Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο κ είχε το πρώτο διαθέσιμο πρωινό στις 27/1. Οκ είναι λίγο μακριά αλλά είναι κ οι γιορτές στη μέση. Αν θες απογευματινό λέει μόνο πέμπτες και θα πρέπει να καλέσω τη Δευτέρα για αυτό. Έκλεισα στις 27 και θα καλέσω Δευτέρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα σε απόγευμα. Τα απογευματινά δεν είναι δωρεάν αλλά οκ. Αν είναι να γίνει νωρίτερα.

Σε χιλιοευχαριστω!

Επειδή πρέπει να έχει ηρεμήσει λίγο το σώμα σου απτά φάρμακα καλητερα το 27

Κ σαν συμβουλή άφησε 2 κύκλους χωρίς φάρμακα . Αν θες να κάνεις ωοληψια κάνε αλλά χωρίς κανένα φάρμακο μόνο το ωάριο του κύκλου . Εγώ αυτό θα έκανα γιατί καμιά φορά μετά από τόσα φάρμακα ο οργανισμός λειτουργεί καλητερα μόνος του χωρίς τίποτα κ είναι Κ πιο σωστή η επιλογή του ωαρίου 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο κ είχε το πρώτο διαθέσιμο πρωινό στις 27/1. Οκ είναι λίγο μακριά αλλά είναι κ οι γιορτές στη μέση. Αν θες απογευματινό λέει μόνο πέμπτες και θα πρέπει να καλέσω τη Δευτέρα για αυτό. Έκλεισα στις 27 και θα καλέσω Δευτέρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα σε απόγευμα. Τα απογευματινά δεν είναι δωρεάν αλλά οκ. Αν είναι να γίνει νωρίτερα.

Σε χιλιοευχαριστω!

Εννοώ θα βγει πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις αν είσαι μακριά από την λήψη φαρμάκων 

Οπότε καλητερα 27

Καλαμάτα

anthea

Recommended Posts

Για πολλα χρονια με παρακολουθουσε ο κ.Τζαμουρανης, μετα για 3-4 χρονια γυρισα διαφορους και τελικα στον 6ο μηνα της εγκυμοσυνης μου με ανελαβε ξανα ο Τζαμουρανης ,δεν εχω κανενα παραπονο, ειχα μια τελεια γεννα και εναν εκπληκτικο γιατρο (και ανθρωπο κυριως) διπλα μου που με στηριξε σε οτι χρειαστηκα!!!!

Εχω παει σχεδον σε ολους ομως, οποτε οτι θες ρωτησε με :).

Και εγω πηγαινα στον συγκεκριμενο γιατρο 3-4 χρονια, πιστευα πως ειναι καλος κτλ, αλλα οταν παρουσιασα επιπλοκη στην εγκυμοσυνη τελικα αποδειχτηκε πως τον ενδιαφερουν περισσοτερο τα λεφτα παρα ο ασθενης του...οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας μου στειλει Pm...

VtHbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλα οταν παρουσιασα επιπλοκη στην εγκυμοσυνη τελικα αποδειχτηκε πως τον ενδιαφερουν περισσοτερο τα λεφτα παρα ο ασθενης του.

Λυπαμαι αν ειχες τετοια εμπειρια......εγω πραγματικα ειχα ακριβως την αντιθετη αντιμετωπιση, την πιο ανθρωπινη δηλαδη.Οπως και οι δυο φιλες μου και η συνυφαδα μου που την εχει ξεγεννησει σε 3 παιδακια!

Γιαυτο ειπα πιο πανω ο καθενας να ακολουθησει το ενστικτο του και το συναισθημα του!!!!

τελικα ολα καλα με το μωρακι σου, ετσι?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Λυπαμαι αν ειχες τετοια εμπειρια......εγω πραγματικα ειχα ακριβως την αντιθετη αντιμετωπιση, την πιο ανθρωπινη δηλαδη.Οπως και οι δυο φιλες μου και η συνυφαδα μου που την εχει ξεγεννησει σε 3 παιδακια!

Γιαυτο ειπα πιο πανω ο καθενας να ακολουθησει το ενστικτο του και το συναισθημα του!!!!

τελικα ολα καλα με το μωρακι σου, ετσι?

Ναι σιγουρα ο καθενας πρεπει να ακολουθησει το ενστικτο του....για αλλον μπορει ενας γιατρος να ειναι καλος και για αλλον ο ιδιος γιατρος να μην ειναι καλος...

Απλα εγινε οτι εγινε...και μετα δεν με πηρε καν τηλ. ο γιατρος να ρωτησει αν ολα πηγαν καλα...κατι που μπορουσε να κανει ανθρωπινα...αφου με ηξερε και τοσα χρονια...

Γεννηθηκε τελικα προωρα η μικρη μου αλλα ολα πηγαν καλα και ειναι πλεον μια μπεμπαρα 6 κιλα! :D Ευτυχως που ρωτησες :)

VtHbp2.png

geonik σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν τον είχα ακούσει αυτόν τον γιατρό. Έχετε ακούσει τίποτα για τον Πολυδώρου;

Κι εμένα ο γιατρός μου είναι ο Τζαμουράνης κι έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Πολύ στεναχωριέμαι kook που είχες τέτοια εμπειρία. Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

eir&alex τον Πολυδώρου δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά όσες φίλες τον έχουν είναι πολύ ευχαριστημένες.

Πάντως η γνώμη μου είναι να γυρίσεις σε 2-3 και να καταλήξεις ποιος σου ταιριάζει...

HETSp3.png

xwifp2.png

καλημερα σας κοριτσια...ι θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπος να με ψηφισετε στο παρακατω λινκ.......φιλια πολλα στα μωρακια σας...

(η ξανθουλα με το κοριτσακι αγκαλια ειμαι)

http://oriflameworldtour.com/index.php?ln=GR⊂=3&page=1

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσια...ι θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπος να με ψηφισετε στο παρακατω λινκ.......φιλια πολλα στα μωρακια σας...

Σε ψηφισα !!!!Καλη επιτυχια!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ποια εισαι ακριβως?Δεν σε βρισκω να σε ψηφισω.Καλη επιτυχια!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Για τον Αναστασοπουλο τι γνωμη εχετε??????

Eιναι ο γιατρος μου. Ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος και πολυ καλος επιστημονας. Ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου με αιμα και στο πρωτο τηλεφωνημα που του εκανα, μου εκλεισε αμεσως ραντεβου να με εξετασει την επομενη ημερα, μιση ωρα πριν ανοιξει το ιατρειο του ,μιας και δεν ειχε κενο μετα να με βαλει.

Στις αποκολλησεις μου με εβαζε να τον παιρνω καθε μερα τηλεφωνο και μια μερα που δεν τον πηρα, επειδη ντραπηκα να τον ενοχλω συνεχεια τον ανθρωπο, μου τηλεφωνησε εκεινος να δει αν ειμαι καλα.

Οταν γεννησα, ερχοταν πρωι - βραδυ στην κλινικη να με δει. Σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης με εκανε να αισθανθω ασφαλεια.

Ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου και του θηλασμου και ,αν και τελικα γεννησα με καισαρικη, μου ειπε οτι σε επομενη εγκυμοσυνη θα μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα.

Αν εχω να πω κατι αρνητικο? Ναι εχω.. απο την 39η εβδομαδα μου ελεγε οτι ειμαι ετοιμη και να μου κανει δαχτυλικη αποκολληση υμενων (στα υπερ του οτι δεν ηθελε να μου κανει προκληση,ηθελε φυσικα να πανε ολα). Τελικα μου εκανε δαχτυλικη στις 40+3 και τωρα βλεπω οτι δεν υπηρχε λογος, θα μπορουσε να περιμενει μεχρι τις 42 εβδομαδες, εφοσον ολα εδειχναν καλα.

Τελικα υπηρχε πτωση των παλμων του μωρου αναμεσα απο καποιες συσπασεις και αυτο τον ανησυχησε και εκανα καισαρικη. Η καταληξη μου λοιπον με κανει να μην μπορω να πω οτι ειναι αψογος (για μενα), αλλα σε γενικες γραμμες ναι, ειναι πολυ καλος γιατρος.

αυτα :)

Ειναι και δικος σου γιατρος Cooker? Εσυ τι γνωμη εχεις?

Μανουλες, επειδη δεν ειμαι απο Μεσσηνια, ξερετε να μου πειτε αν υπαρχουν Καλαματα ,ή ευρυτερα, δραστηριοτητες για μωρα? Τιποτα baby swimming δεν εχουμε ε? Η' καμια αλλη δραστηριοτητα.. το μωρακι μου ειναι τρισημιση μηνων και θα ηθελα να κανουμε κατι το χειμωνα. Υπαρχει κατι?

Eιναι ο γιατρος μου. Ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος και πολυ καλος επιστημονας. Ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου με αιμα και στο πρωτο τηλεφωνημα που του εκανα, μου εκλεισε αμεσως ραντεβου να με εξετασει την επομενη ημερα, μιση ωρα πριν ανοιξει το ιατρειο του ,μιας και δεν ειχε κενο μετα να με βαλει.

Στις αποκολλησεις μου με εβαζε να τον παιρνω καθε μερα τηλεφωνο και μια μερα που δεν τον πηρα, επειδη ντραπηκα να τον ενοχλω συνεχεια τον ανθρωπο, μου τηλεφωνησε εκεινος να δει αν ειμαι καλα.

Οταν γεννησα, ερχοταν πρωι - βραδυ στην κλινικη να με δει. Σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης με εκανε να αισθανθω ασφαλεια.

Ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου και του θηλασμου και ,αν και τελικα γεννησα με καισαρικη, μου ειπε οτι σε επομενη εγκυμοσυνη θα μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα.

Αν εχω να πω κατι αρνητικο? Ναι εχω.. απο την 39η εβδομαδα μου ελεγε οτι ειμαι ετοιμη και να μου κανει δαχτυλικη αποκολληση υμενων (στα υπερ του οτι δεν ηθελε να μου κανει προκληση,ηθελε φυσικα να πανε ολα). Τελικα μου εκανε δαχτυλικη στις 40+3 και τωρα βλεπω οτι δεν υπηρχε λογος, θα μπορουσε να περιμενει μεχρι τις 42 εβδομαδες, εφοσον ολα εδειχναν καλα.

Τελικα υπηρχε πτωση των παλμων του μωρου αναμεσα απο καποιες συσπασεις και αυτο τον ανησυχησε και εκανα καισαρικη. Η καταληξη μου λοιπον με κανει να μην μπορω να πω οτι ειναι αψογος (για μενα), αλλα σε γενικες γραμμες ναι, ειναι πολυ καλος γιατρος.

αυτα :)

Ειναι και δικος σου γιατρος Cooker? Εσυ τι γνωμη εχεις?

Οχι,δεν ειναι δικος μου γιατρος....απλα μου τον συστησανε ως τον καλυτερο στο ειδος του.Και η κοπελα που μου τον συστησε,μου ειπε ακριβως οτι και εσυ..οτι εχει προσωπικο ενδιαφερον και ειναι υπερ του φ.τοκετου και του θηλασμου!

Εχει συμβαση με ταμεια???

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Μανουλες, επειδη δεν ειμαι απο Μεσσηνια, ξερετε να μου πειτε αν υπαρχουν Καλαματα ,ή ευρυτερα, δραστηριοτητες για μωρα? Τιποτα baby swimming δεν εχουμε ε? Η' καμια αλλη δραστηριοτητα.. το μωρακι μου ειναι τρισημιση μηνων και θα ηθελα να κανουμε κατι το χειμωνα. Υπαρχει κατι?

Δεν νομιζω να εχει κατι για μπειμπι σουιμινγκ!Δεν εχω ακουσει.....!!:(Αλλα καλυτερα να μην το πας το παιδακι σου για μπανι σε πισινα με το χλωριο!!Καλυτερα στην παραλια!!

Απο που εισαι???

jN12p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...