Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Καλαμάτα

anthea

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα eir&alex! Εμείς πήγαμε μια εβδομάδα στο χωριό του άντρα μου στο Λουτράκι. Ολόκληρο φορτηγό θέλουμε για τα πράγματα της μικρής!

Περίμενα πως και πως να ερθει το σκ για να παμε κανα μπανιο τη μικρή.

Δεν κατάλαβα καλοκαίρι να σου πω την αλήθεια :( Εσείς κορίτσια πως περάσατε?

VtHbp2.png

Δεν νομιζω να εχει κατι για μπειμπι σουιμινγκ!Δεν εχω ακουσει.....!!:(Αλλα καλυτερα να μην το πας το παιδακι σου για μπανι σε πισινα με το χλωριο!!Καλυτερα στην παραλια!!

Απο που εισαι???

Cooker και anna31 απο Αθηνα ειμαι,αλλα ο αντρας μου βρηκε δουλεια και ηρθαμε Μεσσηνια. Αρχικα νομιζαμε οτι θα μενουμε Καλαματα και ειχαμε ενθουσιαστει, ειναι υπεροχη πολη... τελικα η δουλεια ειναι σε ενα χωριο 1 ωρα με το αυτοκινητο απο Καλαματα.. και η αληθεια ειναι οτι εχω μαραζωσει, δεν εχει τιποτα εδω, το χωριο ειναι χάλια, ακομα και οι Γαργαλιανοι ειναι πολυ καλυτεροι. Γι'αυτο ψαχνομαι, αν μπορω να βρω μια δραστηριοτητα Καλαματα για το χειμωνα, να συναναστραφει και το μωρακι μου με αλλα μωρακια..

Όχι για τον Φ...........έα. Και εγώ εννοείται ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω.

Aααα, με αυτον συνεργαζεται ο γιατρος μου και εκει εκανα ολες τις εξετασεις της εγκυμοσυνης μου. Μαλιστα..!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Και εμείς ωραία περάσαμε. Ξεκουραστήκαμε αρκετά αλλά μου φαίνεται πολύ μακρινό. Είχαμε πάρει άδεια τέλη Ιουνίου και τώρα μου φαίνεται πως έχουν περάσει μήνες. Μπορεί να πάρουμε λίγες μέρες ακόμα τέλη Αυγούστου, οπότε όλα εντάξει. Cassandra από ποιό μέρος της Αθήνας είσαι; Και εγώ από Αθήνα είμαι και τα τελευταία 4,5 χρόνια ήρθα εδώ λόγω διορισμού, όπου γνώρισα και τον άντρα μου και δεν με βλέπω να φεύγω.

Aααα, με αυτον συνεργαζεται ο γιατρος μου και εκει εκανα ολες τις εξετασεις της εγκυμοσυνης μου. Μαλιστα..!!

Καλημερα!!Εκει πηγα να κανω εξετασεις προχτες και το θυμηθηκα που το λεγατε εδω και αλλαξα δρομο!!!!!

Απο Νεα Σμυρνη ,εσυ? Κι εγω αμα εμενα Καλαματα,δε θα ηθελα να φυγω, ειναι πολυ ομορφη πολη! Ποσο ειναι το παιδακι σου? :D

Νεο Κοσμο εγω!!Κοντα!!!Απο εδω ειμαι αλλα εμενα Αθηνα 5 χρονια!

Για τον Πολυδωρου,τι γνωμη εχετε σαν γιατρο?

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Καλημέρα κοριτσάκια. Από Ηλιούπολη εγώ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να ξανανέβω, περνάω πολύ καλύτερα εδώ και όταν έρθει και ένα παιδάκι, θα είναι πιο καλό να μεγαλώσει σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον.

Για τον Πολυδώρου, δεν έχω προσωπική άποψη ακόμα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Η αδελφή μιας φίλης μου γέννησε σε αυτόν και ήταν πολύ ικανοποιημένη. Τον Σεπτέμβρη λέω να πάω μια επίσκεψη και βλέπουμε.

• 3 εβδομάδες μετά...
Καλημέρες, έχουμε μετακομίσει Καλαμάτα πριν απο 3 μήνες,δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία απο το μερος, Cassandra είσαι παρόμοια περιπτωση? πριν απο ένα μήνα γέννησα το δεύτερο μου παιδί, ψάχνομαι κι εγώ για πράγματα γενικά. Γυναικολόγο δεν έχω καταλήξει που θα πάω, και χρειάζεται πια να βρω ένα εδώ. Γέννησα Αθήνα, αλλα απο εδώ και πέρα δνε λέει να πηγαινοέρχομαι. Απο τιμές παιδικών σταθμών ιδιωτικών έχετε υπόψη σας τίποτα, κάποια πρόταση?

Υποθέτω ότι ρωτάς για ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς για το πρώτο σου παιδάκι.

Εμείς το Νικόλα μας τον έχουμε από πέρισυ στην Παιχνιδούπολη. Είμαστε πολύ ευχαριστεμένοι. Από δίδακτρα δεν είναι από τους φθηνούς αλλά ούτε το ακριβότερο.. 225 Ευρώ χωρίς το σχολικό, δεκατιανό δικό τους και μεσημεριανό δικό μας.

HETSp3.png

xwifp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Εσείς κορίτσια σε ποιους παιδικούς είστε;

Μήπως είμαστε συμμαθητές και δεν το ξέρουμε;

Γεια σας κοριτσια!!!!

Ο δικος μας μπεμπης ξεκινησε βρεφικο σταθμο μεσω ΕΣΠΑ ,στην Μικρουπολη, Χρηστεα Μαρια. Σαν χωρος δεν με τρελαινει αλλα οι κοπελες φαινεται να κανουν καλη δουλεια.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλημέρα Καλαματιανές !

Για τον Πολυδώρου έχω να πω τα καλύτερα. Τον ξέρω από τότε που ήταν στο νοσοκομείο και όλες ζήταγαν ραντεβού μαζί του, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο πόλεμο από την διευθύντρια της γυναικολογικής.

Τότε έφυγε, άνοιξε δικό του ιατρείο και βρήκε την ησυχία του.

Είναι πολύ ψείρας και ο μόνος γιατρός που μου έκανε ψηλάφηση μαστού χωρίς να του το ζητήσω. Σημειωτέον έχω πάει σχεδόν σε ΟΛΟΥΣ τους γυναικολόγους της Καλαμάτας.

Το μείον του είναι ότι έχει πολύ κόσμο, ραντεβού μπορεί και να σε βάλει σε 10-15 μέρες εκτός αν είναι κάτι επείγον.

Από παιδικούς σταθμούς, την κόρη μου την πήγαινα στη "Λιλιπούπολη" και ήμουν ευχαριστημένη.

Μακράν όμως ο καλύτερος σταθμός είναι "το περιβόλι της γιαγιάς" αλλά δεν είναι ιδιωτικός. Ανήκει στο ίδρυμα Κωστόπουλου (ALPHA BANK) και παίρνουν παιδιά είτε μετά από συνέντευξη με τους γονείς, είτε από τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα.

QnL8p2.png

Ζεστη ....υγρασια.....μονο η βολτιτσα στην παραλια μας σωζει!!!!

Θα χειμωνιασει που θα παει???

Τι αλλα νεα? Δουλευουν οι καλαματιανες μανουλες ή μεγαλωνουν τα μωρακια τους αποκλειστικα?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...