Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Κορίτσια καλησπέρα, καταρχάς εύχομαι όλες μας να πετύχουμε το στόχο μας και να μας πάνε όλα καλά! Να σας πω λίγο κ εγώ τον προβληματισμό μου. Είμαι σην προετοιμασία εμβρυομεταφορας με δωρεά ωαρίων (2η φορα, την πρώτη με 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες, λόγω μη καλής ποιότητας ωαρίων της δότριας) αλλάξαμε κέντρο με τον ίδιο όμως γιατρό. Πριν το Πάσχα ήταν να κάνω εμβρυομεταφορα, αλλά για κάποιον λόγο δεν μεγάλωνε το ενδομήτριο μου πάνω από 7,3 & επίσης, είδε ο γιατρός υγρό στη μήτρα -πρώτη φορά- μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά σταματήσαμε τη διαδικασία, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να παρασυρθούν τα έμβρυα από το υγρό αλλά κ λόγω μικρού πάχους ενδομητρίου. 
      τέλος πάντων, το ξεπερνάμε αυτό, κ τώρα που είπαμε να κάνουμε την προσπάθεια ( 2 βλαστοκύστες 4ΑΒ & 4ΑΑ) μετά που τελείωσε η περίοδος μου , όταν σκουπίζομαι βλέπω πάλι ένα λίγο πηχτό υγρό σαν τζελ.. παρόμοιο με αυτό που είχα δει την προηγούμενη φορά, όμως τώρα δεν είναι κάθε φορά που σκουπίζομαι, όπως πριν το Πάσχα, αλλά μέσα στη μέρα μπορεί να είναι 2-3 φορές, κ αυτό το παρατήρησα μετά που τελείωσε η περίοδος μου. Ξεκίνησα από τη δεύτερη μέρα της περιόδου να παιρνω 2-2-2 τα Cyclacur και την Πέμπτη που πήγα στον γιατρό δεν είδε κάτι κ το ενδομήτριο είναι ήδη 5,2 κ ήμουν στην 5η μέρα του κύκλου. Τη  Δευτέρα έχω υπέρηχο πάλι.

      γνωριζετε τι μπορεί να είναι αυτό το πηχτό υγρό; Είναι πάλι από τη μήτρα μέσα; Δεν θα το αντέξω πάλι.. ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ. Ίσως είναι κατάλοιπα της περιόδου. Αλλά δεν είναι αιμα. Είναι διάφανο..

      συγνωμη για το σεντόνι… αλλά έχω άγχος…

καφέ 10ος μηνας και βάλε!!


CoffeeFilter

Recommended Posts

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις


Μερες...............

Οι στελεχαρες μας την κανανε...................

Μιαμαμα αναλαμβανουμε εμεις τις διοικητικες υποχρεωσεις????Δεν ειναι σωστες.......θα επρεπε να ειναι εδω στα εγκαινια!!!!!


an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Link to comment
Share on other sites

Την φωτο την μικρυνα με το Nero(εκανα δοκιμες για το μεγεθος....ειναι στο περιπου..)Την εσωσα με το νεο μεγεθος και την ανεβασα στο Avatar..

Σαν κινεζικα ακουστηκαν ή καταλαβες????????????? νι χαου.....

Μπορεις να κανεις resize και με αλλο προγραμμα αλλιως με το imageshack


an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...