Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΙ βουβαλι θα βγαλω παλι!

Βρε σοβαρά μιλάς, ας είναι γεματούτσικο, καλύτερα για σένα (τώρα βέβαια πέρα από την πλάκα μέχρι ενός σημείου αν πρόκειται να το πας για φυσιολογικό τοκετό...)

Γι αυτο ακριβως λεω βουβαλι δεν θα βγαινει φυσιολογικα!

Αλλιως εννοειται οτι θα θελει κανεις να ειναι μεγαλο το μωρο...

Καμια αλλη παει αυτη τη βδομαδα γιατρο?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερααααα!

Πηγαμε λοιπον χθες στο γιατρο μας εκατσε μια χαρα το κοιταγαμε κατω απο τον ποπο

και τσουτσου δε βλεπαμε οποτε μαλλον ειναι κοριτσι με επιφυλαξη ομως

μας ειπε γιατι οι ορχεις κατεβαινουν την 19η εβδομαδα οποτε θα το σιγουρεψουμε

στη β΄επιπεδου.

Κατα τα αλλα 190γρ και ενω ημουν 15+6 ο υπερηχος εδειχνε 16+5.

Αχ το βραδυ ηταν κολαση ο Χαρης ξυπνησε 2 η ωρα και ηρθε στο κρεββατι μας

και στριφογυρναγε μου σοασε τα νευρα ξανακοιμηθηκε στις 4.

Κομματια σημερα.......

αντε Μαρια με το καλο η δευτερη κορουλα!!εγω νομιζω πρεπει να το σιγουρεψουμε!!

(φανταζεστε να παω β'επιπεδου και να μου πει αγορι?εχω αρχισει και παιρνω ροζ!!!!:shock::shock::shock:)

Μηπως ο μικρουλης εβλεπε κανενα ονειρο περιεργο και ηρθε στο κρεββατι??

υπολοιπες γκαστρουλες τι κανετε??

Να ρωτησω τις δευτερο-τριτομανουλες....

επειδη υπαρχει περιπτωση να κλεισω καροτσι αυτην την εβδομαδα γιατι αυτο που ηθελα το βρηκα σε καλη τιμη...εχει σημασια αν τα χερουλια του καροτσιου ειναι 2 (οπως τα περισσοτερα δηλαδη) ή αν θα ειναι ενα ενιαιο χερουλι οπως ειναι στα καροτσια του σουπερ μαρκετ?

Αυτη ειναι η διαφορα του μοντελου απο την μια χρονια στην αλλη και η διαφορα στα 200 ευρω!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι τι τέλεια 2 κοριτσάκια ε;;;τυχερή!!!Μακάρι να μην έκανε λάθος ο ντοκτόρ...

Μαρία να σε ρωτήσω λένε ότι το πρώτο παιδί βγάινει και τοπιο μεγάλο σε βάρος και στις υπόλοιπες εγκυμοσύνες υπολείπεται ο πλακούντας και βγαίνουν πιο χαμηλά ισχύει σε σένα; Εμένα είχαν μόνο 20 γρ διαφορά.

Μαμιτουμπι εγώ και τα 2 καρότσια που έχω είναι με 2 χερούλια δεν ξέρω να σου πω αλλά βασικά στην πράξη θα δεις τι θα σε βολέψει.Έχω ένα ακριβό και ένα φθηνό ε μπορώ να σου πω ότι το φθηνό με είχε ξετρελάνει όσο το χρησιμοποιήσα στην μιρκή πλέον το κόψαμε και μετάνιωσα τα λεφτά που είχα δώσει για το ακριβό.Τώρα πήγαινε από το μαγαζί και θα δεις βασικά σκέψου σε τι περιοχή μένεις και τι πεζοδρόμια έχετε αν έχετε κιόλας τι δρόμους τέτοια πράγματα αν το θες βαρύ η ελαφρύ και εύκολο στη χρήση και με ένα χέρι αν συνηθίζεις να έχεις αμάξι και μωρό μόνη τέτοια πράγματα πόσο έυκολα κλείνει, ανοίγει κτλ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Το φανταζεσαι να μας πουνε αγορι στη β?Χα! σοκ! Αλλα δε νομιζω.

Στο γιο μου "το" βγαλαμε και φωτο στον υπερηχο την 15η εβδομαδα!

Τωρα για το καροτσι δεν εχω εμπειρια απο ενιαιο χερουλι ισως να ειναι πιο βολικο

απο 2 χερουλια. Εμενα εχει 2. Το καλο με τα 2 ειναι οτι κρεμας πραγματα (τσαντες,

σακουλες σουπερ μαρκετ κτλ) εμενα με εχει βολεψει αυτο.

Το βασικο ζητουμενο ειναι: διπλωνει ευκολα?

Το δικο μου επειδη εχει 2 χερουλια διπλωνει σαν ομπρελα. Με ενα χερουλι μαλλον διπλωνει

προς τα μπρος και κατω ε? Μηπως πιανει πολυ χωρο ετσι διπλωμενο?

Αμα εχεις υπολογισει διαστασεις και τετοια (για το αυτοκινητο δηλαδη) τοτε

ειναι τι σε βολευει εσενα καλυτερα!

Κορίτσια είμαι μοσχάρα τελείωσε!

Εχθές έψησε ο άντρας μου σουβλάκια(εννοώ το κρέας για τις Αθηναίες)

και πιτούλες και φάγαμε το βράδυ

με ψιλοκομμένη ντοματούλα αγγουράκι κρεμμυδάκι και τυράκι!

Και περίσσεψαν 2 σουβλάκια και μία πιτούλα και μόλις τα χλαπάκιασα!

Αχ τα έβλεπα να με κοιτάνε σαν να μου έλεγαν ΦΑΕ ΜΕ ΦΑΕ ΜΕ!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Μαράκι τι τέλεια 2 κοριτσάκια ε;;;τυχερή!!!Μακάρι να μην έκανε λάθος ο ντοκτόρ...

Μαρία να σε ρωτήσω λένε ότι το πρώτο παιδί βγάινει και τοπιο μεγάλο σε βάρος και στις υπόλοιπες εγκυμοσύνες υπολείπεται ο πλακούντας και βγαίνουν πιο χαμηλά ισχύει σε σένα; Εμένα είχαν μόνο 20 γρ διαφορά.

το καλο που του θελω του ντοκτορ!!!!

Για το βαρος δεν νομιζω οτι ισχυει βεβαια δε γεννησα ιδιες εβδομαδες.

Ο Χαρης 36+2 ηταν 3650γρ και μπορει αν αποφασιζε να μεινει μεχρι

39+1 που εκανα τη μικρη (4160γρ) να γινοταν παραπανω και να βγαινε 4500γρ

Δεν ξερω! Εσυ γεννησες ιδια εβδομαδα?

σιγά ώρα για μεσημεριανό ήταν έτσι κι αλλιώς καλέ καλά έκανες και έφαγες..

Φαντάσου από το πρωί 5 έχω φάει κεικ ένα κομμάτι και 2 πορτοκάλια και τώρα πεινάω και θέλω ώρα μέχρι να σχολάσω είμαι στο τσακ να πάρω σαντουιτς...

ΜΑρία ο γιος 38+2 3340 και η κόρη 38+6 3320

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑρία ο γιος 38+2 3340 και η κόρη 38+6 3320

Μια χαρα! Εχεις σταθερη παραγωγη!!! :D Μην ξεχνας οτι τα αγορια υποτιθεται

οτι εχουν κατα μεσο ορο μεγαλυτερο βαρος απο τα κοριτσια. Παντως ξερεις τι να

περιμενεις: 39η και 3300!!! Μια χαρα ιδανικα βαρη ειναι αυτα!

καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε? πωπω διαβάζω πολλαα μελομακάρονα!!

εγώ φέτος λέω να κάνω την πρώτη μου απόπειρα να μυρίσει και το σπίτι..

την άλλη βδομάδα μάλλον..προς το παρον χτες έφτιαξα brownies!!:tongue:

εμείς αύριο έχουμε γιατρό να δούμε το μπεμπάκο!! και λέω κορίτσια

να κάνω μια συζήτηση για το οικονομικό γιατί άκουσα πως ανέβηκαν

και τα δωμάτια στο ιασώ!!:evil::evil::evil: να δούμε που βρισκόμαστε!!

εσείς ξέρετε καθόλου αμοιβές? εμένα περίπου 2000 νομίζω

(με απόδειξη) που μάλλον θα παρακάμψω για τπτ καλύτερο!

αυτάαα!! δεν έχω και πολλά νέα να σας πω! περιμένω να ακούσω

όσες δεν ξέρετε φύλο ακόμα να δούμε που είμαστε!!

τώρα πάντως έχω αρχίσει και καταλαβαίνω τι γίνεται..και ότι όντως

σε λίγους μήνες θα έχω ένα μωρό ολοδικό μου!!:D:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Μελομακαρονα διαβαζω!!μιαμ μιαμ!!Εγω δεν εχω προσπαθησει να φτιαξω ποτε!!:oops:

Πηγαμε χθες για αυχενικη,ολα καλα!Μες την ενεργεια το παιδι,ολο πανω κατω,δεξια αριστερα..Μου εβγαλε οτι ειναι μεγαλυτερο το μωρο. 11+6.Θα γεννησω πιο νωρις δηλαδη?

Το καροτσι μου και εμενα ειναι με ενιαιο χερουλι [Quinny] . Νομιζω με δυο χερουλια βολευει να κρεμας πραγματα, αλλα οκ δεν με πολυ-πειραζει γιατι εχει καλαθαξι απο κατω κ βαζω οτι θελω εκει..Υπαρχουν και στο ebay κατι ειδικα σαν γαντζους που τα βαζεις πανω στο χερουλι το ενιαιο για να κρεμας οτι θες εκει.;)

χριστιάννα μου μπράβο όλα καλά!! φύλο σου είπαν?μήπως έγραψες και δεν το πρόσεξα?:rolleyes:

συνωνόματη βιβή welcome!! με το καλό και εσύ! σε διάβαζα στο καφέ ιουλίου..και εγώ αγοράκι, το πρώτο μας!!

δυστυχώς το strumfitaki άφησε την παρέα μας νωρίς..ελπίζουμε σε κανά 2 μήνες να τη ξαναδούμε!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...