμα!

aCtzp3.png

Koριτσάκια τι κάνετε?

Εγώ πέρασα ένα δραματικό τριήμερο, μιλάμε πολύ πανικός και κλάμα:?

Από προχθές μου κόπηκε μαχαίρι και το παραμικρό σύμπτωμα...

Το στήθος σταμάτησε να πονάει, τα πονάκια στη μέση σταμάτησαν...

Μ' έτρωγε να πάω να κάνω έναν υπέρηχο, ο άντρας μου κορόιδευε!

Χτες παθαίνει ένα καρδιακό τραλαλά ο μπαμπάς μου, τον παίρνω το βράδυ

τον πηγαίνω στο νοσοκομείο, τον χώνουν μέσα και του βάζουν προσωρινό

βηματοδότη (καρδιοπαθής και καταχειρουργημένος ο πατέρας) μιλάμε χ#στηκα απο το φόβο μου...

Πάω να ρωτήσω αν μπορούν να μου κάνουν ένα υπέρηχο, αργά που τελείωσα με τον πατέρα, δεν ήμουν επείγον περιστατικό λέει, δεν μου έκαναν...

Σήμερα το πρωί πήρα σβάρνα όλα τα διαγνωστικά της περιοχής, κανένα δεν είχε γυναικολόγο, οι απλοί ακτινολόγοι δεν αναλάμβαναν... Κλάμα και κακό!

Τέλος πάντων πάω να δω τον πατέρα μου, μαθαίνω ευτυχώς ότι μάλλον θα γλυτώσει τον μόνιμο βηματοδότη, παίρνω μια ανάσα από εκεί.

Πάω κάτω στους υπερήχους, λέω ρε παιδιά δεν εφημερεύετε σήμερα αλλά έτσι κι έτσι... φοβάμαι πολύ, έχω και τον πατέρα μου πάνω στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, έχω τρελλαθεί, κάντε μου έναν υπέρηχο...

'

Ευτυχώς έπεσα σε καλές γιατρούς, κάναμε τον υπέρηχο, όλα καλά Δόξα το Θεό, μόλις μπήκα σπίτι κι έχω κάνει το σταυρό μου εκατό φορές.

Άντε να συνέλθει κι ο μπαμπάς μου και να πάω ν' ανάψω ένα κερί, κόντεψαν ν' ασπρίσουν τα μαλλιά μου αυτές τις 3 τελευταίες μέρες!

Χριστιανα μου σπυ ευχομαι να μπορεσεις να βρεις ενα γιατρο να σε βοηθησει.

απο εκει και περα επειδη δυστηχως το vbac δεν το κανουν πολλοι θα σου ελεγα να επικεντρωθεις κυριως στην εγκυμοσυνη σου και να παραμενεις ηρεμη για το μωρακι σου!

πανω απο ολα προεχει αυτο!

Ειλικρινα προσπαθω πολυ να συμμεριστω οτι νιωθεις ομως νομιζω οτι πραγματικα εχεις αγχωθει και στεναχωρηθει τοσο πολυ με αυτο το θεμα που δεν ευχαριστιεσαι την εγκυμοσυνη σου!

χιλια συγγνωμη αν με βρισκεις λιγο "περιεργη" ομως σε βλεπω οτι παιδευεσαι πολυ και ειναι κριμα!

Ναι,η αληθεια ειναι πως εχω αγχωθει πολυ με αυτο το θεμα.

Οπως ειπα σε παλαιωτερα μου ποστς ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια την πρωτη φορα που ακομα τη σκεφτομαι κ τρεμω μην ξαναζησω τα ιδια.

Το χειροτερο ειναι πως δεν εχω κ καποιον να τα συζηταω ολα αυτα που εχω στο μυαλο μου..Οι λιγες κοντινες μου φιλες δεν εχουν ακομα παιδια κ οσο να`ναι..Μονο η μαμα μου δειχνει να με καταλαβαινει πραγματικα.

Γι`αυτο τα γραφω εδω..

αχχ βρε Skybeam μου..

τι περασες και εσυ?

καταρχην να ευχηθω περαστικα στον μπαμπα σου.ειναι καλυτερα?

για τα συμπτωματα μην ανησυχεις τοσο........στο λεω επειδη ξερω. τη μια πονας,την αλλη δεν πονας,την αλλη εισαι χειροτερα..ετσι ειναι! μην σε αγχωνουν τοσο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...