Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Mummytobe εμένα το port bebe είχε στρωματακι μεσα που έβγαινε

κιόλας για να πλενεται. Τον μικρο μου ολη την ημέρα που τον είχα

στο σαλόνι που κινούμουν κ εγω τον είχα μεσα στο port bebe

κ κοιμόταν....αυτο βέβαια για 2 μήνες

γιατι μετα ήθελε να βλέπει γύρω γύρω κ δεν

του άρεσε καθόλου εκεί μεσα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας.

Φάσκιωμα δεν έτυχε να κάνω σε κανένα παιδί αλλά γεννάω πάντα κατακαλόκαιρο στο γιο με 45 βαθμούς στην κόρη με 41 οπότε θα ήταν απλά τραγικό να τα φασκιώσω.ΚΑι τώρα Τέλη ΜΑίου αρχές Ιούνη του ματς μου κάνει.

Και εμένα το πορτ μπεμπέ έχει στρωματάκι μέσα που πλένεται επίσης.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ηθελα να σας γραψω για τις συζητησεις που ειχα χθες στο νοσοκομειο,αλλα θα πρεπει να γραψω ολοκληρο σεντονι οποτε το αφηνω καλυτερα!

Να σας πω σε γενικες γραμμες οτι απογοητευτηκα παρα πολυ απο τη συμπεριφορα τους.Εχουν αποκτηνωθει ολοι πλεον.Μιλανε με το χειροτερο τους τροπο.Προσπαθησαν να με φοβερησουν οτι με αυτο που παω να κανω θα πεθανω και εγω κ το μωρο!:shock:Μα ειναι δυνατον?Και πες εγω πηγα διαβασμενη..Μια αλλη κοπελα που δεν ξερει?Θα μπορουσαν να την κανουν να πεθανει απο το φοβο της με ολα αυτα!:evil:

Μιλησα με γιατρους,με μαιες,εφτασα μεχρι τον διευθυντη!Και ξερετε τι μου ειπε ο διευθυντης??Εγω λεει πληρωνομαι 15? την ωρα!Δεν θα κατσω να αγχωνομαι για εσενα για 15?!!!Να πας αλλου!!!:shock:

Οι μαιες παρολαυτα κ ο γιατρος που με γεννησε την πρωτη φορα που ειναι νεοι σε ηλικια με πιασαν κρυφα απο το διευθυντη και μου ειπαν πως ειναι πολυ μικρα τα ποσοστα κινδυνου κ να το προσπαθησω!!Μου συστησαν και ενα γυναικολογο να παω..

Το θεμα ειναι πως οι ιδιωτες γυναικολογοι εδω παιρνουν 50-60 ? ανα επισκεψη και επιπλεον 3000? για φυσικη γεννα και 5000? για καισαρικη!:?:rolleyes: Πολλα τα λεφτα!

Ο αντρας μου επιμενει να παω στο νοσοκομειο να κανω την καισαρικη γιατι που θα τα βρουμε τοσα λεφτα?Ειμαι υποχρεωμενη δηλαδη να φαω ακομα ενα χειρουργιο επειδη δεν εχω τοσα χρηματα!!!:cry::cry:Θα τρελλαθω!! Δεν ξερω και τι να κανω να του αλλαξω γνωμη!! :cry:

Χριστιάννα γιατί δεν πας στον γιάτρο σου που έχεις ήδη και ξέρεις και να ξεκινήσετε με την προυπόθεση όταν θα γεννήσεις όπως είναι πιο σωστό εκείνη την στιγμή χωρίς άγχος και χωρίς πιέσεις;

Δηλαδή αν ευδοκιμήσουν συνθήκες για φυσιολογικό γεννάς έτσι αλλιώς με καισαρική.

Χριστιάννα γιατί δεν πας στον γιάτρο σου που έχεις ήδη και ξέρεις και να ξεκινήσετε με την προυπόθεση όταν θα γεννήσεις όπως είναι πιο σωστό εκείνη την στιγμή χωρίς άγχος και χωρίς πιέσεις;

Δηλαδή αν ευδοκιμήσουν συνθήκες για φυσιολογικό γεννάς έτσι αλλιώς με καισαρική.

δυστυχως ο γιατρος που εχω τωρα δεν με αναλαμβανει για φυσιολογικο τοκετο.μου το ειπε ξεκαθαρα.μονο καισαρικη δηλαδη μαζι του.

και εγω δεν θεεεελωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για το φάσκιωμα έχετε δίκιο, αλλά ρώτησα γιατί λένε ότι νιώθουν ασφάλεια τα μικρά έτσι... βέβαια όντως ο καιρός θα είναι ζεστός...

Χριστιάνα, σε ποιο νοσοκομείο έγιναν αυτά? Εδώ Αθήνα ή εκτός Αθηνών? (συγγνώμη αν αναφέρεται, δεν το είδα). Μήπως υπάρχει άλλο δημόσιο μαιευτήριο στην ευρύτερη περιοχή που μένεις να πάρεις κι άλλη μια γνώμη?

Καλημερα!

Χριστιανα μου σε καταλαβαινω ειλικρινα!

Να σε ρωτησω ομως εχεις συζητησει με κανενα γιατρο το ποτε

συστηνουν να γινει η καισαρικη? Εμενα ας πουμε μου χει πει

οτι δεν αφησει μετα την 39η οποτε (με το δικο μου μυαλο)

εχω σκεφτει οτι οι οποιες ελπιδες για φυσιολογικο υπαρχουν

εκει γυρω στην 38η εβδομαδα. Συν το δεδομενο οτι δεν

γινεται προκληση αν δεν ξεκινησει η διαδικασια μονη της μεχρι

τοτε θα παω για καισαρικη!Εσεις τι εχετε συζητησει?

Μπορει να γινει προκληση?

Σε ρωταω να δουμε τι λενε και οι γιατροι εκει μπας και

μπορεσεις να αποφασισεις τι θα κανεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Να σου πω και η δική μου τι είπε να ξέρεις.

Με αφήνει να γεννήσω μόνη μου μέχρι την 40η εβδομάδα χωρίς πρόκληση, χωρίς καμία βοήθεια γενικά, μετά αμέσως μπαίνω για καισαρική αν φτάσω την πητ και δεν έχω γεννήσει.Από τον πρώτο πόνο πάω νοσοκομείο και μένω σε καρδιοτοκογράφο εως ότου γεννήσω. Και όλα αυτά επειδή έχω κάνει ήδη ένα φυσιολογικό τοκετό αλλιώς δεν θα το συζήταγε καν είπε.

Οποτε xanp αν θυμαμαι καλα ειχες γεννησει 38 και κατι

μπορει να σου ρθουν πονοι μεχρι τοτε και να γεννησεις

φυσιολογικα! Θα ριξεις και τρελο περπατημα 37η-38η

(μη σου πω θα κανεις και σεξ χεχε).

Εμενα δεν με αφηνει μεχρι 40 λογω μεγεθους μωρου.

Παντως οπως το λες εχουμε κανει και ενα φυσιολογικο

τοκετο οποτε δεν μας απορριπτουν οι γιατροι.

Η χριστιανα ομως δεν εχει κανει αυτο ειναι το θεμα!

Καλημέρα σας!!!

Χριστιανα μεγάλο το δίλημμα που έχεις κ έχεις απόλυτο δίκιο.

Ειναι ευθυνοφοβοι.....σίγουρα..

Πάντως οπως λέει κ η Μαρία παρακάτω στην καισαρικη δε σε

αφήνουν πέρα απο την 39 βδομάδα....

Το γιο μου τον έκανα με προγραμματισμένη καισαρικη

επειδή ήταν ανάποδα κ τον γεννησα στις 38 κ 4.

Ο γιατρός μου σε δημόσιο επίσης νοσοκομειο,

δεν ήθελε να μου τον αφήσει περισσότερο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια καλημέρα!

Εγώ πορτ μπεμπέ δεν πήρα γιατί είχα την καλαθούνα από

την αδερφή μου αλλά και πάλι 2 μήνες με το ζόρι έβαλα μέσα την

μικρή γιατί ήτανε ψηλό μωρό και δυσανασχετούσε και εκτός

αυτού ήτανε και κατακαλόκαιρο όταν την γέννησα (Ιούλιος)

οπότε έσκανε το μωρό εκεί περιορισμένο!

Όταν την έβαλα στην κούνια της σαν πουλάκι κοιμότανε

ενώ στην καλαθούνα μετά το μήνα είχε πολύ ανήσυχο ύπνο!

Η καλαθούνα με βόλεψε τις πρώτες μέρες γιατί την είχα επάνω σε βάση με ροδάκια

και όπου κι αν ήμουνα στο σπίτι την είχα δίπλα μου και έβλεπα το μικράκι μου!

Και από αισθητική η καλαθούνα μου αρέσει περισσότερο.Έχει τα ωραία

χρωματάκια της τα τούλια της τα φρου φρου της ενώ το πορτ μπεμπέ πολύ

κρύο μου φαίνεται!

Και τα περισσότερα καρότσια πλέον αν όχι όλα έχουνε προδιαγραφές

για να χρησιμοποιούνται από νεογέννητο και η πλάτη του καροτσιού ξαπλώνει τελείως

και μπορείς στην αρχή να το έχεις έτσι το μωρό χωρίς να χρειάζεσαι πορτ μπεμπέ!

Το θεωρώ τελείως περιττό όπως επίσης και το καθισματάκι το γνωστό αυγό

που είναι μόνο μέχρι 8-9 κιλά και αυτό με το ζόρι!Κι αν το μωρό είναι ψηλό πάλι

ζορίζεται σε αυτό το καθισματάκι.

Έχει καθισματάκια 0-18 που είναι από νεογέννητο μέχρι και 3 χρονών που είναι

πολύ πιο πρακτικό αφού το χρησιμοποιείς πολύ περισσότερο!

Αυτά σας τα λεώ μήπως γλυτώσετε κανένα φράγκο από περιττά

έξοδα όπως τριπλό καρότσι ενώ μπορείτε να πάρετε ένα καρότσι μόνο

του και ένα καθισματάκι αυτοκινήτου τέτοιου τύπου http://www.chicco.gr/el/kathisma_aytokinitou_0_18/index.html.

Αλλά την γνώμη μου λέω η κάθεμία ότι νομίζει θα κάνει εννοείται!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ναι εννοείται περπάτημα σκάλες σεξ από όλα μαζί μπας και γλυτώσω...

ΝΑι για αυτό το έγραψα ότι όλα αυτά επειδή έχω κάνει και ένα φυσιολογικό αλλιώς το τόνισε με τίποτα δεν επιχειρούσε...

ΚΑι όλα αυτά αν όλα πάνε ονειρικά καθότι κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη κάθε γέννας...

Για τα καθισματάκια τα πρώτα είναι μέχρι 13 κιλά όχι μέχρι 9 και το πρώτο κάθισμα πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάει ανάποδα.

.

Αχ οταν ερθει η ωρα κι εγω θα το ριξω στο περπατημα εκει στην 37η

αλλα σεξ δεν ξερω πως θα τα καταφερω!

ΝΑι για αυτό το έγραψα ότι όλα αυτά επειδή έχω κάνει και ένα φυσιολογικό αλλιώς το τόνισε με τίποτα δεν επιχειρούσε...

ΚΑι όλα αυτά αν όλα πάνε ονειρικά καθότι κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη κάθε γέννας...

Για τα καθισματάκια τα πρώτα είναι μέχρι 13 κιλά όχι μέχρι 9 και το πρώτο κάθισμα πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάει ανάποδα.

Ναί είναι μέχρι 13 κιλά αλλά για πόσο ύψος?!

Τα μωρά σύμφωνα με την κλίμακα είναι 7-11 κιλά

όταν είναι 9 μηνών και 8-14 κιλά όταν κλείνουνε τον πρώτο

χρόνο της ζωής τους!

Ε δεν νομίζω 9 μηνών και 12 μηνών να μπαίνει σε αυτό το καθισματάκι

με τίποτα όμως!Το πολύ μέχρι 9 κιλά μέχρι 6 μηνών περίπου δηλαδή!

Εξάλλου τα μωρά στους 7 μήνες περίπου είναι 70 πόντους πάνω κάτω σύμφωνα με την κλίμακα πάντα με τίποτα ξαναλέω δεν χωράει εκεί μέσα!

Κι αν μιλάμε για ψηλότερο ή μεγαλύτερο παιδί ασ'το καλύτερα!

Και τα καθισματάκια που είπα έχουνε φορά να κοιτάνε ανάποδα για τους

πρώτους μήνες και μετά μπαίνει κανονικά!Αφού είναι από 0+ και αυτά

έχουνε όλες τις προδιαγραφές!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα! Πως ειστε? Να σας βγάλω από το κλίμα των αξεσουάρ του μωρού? Αντε ας κανω πρωτα κι εγω τα σχόλιά μου και μετα! Για το καθισματάκι αυτοκινήτου και εγώ συμφωνώ ότι το 0-8 είναι ψιλοάχρηστο. Βασικά εκτός του θέματος των κιλών να υπολογίζεται και το θέμα του ύψους! Λίγο ψηλό να είναι το μωρό στο τρίμηνο δεν θα χωράει. Εγώ είχα και 0-8 που μου το έδωσαν, αλλά αναγκάστηκα και πήρα 0-18 γιατί δεν χωρούσε λόγω ύψους. Μπαίνει και ανάποδα και έχει και ενα μαξιλάρι εξτρα για οταν ειναι πολυ μωρο να μην κολυμπαει. Και μπορεις να το έχεις καθετο η πιο ξαπλωτο για την αρχή. Κι απ΄το πορτ μπεμπέ το έβγαλα στο 10ημερο γιατί γενικά κουνούσε τα χεράκια του και τι να πιάσει το παιδί, τα πλαινά του πορτ μπεμπέ. άσε που εκεί μέσα μόνο το ταβάνι βλέπεις. Φυσικά έτσι κι αλλιώς δεν βλέπουν και πολλά αλλά λίγο ανοιχτωσιά, να παίρνει αέρα το παιδί θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα. Και όντως στην κούνια κοιμόταν καλύτερα. Φυσικά εξαρτάται από το παιδί. Μιας φίλη τον πρωτο καιρό έπρεπε να το στριμώξεις για να κοιμηθεί.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...