Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε? πωπω διαβάζω πολλαα μελομακάρονα!!

εγώ φέτος λέω να κάνω την πρώτη μου απόπειρα να μυρίσει και το σπίτι..

την άλλη βδομάδα μάλλον..προς το παρον χτες έφτιαξα brownies!!:tongue:

εμείς αύριο έχουμε γιατρό να δούμε το μπεμπάκο!! και λέω κορίτσια

να κάνω μια συζήτηση για το οικονομικό γιατί άκουσα πως ανέβηκαν

και τα δωμάτια στο ιασώ!!:evil::evil::evil: να δούμε που βρισκόμαστε!!

εσείς ξέρετε καθόλου αμοιβές? εμένα περίπου 2000 νομίζω

(με απόδειξη) που μάλλον θα παρακάμψω για τπτ καλύτερο!

αυτάαα!! δεν έχω και πολλά νέα να σας πω! περιμένω να ακούσω

όσες δεν ξέρετε φύλο ακόμα να δούμε που είμαστε!!

τώρα πάντως έχω αρχίσει και καταλαβαίνω τι γίνεται..και ότι όντως

σε λίγους μήνες θα έχω ένα μωρό ολοδικό μου!!:D:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

egw vivian prin apo 2 vdomades pou phra thl sto iasw mou eipan me eopyy gia 3klino 1050,2klino 1266 kai monoklino 1765+100e o anaisiologos!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριστιάννα μου μπράβο όλα καλά!! φύλο σου είπαν?μήπως έγραψες και δεν το πρόσεξα?:rolleyes:

συνωνόματη βιβή welcome!! με το καλό και εσύ! σε διάβαζα στο καφέ ιουλίου..και εγώ αγοράκι, το πρώτο μας!!

δυστυχώς το strumfitaki άφησε την παρέα μας νωρίς..ελπίζουμε σε κανά 2 μήνες να τη ξαναδούμε!

krima!!!!!s'euxaristw poly!!!kai sy me to kalo!!na mas pane ola kala,na perasei grhgora o kairos na ta paroume ta agorakia mas sthn agkalia mas!!!!!!

a>2eM3p2.png

Βιβιαν οχι δεν μου ειπε φυλο!Ηταν ενας στριμμενος που επεμενε πως 21 βδομαδα μαθαινεις το φυλο κ πως πιο πριν με τιποτε δεν φαινεται!:evil:

Του ελεγα και εγω πως στην πρωτη εγκυμοσυνη ηξερα απο νωρις..

Τον επρηξα και εγω,του ελεγα αφου αγορι ειναι,φαινεται:tongue: γιατι δεν μου το επιβεβαιωνεις??Τιποτα αυτος!!

Υπομονη μεχρι 21 του μηνα που εχω ραντεβου με το γιατρο μου,και ελπιζω να μαθω!!

Διαφημίσεις

αα!! βιβή οι τιμές που λες μου ακούγονται πολύ καλές για να είναι αληθινές! σίγουρα? τι ταμείο έχεις?

exw ika kai milaw gia fysiologiko toketo kai xwris ton giatro kai gia to iasw thessalias,emena o giatros tha mou parei gyro sta 500e!kai to skeftomai 2klino h 1klino?einai apo ta kalytera kai h eksuphrethsh teleia!!!

a>2eM3p2.png

Βιβιαν οχι δεν μου ειπε φυλο!Ηταν ενας στριμμενος που επεμενε πως 21 βδομαδα μαθαινεις το φυλο κ πως πιο πριν με τιποτε δεν φαινεται!:evil:

Τον επρηξα και εγω,του ελεγα αφου αγορι ειναι,φαινεται:tongue: γιατι δεν μου το επιβεβαιωνεις??Τιποτα αυτος!!

Υπομονη μεχρι 21 του μηνα που εχω ραντεβου με το γιατρο μου,και ελπιζω να μαθω!!

ΕΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΑ 80% ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 100% ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!!ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΣ?

a>2eM3p2.png

Τι στριμάδι ήταν αυτό!!! Μπορεί να στο πει ο γιατρός σου στο επόμενο ραντεβού.

Βιβη καλως ηρθες!!!

με το καλο το μωρακι σου!!!

Χριστιανα καλε τι στραβοξυλο γιατρος ηταν αυτος καλε???

Για ονομα του Θεου!

λες και του ειπες να σου υπογραψει οτι θα πεσει μεσα στο φυλο!!απαπαπαπαπαπα

εμεις σημερα τελικα κλεισαμε καροτσι!

καμμια σχεση με αυτο που λεγαμε...

ειχαμε σκεφτει το cam αλλα βρηκαμε σε πολυ καλη τιμη το inglesina το zippy.

Νομιζω ποιοτικα ειναι πολυ ανωτερο και ας μην ειναι τοσο

"λουσατο" οσο το αλλο!

Θα παρω μαλλον και βαση για το πορτ μπεμπε οποτε μαλλον δεν θα παρω καλαθουνα για τον πρωτο καιρο!

aCtzp3.png

Βιβη καλως ηρθες!!!

με το καλο το μωρακι σου!!!

Χριστιανα καλε τι στραβοξυλο γιατρος ηταν αυτος καλε???

Για ονομα του Θεου!

λες και του ειπες να σου υπογραψει οτι θα πεσει μεσα στο φυλο!!απαπαπαπαπαπα

εμεις σημερα τελικα κλεισαμε καροτσι!

καμμια σχεση με αυτο που λεγαμε...

ειχαμε σκεφτει το cam αλλα βρηκαμε σε πολυ καλη τιμη το inglesina το zippy.

Νομιζω ποιοτικα ειναι πολυ ανωτερο και ας μην ειναι τοσο

"λουσατο" οσο το αλλο!

Θα παρω μαλλον και βαση για το πορτ μπεμπε οποτε μαλλον δεν θα παρω καλαθουνα για τον πρωτο καιρο!

Μπραβο εκανες την καλυτερη επιλογη! Αυτο ειναι το καροτσι μας!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

πωπω βλέπω μεγάλη ζήτηση το καρότσι! εμείς αύριο θα κάνουμε τσάρκα για μωρουδιακά οπότε θα το δω και αυτό!! νάντια είναι 3 σε 1 δηλαδή? και ποια η τιμή του αν επιτρέπεται?:oops:

όσο για το ιασώ θεσσαλίας εντάξει δεν το συζητώ οι τιμές είναι σούπερ!! εδώ σε καμμία περίπτωση δεν είναι τόσα!! θα μάθω και θα σου πω διαφορές!! και η αμοιβή γιατρού τέλεια! μια χαρούλα! που μένεις δηλαδή βιβή?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

πωπω βλέπω μεγάλη ζήτηση το καρότσι! εμείς αύριο θα κάνουμε τσάρκα για μωρουδιακά οπότε θα το δω και αυτό!! νάντια είναι 3 σε 1 δηλαδή? και ποια η τιμή του αν επιτρέπεται?:oops:

όσο για το ιασώ θεσσαλίας εντάξει δεν το συζητώ οι τιμές είναι σούπερ!! εδώ σε καμμία περίπτωση δεν είναι τόσα!! θα μάθω και θα σου πω διαφορές!! και η αμοιβή γιατρού τέλεια! μια χαρούλα! που μένεις δηλαδή βιβή?

το μοντελο δεν ειναι το καινουριο που να σου πω αδιαφορω πληρως.

Το καινουριο εχει γυρω στα 700.Αυτο το βρηκα στο Ηρα με 30% εκπτωση και το κλεισαμε με 500 ευρω.

Ειναι 3 σε 1 ναι!

Μαρακι χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη αν και γενικα δεν ειχα πολλες αμφιβολιες για την ποιοτητα του καροτσιου.

Στην τιμη κολλουσα γιατι μου το παιρνουν δωρο και δεν ηθελα να τους ξυλωσω ενω δεν θα δεχοντουσαν να δωσω διαφορα και θα τα πληρωναν ολα!

το πηραμε σε εκρου με μωβ σκουρο!

aCtzp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Πήγα κ εγω σήμερα για αυχενικη, ολα καλα μου ειπε

περιμένουμε όμως κ το Papp-a για σιγουριά.

Μου ειπε οτι φέρνει για κορίτσι αλλα να μην το πολυδεσω απο τώρα...

σε 2-3 βδομάδες θα φαίνεται καλύτερα....

Θα δούμε κ ο γιατρός μου τι θα πει την άλλη βδομάδα που θα πάω....

Βλέπω αρχίσατε τα ψώνια....με το καλο κ τα υπόλοιπα!!

Χριστιανα όντως στραβόξυλο ο γιατρός θα μπορούσε να

σου πει δεν ειμαι σίγουρος....τι να πεις......

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερα!

Εδω που λετε κοριτσια οι ιδιωτες γυναικολογοι δεν κανουν αυχενικες και σε στελνουν σε ακτινολογικο κεντρο να την κανεις!Ετσι και εγω επεσα σε αυτο το στραβοξυλο! Του ελεγα πως κατι φαινεται ενδιαμεσα στα ποδια του μωρου κ πως πιστευω οτι ειναι αγορι και ξερετε τι μου ειπε?Να ανταλλαξουμε θεσεις κ να κανω εγω το γιατρο αφου τα ξερω ολα!!ΕΛΕΟΣ!!:evil:

Αυριο θα παω στο Νοσοκομειο της πολης να παρω τις εξετασεις μου, να μου ανοιξουν φακελο και να μιλησω με καποιον γιατρο για το αν θα με αναλαβουν εκει να γεννησω φυσιολογικα!:rolleyes:Εχω αγχωθει γιατι πηγα και την περασμενη βδομαδα κ μιλησα με κατι μαιες [οι γιατροι δεν δεχονταν ραντεβου εκεινη τη μερα] και μου ειπαν πως μαλλον δεν θα με αναλαμβανει κανεις,αλλα καλυτερα να μιλησω με καποιν γιατρο!:|:cry: Ευχομαι να πεσω σε καλο γιατρο που να σεβαστει την αποφαση μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...