Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ναι ισχύει αλλά φαντάσου ότι σε κάποιες λένε να πάνε από 18 εβδομάδες...

Επίσης είσαι τυχερή γιατί η μεγάλη θα θέλει το επόμενο τώρα οπότε θα σε βολέψει μαι χαρά πάλι το καθισματάκι!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ το είπα για το νωρίς... Στον μικρό και εγώ 21+2 είχα κάνει και όλα μια χαρά! Μετά δύο φίλες μου το έπαθαν αυτό και ξαναπήγαν και γι αυτό έλεγα αυτή τη φορά να πάω στη μέση, αλλά η μέση είναι μεταξύ χριστουγέννων και πρωτοχρονιας και για αυτό δεν με βόλευε τότε. Τέλος πάντων με το καλό να δούμε τα μωράκια μας και λίγο νωρίτερα, λίγο αργοτερα το ίδιο είναι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

εμείς πήραμε το 0-18 αφού δεν μας βόλεψε το 0-9 με τη σκέψη ότι σύντομα θα κάνουμε και δεύτερο μωρό οπότε θα πάρουμε μετά εως 36 για τον μεγάλο και το παλιό για τον μικρό.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

εμείς πήραμε το 0-18 αφού δεν μας βόλεψε το 0-9 με τη σκέψη ότι σύντομα θα κάνουμε και δεύτερο μωρό οπότε θα πάρουμε μετά εως 36 για τον μεγάλο και το παλιό για τον μικρό.

Ναι αλλα ετσι συνολικα θα εχεις παρει 4 καθισματακια

(οταν μεγαλωσει και το μωρο) για 2 παιδια! Ενω αν

κατευθειαν απτο 0-9 παει στο 9-36 και το μωρο

στο 0-9 θα παρετε μετα παλι αλλο ενα 9-36

και συνολικα εχετε παρει 3!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

και τωρα 3 θα παρω. Εχω ενα 0-18 στο οποιο θα μπει το μωρο, θα παρω ενα 9-36 για τον μεγαλο και ενα 9-36 οταν μεγαλωσει το μωρο.

Α ενταξει εγω καταλαβα οτι ειχες ΚΑΙ 0-9!

Μια χαρα τοτε!!!!

Και η αλλαγή θέματος. Εκλεισα για β΄επιπέδου αλλά το ψιλομετάνιωσα γιατί είναι λίγο αργά, στις 7/1.

Mια χαρά είναι, καλή επιτυχία!

Eγώ θα κάνω αυχενική το Σάββατο στις 22/12 και

θα είμαι 21+2 είναι νωρίς λέτε να το ακυρώσω? :confused:

Ο γιατρός μου είπε να πάω τότε! :rolleyes:

Ε αφού στο είπε ο γιατρό σου, μια χαρά είσαι κι εσύ!

Να τα δείτε τα μωράκια σας και να είναι πανυπερτέλεια!

Εγώ ούτε που θυμάμαι πότε έχω Β επιπέδου πρέπει να το κοιτάξω. Μου είπε η γιατρός μετά την αυχενική να κάνω και το Α-τεστ στην 17η αλλά θα της το ακυρώσω αφού θα πάω για άμνιο έτσι κι αλλιώς.

Εμείς καρότσι/καλαθούνα θα πάρουμε από φιλικό ζευγάρι οπότε ούτε αναρωτιέμαι ούτε κοιτάζω τίποτα.

Α ενταξει εγω καταλαβα οτι ειχες ΚΑΙ 0-9!

Μια χαρα τοτε!!!!

Το 0-9 ευτυχως μου το ειχε δωσει η κουμπαρα μου. Αν το ειχα παρει εγω και στο τριμηνο επρεπε να παρω κι αλλο θα τραβουσα τα μαλλια μου!:D

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Εμείς καρότσι/καλαθούνα θα πάρουμε από φιλικό ζευγάρι οπότε ούτε αναρωτιέμαι ούτε κοιτάζω τίποτα.

Και πολύ καλά κανεις! Ότι σου δωσουν παρτο και βλεπεις στην πορεία αν κατι δε σε βολεύει παιρνεις ότι άλλο θελεις!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Το 0-9 ευτυχως μου το ειχε δωσει η κουμπαρα μου. Αν το ειχα παρει εγω και στο τριμηνο επρεπε να παρω κι αλλο θα τραβουσα τα μαλλια μου!:D

Καλα εννοειται αλλα ειχες πει για το 0-9 και μπερδευτηκα!!!

Πραγματικα δεν εχει νοημα το 0-9.

Ευτυχως σε μας στο inglesina το καθισματακι ειναι μεχρι 13 κιλα

και απλως στα 9 αλλαζες τη φορα που κοιταζε.

Προσεξτε το αυτο εσεις που θα κανετε τωρα αγορες γιατι

ειναι μπερδεμα. Και να κοιτατε τα κιλα οχι τους μηνες που

λενε καποια....

Καλα εννοειται αλλα ειχες πει για το 0-9 και μπερδευτηκα!!!

Πραγματικα δεν εχει νοημα το 0-9.

Ευτυχως σε μας στο inglesina το καθισματακι ειναι μεχρι 13 κιλα

και απλως στα 9 αλλαζες τη φορα που κοιταζε.

Προσεξτε το αυτο εσεις που θα κανετε τωρα αγορες γιατι

ειναι μπερδεμα. Και να κοιτατε τα κιλα οχι τους μηνες που

λενε καποια....

Συμφωνώ να κοιτάτε τα κιλά και να υπολογίζετε

και το ύψος πάνω κάτω!

Πάντως μερικά μεγαλομάγαζα μόλις σε βλέπουνε

πρωτάρα πάνε να σου πουλήσουνε τα πάντα

κι ας ξέρουνε ότι είναι άχρηστα!:evil:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Mια χαρά είναι, καλή επιτυχία!

Ε αφού στο είπε ο γιατρό σου, μια χαρά είσαι κι εσύ!

Να τα δείτε τα μωράκια σας και να είναι πανυπερτέλεια!

Εγώ ούτε που θυμάμαι πότε έχω Β επιπέδου πρέπει να το κοιτάξω. Μου είπε η γιατρός μετά την αυχενική να κάνω και το Α-τεστ στην 17η αλλά θα της το ακυρώσω αφού θα πάω για άμνιο έτσι κι αλλιώς.

Ωραία!! Ότι κι αν σου δώσουνε να το πάρεις!!! ;)

Ναι ισχύει αλλά φαντάσου ότι σε κάποιες λένε να πάνε από 18 εβδομάδες...

Επίσης είσαι τυχερή γιατί η μεγάλη θα θέλει το επόμενο τώρα οπότε θα σε βολέψει μαι χαρά πάλι το καθισματάκι!!!

Τότε να το κρατήσω ως έχει το ραντεβού!

Ναί όντως τώρα η μεγάλη θα κάτσει στο επόμενο πλέον

αφού είναι μεγάααλη πια! ;)

Και πάνω που τα λεγάμε έφερε η αδεφή μου την καλαθούνα με την βάση της!

Κατέβασε τα Χριστουγεννιάτικα και με την ευκαιρία έφερε

και την καλαθούνα να την αποθηκεύσω σε εμένα!

Αχ κορίτσια παρ'όλο που είναι πακεταρισμένη χωρίς την προίκα της

την είδα και συγκινήθηκα...:oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...