Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Πρωινή καλημέρα αν και άργησα να μπω σήμερα.

Τι έχουμε διαγωνισμό αγόρια- κορίτσια;;;

Πάντως οι κοριτσομάνες μην ανησυχείτε τα τελευταία χρόνια πολύ αγόρι γεννήθηκε!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου έβαλα ερωτηματικό δίπλα οπότε αν δεν φυτρώσει τελικά

κάτι εκεί κάτω το αλλάζουμε! :tongue: :tongue: :tongue:

Καλημερα!

Καλα κι εμεις δεν ειμαστε ακομα σιγουροι. Μιλαγα χθες με την κουμπαρα μου

και μου ειπε οτι στο 2ο ενω τους ειχε πει ο γιατρος 16η εβδομαδα για κοριτσι

τελικα ηταν αγορι!!!!

Χριστιανα περαστικα!

Καλημερα xanp!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!! τι έγινε μια μέρα έκανα να μπω

και γράψατε 1.5 σελίδα?:shock: πόλεμος βλέπω

με το γιο μου....χαχαχα!!

έχω λοιπόν να σας πω, και εσένα πένυ που μου τον

καπαρώσατε,.....πως ο γιατρός μας τα αλλάζει λίγο!!!:shock::shock::shock:

και λέει πότε σου είπα εγώ αγόρι αφού δεν βλέπω τπτ!!!!

αλλά με έχει αφήσει έτσι γιατί τα πόδια μας δεν ήταν ορθάνοιχτα :oops: οπότε αναμένουμε!! γιαυτό μην τον δένετε από τώρα!! χαχα!!

κατά τ άλλα όλα μια χαρά, 240 γρ το παιδί και 28/12 β' επιπέδου!!

ελπίζω εκεί να δούμε τι να πω!!:shock:

πήγαμε και για καρότσια και κούνιες χτες αλλά σε

2 μαγαζιά τελικά γιατί ζαλίστηκα λίγο με τόσες πληροφορίες!!

και έχουμε 1 υποψήφιο καρότσι και 1 κούνια οπότε πρέπει

να ψάξουμε λίγο ακόμα!!

πάντως αν και μένα ροζίσει το θέμα....πάει...αν και εγώ θα έχω έτοιμο γαμπρό! γεννιέται σε 1 μήνα μιας φίλης μου!!:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Αυτό που λες ΜΑρία πολλές φορές έχει συμβεί σε σημείο που μου λέγαν στην μικρή κορίτσι και έλεγα είστε σίγουροι;;;και μόλις γεννήθηκε το πρώτο που ρώτησα ήταν είναι κορίτσι τελικά;;;χαχαχα καθόλου δεν ήθελα κόρη όπως καταλάβατε

πάντως αν και μένα ροζίσει το θέμα....πάει...αν και εγώ θα έχω έτοιμο γαμπρό! γεννιέται σε 1 μήνα μιας φίλης μου!!:tongue:

Πλάκα θά'χει να ροζίσει τελικά ΟΛΟ το θέμα! Και ο μόνος τσουτσουνοφόρος να είναι αυτός μες στην κοιλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

skybeam λες??:tongue: ε δεν νομίζω..και τα άλλα τα αγόρια σίγουρα τα βλέπω...και το δικό μου μη σου πω, απλά χτες μάλλον δεν ήθελε να κάνει επίδειξη οπότε μας άφησε στην αγωνία!!:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Σκαιμπιμ μήπως τελικά από την μεγάλη σου επιθυμία γίνει κορίτσι και εσένα;; :)

πάντως σίγουρα σίγουρα είναι τα αγόρια τώρα τα κορίτσια παίζονται...

Η νονά του γιου μου ήθελε τόσο πολύ να κάνει κορίτσι που μέχρι τον 7ο έλεγε καθήστε μπορεί να είναι πρησμένη κλειτορίδα....

skybeam λες??:tongue: ε δεν νομίζω..και τα άλλα τα αγόρια σίγουρα τα βλέπω...και το δικό μου μη σου πω, απλά χτες μάλλον δεν ήθελε να κάνει επίδειξη οπότε μας άφησε στην αγωνία!!:tongue:

Λες???? :D

Σκαιμπιμ μήπως τελικά από την μεγάλη σου επιθυμία γίνει κορίτσι και εσένα;; :)

Γερό να είναι Παναγία μου κι αυτό και όλα όσα έχουμε στις κοιλίτσες μας κι εκτός.. ο Θεός να με συγχωρέσει.... αλλά λυσάω για μπέμπα με σκέρτσο και μπούκλες η κατάπτυστη! [αν και το ξέρω ότι μόλις γεννηθεί ο μπουμπούκος θα μου πάρει τα μυαλά, οι αγορομάνες μου έχουν πει τα κόλπα των αγοριών που κάνουν τη μαμά να πέφτει στα πατώματα!]

καλημέρα κοριτσάκια μου!! τι έγινε μια μέρα έκανα να μπω

και γράψατε 1.5 σελίδα?:shock: πόλεμος βλέπω

με το γιο μου....χαχαχα!!

έχω λοιπόν να σας πω, και εσένα πένυ που μου τον

καπαρώσατε,.....πως ο γιατρός μας τα αλλάζει λίγο!!!:shock::shock::shock:

και λέει πότε σου είπα εγώ αγόρι αφού δεν βλέπω τπτ!!!!

αλλά με έχει αφήσει έτσι γιατί τα πόδια μας δεν ήταν ορθάνοιχτα :oops: οπότε αναμένουμε!! γιαυτό μην τον δένετε από τώρα!! χαχα!!

κατά τ άλλα όλα μια χαρά, 240 γρ το παιδί και 28/12 β' επιπέδου!!

ελπίζω εκεί να δούμε τι να πω!!:shock:

πήγαμε και για καρότσια και κούνιες χτες αλλά σε

2 μαγαζιά τελικά γιατί ζαλίστηκα λίγο με τόσες πληροφορίες!!

και έχουμε 1 υποψήφιο καρότσι και 1 κούνια οπότε πρέπει

να ψάξουμε λίγο ακόμα!!

Καλημέραααα!!

Ααααα!!Μας τα μασάει λίγο ο γιατρός....μήπως περιμένει καμιά κόρη κ αυτός και θέλει να εχει την πρωτιά???? :tongue:

28/12 πάμε κ εμείς για β'επιπέδου... Τι ωραία!! Να δούμε και τα μωράκια μας εν όψει Πρωτοχρονιάς!!!!

Κ εμείς κοιτάμε για καροτσάκι...αλλά μου φαίνονται τόοοσα πολλά και δεν μπορώ να καταλήξω με τίποτα..Εσείς ποιο εχετε υποψήφιο??

Qiamp3.png

lRVcp3.png

άντε πένυ θα τα πούμε στο ιασώ!! εκεί δεν θα κάνεις β'? τι ώρα?

εμείς 12:45 δεν είχε άλλη ώρα τπτ!!:shock: λόγω γιορτών λέει!!

εμάς μας άρεσε το concord δεν θυμάμαι πιο μοντέλο που το port bebe του σηκώνεται και γίνεται κάθισμα αυτοκινήτου! καλό ε? απλά

είναι λίγο τσιμπημένο..740..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

άντε πένυ θα τα πούμε στο ιασώ!! εκεί δεν θα κάνεις β'? τι ώρα?

εμείς 12:45 δεν είχε άλλη ώρα τπτ!!:shock: λόγω γιορτών λέει!!

εμάς μας άρεσε το concord δεν θυμάμαι πιο μοντέλο που το port bebe του σηκώνεται και γίνεται κάθισμα αυτοκινήτου! καλό ε? απλά

είναι λίγο τσιμπημένο..740..

Οχι δυστυχώς..εμείς θα την κανουμε στο ιατρείο του γιατρού, όπως και τους άλλους υπέρηχους! Που θα πάει κάπου θα συναντηθούμε!!χιχιχ!!!!

Εμας ο μπαμπας μας έχει κολλήσει με τα 3ροδα...και εμένα δεν με τρελαίνουν και τόσο....οπότε ξεκινάμε με διαφορετικά δεδομένα!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...