Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ωραια !!

Εστω οτι πάρουμε μονο καροτσκάκι και κούνια.... το πρωι που το μωράκι θα κοιμάται και εμεις πχ θα είμαστε στο σαλόνι-κουζίνα κτλ που θα το βάζουμε ώστε να το βλέπουμε συνέχεια? Στην κούνια του θα το αφήνουμε?

Κανονικα ναι πρεπει στην κουνια μετα απο 1-2 μηνες στο relax!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το αφηνα πολυ στο relax για υπνο το μετεφερα στην κουνια με το που το επαιρνε

ο υπνος κι αυτο μετα απο 1-2 μηνες που καθονται και λιγο ξυπνια γιατι αλλιως

οπως ξερετε τα μωρα ειναι μαμ κακα και νανι τιποτε αλλο! Οποτε στην αρχη μονο κουνια

μετα που καθοταν και λιγο ξυπνιο το ειχα στο ρελαξ στην κουζινα οπου μαγειρευα

στο σαλονι οπου το εβλεπαν οι γιαγιαδες, παπουδες κτλ

συνήθως στα περισσότερα καρότσια 3 σε 1 το καθισματάκι αυτοκινήτου λειτουργεί και ως ρηλάξ πάντως.

Και πάλι είναι στο κάθε παιδί τι θα βολέψει και στην κάθε μαμά ότι και να λέμε εμείς αν δεν δείτε στην πράξη δεν θα βγάλετε άκρη.Για αυτό καλύτερα να πάρετε τα απαραίτητα για αρχή και συμπληρώνεται μετά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ναι? α δεν ξερω μπορει στα καινουρια να ειναι ετσι! Στα κλασικα ρελαξ

παντως κατεβαινει παρα πολυ η πλατη ωστε να ειναι οσο γινεται ξαπλωτο!

Αυτο που λες ισχυει παντως αμα δεν το δεις στην πραξη δεν ξερεις απο πριν

τι θα σε βολεψει ουτε τι σε κανει εσενα ως μαμα να νιωθεις οτι ειναι πιο

ασφαλες και ευχαριστο για το μωρο σου!

Ασε που το καθε παιδι βολευεται διαφορετικα απο μωρα ακομα

εχουν το χαρακτηρα τους.

Στο Χαρη δεν ειχα προλαβει να παρω τιποτα και οπως τον πηραμε ημερων

ακομα του εστρωνα σε εναν καναπε μεσα στη μερα να τον εχω κοντα μου.

Το καημενο τοσο αδυναμο οπως το ακουμπουσες ετσι εμενε!

ΣΤη Λυδια συνειδητοποιησα οτι αυτο δεν ειναι σφαλες καθολου! Ημερων και αυτη

ουτε βδομαδας μωρο κουνιοταν και ματακινιοταν!!!!Οποτε με τη μια καυεθειαν κουνια

και στο σφηνακι οπωσδηποτε!

Διαφημίσεις

Εμένα σφηνάκι απαγορεύει η παιδίατρος(άλλο κεφάλαιο αυτό νέες μαμάδες να δείτε πόσες παιδιατρικές σχολές υπάρχουν). Αλλά η γωνία του καναπέ πέρασε μεγάλες δόξες και με τα δύο παιδιά!!!

Εμάς από το καρότσι το καθισματάκι είναι και ρηλάξ αλλά δεν το χρησιμοποιήσα ποτέ όπως κατάλαβες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εμένα σφηνάκι απαγορεύει η παιδίατρος(άλλο κεφάλαιο αυτό νέες μαμάδες να δείτε πόσες παιδιατρικές σχολές υπάρχουν). Αλλά η γωνία του καναπέ πέρασε μεγάλες δόξες και με τα δύο παιδιά!!!

χαχαχαχα!!! αυτα ειναι! Καλα ας μην το πιασουμε τοτε και αυτο το θεμα!!!

Καλησπέρα! Όλες καλα; Εγω τελικά είμαι με βήχα και μπουκωμενη άλλα κανω υπομονη...

Ο δικός μου πάντως και περπατάει πολύ και αντέχει αλλά ευτυχώς κάθεται και στο καρότσι γιατι δεν μπορω να τον κυνηγαω. Άσε που θέλει συνέχεια να αφήνει το χέρι και να περπατάει μόνος του... Ξανθή κι εγω τον ξαπλωνα στην αρχη στη γωνία του καναπέ (γωνιακου καναπέ εννοω) και μετα παρκοκρεβατο. Στο πόρτ μπεμπέ τον άφησα κανένα δεκαήμερο και μετα στην κούνια. Ένιωθα οτι είναι στριμωχτα εκει μεσα παρόλο που λένε οτι στην αρχη αισθάνονται καλύτερα στριμωχτα. Εξαρχής στο δωμάτιό του. Για κανένα 20ημερο ξαπλωνα κι εγω εκει σε καναπέ-κρεβάτι και μετα συνειδητοποίησα οτι μια χαρα τον ακούω κι απο την κρεβατοκάμαρα. Ο καναπές πάντως με βόλεψε και για τους θηλασμους που τον πρώτο καιρο ήταν τακτικοί το βράδυ. Τώρα το δεύτερο με προβληματίζει που θα το βάλω. Κρεβατοκάμαρα ή με τον μικρό. Φαντάζομαι οτι θα τον ξυπνάει και είναι κρίμα. Προβλέπεται να μετακομισουμε και να έχουμε κι άλλο υπνοδωμάτιο άλλα μετα που θα γεννήσω.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Κούκλες τι γνώμη έχετε για το φάσκιωμα? Όχι αυτό το απάνθρωπο το πολύ σφιχτό, εννοώ το κάπως πιο χαλαρό όπως εδώ:

http://www.etsy.com/listing/90297112/children-clothing-swaddling-blanket-and?ref=usr_faveitems

Γειαααααααα !!!!!!!

Μπηκα να σας πω τα νεα μας!

Πηγα σημερα στο Νοσοκομειο και εκανα δυο υπερηχους, με δυο διαφορετικους γιατρους και μου ειπαν και οι δυο ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ!!!!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Τα υπολοιπα νεα και τις συζητησεις που ειχα με ολους εκει για φυσιολογικο μετα απο καισαρικη θα σας τα πω αυριο οταν θα εχω χρονο!Δεν με αναλαμβανουν παντως εκει.

Καλησπέρα κι από μένα! Πότε γράψατε τόσες σελίδες;; :eek:

Χθες πήγαμε στο γιατρό, όλα μια χαρά! :D

Δεν καταφέραμε να μάθουμε το φύλο, οπότε αναμένουμε

την Β' επιπέδου!

Στην αυχενική μας είχαν πει ότι είναι κοριτσάκι κατά ένα μεγάλο

ποσοστό. Όμως το ένστικτό μου, μού λέει ότι είναι αγοράκι.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Skybeam...ειλικρινά δεν ξέρω για το φασκιωμα....

Η μαμά μου την αδερφή μου την είχε φασκιωσει,

εμένα όχι που ήμουν η μικρότερη, τη στο είχε απαγορεύσει ο παιδιατρος.

Να σου πω την αλήθεια δεν έτυχε να ρωτήσω τον παιδιατρος μας,

τώρα τι λένε γι αυτο....

Ο γιος μου πάντως που γεννήθηκε Φλεβάρη κ προσπαθούσα να τον

εχω τυλιγμένο στις πανες σφιχτά για να ειναι κ ζεστά,

οταν εβαζα τα χέρια του μέσα σκοτωνοταν στο κλάμα

απο νεογέννητο, δεν του άρεσε καθόλου...τα ήθελε ελεύθερα..

Σκέφτομαι τώρα το καλοκαίρι που θα γεννησουμε με το καλο

θα εχει κ ζέστη....θα αντέχουν τα μωράκια σε κατι που

θα τα ζεσταινει περισσότερο?

Ειλικρινά δεν ξέρω....σκέψεις γράφω...

Χριστιανα με το καλο ο γιος!!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Χριστιανα με το καλο ο αγοραρος!!!

Γιατι να τα φασκιωσετε τα μωρα βρε παιδια? Ποιος ο λογος?

Θελουν να κουνανε χερακια ποδαρακια ασε που μαιο μηνα

δεν τιθεται θεμα κρυου.

Lila pause το ενστικτο συνηθως ειναι αλανθαστο!Κι εμενα μου

χουνε μπει ιδεες μηπως τελικα ειναι αγορι.

Μαρια καλυτερα να μην τα βαλεις μαζι τα παιδια θα ξυπναει το

μεγαλο και μετα θα πρεπει να κοιμησεις 2 παιδια ασε που θα βλεπει

το μεγαλο οτι θηλαζεις και θα του γυρναει το ματι αναποδα!

Στο λεω γιατι το χω περασει παρολο που ηταν σε διαφορετικα δωματια

ξυπναγε και ο μεγαλος τις πρωτες 15 μερες! Εκλαιγε απαρηγορητος να

παρω αυτον αγκαλια κι οχι το μωρο (ζηλια τρελη). Φρικη.....

Κορίτσια τι ωραία πράγματα λέτε?

Να ρωτήσω τωρα....

Το καροτσι εχει πόρτ μπεμπε.Κανει για τους πρώτους μηνες για ύπνο η να πάρω καλαθουνα?ρωταω απο πλευράς στρώματος και ποιότητας ύπνου!

Την κουνια εξ΄αρχης λογω χώρου μαλλον την απορρίπτω!

Τωρα όσον αφορά το φασκιωμα θέλω και εγω να το ψάξω...νομίζω οτι για αρχές ενα ελαφρύ με ενα βαμβακερο πανάκι ισως το κάνω.

Λενε πως νιώθουν τα παιδάκια καλυτερα...βεβαια εχετε δίκιο που λέτε οτι το καθε παιδι ειναι άλλος χαρακτήρας!

Χριστιαννα με το καλο ο αγοραρος!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...